#Etli kuru dolma tarifi

Pandispanya Tarifi  Pasta Keki Nasıl Yapılır 02:45

Pandispanya Tarifi Pasta Keki Nasıl Yapılır

Pasta tabanı yani pandispanya nasıl yapılır sadece videomuzu izlemeniz yeterli. Aslında yapımı çok kolay olan bu tarifi yapmak için fazla bir malzemeyede ihtiyacınız yok. Pandispanya tarifimiz evde kolaylıkla hemen bulab..

Yufkadan Peynirli Gözleme Tarifi 01:43

Yufkadan Peynirli Gözleme Tarifi

Gözleme nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izleyebilirsiniz. Hazır yufkadan veya elde açarak ikisinin tarifinide videomuzun içindeki linkler yardımı ile ulaşabilirsiniz. Gözleme geleneksel bir türk lezzeti, içine koyu..

Çilekli Cheesecake Tarifi 07:45

Çilekli Cheesecake Tarifi

Malzemeler: Taban için; 75 g dondurulmuş tereyağ, 3 yemek kaşığı şeker, 1 yumurta sarısı, 1,5 su bardağı un, 1 paket vanilya, 1/2 çay kaşığı tarçın, 1 tutam tuz. Peynirli kısım için; 750 g labne, 200 g krem peynir, 3 yum..

Fırın Makarna Tarifi 06:36

Fırın Makarna Tarifi

Malzemeler : 1/2 paket fırın makarnalık makarna 3 yumurta 2 yemek kaşığı un 3 su bardağı süt 250 g ufalanmış beyaz peynir 1 yemek kaşığı tereyağ 1 avuç kıyılmış maydanoz 200 g kaşar peyniri rendesi Tuz, karabiber. ***..

Ekler Pasta Tarifi Çikolatalı Ekler Yapımı 02:33

Ekler Pasta Tarifi Çikolatalı Ekler Yapımı

Ekler tarifi öğrenmek için videomuzu izlemeniz yeterli. Aslında yapımı pekte zor olmayan ekler yapımı videomuzda aşama aşama anlatıldı. İlk olarak soğuması için ekler kremasını hazırlıyoruz. Hazırladıktan sonra daha iyi ..

Köstebek Pasta Tarifi  Muzlu Çikolatalı 03:49

Köstebek Pasta Tarifi Muzlu Çikolatalı

Köstebek pasta nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izlemeniz yeterli. Diğer adı diğer adı ile köstebek kek tarifi olan bu muzlu ve çikolatalı pastanın aslında yapımı kolay ama fazla vakit alıyor ve bu pasta tarifi aynı..

Pratik Peynirli Pide Tarifi 04:45

Pratik Peynirli Pide Tarifi

Malzemeler: 1 adet baget ekmek, 200 g eriyebilen türde bir peynir, 5 dilim pastırma, 1/2 çay bardağı zeytinyağ, 1/2 su bardağı domates rendesi, 3 diş sarımsak. Genellikle Tarifi olan yemeklerin videosunu çekiyorum, ama ..

Elmalı Tart Kek Tarifi Kek Tarifleri 03:28

Elmalı Tart Kek Tarifi Kek Tarifleri

art ve kek tarifleri sevenlere özel bugün nefis bir elmalı tart tarifi videosu hazırladık. İki hamur arasında müthiş tadı ve karamelize kıvamı ile on numara bir kek tarifi veriyoruz sizlere. Aslında tart dersek daha doğr..

Simit Tarifi 08:58

Simit Tarifi

Simit Tarifi ve Malzemeler : 1 paket kuru maya (ya da yarım paket yaş maya) 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı ılık süt 1 çay bardağı sıvıyağ 1 yemek kaşığı seker 1 buçuk tatlı kaşığı tuz Yaklaşık 6 buçuk su bardağı un ..

Tas Kebabı Tarifi 01:35

Tas Kebabı Tarifi

Tas Kebabı (Detaylı Anlatım) Tarifi İçin Malzemeler 500 gr kuşbaşı doğranmış dana eti 1 adet küçük boy kuru soğan 1 diş sarımsak 1 tatlı kaşığı domates salçası 1 tatlı kaşığı biber salçası 1 yemek kaşığı tereyağı 1 yemek..

