#Etmek için

Nadide Hayat - Kaptanın Kuralları 00:55

Nadide Hayat - Kaptanın Kuralları

Demet Akbağ'ın başrolünü oynadığı, çekimleri İstanbul ve Muğla'nın Dalyan ilçesinde yapılan film; 50'sinden sonra hayatı değişen Nadide'nin hikayesini konu alıyor. Eşini kaybettikten sonra gençlik hatalarını telafi etmek..

Single Parents Teaser 00:30

Single Parents Teaser

Yedi yaşındaki çocuklarını yetiştirmek ve ebeveynlik dışında bir tür kişisel yaşam sürdürmek için birbirlerine yaslandıkça bir grup bekar aile takip eden bir topluluk komedi. Seri, grubun Will'i karşıladığında başlar, 30..

Çatışma Türkçe Altyazılı Fragman 02:42

Çatışma Türkçe Altyazılı Fragman

Jacob travmatize olmuş bir banka müdürüdür. Çalıştığı banka soyguna uğramış ve bu soygun bir iş arkadaşıın öldürülmesi ile sonuçlanmıştır. Yaşadığı olayın travmasını atlatamayan Jacob, soygundan sorumlu olan kişiyi bulup..

Ailecek Şaşkınız Full İzle 1:53:49

Ailecek Şaşkınız Full İzle

Ahmet Kural, Cengiz Bozkurt, Murat Cemcir, Saadet Aksoy İzleyeceğimiz yerli yapım Ailecek Şaşkınız'da, Ferhat ve Gökhan adındaki iki kafadarın komedi dolu serüvenleri anlatılıyor. Babadan kalan holdinge Ceo olarak gelen ..

Kahraman Deniz - Böyle Sever 04:07

Kahraman Deniz - Böyle Sever

Kahraman Deniz - Böyle Sever Müzik Dinle Şarkı Sözleri tam da terk etmek üzereydim bu şehri ait olmadığım sokaklara dönmek için aniden sen geldin ve mahvettin beni ben böyle güzel bir hata hiç görmemiştim her şeye hil..

Söz | 59.Bölüm 2:16:22

Söz | 59.Bölüm

Nadya’yı (Selin Deveci) teslim alan Yavuz (Tolga Sarıtaş), Dragan’a (Sarp Akkaya) fırsat vermeden çatışma alanından uzaklaşır. Tim ise o sırada çatışmaya müdahale etmek üzeredir. Yavuz bütün bu kıskaçtan sıyrılmasını bi..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 72 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sezen Aksu - Konduramadım (Ozan Bayraşa Rework) ft. Okay Barış 02:54

Sezen Aksu - Konduramadım (Ozan Bayraşa Rework) ft. Okay Barış

Tekrar merhabalar, Bu yeni demo projesinde üstelik de tam pandemiye denk gelen süreçte sunduğumuz hüzünlü şarkılar muhtemelen içinizi kıymıştır, en azından benim içimi kıydı. Bu nedenle bu hafta Demo 2 projesine küçük ..

600 Yıllık Sanatın Son Temsilcileri 05:24

600 Yıllık Sanatın Son Temsilcileri

Yazmacılığın merkezi olarak kabul edilen Tokat’ta, 600 yıllık sanat yaşatılmaya çalışılıyor. Anadolu’da 15. yüzyıldan beri yapılan Yazmacılığın merkezi olan kadim şehir Tokat’ta kültürel miras sürdürülüyor. Ihlamur ağacı..

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' açılıyor 06:01

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' açılıyor

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' 330 kilometre uzunluğundaki Ankara-Niğde Otoyolu, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı törenle açılacak. Otoyol, yerli ve milli akıllı ulaşım sistemleri altyapısı ile tek..

Her Kış Fiyatı Düşen İkinci El Otomobillerde Bu Kış Düşüş Beklenmiyor 03:00

Her Kış Fiyatı Düşen İkinci El Otomobillerde Bu Kış Düşüş Beklenmiyor

Vatandaşlar son dönemlerde fahiş oranda artan ikinci el otomobil fiyatlarından yana dert yanarken, kış sezonuna doğru fiyatlarda her yıl olduğunu gibi bir düşüş olmayacağı tahmin ediliyor. İkinci el otomobil pazarında Ko..

