#Ettiği ve kimlere

 Medipol Başakşehir 3-1 Beşiktaş Maç Özeti İzle 04:52

Medipol Başakşehir 3-1 Beşiktaş Maç Özeti İzle

Başakşehir, sahasında konuk ettiği lider Beşiktaş'ı 3-1 yenerek puan farkını 4'e indirdi. Başakşehir'e galibiyeti getiren golleri Cengiz Ünder (2) ve Adebayor kaydetti...

İğnesiz Aşılar Çığır Açacak 01:23

İğnesiz Aşılar Çığır Açacak

İğnesiz aşı imkanı, tıp dünyasının gerçekleştirmek için yıllardır yoğun çaba sarf ettiği hedeflerden biri. Bu hedefe ulaşılırsa, gelişmiş ülkelerde aşı yaptırmak, aspirin yutmak kadar kolay olacak. İğnesiz aşılar tüm dün..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'Bundan Sonraki Süreç Farklı Olacak' 01:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'Bundan Sonraki Süreç Farklı Olacak'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bölgede Suriye, Irak bu konu Türkiye-İngiltere arasında büyük önem ifade ediyor. Koalisyon güçleriyle Türkiye’nin işbirliğini bundan sonraki süreçte çok daha farklı bir konsepte oturt..

Celta Vigo 0-3 Athletic Bilbao Özeti İzle 03:58

Celta Vigo 0-3 Athletic Bilbao Özeti İzle

30/04/2017 ‘de İspanya Primera Liginin 35. Haftasında Oynanan Celta Vigo – Athletic Bilbao maçında; Ev sahibi Celta Vigo konuk ettiği Athletic Bilbao karşısında 0-3 ‘lük skorla mağlup oldu...

Van’da 571 Bin Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi 01:08

Van’da 571 Bin Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Van’da polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda bir TIR'ın dorsesinde 571 bin paket kaçak sigara ele geçirildi. Van Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, ..

Başbakan Yıldırım 15 Temmuz Gazisini Ziyaret Etti 02:42

Başbakan Yıldırım 15 Temmuz Gazisini Ziyaret Etti

Başbakan Binali Yıldırım, hastanede ziyaret ettiği 15 Temmuz Gazisi ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’la telefonla görüntülü olarak görüştürdü. Başbakan Binali Yıldırım, Şişli'deki özel bir hastanede tedavisi devam eden 15 Temm..

Maceracı _ Aksaray HD 1:15:51

Maceracı _ Aksaray HD

Anadolu’nun en güzel ezgilerini ve en keyifli sohbetlerini izleyicilerle buluşturan Maceracı, bu hafta Aksaray’da. Samanyolu Tv ve Küre Tv'de yayınlanan Maceracı’nın yeni bölümü olan Aksaray Bölüm'ünde neler olacak? Mace..

Depresyondan Kurtulmanıza Yardım Edecek 5 Yiyecek 04:10

Depresyondan Kurtulmanıza Yardım Edecek 5 Yiyecek

1- Melissa çayı Melissa yatıştırıcı etkisiyle depresyona iyi gelen bir bitkidir ve özellikle sinirsel kaynaklı uykusuzluk problemlerinin giderilmesinde faydalıdır. Melissa'yı çay olarak tüketebilirsiniz. Yaklaşık 1,5 gr..

  • Kadınca tarafından
  • 741 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tuncay Özkan, Demirtaş'ı Ziyaret Etti 02:23

Tuncay Özkan, Demirtaş'ı Ziyaret Etti

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı cuma günü tutuklu bulunduğu Edirne F Tipi Cezaevi’nde ziyaret ettiği ortaya çıkan CHP Milletvekili Tuncay Özkan, Müthiş düşünceleri var. İlk duruşmadan itibaren söyleyecekleri ..

Tuncay Özkan, Demirtaş'ı Ziyaret Etti Erkan Tan  Özkan'Mehteri Verdi 02:23

Tuncay Özkan, Demirtaş'ı Ziyaret Etti Erkan Tan Özkan'Mehteri Verdi

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı cuma günü tutuklu bulunduğu Edirne F Tipi Cezaevi’nde ziyaret ettiği ortaya çıkan CHP Milletvekili Tuncay Özkan, Müthiş düşünceleri var. İlk duruşmadan itibaren söyleyecekleri ..

