#Etkisiz hale getirildi

Pompalı Tüfekle Etrafa Rast Gele Ateş Açtı 01:23

Pompalı Tüfekle Etrafa Rast Gele Ateş Açtı

Başkent'te pompalı tüfekle etrafa rastgele ateş açan şahıs, etkisiz hale getirildi.Alınan bilgiye göre, İbni Sina Hastanesi yakınlarında bir kişi pompalı tüfekle etrafa rastgele ateş açtı. Şahıs, olay yerine gelen polis ..

Şırnak'da Çatışma!! 6 Pkk Öldürüldü 01:21

Şırnak'da Çatışma!! 6 Pkk Öldürüldü

Şırnak'ta terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda 6 terörist etkisiz hale getirildi. Valilikten yapılan açıklamada, Bestler Dereler üst bölgesinde dün, İnsansız Hava Aracı (İHA) tarafından hava destekli operasyon başlatı..

Erdoğan  ÖSO ve Bizim Şehitlerimizle Beraber 7-8 Şehidimiz Var 00:56

Erdoğan ÖSO ve Bizim Şehitlerimizle Beraber 7-8 Şehidimiz Var

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 44. Muhtarlar Toplantısı'nda Afrin'de düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı ile ilgili açıklamalarda bulundu. 2015 yılı Temmuz ayından beri terörle mücadelede sınırlarımız içinde 1000'in üz..

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı 02:34

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı Başbakan Binali Yıldırım, 'Koalisyon güçleri içerisinde havadan müdahalede bizim hava kuvvetlerimiz de yer almıştır. 'Musul’da Türkiye’nin işi yok' diyenler cevabını almıştır..

Türkiye Şehitlerine Ağlıyor 04:15

Türkiye Şehitlerine Ağlıyor

İstanbul Beşiktaş'taki Vodafone Arena yakınlarında ve Maçka parkında gerçekleşen hain terör saldırısında hayatını kaybedenler son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenlerine binlerce vatandaş katılırken gözyaşları sel oldu..

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı 07:33

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “İfade özgürlüğü ve hukukun üstünlüğü gibi demokrasinin temel değerleri Avrupa Konseyi üyesi tüm ülkeler için geçerlidir. Ayrı..

Soyguncular Sert Kayaya Çarptı 00:35

Soyguncular Sert Kayaya Çarptı

Brezilya’da bir bankaya giren şahıs, güvenlik görevlisini silahla etkisiz hale getirmek istedi. Bu sırada soyguncunun elindeki silahın düşmesini sağlayan görevli, kendi silahını çekerek içeri girmek isteyen ikinci şahsı ..

Şırnak'ta Teröristin Nefes Kesen Yakalanma Anı Kamerada 02:22

Şırnak'ta Teröristin Nefes Kesen Yakalanma Anı Kamerada

Şırnak'ın Gabar Dağı'nda başlatılan operasyonda 3'ü ölü olmak üzere etkisiz hale getirilen 5 teröristin, erzak için kafalarını inlerinden çıkarır çıkarmaz insansız hava aracıyla (İHA) tespit edildiği öğrenildi. Teröristl..

Gümüşhane'de Gündüz Vakti Köye Ayı İndi 01:27

Gümüşhane'de Gündüz Vakti Köye Ayı İndi

Gümüşhane'de Gündüz Vakti Köye Ayı İndi Gümüşhane’nin Kelkit ilçesindeki Yeşilova köyüne gündüz vakti ayı indi. Ayıyı köyden uzaklaştıramayan vatandaşlar yetkililerden yardım istedi. İlginç olay bugün akşam saatlerind..

Türk Jetleri 2 Haftadır Suriye'ye Giremiyor 01:39

Türk Jetleri 2 Haftadır Suriye'ye Giremiyor

Türk Jetleri 2 Haftadır Suriye'ye Giremiyor Anadolu Ajansı abonelerine önemli bir haber duyurdu: Türkiye'nin 24 Ağustos'ta başlattığı Fırat Kalkanı Harekâtı'nda iki haftadır savaş uçakları operasyonlara katılmıyor. T..

