#Etmek için

Her gün 90 koyunu elleriyle sağan çift, ayda 15 bin TL kazanıyor 07:01

Her gün 90 koyunu elleriyle sağan çift, ayda 15 bin TL kazanıyor

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesine bağlı Muratlar köyünde yaşayan 3 çocuk sahibi Murat Çakır (36) ile eşi Feride Çakır (33), koyun yetiştiriciliği yaparak geçimlerini sağlıyor. Çiftin ağılda sabahın erken saatlerinde başlay..

Tüm Organları Ters Olan Kadına, 'Ölürsün' Dediler, Bebeğini Kucağına Aldı 06:57

Tüm Organları Ters Olan Kadına, 'Ölürsün' Dediler, Bebeğini Kucağına A

Kocaeli’de yaşayan ve organları ters olarak dünyaya gelen Ayşe Doğan, doğum yapması riskli olmasına rağmen kendi canından vazgeçti. Doktorların, ‘Doğurursan yaşamazsın’ uyarılarını dinlemeyen genç kadın, bebeğini sağlıkl..

11 Yıllık Çift, PRP ve Akupunktur Tedavisiyle Çocuk Özlemine Son Verdi 03:07

11 Yıllık Çift, PRP ve Akupunktur Tedavisiyle Çocuk Özlemine Son Verdi

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde yaşayan 29 yaşındaki Cansu Hatipoğlu, 11 yıllık evliliğinde çocuk sahibi olmak için gitmedik tedavi merkezi bırakmadı. Tedavilerde olumsuz sonuç alan Hatiploğlu, arkadaş tavsiyesi üzeri..

Minik Buse, Kadavra Böbreği İle Hayata Tutundu 07:01

Minik Buse, Kadavra Böbreği İle Hayata Tutundu

Nadir görülen bir organ yetmezliği sendromu ile Aydın Nazilli'de dünyaya gelen ve doğduğu günden beri hastanelerde yaşam mücadelesi veren 4 yaşındaki minik Buse yeniden hayata tutundu. Buse’ye İstanbul’da gerçekleştirile..

Canim Kardeşi̇m 10.Bölüm Annemi̇ze Yardim Edeli̇m 09:27

Canim Kardeşi̇m 10.Bölüm Annemi̇ze Yardim Edeli̇m

Çocuklar annelerinin işten gelip ev işleri yaptığı için çok yorgun düştüğüne inanırlar. Ve sözde annelerine yardım etmek için ev işlerine soyunurlar. Ev biran da savaş alanına döner. Evi temizlemek Lale hanıma düşer. Hay..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.017 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Chef Duygu Tuğcu ile Pastacilik Maceralari sekerhamuru ve Boya Kullanimi 08:07

Chef Duygu Tuğcu ile Pastacilik Maceralari sekerhamuru ve Boya Kullani

Şeker hamurunun renklendirilmesi için toz boya yada jel boya kullanılabilir. Her ikisinin de avantaj ve dezavantajları var. Toz boyayla homojen renk elde etmek için daha fazla yoğurmak gerekiyor. Ayrıca çalışma sırasında..

Bordo Bereliler Suriye 02:26

Bordo Bereliler Suriye

Film, 2015'in Eylül ayında geçiyor. Hakkari Dağlıca'da 16 askeri şehit eden PKK'lıların yakalanması için seferberlik başlamıştır. Bölgeye getirilen bordo bereliler bu görevi tamamlamaya kararlıdır ve daha görevin başında..

10 Dakikada Ev'de Karin Kasi YAP 12:21

10 Dakikada Ev'de Karin Kasi YAP

Karın Kası için hazırladığımız günde sadece 10 dakikanızı ayıracağınız bu egzersiz programı ile karın kaslarınızı çıkarmanıza yardımcı olabiliriz. Murat Başoğlu ve uzmanlar tarafından hazırlanan antreman programlarımızı ..

Lindsay Lohan'ın Gözünden Türkiye 04:14

Lindsay Lohan'ın Gözünden Türkiye

Lindsay Lohan: Erdoğan mültecilere yardım etmek için 25 milyar dolar harcamış; Trump ise insanları dışarıda tutmak için 25 milyar dolar harcayacak...