Otostop Çekerek 2 Yılda 60 il ve 4 Ülke Gezdiler 04:57

Otostop Çekerek 2 Yılda 60 il ve 4 Ülke Gezdiler

Otostopla dünya turuna çıkan Antalya Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletmeciliği 3. sınıf öğrencileri Ömer Demirbilek ile Muhammet Ilıkan, otel ve otobüslere hiç para vermeden 60 il ve 4 ülkeyi gezdi. Kaplumbağalar gibi ..

Af Örgütü'nden Korkunç İddia Suriye'de İnsan Mezbahası 01:10

Af Örgütü'nden Korkunç İddia Suriye'de İnsan Mezbahası

Uluslararası Af Örgütü son raporunda Suriye rejiminin başkent Şam’ın kuzeyindeki gizli bir hapishanede 13 bine yakın kişiyi sistematik işkence uyguladıktan sonra idam ettiği iddiasına yer verdi. İşkenceden kurtulanların..

Watford 0-1 Liverpool Maç Özeti 06:52

Watford 0-1 Liverpool Maç Özeti

01 Mayıs 2017 Watford 0-1 Liverpool (Maç Özeti - 01 Mayıs 2017) 01/05/2017 ‘de İngiltere Premier Liginin 35. Haftasında Oynanan Watford – Liverpool maçında; Ev sahibi Watford konuk ettiği Liverpool karşısında ilk yarısı..

Ben de Seni Sevdim Ama Canım Kadar Değil 01:47

Ben de Seni Sevdim Ama Canım Kadar Değil

Evli bir adam, küçük bir çocuğa tecavüz ettiği gerekçesiyle yakalanır. Savcı Handan (Gülşen Bubikoğlu), polis raporuna dayanarak, Şefik adlı bu adamı tutuklar. Savcı Handan, suçu olmadan tutuklanan bu adamla ilgili olayı..

Toyota Supra’nın Sesine Kulak Verin 05:37

Toyota Supra’nın Sesine Kulak Verin

Toyota’nın merakla beklenen yeni Supra’sı ilk kez bu kadar net olarak karşımızda. Toyota’nın yeni Supra projesi için geride bıraktığımız her gün mutlu sona yaklaşıyoruz. Yeni Supra için hummalı bir çalışma süreci yürüte..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.011 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İngiliz Jetleri Rus Savaş Uçakları İçin Havalandı 00:20

İngiliz Jetleri Rus Savaş Uçakları İçin Havalandı

İngiliz jetleri, Rusya Hava Kuvvetleri’ne ait 2 adet Tupolev TU-160 tipi bombardıman uçağının Britanya hava sahasına yaklaşması üzerine havalandı. İngiltere Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, Typhoon tipi jetler..

Darbeci Pilot Binbaşı Annesinin Evinde Yakalandı 01:41

Darbeci Pilot Binbaşı Annesinin Evinde Yakalandı

Edinilen bilgiye göre, Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası Fetullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanmasına yönelik Ankara ve İstanbul Emniyeti il..

BLOODRUNNERS Trailer (2017) Ice-T Vampire Horror Movie 02:11

BLOODRUNNERS Trailer (2017) Ice-T Vampire Horror Movie

Bloodrunners Filmi Orijinal Fragman Hakkında 1933 yılına gelindiğinde, Yasaklama, ortalama vatandaşların yasayı çiğnediği, gölgelerde saklandığı ve gece çalıştığı patlayan bir girişim olduğunu kanıtladı. Yeni dünya düzen..

  • PITIRCIK tarafından
  • 834 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gasptan Yakalandı: 01:36

Gasptan Yakalandı: "Paraya İhtiyacım Yok" Dedi

Adana'da iki olayda bin 330 lira gasp ettiği iddiası ile yakalanan zanlı, benim gaspla işim yok, benim de babamın da paraya ihtiyacı yok dedi...

  • JET TV tarafından
  • 1.303 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'ne Böyle Geldi 07:24

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'ne Böyle Geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nden çok sayıda aracın eşlik ettiği konvoyla 979 gün sonra tekrar üye olmak için kurucusu AK Parti Genel Merkezi'ne geldi....

