#Euro 2016da gösterdiği performansla

Kartal Golcüsünü Arıyor! Yeni Aday Premier Lig'den 01:48

Kartal Golcüsünü Arıyor! Yeni Aday Premier Lig'den

Beşiktaş'ta golcü arayışları devam ediyor. Fiorentina ile Khouma Babacar konusunda pazarlıklarını sürdüren yönetim, futbolcunun yüksek maliyeti sebebiyle transferden vazgeçme noktasına geldi. Siyah-beyazlıların 7 milyo..

  • OFSAYT tarafından
  • 634 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kremlin Sözcüsü Peskov'un Cumhurbaşkanı Erdoğan İçin Söylediği Sözler Şaşırttı 01:42

Kremlin Sözcüsü Peskov'un Cumhurbaşkanı Erdoğan İçin Söylediği Sözler

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya-Ukrayna Savaşı’nda Türkiye’nin konumuna değinerek, “Türkiye çıkarlarına göre hareket ediyor ve gerektiği yerde açıkça ‘evet’ ya da ‘hayır’ diyebiliyor” ifadelerini kullanarak, “Moder..

Kırmızı Ateş Karıncaları Avustralya'yı İstila Etti 02:00

Kırmızı Ateş Karıncaları Avustralya'yı İstila Etti

Avustralya, Queensland’ın güney doğu bölgelerinde büyük bir sorun haline gelen ölümcül kırmızı ateş karıncalarının istilasıyla uğraşıyor. Karınca kolonileri nedeniyle Avustralya şimdiye kadar ekonomide 1.2 milyar Euro’l..

Semih Kaya Resmen Sparta Prag'da! İşte Maliyeti 00:31

Semih Kaya Resmen Sparta Prag'da! İşte Maliyeti

Galatasaray'dan ayrılan Semih Kaya, Sparta Prag ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Galatasaray'dan transfer edilen 26 yaşındaki savunma oyuncusu ile 3 yıllık sözleşme imzalan..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.154 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cristiano Ronaldo - 2 Yaşından 32 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:26

Cristiano Ronaldo - 2 Yaşından 32 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Biography: Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro is a Portuguese professional footballer who plays for Spanish club Real Madrid and the Portugal national team. He is a forward and serves as captain for Portugal. In 2008, h..

Ebru Gündeş Taklidi Yapan Yarışmacı Jüriyi Şaşkına Çevirdi 05:59

Ebru Gündeş Taklidi Yapan Yarışmacı Jüriyi Şaşkına Çevirdi

Gösterdiği performansla iki jüriyi kendisine döndüren yarışmacı Yaptığı Ebru Gündeş taklidiyle de izleyenleri büyüledi.....

  • ANKA tarafından
  • 781 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cihangir Moralı 'Uncain My Heart' - O Ses Türkiye - Çeyrek Final 02:11

Cihangir Moralı 'Uncain My Heart' - O Ses Türkiye - Çeyrek Final

O ses Türkiye sahnesinde gösterdiği olağanüstü performansla Cihangir Moralı yarı finale çıkmaya hak kazandı...

  • ANKA tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 8 yıl önce
01:57

"Özel Oyuncu Ama Futbolu Öğrenmesi Lazım" İzle

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray, deplasmanda Bursaspor'u 5-0 mağlup etti. TRT Spor'da maçı değerlendiren yazarımız Cem Dizdar, Bursaspor maçında gösterdiği performansla göz dolduran Bruma hakkında konuş..

Ünlü Isim Tesettüre Girdi Sosyal Medya Yıkıldı 04:44

Ünlü Isim Tesettüre Girdi Sosyal Medya Yıkıldı

TV8'de yayınlanan Survivor 2018 yarışmasında gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken Merve Aydın'ın, Instagram hesabından paylaştığı tesettürlü fotoğrafı sosyal medyada çok konuşuldu. Merve Aydın'ın pay..

  • BETA tarafından
  • 961 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız 02:13

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam ülkelerine çağrıda bulunarak, Müslüman kanı dökmekten başka maharetleri olmayan bu katil sürülerini İslam düny..

