#Etmek için

ARMAGEDDON SAVAŞI 6 ŞUBAT KAHRAMANMARAŞ DEPREMİ İLE BAŞLADI! 2:11:45

ARMAGEDDON SAVAŞI 6 ŞUBAT KAHRAMANMARAŞ DEPREMİ İLE BAŞLADI!

Atatürk'ün bahsettiği TOROS hattı vuruldu, Hedef ülke Türkiye! 7.7 ve 7.6 Büyüklüğündeki Depremler ile İşgal için zemin hazırlığı yapıldı, HAT-AY | AY - HATTI! Planlarına göre 1000 yıldır işgal etmek istedikleri coğrafya..

  • STUDIO AS tarafından
  • 40 görüntüleme
  • 2 yıl önce
O GIDALARI AĞZINIZA BİLE SÜRMEYİN! 14:58

O GIDALARI AĞZINIZA BİLE SÜRMEYİN!

Yediklerimiz bizi nasıl zehirliyor? Hangi ürünler bilinçli olarak hasta etmek için üretiliyor? Bağımlılık yapan gıdalardan nasıl kurtulacağız? En çok hangi ürünler bağımlılık yapıyor?..

  • STUDIO AS tarafından
  • 6 görüntüleme
  • 9 ay önce
Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki 01:36

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen gecede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştiren CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirta..

Chp Gaziantep İl başkanlıgı Cumhuriyet Gazetesine Yapılan Operasyona Tepki Gösterdi 04:24

Chp Gaziantep İl başkanlıgı Cumhuriyet Gazetesine Yapılan Operasyona T

Chp Gaziantep İl başkanlıgı Cumhuriyet Gazetesine Yapılan Operasyona Tepki Gösterdi CHP İl Başkanı İl Başkanı Hayri Sucu, Cumhuriyet Gazetesi çalışanlarına yönelik yapılan operasyonu protesto etmek için basın toplantısı..

Avrupa Parlamentosu Başkanı Martin Schulz, 02:10

Avrupa Parlamentosu Başkanı Martin Schulz, "Türkiye İdam Kararını Geti

Avrupa Parlamentosu Başkanı Martin Schulz, Türkiye İdam Kararını Getirirse Avrupa Birliği İle Müzakere Süreci Biter Dedi. AB Başkanı Schulz'dan Türkiye'ye: İdam Gelirse Müzakereler Biter 13 Kasım 2016 Pazar 10:54 Avr..

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi 06:28

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi DÜNYAYI AĞLATAN 5 ÇOCUK Akbaba ve Afrikalı çocuğun ağlatan hikayesi Bhopal faciası bebek, Aylan Bebek, Kürtaj bebek fotoğrafı Omira Sançez 5) Tıp tarihine geçen fotoğraf Anne karnında ..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.100 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Abd'li Kadın 23 Yıldır Tırnak Uzatıyor- Rekor Kırmayı Hedefliyor 03:59

Abd'li Kadın 23 Yıldır Tırnak Uzatıyor- Rekor Kırmayı Hedefliyor

23 Yıldır Tırnak Uzatan Kadın Rekor Kırmayı Hedefliyor ABD'li kadın 23 yıldır uzattığı devasa boyuttaki tırnaklarıyla dünya rekoru kırmayı hedefliyor. ABD'nin Houston şehrinde yaşayan Yani Williams adındaki kadın, tır..

  • Haberler tarafından
  • 1.126 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Süper Size Kardeşler : Acayip Vücutlar Bölüm 9 – Kısa Tanıtım 02:01

Süper Size Kardeşler : Acayip Vücutlar Bölüm 9 – Kısa Tanıtım

Gizemli yeme bozukluluğu, üç kardeşin asla dolgun hissetmemesine neden oluyor. Dört yaşındaki birinin , normal bir gencin ağırlığından daha ağır gelmektedir. Hindistan'ın Güney Gujarat kentindeki küçük bir köyde, anne v..

  • Cowboy tarafından
  • 548 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Seda Tripkolik ~ Gözlerinin Yeşilini Özledim.mp4 03:26

Seda Tripkolik ~ Gözlerinin Yeşilini Özledim.mp4

Olamaz olamaz sensiz yarim Kabir azabından beter halim Acılar bütün derdim Sensiz bir dünyayı neyleyim Olamaz olamaz sensiz yarim Kabir azabından beter halim Acılar bütün derdim Sensiz bir dünyayı neyleyim Gözl..

İzmir'de Aniden Bastıran Yağmur 05:45

İzmir'de Aniden Bastıran Yağmur

İzmir'de Aniden Bastıran Yagmur Ev Ve İş Yerini Sular Altında Bıraktı.İzmir'in Dikili ilçesine bağlı Kabakum Mahallesinde, aniden bastıran sağanak yağış bölgedeki dereyi taşırarak sele neden oldu. Sel nedeniyle çok sayıd..