Unicaja Malaga 74-63 Lokomotiv Kuban İzle 02:17

Unicaja Malaga 74-63 Lokomotiv Kuban İzle

Deplasmanda mağlup ettiği rakibine evinde de şans tanımayan Unicaja Malaga, EuroCup'ta adını finale yazdıran ilk takım oldu...

3 Adam -Tümer Metin Unutamadığı O Pozisyonu Anlattı 07:39

3 Adam -Tümer Metin Unutamadığı O Pozisyonu Anlattı

3 Adam'a konuk olan Tümer Metin, Beşiktaş'ın 2003 yılında şampiyonluğunu ilan ettiği Galatasaray maçında yaşadıklarını anlattı.. Sergenin filminde yardımcı oyuncu oldum! 3 Adam..

  • ANKA tarafından
  • 764 görüntüleme
  • 7 yıl önce
3Adam-Tümer Metinden Çok Özel Hediye! 02:44

3Adam-Tümer Metinden Çok Özel Hediye!

3 Adam'a konuk olan Tümer Metin, Beşikltaş'ın 2003 yılında şampiyonluğunu ilan ettiği Galatasaray maçında yaşadıklarını anlattı...

  • ANKA tarafından
  • 998 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gölete Düşen 4 Yaşındaki Otistik Çocuğu Kurtaran Kahraman Polis 01:39

Gölete Düşen 4 Yaşındaki Otistik Çocuğu Kurtaran Kahraman Polis

Kansas'ta 4 yaşındaki otistik bir çocuk tek başına gezindiği sırada gölete düştü. O sırada bölgede bulunan polis memuru Aaron Bulmer anında çocuğu fark ederek gölete doğru koştu. Kahraman polisin kısa sürede müdahale ett..

  • JET TV tarafından
  • 918 görüntüleme
  • 7 yıl önce
PKK Şokta! 'Halo Dayı' Yakalandı 03:49

PKK Şokta! 'Halo Dayı' Yakalandı

Adana Valiliğine bombalı araçla düzenlenen ve 2 sivil görevlinin şehit olduğu, 33 kişinin yaralandığı saldırının planlayıcısı olduğu ileri sürülerek tutuklanan Halo dayı lakaplı teröristin Adana'da geçtiğimiz yıllarda ..

PAOK 0-3 Schalke (Maç Özeti - 16 Şubat 2017) 04:46

PAOK 0-3 Schalke (Maç Özeti - 16 Şubat 2017)

UEFA Avrupa Liginin 2. Tur Eleme maçlarında Oynanan PAOK – Schalke 04 maçında; Ev sahibi PAOK konuk ettiği Schalke 04 karşısında maçı 0-3 ‘lük skorla kaybederek turu geçme ihtimalini neredeyse imkansıza indirdi. Goller:..

  • JokerS tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Athletic Bilbao 3-2 APOEL Nicosia (Maç Özeti - 16 Şubat 2016) 04:46

Athletic Bilbao 3-2 APOEL Nicosia (Maç Özeti - 16 Şubat 2016)

UEFA Avrupa Liginin 2. Tur elemelerinde oynanan Athletic Bilbao – APOEL Nicosia maçında; Ev sahibi Athletic Bilbao konuk ettiği APOEL Nicosia karşısında 1-1 kapattıgı maçın ikinci yarısında 3-2 öne geçerek üst tur avanta..

  • JokerS tarafından
  • 916 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Demet Akalın'ın Sinirli ve Aceleci Halleri 01:02

Demet Akalın'ın Sinirli ve Aceleci Halleri

Demet Akalın Kavga Ettiği Mekandan Sinirli Bir Şekilde Çıkıp Nereye yetişmeye çalışıyor....

  • ANKA tarafından
  • 1.076 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kafa Karıştıran Frikik Organizasyonu 00:27

Kafa Karıştıran Frikik Organizasyonu

ABD MLS takımlarında New York Red Bull 4-0 mağlup ettiği Dallas karşısında harika bir frikik organizasyonuna imza attı...

Sergio Ramos Penaltı Kullanıyor İzle 00:42

Sergio Ramos Penaltı Kullanıyor İzle

Hırvatistan'ın kalecisi Danijel Subasic, Luka Modric'e Sergio Ramos'un 2016'da İspanya karşısında 2-1'lik galibiyetiyle hangi cezaya çarptıracağını tahmin ettiği için teşekkür etti...