#Ev sahibi

Hababam Sınıfı Merhaba 2004 Türk Filmi İzle 1:55:22

Hababam Sınıfı Merhaba 2004 Türk Filmi İzle

Konusu : Yıl 2003, eski Hababam Sınıflarının okulu olan Özel Çamlıca Lisesi hala eğitim ve öğretime devam etmektedir. Okul sahibi vefat etmiş, okulu oğlu Deli Bedri (Mehmet Ali Erbil) tarafından işletmektedir. Okuldaki ..

Kerimcan Durmaz'ın Olaylı Konseri 06:38

Kerimcan Durmaz'ın Olaylı Konseri

Kerimcan Durmaz’ın Bostancı konseri öncesinde çokça konuşulan “Muazzez Abacı, Kerimcan Durmaz yüzünden konserini iptal etti.” iddiasına Bostancı Gösteri Merkezi’nin sahibi Ümit Celasun, UçanKuş TV’ye yaptığı açıklamalarl..

  • BETA tarafından
  • 709 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kerimcan Durmaz Ve Muazzez Abacı Arasındaki Polemiğe Son Nokta 03:56

Kerimcan Durmaz Ve Muazzez Abacı Arasındaki Polemiğe Son Nokta

Kerimcan Durmaz’ın Bostancı konseri öncesinde çokça konuşulan “Muazzez Abacı, Kerimcan Durmaz yüzünden konserini iptal etti.” iddiasına Bostancı Gösteri Merkezi’nin sahibi Ümit Celasun, UçanKuş TV’ye yaptığı açıklamalarl..

  • BETA tarafından
  • 734 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyaca Ünlü Dj Avicii Öldü 00:30

Dünyaca Ünlü Dj Avicii Öldü

İsveç doğumlu 28 yaşındaki DJ Avicii, Umman'ın başkenti Maskat'ya ölü bulundu. İki MTV, bir Billboard Müzik Ödülü'nün sahibi Avicii, 2 defa da Grammy'ye aday gösterilmişti. Asıl adı Tim Bergling olan ve Aviciii ismiyl..

  • BETA tarafından
  • 579 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Benfica 1 - 0 Fenerbahçe Maç Özeti 03:04

Benfica 1 - 0 Fenerbahçe Maç Özeti

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe 3. ön eleme turu ilk maçında deplasmanda Benfica'ya 1-0 kaybetti ve tur şansını İstanbul'da oynanacak rövanş maçına bıraktı. Fenerbahçe, Benfica karşısında sahaya Volkan De..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.944 görüntüleme
  • 6 yıl önce
45 Yıllık Kalıplarla ve Özel Tarifle Ev Yapımı Gofret Üretmeye Başladı 07:45

45 Yıllık Kalıplarla ve Özel Tarifle Ev Yapımı Gofret Üretmeye Başladı

Sakarya’nın Hendek ilçesinde kurduğu üretim yerinde 45 yıllık kalıplarla ve özel tarifle günlük ev yapımı gofret üreten işletme sahibi Seyfettin Kısmet, “45 yıl öncenin tadını, insanların çocukluğunda yediği tadı şuan da..

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek 00:33

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek Fethullah Gülen'in talebelerinden biri olan örgütün üst düzey isminin, 2010 yılında düzenlediği gizli toplantıda, 15 Temmuz kanlı darbe girişimi planının..

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

Evsizler, Diğer Evsiz İnsanlar İçin Uyku Tulumuna Dönüşebilen Kaban Üretiyor 04:36

Evsizler, Diğer Evsiz İnsanlar İçin Uyku Tulumuna Dönüşebilen Kaban Ür

Evsiz insanları iş sahibi olduğu Empowerment Plan'da diğer evsiz insanlar için kaban üretiliyor. Kaban ayrıca uyku tulumuna dönüşebilme özelliğine sahip. Detroit'te bulunan ve kar amacı gütmeyen bir kuruluş olan Empowerm..

  • Cowboy tarafından
  • 1.102 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması 05:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de görüşülen anayasa değişikliği görüşmeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Erken seçim tartışmalarına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Parlamento çalışamaz hale getirilirse düşü..

Peygamberdevesiyle Tokat Dövüşü Yapmak 00:34

Peygamberdevesiyle Tokat Dövüşü Yapmak

Sahibi ile tokat dövüşü yapan peygamberdevesinin kameraya yansıyan eğlenceli görüntüleri sizlerle.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 621 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bakın Çocuğu Kim Koruyor 01:32

Bakın Çocuğu Kim Koruyor

Çocuk İstismarına Hayır Bir çocuk sahibi olabilmek için dünyaları feda eden insanlar var. Birde yasak karışık yollarla çocuk sahibi olup onu öldüren ölüme terkeden insan bozuntulari var. Bence bu köpekten öğrenecek çok..

Atletico Madrid - Bayer Leverkusen 0-0 Maç Özeti -15.03.2017 03:06

Atletico Madrid - Bayer Leverkusen 0-0 Maç Özeti -15.03.2017

Şampiyonlar Liginin 2. Turunun Rövanş maçıda bir kez daha karşı karşıya gelen Atletico Madrid – Bayer Leverkusen maçında; Ev sahibi Atletico Madrid konuk ettiği Bayer Leverkusen karşısında ilk maçı deplasmanda 4-2 ‘lik s..

Milan 4 - 0 Palermo  Maç  Özeti  05:50

Milan 4 - 0 Palermo Maç Özeti

09/04/2017 ‘de İtalya Serie A Liginin 31. Haftasında Oynanan Milan – Palermo maçında; Ev sahibi Milan konuk ettiği Palermo karşısında ilk yarısını 3-0 önde kapattıgı maçın ikinci yarısında skorunu pekiştirerek 4-0 yapan ..

Roma 1 – 3 Lazio Maç Özeti İzle 08:16

Roma 1 – 3 Lazio Maç Özeti İzle

30/04/2017 ‘de İtalya Serie A ‘da oynanan Roma – Lazio maçında; Konuk takım maça hızlı baslayıp golu erkenden bulsada ilk yarı kapanmak üzere ev sahibi gol bularak ilk yarı 1-1 kapandı ikinci yarıda konuk takım Lazio tek..

Augsburg 4 – 0 Hamburg Maç Özeti İzle 04:22

Augsburg 4 – 0 Hamburg Maç Özeti İzle

30/04/2017 ‘de Almanya Bundesliga ‘de oynanan Augsburg – Hamburg maçında; Maç ev sahibinin üstünlügüyle basladı ilk yarıda 2 gol bulan ev sahibi ilk yarıyı 2-0 önde kapattı ikinci yarıda 2 gol daha bulan ev sahibi maçı 4..

Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu 04:13

Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu

Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu Türkiye’de ilk kez bu gece satışa sunulan Apple’ın yeni akıllı telefonları iPhone 7 ve 7 Plus için vatandaşlar kuyruk oluşturdu. