#Ev ahalisine kıyak yaptım pidesi

Duygu Özaslan Kim Kardashian Makyajı Mavi Dumanlı Gözler 16:05

Duygu Özaslan Kim Kardashian Makyajı Mavi Dumanlı Gözler

Bu videoda Kim Kardashian'ın mavi dumanlı göz makyajını yaptım. Her pazartesi, çarşamba ve cuma video yüklüyorum...

Giyen Bayan Kendin Yap Erkek T-Shirt'ü ile Şık Body Yapma (DIY) 02:05

Giyen Bayan Kendin Yap Erkek T-Shirt'ü ile Şık Body Yapma (DIY)

Herkese merhaba! Bugün sizin için bir erkek tshirt'ünden çok şık bir body yaptım. Aşamaları aşağıda tek tek yazıyorum...

Kılıçdaroğlu’nun Kardeşi AK Parti’ye Destek İçin Yürüyecek 01:59

Kılıçdaroğlu’nun Kardeşi AK Parti’ye Destek İçin Yürüyecek

Kılıçdaroğlu’nun Kardeşi AK Parti’ye Destek İçin Yürüyecek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, hükümetin FETÖ ile mücadelesini desteklemek için gerçekleştireceği yürüyüşün başvurusunu ya..

Model - Makyaj 04:32

Model - Makyaj

Çok uğraştım inan unutmak için seni, O gün sarıldığımızda söz verdiğim gibi. Son bir öpücüğü çok görmüştün bana, Biliyorum, demiştin ben gideceği yeri. Bu sabah çok erken kalktım, Sevdiğin tatlıdan yaptım. Yer..

Ayla Celik - Aşk Şarkıları 04:01

Ayla Celik - Aşk Şarkıları

Söylememem gereken her şeyi söyledim Yapmamam gereken her şeyi yaptım Ben yolcu olarak doğmuşum Peşimden gelme Say ki bugün karşılaşmadık Say ki bugün ne sen ne ben yaşadık Say ki hiçbir şeydik var olmadık Peşimden gelm..

Fatmanur Öztekin Selena Gomez Makyajı 08:05

Fatmanur Öztekin Selena Gomez Makyajı

Herkese merhaba bugün sizlerle birlikte yine bir ünlünün yani selena gomez'in makyajını yapıcaz , met gala'daki makyajını yaptım ben bugün ve çok keyif aldım yaparken, umarım sizde izlerken keyif alırsınız :) İYİ SEYİRLE..

Fatmanur Öztekin Evde Brezilya Fönü Yapıyorum 13:07

Fatmanur Öztekin Evde Brezilya Fönü Yapıyorum

Herkese yeniden merhaba Bugün kanalımda sizinle birlikte saçlarımı evde nasıl brezilya fönü yaptım onu paylaşıyorum ,kanalımı açtığımdan beri saçlarım hakkında çok soru alıyorum ve bu tarz şeyleri sevdiğinizi..

Tuğçe Ay Sadece 2 Dakika Pürüzsüz Lazerli Gibi Batıksız Bacaklar 05:07

Tuğçe Ay Sadece 2 Dakika Pürüzsüz Lazerli Gibi Batıksız Bacaklar

Fındıklarım Fıstıklarım Hoşgeldiniizz ; Bu videom da size Kıl,tüy muhabbeti yaptım. Belkide en muzdarip olduğumuz durumlardan birtanesi de şu bacaklarımız da ki batıklar ve aldıktan sonra ki o delik delik görüntü. Bu..

Kendin Yap Evde Concealer Yapımı 02:30

Kendin Yap Evde Concealer Yapımı

** Merhaba bu videom da size evde concealer(gözaltı kapatıcısı) yaptım. Eğer göz altlarınıza uygun kapatıcı bulamıyorsanız ya da elinizde çok açık ve çok koyu kapatıcılarınız varsa bunları da karıştırarak yeni bir gözalt..

Gamze Ekşi Eyeliner Odakli Rastgele Makyaj 08:23

Gamze Ekşi Eyeliner Odakli Rastgele Makyaj

Merhabalar, bu videomda sizlere eyeliner makyajı olarak kullanabileceğiniz eyeliner odaklı rastgele makyaj yaptım, umarım beğenirsiniz :) Yorum bırakmayı ve eyeliner odaklı rastgele makyaj gibi diğer makyaj videolarımı k..

Diyarbakırlı Kürt Sanatçıdan ‘Vatan’ Şarkısı 07:48

Diyarbakırlı Kürt Sanatçıdan ‘Vatan’ Şarkısı

Diyarbakırlı Kürt sanatçı İbrahim Candan, 15 Temmuz darbe girişiminden önce yazdığı şiire beste yaptı. Vatan adlı şarkısına klip de çeken Candan, klibinde çocukları oynatıp vatansızlığın oluşturacağı sorunları işledi. ..