Komutanlar Siperde! Hulusi Akar, Şırnak'ta Böyle Karşılandı 06:34

Komutanlar Siperde! Hulusi Akar, Şırnak'ta Böyle Karşılandı

Komutanlar Siperde! Hulusi Akar, Şırnak'ta Böyle Karşılandı Türkiye-Irak sınır hattındaki birlikleri denetleyen ve programları güvenlik gerekçesiyle açıklanmayan komutanların ziyaretine ilişkin fotoğraflar, bugün yayınl..

Pkk Şeytan Üçgeninde Sıkıştı,  Kandil Kadrosu Da Orada. 01:52

Pkk Şeytan Üçgeninde Sıkıştı, Kandil Kadrosu Da Orada.

Pkk Şeytan Üçgeninde Sıkıştı Diyarbakır'da şeytan üçgeni olarak adlandırılan ve Lice, Hani ve Kocaköy ilçeleri kırsalında geniş çaplı operasyon başladı. PKK 'şeytan üçgeni'nde sıkıştı. Kandil kadrosu da orada. Diyarba..

Kudüs’te Kamyon Kalabalığa Daldı_ 3 Ölü, 15 Yaralı 00:54

Kudüs’te Kamyon Kalabalığa Daldı_ 3 Ölü, 15 Yaralı

Kudüs’te kamyonun kalabalığa dalması sonucu 4 kişi hayatını kaybederken, 14 kişi de yaralandı. Kudüs’te kamyon kalabalığın arasına daldı. Olayda 3’ü kadın 4 kişi hayatını kaybetti. Polis, sürücünün olay yerinde etkisiz ..

TSK'dan Flaş Sincar Açıklaması  70 Terörist Öldürüldü 00:34

TSK'dan Flaş Sincar Açıklaması 70 Terörist Öldürüldü

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Irak kuzeyi/Sincar Dağı ve Suriye kuzeydoğusu/Karaçok Dağı bölgelerine gerçekleştirilen hava harekatında 70 civarında teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. TSK’dan yapılan açıklam..

Ağrı'dan Acı Haber: 4 Şehit 01:03

Ağrı'dan Acı Haber: 4 Şehit

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmalarda şehit sayısının 4'e çıktığı ifade edildi. Çatışmada 6 güvenlik görevlisinin de yaralandığı ve operasyonda 10'a yakın terör..

Markette Av Tüfekli Soygun Kamerada 01:46

Markette Av Tüfekli Soygun Kamerada

Ankara'da kar maskeli kişilerin pompalı tüfek ile marketlerden gasp gerçekleştirmeleri güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Mamak ilçesinde 7 Kasım günü bir akaryakıt istasyonundaki markette kar maskeli ve av tüfek..

TSK'dan Afrin Açıklaması Gece Boyunca 44 Hedef İmha Edildi 01:14

TSK'dan Afrin Açıklaması Gece Boyunca 44 Hedef İmha Edildi

Türk Silahlı Kuvvetleri, 10. gününe giren Zeytin Dalı Harekâtı ile ilgili yayınladığı son bilgi notunda, gece boyunca 44 hedefin imha edildiğini belirtti. Açıklamada Gece süresince gerçekleştirilen hava harekâtı ile PKK..

Sızma Girişimini Duyan Vatandaşlar Terörist Avına Çıktı 01:21

Sızma Girişimini Duyan Vatandaşlar Terörist Avına Çıktı

Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde Amanos Dağları'ndan sızmaya çalışan bir terörist ölü ele geçirildi. Olayı duyan vatandaşlar terörist avına çıkınca, güvenlik kuvvetleri olaya müdahale etti. Suriye'den Hassa ilçesi Akbez Amano..

Bakan Hulusi Akar, İdlib'deki saldırının detaylarını açıkladı 01:53

Bakan Hulusi Akar, İdlib'deki saldırının detaylarını açıkladı

329 rejim askerinin etkisiz hale getirildiğini belirten Milli Savunma Bakanı Akar, İdlib'deki hain saldırının detaylarını açıkladı. Akar, Birliklerimizin bulunduğu yerler önceden Rusya'nın sahadaki yetkilileri ile koord..