  • Haberler tarafından
  • 706 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı 08:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yıl mesajı yayımladı. Erdoğan, yeni yıl mesajında Terör örgütlerinin başını ezeceğiz, 2023 hedeflerimizi gerçekleştireceğiz dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni yıl mes..

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur 03:46

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur

TBMM Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'na gönderdiği yazılı yanıtta önemli açıklamalarda bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beni FETÖ'cü ilan etmeye çalıştıkları mezkur video kaydı montajdır. Bana m..

Müşerref Akay Türkiyem Orjinal Kayit 04:50

Müşerref Akay Türkiyem Orjinal Kayit

Kahraman ırkıma sızmış ihanet Bütün yüreklerde acı ve nefret Düşmanlarım mert değil hepsi de namert Türke Türkden başka yoktur dost nimet Ata`nın verdiği ilkelerle coşalım Onun gösterdiği hedeflere koşalım Türkiyem..

İçişleri Bakanı Soylu’dan, Deniz Baykal’a  Diyanet Çağrısı 04:18

İçişleri Bakanı Soylu’dan, Deniz Baykal’a Diyanet Çağrısı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP’li Deniz Baykal’ın, Trabzon’daki sözlerini eleştirerek, “Diyanet İşleri Başkanlığı’na git de orada Peygamberimiz ile ilgili hangi sözler edilir, hangi sözler edilemez orada öğrenmen la..

Son Dakika: AK Parti'nin İBB Adayı Belli Oldu 00:57

Son Dakika: AK Parti'nin İBB Adayı Belli Oldu

K Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal oldu. Uysal'ın adaylığını Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya açıkladı. Uysal yaptığı ilk açıklamada AK Parti'nin İstanbul Bü..

Al Pacino - 1 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:29

Al Pacino - 1 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Alfredo James Al Pacino, sahne ve perdede oynayan Amerikalı aktör, film yapımcısı ve senaryo yazarıdır. Pacino, elli yılı aşkın bir kariyer yaşamış ve bu esnada birçok Akademi Ödülü, iki Tony Ödülü, iki Primetime Emmy ..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.487 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Osmanlı Ocakları 'Vatanını Değil, Dövizini Bozdur' Kampanyası Başlattı 03:00

Osmanlı Ocakları 'Vatanını Değil, Dövizini Bozdur' Kampanyası Başlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Dövizini bozdur’ çağrısı üzerine Osmanlı Ocaklarınca, “Vatanını değil, dövizini bozdur” kampanyası başlatıldı. Kampanya kapsamında Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, Er..

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' 01:56

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın'

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' Başbakan Binali Yıldırım Afyonkarahisar'da Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaptığı konuşmada bankacıları uyararak Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefec..

Dolandırıcılardan Sosyal Medyada Ehliyet Tuzağı 01:49

Dolandırıcılardan Sosyal Medyada Ehliyet Tuzağı

Dolandırıcılar her gün yeni bir yöntemle ortaya çıkıyor. Bu kez hedeflerinde ehliyet sahibi olmak isteyenler vardı. 900 euro karşılığında Polonya'dan ehliyet almayı vaat ederek insanları dolandıran bu kişiler sosyal medy..

Arabaların Yıllar İçinde Ne Kadar Sağlamlaştığını Gösteren Video 00:54

Arabaların Yıllar İçinde Ne Kadar Sağlamlaştığını Gösteren Video

Araçlara çarpışma testi uygulayan Euro NCAP 20. yılına özel bir video yayınladı. Videoda 1997 model Rover 100 ve 2015 model Honda Jazz'ın çarpışma görüntüleri karşılaştırıldı. Yıllar içerisinde gelişen teknoloji ile araç..

  • PITIRCIK tarafından
  • 966 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fatih Terim, Trump'tan 10 Kat Fazla Maaş Alıyor 01:14

Fatih Terim, Trump'tan 10 Kat Fazla Maaş Alıyor

Fatih Terim, Trump'tan 10 Kat Fazla Maaş Alıyor Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, 12 milyon TL ile yeni seçilen ABD Başkanı Donald Trump'ın yıllık 1 milyon 300 bin TL'lik kazancını solladı. Amerika Birleşik Devlet..