Gece Yarısı Sokakta Yakalanan Genç- -Cezayı Duysa Annem Evlatlıktan Reddeder- 02:51

Gece Yarısı Sokakta Yakalanan Genç- -Cezayı Duysa Annem Evlatlıktan Re

Bursa'da sokağa çıkma kısıtlamasıyla birlikte şehir merkezi ve 17 ilçede polis ekipleri alarma geçti. Ekipler saat 23.00 sıralarında sokakta dolaşan iki genci durdurdu. Üzerlerinde kimlik de olmayan gençlerden birisi 3 b..

MUĞLA - Marmaris'te orman yangınında evleri yanan Şahin çifti yeni yuvalarına kavuştu 03:57

MUĞLA - Marmaris'te orman yangınında evleri yanan Şahin çifti yeni yuv

Muğla'nın Marmaris ilçesinde çıkan orman yangınında evleri yanarak kullanılamaz hale gelen İlyas Şahin ile eşi Günay Şahin, yeni evlerine kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. Osmaniye Mahallesi'nde yaşayan ve 29 Temmuz'da ba..

Gölcük’te Başka Hayatlar Kurtaran İtfaiye Amiri, İzmir’deki Depremde Kendi Ailesini Kurtardı 07:57

Gölcük’te Başka Hayatlar Kurtaran İtfaiye Amiri, İzmir’deki Depremde K

İzmir’deki itfaiye amiri Mehmet Akbulut (56) depremde ağır hasar alan binanın enkazından eşi ile 2 çocuğunu kurtardı. Başka bir bölgedeki görevi sırasında küçük kızının ‘Baba ablam ve annem ölüyor’ sözüyle binaya geldiği..

Clon-G - Kasatura 02:14

Clon-G - Kasatura

Kasatura şarkı sözleri ile Dikkat et kapılmayasın yalanlarıma. Az kaldı tabi sinirlerimin patlamasına Dikkat eder her bi CEO kasa rakamlarına. Çünkü bizi gördüler her an ensesindeyiz biz Mahallenin görünmeyen köşesind..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Adaletsizliğe ses çıkarılmalı, Müslümanlar sorumluluk üstlenmelidir 06:04

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Adaletsizliğe ses çıkarılmalı, Müslümanlar sor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Müslümanlar, hem kendi huzur ve esenlikleri hem de bütün insanlığın güvenlik ve geleceği adına artık sorumluluk üstlenmeli, şahit oldukları adaletsizlikler karşısında seslerini daha f..

Üniversite öğrencilerinin geliştirdiği sürücüsüz araç arazide zorlanmadan ilerliyor 05:46

Üniversite öğrencilerinin geliştirdiği sürücüsüz araç arazide zorlanma

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde Teknofest kapsamında gerçekleştirilen Robotaksi Binek Otonom Araç Yarışması na katılan üniversite öğrencileri, sürücüsüz gidebilen arazi aracı geliştirdi. Aracın daha da geliştirilmesi ile bi..

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı 06:59

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Sayın Devlet Bahçeli’ye de söylüyorum, Türkiye’yi bölme projesidir başkanlık sistemi dedi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğl..

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik 01:11

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik Meclis Araştırma Komisyonu'na konuşan Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, darbe girişimi akşamı sivillere silah vermediklerini söyledi. Ancak ihtiyaç duysay..

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı 05:27

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı Son zamanlarda özellikle Amerika Birleşik Devletleri (ABD), Rusya ve Çin arasında yaşanan siber savaşların Türkiye’ye sıçrayıp sıçramayacağı sorusu akıllara gelirken, Bili..

Fifth Harmony - Worth It ft Kid Ink 03:44

Fifth Harmony - Worth It ft Kid Ink

Fifth Harmony - Worth It ft. Kid Ink Give it to me I'm worth it Baby, I’m worth it Uh huh I’m worth it Gimme gimme I’m worth it Give it to me I’m worth it Baby, I’m worth it Uh huh I’m worth it Gimme gimme I’m worth it ..

  • Candy tarafından
  • 809 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun 03:46

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhtarlar toplantısında bir gaziyi oyalayan kaymakama sert tepki göstererek Ey kaymakam sen kendini ne sanıyorsun? Haddini bileceksin. Haddini bilmediğin zaman da sana haddini bildirirler. Bunu da..