Ece Seçkin'in Evini Soyan Hırsızlar Yakalandı 06:00

Ece Seçkin'in Evini Soyan Hırsızlar Yakalandı

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 666 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kızılay’ın Musul Yardım Konvoyu Erbil’e Ulaştı 03:51

Kızılay’ın Musul Yardım Konvoyu Erbil’e Ulaştı

Kızılay’ın Musul Yardım Konvoyu Erbil’e Ulaştı Türk Kızılayı’nın Musul da Senin Yurdun kampanyası kapsamında 527 tonluk insani yardım malzemesi taşıyan konvoy Erbil’e ulaştı. İnsani yardım malzemeleri tırlardan depola..

Alanya’da Alabora Olan Tekne Karaya Çıkarıldı 04:48

Alanya’da Alabora Olan Tekne Karaya Çıkarıldı

Antalya’nın Alanya ilçesinde kale açıklarında kötü hava şartları alabora olduktan bir süre sonra batan ve Rus uyruklu yolcunun hayatını kaybettiği tur teknesi, 15 metre derinlikten çıkartılarak yat limanına getirildi. Ol..

Lice ve Genç'te Pkk'lı Teröristlere Büyük Darbe 02:18

Lice ve Genç'te Pkk'lı Teröristlere Büyük Darbe

Diyarbakır'ın Lice ve Bingöl'ün Genç ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik yürütülen kapsamlı operasyonda teröristlere büyük darbe vuruldu...

Nusaybin'de Pkk'lı Teröristlere Yönelik Operasyon 00:50

Nusaybin'de Pkk'lı Teröristlere Yönelik Operasyon

Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda 2 terörist etkisiz hale getirildi...

Mehmetçik İkiyaka Dağları'nda Destan Yazıyor 02:22

Mehmetçik İkiyaka Dağları'nda Destan Yazıyor

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinin Irak sınırındaki İkiyaka Dağları'nda Türk Silahlı Kuvvetlerince sürdürülen Şehit Tank Yarbay İhsan Ejdar Operasyonu kapsamında şimdiye kadar 27 terörist etkisiz hale getirildi...

Kaçak Boğa Kahvehaneye Daldı 01:00

Kaçak Boğa Kahvehaneye Daldı

Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesi Yavuzselim Mahallesi'nde kurban pazarından eve getirilirken kaçan bir boğa kahvehaneye daldı. Vatandaşlar ve sahipleri kaçan boğayı yakalamak için uzun çaba sarf etti. Kahvedeki vatandaşl..

Annenin Yazdığı Notla Vahşetten Böyle Kurtuldular 00:48

Annenin Yazdığı Notla Vahşetten Böyle Kurtuldular

Antalya'da eşi ve iki çocuğunu tüp gazı açarak eve kilitleyen kişi etkisiz hale getirildi. Aileyi kadının balkondan yere bıraktığı yardım notları kurtardı..

PKK'nın Sözde Bölge Sorumlusu Böyle Öldürüldü 00:37

PKK'nın Sözde Bölge Sorumlusu Böyle Öldürüldü

Siirt'in Tillo ilçesinde güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada terör örgütü PKK'nın sözde bölge sorumlusu olduğu değerlendirilen bir terörist etkisiz hale getirildi, bir terörist de yaralı olarak yaka..

Erzurum’da Canlı Bomba Paniği 02:42

Erzurum’da Canlı Bomba Paniği

Erzurum'da üzerinde bomba düzeneği olduğu iddia edilen bir şahıs polis tarafından etkisiz hale getirildi...

Yılın Son Ayında PKK'ya Ağır Darbe 01:42

Yılın Son Ayında PKK'ya Ağır Darbe

Türkiye'nin barış ve huzurunu bozmaya yönelik saldırılar gerçekleştiren, sivilleri, çocukları dahi hedef almaktan çekinmeyen terör örgütü PKK'ya yönelik 2017 yılının son ayında düzenlenen operasyonlarda 120 terörist etki..