#Ettiği ve kimlere

Berlin Saldırısını IŞİD Üstlendi 01:27

Berlin Saldırısını IŞİD Üstlendi

Almanya’nın başkenti Berlin’de Noel pazarına düzenlenen saldırıyı IŞİD terör örgütü üstlendi. Olayla ilgili gözaltına alınan Pakistan uyruklu zanlı ise serbest bırakıldı. Eylemin olduğu meydana 2 km mesafede akşam saatl..

İsrail 01:31

İsrail "BM İle İlişkileri Gözden Geçireceğiz"

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu yerleşim faaliyetlerinin durdurulması yönünde karar alan BM ile ilişkileri gözden geçireceklerini açıkladı. Diğer yandan BM Güvenlik Konseyi’nin İsrail’in Filistin topraklarındaki yas..

Atletico Madrid 1-0 Leicester City (Maç Özeti - 12 Nisan 2017) 02:39

Atletico Madrid 1-0 Leicester City (Maç Özeti - 12 Nisan 2017)

Atletico Madrid 1-0 Leicester City (Maç Özeti - 12 Nisan 2017) 12/04/2017 ‘de Şampiyonlar Liginin Çeyrek Finalinde Oynanan Atletico Madrid – Leicester City maçında; Ev sahibi Atletico Madrid konuk ettiği Leicester City ..

Nijerya'da Boko Haram Çıkmazı 05:30

Nijerya'da Boko Haram Çıkmazı

Nijerya’nın kuzey doğusunda milyonlarca insan Boko Haram’ın zulmünden kaçtı. Ancak şimdi de açlık tehdidiyle karşı karşıyalar. Yaklaşık 9 milyon kişi gıda sıkıntısı yaşıyor. 5 yaşın altında 2.1 milyon çocuk kötü beslenm..

Milli Şair Mehmet Akif Ersoy Kabri Başında Anıldı 04:32

Milli Şair Mehmet Akif Ersoy Kabri Başında Anıldı

Milli Şair Mehmet Akif Ersoy, vefatının 80'inci yıldönümünde Edirnekapı Mezarlığı’ndaki kabri başında dualarla anıldı. Usta şairin torunu Selma Argon da törene katılıp dedesine dua etti. İstiklal Marşı’nın yazarı Mill..

Bilim Cevaplıyor: GDO İyi midir, Kötü mü? 09:02

Bilim Cevaplıyor: GDO İyi midir, Kötü mü?

21. yüzyılın en büyük problemlerinden birisi de GDO'lu ürünler. Sürekli olarak gündeme gelen be doğrudan kanser ettiği söylenen bu ürünler iyi mi yoksa kötü mü?..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.509 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ajax 2-0 Schalke Maç Özeti - 13 Nisan 2017 04:18

Ajax 2-0 Schalke Maç Özeti - 13 Nisan 2017

Ajax 2-0 Schalke (Maç Özeti - 13 Nisan 2017) 13/04/2017 ‘de UEFA Avrupa Liginin Çeyrek Finalinde Oynanan Ajax – Schalke 04 maçında; Ev sahibi Ajax konuk ettiği Schalke 04 karşısında ilk yarısını penaltıdan buldugu golle..

2016 Walt Disney'in Yılı Oldu 04:39

2016 Walt Disney'in Yılı Oldu

Aralık ayının başında gösterime giren ‘Moana’ isimli animasyon film şimdiden 2.49 milyar Dolar’lık bir hasılat rakamına ulaştı. Filmin yıl sonuna kadar 7 milyar Dolar’lık bir gişe yakalayarak yeni bir rekora imza atacağı..

Konyanın Beyşehir'ini Bir de Böyle İzleyin 01:13

Konyanın Beyşehir'ini Bir de Böyle İzleyin

Türkiye’nin en büyük tatlı su gölüne sahip Konya’nın Beyşehir ilçesi, günlerdir aralıklarla etkili olan kar yağışının ardından bembeyaz bir görüntüye büründü. Karla birlikte gelen soğuk havalar sebebiyle göl kıyıları b..

Mahmut Dede Başbakan Arayınca Ayaklarım Yerden Kesildi 04:28

Mahmut Dede Başbakan Arayınca Ayaklarım Yerden Kesildi

Başbakan Recep Tayip Erdoğan''ın Ordu mitinginde sözünü ettiği ve kendisine selam gönderdiği 84 yaşındaki Mahmut Zeki Eraslan, ''Başbakan arayınca ayaklarım yerden kesildi'' dedi...