Ekşili Pırasa Tarifi 00:17

Ekşili Pırasa Tarifi

Ekşili Pırasa Tarifi Malzemeler ; Yarım kilo pırasa 1 adet kuru soğan yarım demet maydanoz 3 yemek kaşı zeytinyağı Yarım yemek kaşığı domates salçası 1 adet limon 1 tatlı kaşığı toz Şeker Sıcak Su Tuz..

Poğaça Tarifi 06:20

Poğaça Tarifi

Labneli poğaça tarifi malzemeler 2 su bardağı ılık süt 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı sıvıyağ 1 paket labne(frischkäse) peyniri 1 paket yaş maya (isteyenler 2 yemek kaşığı kuru mayakatabilir) 1buçuk tatlı kaşığı ..

Pita Ekmeği Tarifi 07:36

Pita Ekmeği Tarifi

Pita Ekmegi Tarifi Bu malzemeden bende 10 tane cikti Malzemeler 1 su bardagi ilik süt 1 cay bardagi yogurt 1 cay bardagi ilik su 3 yemek kasigi siviyag 1 yemek kasigi seker 1 yemek kasigi tuz yarim paket yas maya(istiyen..

 Atom Meze  Tarifi 03:02

Atom Meze Tarifi

3-4 adet kurutulmuş kırmızı biber 3 çorba kaşığı tereyağı 4 çorba kaşığı süzme yoğurt Kuru kırmızı biberleri 1 dakika kaynar suda bekletip yumuşatın. Ardından 3 çorba kaşığı tereyağını eritip biberleri içine ekleyin...

Evde Simit Tarifi 07:17

Evde Simit Tarifi

Evde Simit Tarifi İçin Malzemeler: 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı ılık süt yarım su bardağından biraz az (100ml) sıvıyağ 1 pkaet yaşmayanın 3de ikisi (1 pkaet fazla geliyor) veya 1 paket instant maya veya 1 yemek kaşı..

Zeytinyağlı Patlıcan Tarifi 02:02

Zeytinyağlı Patlıcan Tarifi

Zeytinyağlı Patlıcan Yemeği Yapımı Tarifi İçin Malzemeler 4-5 adet patlıcan 2 adet yeşil biber 2 adet kırmızı biber 1 adet kuru soğan 2 adet domates rendesi (ben 4-5 yemek kaşığı domates sosu kullandım) yarım çay bardağı..

Fırında Tavuk But Tarifi 03:19

Fırında Tavuk But Tarifi

Mütevazı Tavuk Tarifi İçin Malzemeler: 4-5 adet tavuk but 2 adet kuru soğan 7-8 adet sarımsak 6-7 adet Patates 2-3 adet yeşil sivri biber 2 adet rende domates Yarım limon ( tavukları ovmak için) 1 tatlı kaşığı toz şeker ..

Açma Tarifi 04:28

Açma Tarifi

Mayalı Açma Tarifi için malzemeler: 1 su bardağı su 1 su bardağı sıvıyağ 1 su bardağı süt 1 yemek kaşığı kuru maya veya 1 paket yaşmaya 4 yemek kaşığı tozşeker 1 yemek kaşığı tuz 7-9 su bardağı arası un (kontrollü ekleyi..

Icliköfte Tarifi 16:35

Icliköfte Tarifi

Malzemeler Dıs malzemesi 1 kilo ince koftelik bulgur Yaklasik 10 tane orta boy haslanmis patates 1 bucuk yemek kasigi aci biber salcasi Arzuya göre bir tatli kasigi reyhan 1 tatli kasigi kimyon Yeteri kadar tuz 1 b..

  • Kadınca tarafından
  • 733 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Citir citir Lokma Tarifi 09:18

Citir citir Lokma Tarifi

Malzemeler Hamuru icin gerekenler 6 su bardagi un 1 paket yasmaya(isteyenler kuru maya kullanabilir 2 yemek kasigi yeterli olur. 4 su bardagi ilik su 2 yemek kasigi seker 1 tatli kasigi tuz Kizartmak icin 1 litre siviy..

  • Kadınca tarafından
  • 864 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Brokoli Çorbası Tarifi 02:25

Brokoli Çorbası Tarifi

Brokoli çorbasının tarifine geçelim. Nefis yemek tariflerinden brokoli çorbası tarifi, küçük parçalara ayrılarak yıkanmış 500g brokoli uygun bir tencereye alınır, irice doğranmış bir adet kuru soğan, küp küp doğranmış bi..