Ejderhalar Lordu 1982 Türkçe Dublaj Film İzle 1:27:12

Ejderhalar Lordu 1982 Türkçe Dublaj Film İzle

Dragon ve Bull çoğu zamanlarını çapkınlıkla ve birilerini takip etmek için ajanlık yaparak geçiren çocukluk arkadaşlarıdır.Bu ikilinin yakınlarında Çin’den değerli el sanatlarını batıya pazarlayan kaçakçı bir çete vardır..

  • Film İzle tarafından
  • 14.950 görüntüleme
  • 8 yıl önce
BBC'nin Casus Hayvanları 00:30

BBC'nin Casus Hayvanları

Hayvan, canlılar dünyasının ökaryotlar (Eukaryota) üst âlemindeki hayvanlar (Animalia) âleminde sınıflanan canlıların ortak adıdır. Hayvan sözcüğü, günlük kullanımda esasen insan dışı nefes alan ve hareket eden şeyleri..

  • PengoTV tarafından
  • 2.249 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ateşkesle Birlikte 2 Bin 200 Aile Halep’e Döndü 01:52

Ateşkesle Birlikte 2 Bin 200 Aile Halep’e Döndü

Halep, Suriye’nin en güzide şehirlerinden. Ancak, yıllardır süren iç savaş nedeniyle büyük bir yıkıma sahne oldu. Evler, sokaklar, iş yerleri harabeye döndü. Şimdi ateşkesle bilikte 2 bin 200 aile Halep’e döndü. Güçler ..

Kaynak_ Çok Büyük Bir Kıyım Hedeflendiği Anlaşılıyor 01:55

Kaynak_ Çok Büyük Bir Kıyım Hedeflendiği Anlaşılıyor

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, İzmir’de gerçekleştirilen terör saldırısı sonrası öldürülen teröristlerden ele geçirilen mühimmatlara bakıldığında çok büyük bir kıyımın hedeflendiğini söyledi Memur-Sen tarafından düze..

Avrupa Buz Kesti 01:09

Avrupa Buz Kesti

Avrupa dondurucu soğukların etkisi altında. Termometrelerin sıfırın altında 41 dereceyi gösterdiği Finlandiya’da aşırı soğuklar bu yılın rekorunu kırdı. Meteoroloji uzmanları soğuk hava dalgasının ülkenin tüm kesimleri..

Rus Siber Saldırı Krizi Amerikan Senatosu'nda 01:13

Rus Siber Saldırı Krizi Amerikan Senatosu'nda

Rusya’nın Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Başkanlık Seçimleri’ne siber saldırı yoluyla müdahale ettiği suçlaması Amerikan Senatosu’nda görüşüldü. Amerikan Ulusal İstihbarat Direktörü James Clapper, Moskova yönetiminin ..

ABD istihbarat Kurumları Raporu_ _Emri Putin verdi, Rusya Anlaşmalı Olarak Bilgi Alış-Verişinde Bulundu 01:38

ABD istihbarat Kurumları Raporu_ _Emri Putin verdi, Rusya Anlaşmalı Ol

Amerika Birleşik Devletleri istihbarat kurumları Rusya’nın Amerikan seçimlerini etkilediği iddiaları üzerine hazırladığı raporun sonuçlarını açıkladı. Söz konusu raporda seçilmiş başkan Donald Trump’ın Rusya istihbarat ..

ABD Dışişleri Bakanlığı'nda Üst Düzey Diplomatlar İstifa Etti 00:50

ABD Dışişleri Bakanlığı'nda Üst Düzey Diplomatlar İstifa Etti

Amerika Birleşik Devletleri Dışişleri Bakanlığı’nda görevli dört üst düzey diplomat istifa etti. Amerikan basınında yer alan haberlere göre, Dışişleri Bakanlığı müsteşarlarından Patrick Kennedy, bakan yardımcıları Joyce..

Başbakan_ Ülkeyi Bölenlerle Kol Kola Girmek Yakışır mı Atatürk'ün Partisine 02:55

Başbakan_ Ülkeyi Bölenlerle Kol Kola Girmek Yakışır mı Atatürk'ün Part

Başbakan Yıldırım, Ey CHP, ey Atatürk'ün partisi, ey milli şef İnönü'nün partisi, ne hallere düştün. Ülkeyi bölenlerle kol kola girmek yakışır mı Atatürk'ün partisine? Millet her şeyi görüyor. dedi. Başbakan Binali Yı..

Hangimiz Sevmedik 24. Bölüm 2:15:29

Hangimiz Sevmedik 24. Bölüm

Itır ve Tarık Adalet hala sayesinde Adile ile Münir’e aşklarını kabul ettirmişlerdir. Ancak yine de onlar için hiçbir şey kolay olmayacaktır. İlyas bu kez gerçekten Emel’e aşkını itiraf etmek niyetindedir. Hulusi komise..