Özcan Deniz - Bir Dudaktan 03:21

Özcan Deniz - Bir Dudaktan

Balık,rakı,roka var soframda Kuşlar da uçuşuyor dallarda Bir şarkı söylüyor kız fonda Bir sen yoksun ortamda Bir üzüldüm, bir üzüldüm, bir hüzünlendim sorma Bir açıldım, bir kapandım duygusal bağlamda Yağmur yağa..

Gamze Ekşi Gigi Hadid Doğum Günü Partisi Makyajı - Gigi Hadid Makeup Tutorial 12:54

Gamze Ekşi Gigi Hadid Doğum Günü Partisi Makyajı - Gigi Hadid Makeup T

Hepinize merhabaa ❤️ Bu videoda sizlere Gigi Hadid 23. Yaş günü için verdiği partide uyguladığı bu makyajı yaptım. Gigi Hadid makyajı gibi daha fazla video istiyorsanız yorum bırakmayı unutmayın ???? Makyaj ve vlog video..

Gamze Ekşi Jeffree Star'ın Makyajını Yapmaya Çalıştım - I Tried Following A Jeffree Star Makeup Tutorial 12:32

Gamze Ekşi Jeffree Star'ın Makyajını Yapmaya Çalıştım - I Tried Follow

Bu videoda sizlere Jeffree Star'ın Eski Sevgilimin Cenazesine Gidiyorum makyajını aynı adımlarla ama daha uygun fiyatlı ürünlerle yaptım :D Videoyu beğenmeyi ve buradan ➡ http://bit.ly/gamzeeksi kanalıma abone olmayı u..

Gamze Ekşi Sen Anlat Karadeniz Nefes Makyajı (İrem Helvacıoğlu) 08:49

Gamze Ekşi Sen Anlat Karadeniz Nefes Makyajı (İrem Helvacıoğlu)

Merhabalar, bu videomda İrem Helvacıoğlu'nun Sen Anlat Karadeniz dizisinde oynadığı Nefes karakterinin imza makyajını yaptım :)) İzlediğiniz diziler hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum :) Videoyu beğenmeyi ve İrem Helv..

Merve Kutlu Ağda Kızarıklığı Diye Bir Şey Var 18:07

Merve Kutlu Ağda Kızarıklığı Diye Bir Şey Var

Hu huuğğğ, orda mısınız!? Manikürden başladım, kaş-bıyıktan devam ettim. Saçımı maşaladım en çok istediğiniz makyajı yaptım! Baştan sona BENİMLE HAZIRLANIN dedim. Sevdiniz mi can özlerim? Sizi çok kocaman sefoorrruum...

Mardin'de Hazırlık Maçındaki Ofsayt İle Başlayan Aşk Mutlu Sonla Bitti. 01:27

Mardin'de Hazırlık Maçındaki Ofsayt İle Başlayan Aşk Mutlu Sonla Bitti

Mardin'de yaşayan Mehmet Ali Babayiğit, geçen yıl bölgesel amatör ligde mücadele eden bir takımda kaptanlık yaparken oynanan bir maçta, arkadaşının düştüğü ofsayta itiraz için yanına gittiği yardımcı hakeme aşık oldu - S..

Dünyanın En Kolay Tatlısı 03:25

Dünyanın En Kolay Tatlısı

Halley Tatlısı Malzemeler: 12 tane Halley 2 paket krem şanti 2 bardak soğuk süt Çikolata sos için: 2 yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı kakao Yarım bardak toz şeker 1 Su bardağı su 1 Su bardağı süt Yapılışı: Önce kremşantim..

  • Kadınca tarafından
  • 770 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Güzeliz Biz 5 Dakikada Doğal Görünümlü Dalgalı Saçları Nasıl Yapıyorum 05:13

Güzeliz Biz 5 Dakikada Doğal Görünümlü Dalgalı Saçları Nasıl Yapıyorum

Sizler için yapımı 5 dakika kadar kısa süren dalgalı saçlar yaptım! Hem doğal görünmek hem de zamandan kazanmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! :) Keyifli seyirler.. :)..

Güzeliz Biz Kendi Yaptığım Dövme Ruj ile Aliexpress Dövme Rujunu Karşılaştırıyorum 05:49

Güzeliz Biz Kendi Yaptığım Dövme Ruj ile Aliexpress Dövme Rujunu Karşı

Çok kolay bir şekilde, sizin de evde rahatlıkla hazırlayabileceğiniz dövme ruju yani dudaktan soyularak çıkan ruju yaptım bu videodamda. Sonrasında ise Aliexpress'ten aldığım ürün ile karşılaştırdım. Sonucu merak edenler..

