#Etmek için

Ne Darbe Diyeceğiz Ne Dikta Diyeceğiz. Hep Birlikte Tam Demokrasiyi Seslendireceğiz 03:18

Ne Darbe Diyeceğiz Ne Dikta Diyeceğiz. Hep Birlikte Tam Demokrasiyi Se

Ne Darbe Diyeceğiz Ne Dikta Diyeceğiz. Hep Birlikte Tam Demokrasiyi Seslendireceğiz 22.10.2016 07:58 'Hep birlikte tam demokrasiyi seslendireceğiz' Paylaş CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin İstanbul..

Ovit Tünelinde  Işık Görüldü 03:18

Ovit Tünelinde Işık Görüldü

Ovit Tünelinde Işık Görüldü Hizmete girdiğinde dünyanın en uzun 2. tüneli olacak olan ve Rize ile Erzurum'u birbirine bağlayacak Ovit Tüneli’nde Başbakan Binali Yıldırım’ın kullandığı iş makinesinin son vuruşları ile ..

Söz | 33.Bölüm 2:17:46

Söz | 33.Bölüm

Türkiye’nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi, ‘SÖZ’ 2. Sezon 33’üncü bölümü ile ‘Star TV’ ekranlarında!nnTürkiye’de ilk defa Genel Kurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı iş birliği ile gerçekleştirilen ‘SÖZ’,..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 110 görüntüleme
  • 5 yıl önce
3 Yaşındaki Kıza Tecavüz Eden Sapık İfadesiyle Dehşete Düşürdü Olay Sırasında Ağlıyordu 00:44

3 Yaşındaki Kıza Tecavüz Eden Sapık İfadesiyle Dehşete Düşürdü Olay Sı

Adana'da komşusunun 3 yaşındaki kızına tecavüz eden sapık, suçunu itiraf etti ve anlattıklarıyla dehşete düşürdü: Odada bizden başka kimse yoktu, kız olay sırasında ağlıyordu. Çok pişmanım. Adana'da sokak düğünü sırasın..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız 02:13

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam ülkelerine çağrıda bulunarak, Müslüman kanı dökmekten başka maharetleri olmayan bu katil sürülerini İslam düny..

  • Haberler tarafından
  • 706 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ABD ve Taliban gizli anlaşma mı yaptı 02:01

ABD ve Taliban gizli anlaşma mı yaptı

CNN International, ABD'nin Kabil'deki vatandaşlarını tahliye etmek için Taliban ile gizli bir anlaşma imzaladığını yazdı. Pentagon yetkililerine dayandırılan habere göre ABD Özel Harekat Güçleri, havalimanında Gizli bir..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki 06:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin AB'ye üyelik müzakereleri için Avrupa Parlamentosu'n..

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın,  Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez 07:20

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın, Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez

Aziz Yıldırım Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez Basında çıkan başkanlığı bıraksın söylemleri için sert açıklamalarda bulunan Yıldırım, 'Beni sokakta, 3 tane medyadaki şerefsiz ahlaksız gönderemez. Yargıtay kararının ..

12 Yıllık Esaret Film İzle 2:14:10

12 Yıllık Esaret Film İzle

Özet ve Detaylar 1841'de New York'ta yaşayan Solomon Northup, kendisini müziğe adamış siyahi bir adamdır. Ailesiyle birlikte yaşayan Solomon, özgür yaşayan ve istediği şeyleri yapabildiği için mutlu bir adamdır. Fakat bi..

  • Film İzle tarafından
  • 15.776 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Carlos Vives, Shakira - La Bicicleta (Official Video) 03:57

Carlos Vives, Shakira - La Bicicleta (Official Video)

La Bicicleta [Carlos Vives] Nada voy a hacer Rebuscando en las heridas del pasado No voy a perder Yo no quiero ser un tipo de otro lado [Shakira] A tu manera, descomplicado En una bici que te lleva a todos lados [Carl..

  • PengoTV tarafından
  • 1.283 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Musul'da Yerlerinden Edilenler 100 Bine Ulaştı 02:18

Musul'da Yerlerinden Edilenler 100 Bine Ulaştı

Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği, (BMMYK) Irak’ın Musul kentini terör örgütü IŞİD’den geri almak için başlatılan operasyonda yaklaşık 100 bin sivilin (96 bin 864) yerlerinden edildiğini açıkladı. Ülkeni..

New Girl 6.Sezon 12.Bölüm Türkçe Altyazılı - The Cubicle 21:35

New Girl 6.Sezon 12.Bölüm Türkçe Altyazılı - The Cubicle

New Girl, genç kadrosuyla taze ve çirkin modern kadın/erkek ilişkisi görüntüsünü içeren Liz Meriwether (No Strings Attached)?den yeni komedi dizisi. Jess Day (Zooey Deschanel, ?(500) Days of Summer?), kötü bir ayrılıştan..

  • Tv Series tarafından
  • 3.044 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı 08:11

Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Benin Cumhurbaşkanı Patrice Talon’un ‘FETÖ’nün ‘3 tane okulu var bizde’ dediğini hatırlatarak, “Ben hemen bu okulları kapatacağım, bunları kamulaştıracağım. Maarif kolejimizle, bunları..

Kanada'nın Gurur Kaynagı''Canadarm 2 Uzay Mekiği'' 08:33

Kanada'nın Gurur Kaynagı''Canadarm 2 Uzay Mekiği''

Robotlar uzay araştırmalarının bir vazgeçilmezi… Bu aygıtlar yörüngede çalışmayı mümkün hale getiriyor. Birlikte çalışması en karmaşık aygıtlardan biri de Uluslararası Uzay İstasyonu’ndaki Canadarm 2 robotu… Bu robotlar..