Donald Trump Nato Ülkelerine: Ödeme Yapın 00:39

Donald Trump Nato Ülkelerine: Ödeme Yapın

ABD Başkanı Donald Trump, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile düzenlediği ortak basın toplantısında, NATO üyelerinin savunma için borçlu oldukları miktarı ödeyeceğini ve eksikliği telafi etmek için ABD'ye güvenemey..

Kıvırcık Hoca Babamız Eğleniyor 01:54

Kıvırcık Hoca Babamız Eğleniyor

Adanalı Mahmut eğitimini tamamlayıp babasının işlerini yönetmek için İstanbul'a gelir.Burada tanıştığı genç dansöze aşık olunca şirketin parasını onunla yemeye başlar.Babası durumu kontrol etmek için ansızın baskın yapın..

Ona Gençliğimi Verdim 00:48

Ona Gençliğimi Verdim

Adanalı Mahmut eğitimini tamamlayıp babasının işlerini yönetmek için İstanbul'a gelir.Burada tanıştığı genç dansöze aşık olunca şirketin parasını onunla yemeye başlar.Babası durumu kontrol etmek için ansızın baskın yapın..

Mehmet Ali Erbil Kadın Kılığında 01:29

Mehmet Ali Erbil Kadın Kılığında

Adanalı Mahmut eğitimini tamamlayıp babasının işlerini yönetmek için İstanbul'a gelir.Burada tanıştığı genç dansöze aşık olunca şirketin parasını onunla yemeye başlar.Babası durumu kontrol etmek için ansızın baskın yapın..

The last Man On Earth Season 3 Ep. 17 Fragmanı 01:08

The last Man On Earth Season 3 Ep. 17 Fragmanı

Jasper, Tandy'ye Erica'nın öleceği için üzgün olduğunu söyler. Tandy ölmeyeceğine ikna etmek için elinden gelen her şeyi yapar...

Renegades Fragmanı 02:16

Renegades Fragmanı

Savaştan parçalanmış Avrupa'da görev yapan Navy SEAL'lerden oluşan bir ekip, yüz milyonlarca dolara malolduğu söylentileri bulunan bir gölde altın bir hazineyi keşfetti. Yerlilere yardım gayretinde, altınları alıp haklı ..

Tayfun Erdoğan Babam Bana Ev Aldı Ama Mirastan Men Etti! 01:32

Tayfun Erdoğan Babam Bana Ev Aldı Ama Mirastan Men Etti!

'Duymayan Kalmasın' programına katılan Emrah'ın oğlu Tayfun Erdoğan, Seren Serengil ile karşı karşıya geldi. Babana bana ev al diye tutturmuştun diyen Seren Serengil'e, Babam istediğim evi almak için notere götürmüştü..

  • ANKA tarafından
  • 1.064 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kargaların Sürekli Hediyeler Verdiği Küçük Kız 03:21

Kargaların Sürekli Hediyeler Verdiği Küçük Kız

Kızımız evinin arka bahçesine sürekli kuşlar için yem bırakıyormuş. Bu durum 2 yıl kadar devam edince, kargalarda teşekkür etmek için ona, kendilerince değerli buldukları objeleri hediye etmeye başlamışlar. Küçük kızda g..

  • JET TV tarafından
  • 789 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Bayram Kolisi Hazırladı 00:43

Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Bayram Kolisi Hazırladı

Kanada Başbakanı Justin Trudeau yine tüm samimiyetiyle Müslümanlar için bayram kolisi hazırladı. Bayram kolisi hazırlayan Trudeau bir de mesaj yayınladı: Bayram, Ramazan boyunca kazanılan ruhsal gelişim ve kazanımlar iç..

  • JET TV tarafından
  • 896 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuklar Duymasın - Kebabın Doğum Günü! 03:38

Çocuklar Duymasın - Kebabın Doğum Günü!

Zero, Haluk'u dışarıda yemek yemeye ikna etmek için davul zurna ile eve geliyor! Haluk'u oyalamak için türlü türlü oyunlar deneyen Zero, kebabın doğum gününü ilan ederek davul zurna eşliğinde halay çekmeye başlıyor!..

  • ANKA tarafından
  • 982 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dreadnought PS4 Open Beta Captain Training Preview Trailer 02:26

Dreadnought PS4 Open Beta Captain Training Preview Trailer

Dreadnought puts you in command of massive capital ships for tactical, team-based warfare throughout the Solar System and across the skies of different planets. As a mercenary captain, your motivations are simple: to rea..