Merve Kutlu Çok Uygun Fiyatlı Yaz Favorilerim 11:48

Merve Kutlu Çok Uygun Fiyatlı Yaz Favorilerim

Çooohh sııcaaahhh! ???????? Merhaba güzellerim. İlk kez favoriler videosu çektim umarım olmuştur bu. ???? Biraz heyecan var hadi bakalım hayırlısı. ???? Hem son birkaç aydır çok severek kullandığım makyaj ürünlerimi göst..

Ayşenur Yaylalı Şallarımı Alırken Neye Dikkat Ediyorum 07:06

Ayşenur Yaylalı Şallarımı Alırken Neye Dikkat Ediyorum

Eşarp ve şallarımı alırken nelere dikkat ettiğimi ve nasıl seçim yaptığımı sizlere anlattım.Dolsbımdaki şallarımın ve kıyafetlerinin ömrünü uzatmayı bu anlattıklarımla yaptım diyebilirim! Umarım sizde faydalı bulursunuz..

Kısa Saçlar İçin 3 Farklı Örgü Modeli 26:08

Kısa Saçlar İçin 3 Farklı Örgü Modeli

Kısa ve orta uzunluktaki saçların rahatça kullanabileceği pratik 3 farklı örgü modeli yaptım sizler için umarım beğenirsiniz :)..

42 Ünlü Kişinin Ölmeden Önceki Son Sözleri 08:41

42 Ünlü Kişinin Ölmeden Önceki Son Sözleri

Tarihe damga vurmuş ünlü insanların son sözlerini sizler için derkedik. 1. Necip Fazıl Kısakürek Demek böyle ölünürmüş 2. Victor Hugo Siyah bir ışık görüyorum 3. Barbaros Hayreddin Paşa Öldüğüm zaman beni deniz ..

  • Umut Tv tarafından
  • 762 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Merve Özkaynak Suya Dayanıklı Makyajı Test Ettim 17:30

Merve Özkaynak Suya Dayanıklı Makyajı Test Ettim

Tamamı suya dayanıklı uygun fiyatlı ürünlerle suya dayanaklı makyaj yaptım ve bunu havuzda denedim! Yaz aylarında hepimizin derdi akan, yapışan makyaj, eminim ürünlerden beğendikleriniz olacaktır. Umarım keyifle izlersin..

KAMERA ŞAKASI - --3Y1T Bitiyor-- DEDİK #47 26:29

KAMERA ŞAKASI - --3Y1T Bitiyor-- DEDİK #47

Çocuklara kamera şakası yaptım...

  • JET TV tarafından
  • 546 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sevgilime Muhteşem Doğum Günü Süprizi - Alper Rende 16:07

Sevgilime Muhteşem Doğum Günü Süprizi - Alper Rende

Bu videoda Betül'e hayatı boyunca unutamayacağı bir hediye hazırladım! Dünyanın en büyük hediye paketini yaptım ve muhteşem sürprizler hazırladım. Bana bu sürprizi yapmamda destek olan UEFA Şampiyonlar Ligi sponsoru Peps..

  • JET TV tarafından
  • 282 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Çisil Egeli - Bir Yola Çıktım 03:27

Çisil Egeli - Bir Yola Çıktım

Bir Yola Çıktım şarkı sözleri ile Bir yola çıktım bugün Kırık dökük hayatlara renk verdiğim Mühim değil, yazık değil Vurulsa da leke yapsa da ümitlerim Seher vakti korkularımdan Kanat yaptım maviye doğru Sakın döndürm..

PAMUK POĞAÇA TARIFI 09:56

PAMUK POĞAÇA TARIFI

Bu tariften 3 tepsi cikiyor PAMUK POĞAÇA TARIFI Malzemeler 2 su bardagi ilik süt 1 su bardagi ilik su 1 bucuk su bardagi siviyağ 1 tane yasmaya 1 tane kabartmatozu 2 yemek kasigi toz seker 1 bucuk yemek kasigi tuz 4 t..

  • Kadınca tarafından
  • 1.158 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Boşnak Böregi Tarifi 07:07

Boşnak Böregi Tarifi

Boşnak böreği hamurumuz için gerekecekler 1 kilo un bir yemek kaşığı tuz yaklaşık üç buçuk su bardağı ılık su Yoguracaginiz kaba unu tuzu koyalım,suyumuzu Yavaşca ilave ederek ele yapışmayan yumusak bir hamur elde ede..

  • Kadınca tarafından
  • 1.127 görüntüleme
  • 8 yıl önce