Start Up Şirketlere AB Desteği 03:00

Start Up Şirketlere AB Desteği

AB'deki start-up şirketler büyümek, kredi desteği, yeni iş ortakları bulma gibi birçok konuda Avrupa Birliği fonlarından yararlanabiliyor. Anne Glemarec, euronews: “Merhaba, Business Planet bu hafta sizleri başarıyı elde..

Kuzey Kore Nedir 04:42

Kuzey Kore Nedir

Kore Demokratik Halk Cumhuriyeti, Doğu Asya’da Kore yarımadasında bir devlet. Bu ülkenin yüz ölçümünden, coğrafyasından, ikliminden daha ilginç bir durumu var. Kim Jong Un! Kuzey Kore, 1910-1945 yılları arasında Japon..

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' 01:56

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın'

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' Başbakan Binali Yıldırım Afyonkarahisar'da Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaptığı konuşmada bankacıları uyararak Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefec..

Başbakan Binali Yıldırım_ Türkiye, Amerika Kadar Güvenli 02:48

Başbakan Binali Yıldırım_ Türkiye, Amerika Kadar Güvenli

Başbakan Binali Yıldırım, bu yıl üçüncüsü düzenlene Dünya Turizm Forumu'nda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin güvensiz yer olduğunu söyleyenlere sert tepki gösterdi. Yıldırım, Amerika ne kadar güvenliyse Türkiye o kadar gü..

İslam Dünyasının En İyileri Ödülünü Alan İlk Türk Dr. Mustafa Aydın 04:25

İslam Dünyasının En İyileri Ödülünü Alan İlk Türk Dr. Mustafa Aydın

İslam Dünyasının En İyileri Ödülünü Alan İlk Türk Dr. Mustafa Aydın İslam İşbirliği Teşkilatı tarafından bu yıl eğitim alanında “İslam Dünyasının En İyileri” ödülünü alan İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyet Baş..

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir 02:59

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir Eski Genelkurmay Başkanı Emekli Orgeneral İlker Başbuğ, son kitabı 15 Temmuz Öncesi ve Sonrası nın Kanyon Alışveriş Merkezi'ndeki D&R'da düzenlenen imza günü..

Amerikan Kanalından FETÖ'nün Karanlık Yüzünü Anlatan Haber Bir İlke İmza Attı 05:00

Amerikan Kanalından FETÖ'nün Karanlık Yüzünü Anlatan Haber Bir İlke İm

Amerikan CBS News kanalında yayınlanan programda, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) ABD'deki sözleşmeli okulları vasıtasıyla kazandığı parayı Türkiye'deki hareketine aktardığı ve Federal Soruşturma Bürosunun (FBI) bu par..

Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak 01:14

Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak

Başbakan Binali Yıldırım, terör örgütü PKK’nın Sincar’da konuşlanmasının Türkiye’nin milli güvenlik meselesi olduğunu ifade ederek, “Ya Irak Peşmerge güçleri buradan PKK’lıları çıkaracak ya da Türkiye gereğini yapacak. B..

Bilim Yaşınıza Göre Uykuya Ne Kadar İhtiyacınız Olduğunu Açıklıyor 10:00

Bilim Yaşınıza Göre Uykuya Ne Kadar İhtiyacınız Olduğunu Açıklıyor

Yaşınıza Göre Ne Kadar Uyku Yeterlidir? İnsanlar genellikle 7–8 saatlik uykunun yeterli olduğunu düşünür, ancak bu her zaman böyle değildir. Aslında, iyi bir uykunun keyfini çıkarmak için kaç saat uyumanız gerektiği ve b..

  • JET TV tarafından
  • 913 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şişli’de Korona Virüs Denetiminde Kaymakam ve Genç Kız Arasında İlginç Anlar 08:29

Şişli’de Korona Virüs Denetiminde Kaymakam ve Genç Kız Arasında İlginç

Şişli’de korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında ilçe genelinde kaymakam, emniyet müdürü, sağlık ve zabıta ekiplerinin katılımıyla restoran, kafeterya ve toplu taşıma araçlarında denetim gerçekleştirildi. Denetimde k..

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek 01:02

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verec

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek El-Cezire'ye konuşan Erdoğan, Türk tipi başkanlık sistemiyle ilgili Bu, Türkiye'ye çok daha hızlı bir şekilde kalkınma fırsatı verecektir diyorum..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' 05:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan’ın tartışılmaz kutsal bir metin olmadığını belirterek, hala Türkiye’nin Lozan’a hapsedilmeye çalışıldığını sö..

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı 02:18

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemde olan ezan yasağı yasa tasarısı ile ilgili olarak endişelerini İsrail Cumhurbaşkanı Rivlin’e ilettiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemd..

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değiller 01:13

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değille

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değiller ABD Dışişleri Bakanlığından üst düzey yetkili, FETÖ için Masum bir dini hareketten ziyade organize suç örgütlerinin kara para aklamak için para sa..

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok 01:00

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgi

Kurtulmuş- İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesin'ndeki internet kesintisinin Diyarbakır Belediye Başkanı Gültan Kışana..

Şehitler Mevlid Kandili’nde  Unutulmadı 03:05

Şehitler Mevlid Kandili’nde Unutulmadı

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (sav) dünyaya geldiği gün olan Mevlid Kandili nedeniyle vatandaşlar camilere akın etti. Bu kutlu gecede şehitler de unutulmadı Mevlid Kandili'nde, Eyüp Sultan doldu taştı Peygamber E..