  • BETA tarafından
  • 986 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neden Probiyotik 02:21

Neden Probiyotik

Hilal Şefkatli'nin çocukluğu nasıldır görmek ister misin? Komik midir? Sevimli midir? Ne karın ağrıları çekmiştir peki hiç düşündün mü? Probiyotik, kolondaki bir veya sınırlı sayıdaki bakterinin gelişmesini veya aktivit..

Göbek Yağlarından Kurtulma Yolları 02:54

Göbek Yağlarından Kurtulma Yolları

Göbek yağıyla mücadele etmek için 7 gün boyunca bu suyu için Kesin Çözüme ulaşacaksınız..

  • JET TV tarafından
  • 790 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diz Protezi Ameliyetı Sonrası Yapılan Egzersizler Nelerdir Neden Önemlidir 00:51

Diz Protezi Ameliyetı Sonrası Yapılan Egzersizler Nelerdir Neden Öneml

Diz protezi sonrasında diz ekleminin hareket açıklığının artırılması gerekir. Bunun için fizyoterapistler devreye girer. Bacak kaslarının da güçlenmesi için fizyoterapist hastaya egzersizler tarif eder ve hastalar bu har..

  • NABIZ tarafından
  • 2.087 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ziyaretçiler Gece Avı Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:09

Ziyaretçiler Gece Avı Türkçe Altyazılı Fragmanı

Bir aile, bir grup akrabayla birlikte kalacakları mobil ev alanına geldiklerinde şaşkınlığa uğrarlar. Bu ıssız yerleşim alanında kimse yoktur ve herkes gizemli bir şekilde götürülmüş gibidir. Bilmedikleri şey ise karanlı..

Cehennemden Selfie Türkçe Altyazılı Fragman 01:36

Cehennemden Selfie Türkçe Altyazılı Fragman

Almanya’da vlogger olan Julia, kuzeni Hannah’ın ziyaret etmek için Amerika’ya gider. Julia’nın gelişin ardından Hannah onda garip bir şeyler fark eder ve hasta olduğunu düşünür. Hannah’ın bu düşüncesi kısa süre sonra doğ..

Rum Papazın Deliler Gibi Horon Tepmesi 02:22

Rum Papazın Deliler Gibi Horon Tepmesi

Selanik'te ansilie kilisesinde papazlık yapan Rum papaz Dimitri Papipiliduis ortadoks kilisesi ile maaş konusunda anlaşamadığı için kilise baş rahipleri olmak üzere tüm diyanet çalışanlarını protesto etmek için deliler g..

  • JET TV tarafından
  • 1.199 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tavuk Çöp Şiş Tarifi 02:50

Tavuk Çöp Şiş Tarifi

Izgara Tavuk Şiş Tarifi İçin Malzemeler 1 kg veya istediğiniz miktarda tavuk göğsü Marine etmek için; 1 çay bardağı zeytinyağı yarım çay bardağı süt karabiber 2 dal taze biberiye..

CHP'liler TRT Aracına Saldırdı 00:25

CHP'liler TRT Aracına Saldırdı

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin miting için gittiği İzmir Menderes'te bir grup CHP'li, mitingi takip etmek için orada bulunan TRT çalışanlarına saldırdı. İnce her miting konuşmasında TRT'yi partililere hedef göster..

Deniz Kıyısındaki Ev Türkçe Altyazılı Fragman 01:41

Deniz Kıyısındaki Ev Türkçe Altyazılı Fragman

Marsilya'da denize nazır bir villada yaşayan Martin ölüm döşeğindedir. Angele, Joseph ve Armand babalarının son günlerine eşlik etmek için onun yanına gelirler. Çocuklarını etrafına toplayan Martin, onlara aşıladığı ide..

Firardayız Yerli Komedi Filmi Full HD İzle 2018 1:14:44

Firardayız Yerli Komedi Filmi Full HD İzle 2018

Firardayız, hapishaneden kaçan üç arkadaşın hikayesini anlatıyor. Ekrem, Salim ve Nuri'nin hapisten çıkmalarına kısa bir süre kalmıştır. İçerde kendileri için Baba figürü olan Piri Babanın zor duruma düştüğünü öğrenirl..

  • batuhan öz tarafından
  • 10.359 görüntüleme
  • 6 yıl önce