7 Günde Göbek Eritme Egzersizleri 04:28

7 Günde Göbek Eritme Egzersizleri

7 günde pürüzsüz karın sahibi olmak için en önemli şart düzenli egzersiz yapmaktır. ... 1. günde göbek eritme için hangi egzersizleri yapalım? , Karın eritmek için yapılabilecek egzersiz türlerini bireysel egzersiz eğitm..

  • Kadınca tarafından
  • 826 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Günlük Yaşantımızı Kolaylaştıracak  12 İpucu 06:26

Günlük Yaşantımızı Kolaylaştıracak 12 İpucu

Parmağımızdan çıkan yüzükler için nasıl bir çözüm üretebiliriz.Bu ve daha fazlası için pratik bilgileri videomuzda izleyebilirsiniz.Daha fazlası için kanalımız KADINCA ya abone olmayı lütfen unutmayın.Bizi izlediğiniz iç..

  • Kadınca tarafından
  • 1.513 görüntüleme
  • 8 yıl önce
2017 nin En Dikkat Çeken Kısa Abiye Modelleri 00:50

2017 nin En Dikkat Çeken Kısa Abiye Modelleri

Bu senenin en dikkat çeken özel kombinlerini sizler için derledik.Umarım modeller özel davetler ve mezuniyetleriniz için bir alternatif oluşturmanıza ve fikir edinmenize fayda sağlar.Daha fazlası için kanalımız KADINCA y..

  • Kadınca tarafından
  • 1.975 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Platin Saç Rengi Nasıl Yapılır!! 01:22

Platin Saç Rengi Nasıl Yapılır!!

Kuaföre gitmeden, evde saç boyamak için öneriler. Özellikle son zamanlarda öne çıkan ve cazibesinide hiç kaybetmeyen bir renk olan platin sarısı saçlara kavuşmak için neler yapılması gerektiği,püf noktaları ve daha fazla..

  • Kadınca tarafından
  • 1.035 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Peynirli Pita 00:48

Peynirli Pita

Malzemeler; Hamuru İçin; Un Tuz Su Bulamak İçin; 250 gram tereyağı İç Harcı İçin; Yarım kilo beyaz peynir 4 adet yumurta çeyrek çay bardağı sıvı yağ Üzeri İçin; Çeyrek çay bardağı sıvı yağ Servis İçin; 1..

Oft - Altyapının Güvenli Adresi 01:00

Oft - Altyapının Güvenli Adresi

İhtiyacınız doğrultusunda anahtar teslim projelendirme. Altyapı kurulumundan sistem entegrasyonuna kadar tüm hizmetler. GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ Kendi ürünlerimiz, ekonomik ve profesyonel çözümler. Fiber Optik Kablo, Patchc..

  • PengoTV tarafından
  • 915 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beş Küçük Maymun - Daha Süper Basit Şarkılar Ve Tekerlemeler 1:05:12

Beş Küçük Maymun - Daha Süper Basit Şarkılar Ve Tekerlemeler

Çocuk tekerlemeleri ve çocuk şarkıları, çocukların kelime anlama, okuma ve yazma becerilerini geliştirerek fonetik farkındalığı hızlandırır. Çocuklar için bu tekerlemeler, temel becerileri öğretmeye ve yönleri anlama ve ..

Burçlar Tatilde - Plaj Savaşları 1 05:08

Burçlar Tatilde - Plaj Savaşları 1

Herkes iyi bir tatili hak eder. Aslanlar için en lüks, başaklar için en temiz , teraziler için en renkli, bogalar için en doyurucu, ve herkes için en uygun tatiller TATİLSEPETİ ' nde..

  • JET TV tarafından
  • 150 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Gülen Son Arzusunu Açıkladı- Onların Yüzüne Tükürmeden Gidersem 05:31

Gülen Son Arzusunu Açıkladı- Onların Yüzüne Tükürmeden Gidersem

Gülen Son Arzusunu Açıkladı- Onların Yüzüne Tükürmeden Gidersem Gülen Cemaati'nin lideri Fethullah Gülen son arzusunun, kendisini ve cemaatini terörist ilan edenlerin yüzlerine tükürmek olduğunu söyledi. Gülen Cemaat..