Belçika'da Mikro-Çipli Personel Devri 00:25

Belçika'da Mikro-Çipli Personel Devri

Belçikalı bir pazarlama firması kimlik kartlarını ortadan kaldırarak çalışanlarının vücuduna mikro-çip yerleştirmek istediğini duyurdu. Tanesi yaklaşık 100 Euro değerinde olan ve pirinç tanesi büyüklüğünde olan mikro-çip..

'FETÖ Soruşturması' Dediler, Milyonluk Vurgun Yaptılar 00:21

'FETÖ Soruşturması' Dediler, Milyonluk Vurgun Yaptılar

Kendilerini polis olarak tanıtan şahıslar, telefonla aradıkları vatandaşlara FETÖ ile ilgili çok gizli bir soruşturma yürüttüklerini söyleyerek, toplamda 1 milyon 257 bin TL'lik dolandırıcılık yaptı. Şahıslar, polisin dü..

Sinan Gümüş'e Teklif Yağıyor 00:18

Sinan Gümüş'e Teklif Yağıyor

Galatasaray'da uzun süredir transferi için teklifler aldığı gündeme getirilen Sinan Gümüş'e Fiorentina da kanca taktı. İtalyan kulübünün 23 yaşındaki kanat oyuncusu için 4,5 milyon Euro'luk teklif yaptığı belirtiliyor. S..

  • OFSAYT tarafından
  • 747 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Optikte Avrupa'nın Devleri Birleşiyor 00:49

Optikte Avrupa'nın Devleri Birleşiyor

Optik alanında Avrupa’nın en büyük iki şirketi, Ray- Ban gözlüklerinin üreticisi İtalyan Luxottica ile Fransız lens üreticisi Essilor birleşme kararı aldılar. 46 milyar euro tutarındaki Avrupa’nın sektördeki bu en büyük..

FETÖ Şüphelileri Yunanistan'a Kaçarken Yakalandı 03:42

FETÖ Şüphelileri Yunanistan'a Kaçarken Yakalandı

FETÖ şüphelisi karı koca, Edirne İpsala Sınır Kapısı’nda, yasa dışı yollarla Yunanistan’a geçmek isterken yakalandı. Gözaltına alınan çift ve aileye organizatörlük yaptığı tespit edilen 2 organizatör ve hudut kapısında i..

İşte Gary Medel'in Geliş Saati! 01:15

İşte Gary Medel'in Geliş Saati!

Beşiktaş, Inter'in Şilili savunmacısı Gary Medel'le her konuda anlaştı. Yıldız oyuncu bugün saat 13.15'te İstanbul'a geliyor. Medel'le yıllık 2.3 milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşme için el sıkışan siyah beyazlılar, Inter'..

  • OFSAYT tarafından
  • 581 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beşiktaşlı Pedro Franco Resmen Boluspor’da 02:40

Beşiktaşlı Pedro Franco Resmen Boluspor’da

TFF 1. Lig takımlarından Boluspor, Beşiktaş'lı Pedro Franco ile 1 yıllık kiralık olarak sözleşme imzaladı. TFF 1. Lig ekiplerinden Boluspor, Beşiktaş'ın Kolombiyalı stoperi Pedro Franco'yu 1 yıllığına kiraladı. Karaçayır..

Galatasaray'da İmzalar An Meselesi! 00:53

Galatasaray'da İmzalar An Meselesi!

Galatasaray'da transfer harekatı tekrar hız kazandı. Sarı kırmızılılar Imbula ve Feghouli transferinde sona yaklaştı. Galatasaray Stoke City'nin orta saha oyuncusu Imbula'yla anlaştı. Sarı kırmızılılar oyuncunun kulübü ..

  • OFSAYT tarafından
  • 916 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kartal Transferde Sona Yaklaştı! Gözler Negredo'da 01:29

Kartal Transferde Sona Yaklaştı! Gözler Negredo'da

Beşiktaş'ta futbol takımı yeni sezon hazırlıklarını İspanya'da sürdürürken, siyah beyazlı yöneticiler de transferde boş durmuyor ve santrfor ile stoper transferlerinde girişimlerini sürdürüyor.Siyah beyazlılarda santrfor..

  • OFSAYT tarafından
  • 966 görüntüleme
  • 7 yıl önce