Süper YETENEK ADAMA BAK :)) 02:04

Süper YETENEK ADAMA BAK :))

Recep İvedik serisinin beşinci filmi olan yapımda Recep bu sefer yanındaki ekiple birlikte yarım kalan önemli bir işi tamamlamak için yollara dökülüyor. Çeşitli spor dallarında profesyonel olarak ter döken genç sporcular..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.434 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maceracı _ Sivas 1:09:25

Maceracı _ Sivas

Kışın artık gelip hayatlarımızın tam ortasına yetiştiği bugünlerde, karın ve soğuğun en güzel hallerine ev sahipliği yapan bir kente seyahat etmek ama bu yolculuğu hiç üşümeden yapmak ister misiniz? O halde bu hafta Mace..

The Lego Ninjago Movie - Fragman (2017) 02:38

The Lego Ninjago Movie - Fragman (2017)

Bu yıl içinde vizyona girecek olan Ninjago temalı yeni Lego filmi The Lego Ninjago Movie’nin ilk fragmanı yayınlandı. The Lego Batman Movie, önümüzdeki cuma gösterime girecek. Ancak Lego ve Warner Animation Group, bu sır..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.018 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ARROW 5.SEZON 12.BÖLÜM TÜRKÇE ALTYAZILI HD İZLE 42:27

ARROW 5.SEZON 12.BÖLÜM TÜRKÇE ALTYAZILI HD İZLE

ARROW 5.SEZON 12.BÖLÜM TÜRKÇE ALTYAZILI HD İZLE BRATVA Arrow izle 1080p 720p yabancı dizi izle full kalitede. Milyarder bir çapkın olan Oliver Queen korkunç bir deniz kazasından sonra hayatında yeni bir sayfa açar. Beş ..

  • Tv Series tarafından
  • 1.757 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şafak Türküsü (Ahmet Kaya) 07:10

Şafak Türküsü (Ahmet Kaya)

Beni burada arama Arama anne Kapıda adımı Adımı sorma Saçlarına yıldız düşmüş Koparma anne ağlama Kaç zamandır yüzüm traşlı Gözlerim şafak bekledim Uzarken ellerim kulağım kirişte Ölümü özledim anne Yaşamak isterken del..

Just Dance Dünya Kupası'nda Şampiyon Olan Çılgın Türk Umutcan Tütüncü 13:37

Just Dance Dünya Kupası'nda Şampiyon Olan Çılgın Türk Umutcan Tütüncü

17-19 Şubat 2017 tarihinde düzenlenen Just Dance Dünya Kupası’nda şampiyonluğu göğüsleyen Türk dansçı Umutcan Tütüncü oldu! Dünya genelinde artan e-Spor çılgınlığının farklı ve eğlenceli türü olan Just Dance, bildiğiniz ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 816 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cinler İnsanların Bedenine Zarar Verebilir Mi 12:01

Cinler İnsanların Bedenine Zarar Verebilir Mi

Cinler İnsanların Bedenine Zarar Verebilir mi? Cinlerin insanlara zarar vermeleri mümkündür. ancak bu zarar, filmlerde geçen çarpılma ve benzerleri gibi değildir. Bu güne kadar binlerce insan biyolojik hastalıklarını ci..

  • ZULMA tarafından
  • 1.097 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Deep House 2017 - Amazing Mix Set # 15 Best Of Deep House Chill Out & New Tropical House Mix 2017 52:02

Deep House 2017 - Amazing Mix Set # 15 Best Of Deep House Chill Out &

Deep House 2017 ? Amazing Mix Set #15 ? Best Of Deep House Chill Out & New Tropical House Mix 2017 -Tüm müzik videoları yüksek ses ve görüntü kalitesinde seyredelim.com'da! Kanalımıza ait diğer videolara ulaşmak ve gün..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 2.029 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gizemli Şeytan İncili Hakkında Anlatılmamış Gerçekler ! 05:39

Gizemli Şeytan İncili Hakkında Anlatılmamış Gerçekler !

1448 yılında bir isveç askeri savaş sırasında büyük bir çukura düşer . Düştüğü çukurun yüzyıllardır açılmamış olan eski bir kiliseye ait gizli bir oda olduğunu anlayan asker odanın içerisinde dolaştığında acımasız bir şe..

  • ZULMA tarafından
  • 1.197 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kerimcan ve Bahar Badminton Oynarsa! 15:21

Kerimcan ve Bahar Badminton Oynarsa!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 30 Mart 2017 Perşembe günü yayınlanan 106. bölümünde bu sefer yarışmacılar jürinin değil jüri yarışmacıların dikkatini dağıttı ve Öykü Serter olaya müdahale etmek zorunda kaldı. Bahar Candan is..

  • ANKA tarafından
  • 1.047 görüntüleme
  • 8 yıl önce