Terbiyeli Pırasa Çorbası Tarifi 01:33

Terbiyeli Pırasa Çorbası Tarifi

Bugün sizlere vitamin açısında çok zengin ,vücudumuza bir çok faydası olan pırasa çorbası yapıyoruz. Pırasanın kalp, kemik, ve göz sağlığımızı faydaları var. Ayrıca kilo vermeye yardımcı ve kansere yakalanma riskini azal..

Lebeniye Çorbası Tarifi 00:18

Lebeniye Çorbası Tarifi

Bugün sizlere vitamin açısında çok zengin ,vücudumuza bir çok faydası olan pırasa çorbası yapıyoruz. Pırasanın kalp, kemik, ve göz sağlığımızı faydaları var. Ayrıca kilo vermeye yardımcı ve kansere yakalanma riskini azal..

Ekmek Brötchen Tarifi 07:54

Ekmek Brötchen Tarifi

Ekmek (Brötchen) Tarifi ve Malzemeler : Yarım kilo un 1 Paket kuru maya 1 Tatlı kaşığı tuz 1 Tatlı kaşığı seker 1 Buçuk su bardağı ılık su Hazırlanışı : Yoğurma kabına unu koyun ortasını açın. Maya şeker ve 1 bardak ıl..

Pudingli Islak Kek Tarifi 06:34

Pudingli Islak Kek Tarifi

Pudingli Islak Kek Tarifi ve Malzemeler : 4 Tane Yumurta 1 Buçuk su bardağı şeker 1 Su bardağı süt 1 Su bardağından iki parmak eksik sıvıyağ 3 Yemek kaşığı kakao 2 Buçuk su bardağı un 1 Paket vanilya 1 Paket kabartma t..

Tatlı Çörek Tarifi 11:31

Tatlı Çörek Tarifi

Tatlı Çörek Tarifi (Nusszopf) ve Malzemeler : Hamuru İçin Gerekenler : 1 Çay bardağı seker 1 Paket kuru maya (ya da yarım paket yaş maya) 1 Tane yumurta 1 Paket vanilya 1 Su bardağı ılık süt 1 Çay bardağı ılık su 2 Yeme..

Fırında Mantarlı Kaşarlı Tavuk Sarma Tarifi 07:26

Fırında Mantarlı Kaşarlı Tavuk Sarma Tarifi

Fırında Mantarlı Kaşarlı Tavuk Sarma Tarifi ve Malzemeler : İç Malzemesi İçin : Yarım kilo mantar 1 Tane kırmızı biber 1 Tane kuru soğan 3-4 Yemek kaşığı sıvıyağ Tuz karabiber kekik 8 Tane tavuk but (kasabınızdan kemik..

Kaşarlı Menemen Tarifi 04:45

Kaşarlı Menemen Tarifi

Tarifi Tavaya 3 yemek kaşığı sıvıyağ 1 yemek kaşığı tereyağı koyun.1 tane kuru soğanı doğrayıp ekleyelim. Soğanımızı yağda kavuralım. Ardından 3 tane soyup doğradığımız domatesleri ekleyelim. Kapağını kapatıp 2-3 dk. pi..

Arpa Şehriyeli Sebzeli Pilav Tarifi 07:22

Arpa Şehriyeli Sebzeli Pilav Tarifi

Arpa Şehriyeli Sebzeli Pilav Tarifi ve Malzemeler : (Pilavın miktarını kişi sayısına göre çoğaltabilirsiniz. Ben 4 kişilik yaptım.) 1 su bardağı arpa şehriye 1 tane kuru soğan 1 tane havuç 1 tane kırmızı biber 2 tane dom..

Hindistan Cevizli Kurabiye Tarifi 04:56

Hindistan Cevizli Kurabiye Tarifi

Hindistan Cevizli Kurabiye Tarifi ve Malzemeler : 125 gr. Oda ısısında tereyağı ya da margarin 1 çay bardağı sıvıyağ 1 çay bardağı nişasta 1 su bardağı pudra şekeri 2 tane yumurta (birini tüm kırın diğer ikinci yumurta..