FT Tottenham 4 - 0 Bournemouth Maç Özeti 02:59

FT Tottenham 4 - 0 Bournemouth Maç Özeti

5/04/2017 ‘de İngiltere Premier Liginin 32. Haftasında Oynanan Tottenham – Bournemouth maçında; Ev sahibi Tottenham konuk ettiği Bournemouth karşısında ilk yarısını 2-0 önde kapattıgı maçın ikinci yarısında skoru 4-0 yap..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Müjdeyi Verdi 06:21

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Müjdeyi Verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Avrupa hesaplama sistemine geçmemizle birlikte milli gelirden büyümeye kadar pek çok alanda aslında çok daha ileri bir seviyede bulunduğumuz ortaya çıktı. Şimdi size bir müjde daha ve..

İki Leoparı Rezil Eden Piton! 08:19

İki Leoparı Rezil Eden Piton!

Kruger Ulusal Parkında kaydedilen görüntüde iki leoparın bir kaya pitonu ile mücadelesi nefesleri kesti. Dev kaya pitonunun leoparları rezil ettiği anlar böyle kaydedildi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.066 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tuğçe Ekimin Kombinine Övgüler Yağdı! 05:51

Tuğçe Ekimin Kombinine Övgüler Yağdı!

işte Benim Stilim 7. Sezon 19 Nisan 2017 Çarşamba günü yayınlanan 123. bölümünde Tuğçe Ekim daha önce Bahar Candan'ın ifşa ettiği erkek arkadaşını anlatmaktan kaçındı ve başka bir ilk buluşmasını anlattı. Aleyna Eroğlu, ..

  • ANKA tarafından
  • 1.041 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rusya'da Askeri Hareketlilik 01:15

Rusya'da Askeri Hareketlilik

Amerika Birleşik Devletleri ile Kuzey Kore arasındaki gerilim sürerken Rusya, muhtemel savaşa karşı harekete geçti. Rusya'nın sınır bölgelerine binlerce asker sevk ettiği ortaya çıktı....

Rusya'nın Şam Büyükelçiliğine Roketli Saldırı 00:28

Rusya'nın Şam Büyükelçiliğine Roketli Saldırı

Rusya Dışişleri Bakanlığı, Suriye’nin başkenti Şam’da bulunan büyükelçilik binalarının iki kez bombalı saldırıya hedef olduğunu duyurdu. Büyükelçilik yerleşkesine iki roket atıldığı ve roketlerden birinin iç avluya düşt..

Kerry_Kudüs Konusunda İki Devletli Çözüm Getirilmeli 00:42

Kerry_Kudüs Konusunda İki Devletli Çözüm Getirilmeli

Amerikan Dışişleri Bakanı John Kerry, Filistin-İsrail sorununa ilişkin bugün bir basın açıklaması düzenledi. Beyaz Saray’dan önemli mesajlar veren John Kerry, bölgede kalıcı bir çözümün sağlanması için iki devletli bir ..

Diyarbakır Çınar'da Emniyete Saldırı 00:35

Diyarbakır Çınar'da Emniyete Saldırı

Diyarbakır'ın Çınar İlçe Emniyet Müdürlüğüne bir grup terörist tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlenmesinin ardından çıkan çatışma sona erdi. Hava destekli operasyonun devam ettiği ilçeye, ço..

Suriyeli Muhaliflerden Astana Sürecini Boykot Tehdidi 00:59

Suriyeli Muhaliflerden Astana Sürecini Boykot Tehdidi

Türkiye Cumhuriyeti ve Rusya’nın garantörlüğünde Suriye’deki ateşkes anlaşmasına imza atan muhalif gruplar Kazakistan’ın başkenti Astana’da yapılması planlanan barış görüşmeleriyle ilgili hazırlık çalışmalarına katılmama..

Şehidin Son Videosu Milyonları Ağlattı 06:18

Şehidin Son Videosu Milyonları Ağlattı

Hakkari’nin Çukurca ilçesinde, teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Harun Şenözüar'ın eşi Melek Şenözüar tarafından çekilen ve Ahmet Şafak’ın seslendirdiği parçaya eşlik ettiği video sosyal..

Fransa'nın Eski Sanayi Bölgesi Le Pen'in Kalesi 02:45

Fransa'nın Eski Sanayi Bölgesi Le Pen'in Kalesi

Fransa’nın doğusundaki Hayange , Rma döneminden kalan madencilik sektörünün zengin ettiği bir kentti. Ancak geçen yıllarda ekonominin çökmesiyle tırmanan hoşnutsuzluk, bu kenti Fransa’nın aşırı sağcı ve göçmen karşıtı Cu..

Akhisar Bld.Spor-5-1-Bursaspor-Maç Özeti  İzle 03:24

Akhisar Bld.Spor-5-1-Bursaspor-Maç Özeti İzle

Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında Akhisar Belediyespor, sahasında konuk ettiği Bursaspor’u 5-1 mağlup etti. Oldukça hızlı başlayan mücadelede ilk golü 13 dakikada bulan Bursaspor, daha sonra rakibinin ataklarına dire..

2016'da Uzayda Büyüleyici Hareketlilik 04:00

2016'da Uzayda Büyüleyici Hareketlilik

2016’da uzayda da hareketli anlar yaşandı. Mart 2016’da Uluslararası Uzay İstasyonu’na (UUİ) yeni bir ekip ulaştı. Kazakistan’ın Baykonur Uzay Üssü’nden fırlatılan ve astronotlar Rus Max Surayev, Alman Alexander Gerst v..

IŞİD'den Saldırı Hazırlığı İçin Para İsteyen Suriyeli Mülteci Almanya'da Tutuklandı 00:58

IŞİD'den Saldırı Hazırlığı İçin Para İsteyen Suriyeli Mülteci Almanya'

Almanya’nın Saarland eyaletinde Suriye uyruklu bir şahıs terör saldırısı planladığı gerekçesiyle tutuklandı. Saarbücken savcılığı, zanlının IŞİD terör örgütüyle temasa geçtiğini ve saldırı hazırlığı için para talep etti..

Payitaht Abdülhamid 8. Bölüm - Tahsin Paşanın Duası 02:37

Payitaht Abdülhamid 8. Bölüm - Tahsin Paşanın Duası

Tahsin Paşanın sultan Abdülhamit için niyaz ettiği,gönülden gönüle dökülen dua...

  • ANKA tarafından
  • 1.203 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arsenal 2-1 Manchester City - Maç Özeti izle 06:13

Arsenal 2-1 Manchester City - Maç Özeti izle

İngiltere FA Cup'ta Arsenal evinde konuk ettiği Manchester City'yi 2-1 mağlup etti...

Erdoğan'a Yönelik Skandal Sözlerin Sahibi Defarges'ten Özür 00:55

Erdoğan'a Yönelik Skandal Sözlerin Sahibi Defarges'ten Özür

Fransız siyaset bilimci Philippe Moreau Defarges, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında bir televizyon kanalında sarf ettiği skandal sözlerin kamuoyunda yarattığı tepki üzerine özür diledi....

Freiburg 2 – 1 Bayer Leverkusen Maç Özeti İzle 05:16

Freiburg 2 – 1 Bayer Leverkusen Maç Özeti İzle

23/04/2017 ‘de Almanya Bundesliga Liginin 30. Haftsında Oynanan Freiburg – Bayer Leverkusen maçında; Ev sahibi Freiburg konuk ettiği Bayer Leverkusen karşısında ilk yarısını 1-0 önde kapattıgı maçın ikinci yarısında skor..

 Lazio 6-2 Palermo  Maç Özeti İzle 03:42

Lazio 6-2 Palermo Maç Özeti İzle

23/04/2017 ‘de İtalya Serie A Liginin 33. Haftasında Oynanan Lazio – Palermo maçında; Ev sahibi Lazio konuk ettiği Palermo karşısında ilk yarısını 5-0 önde kapattıgı maçın ikinci yarısında Palermo’nun iki golune engel ol..

İspanya'da 'Üç Kral'ın Görkemli Şöleni 00:52

İspanya'da 'Üç Kral'ın Görkemli Şöleni

İspanya’da ‘Üç Kral’ adıyla kutlanan Epifani Bayramı bu yıl da renkli geçti. Hristiyanların inancına göre Hz. İsa’nın doğumundan 12 sonra üç bilgenin peygamberi ziyaret ettiği ve ona hediyeler getirdiği gün olan Epihani..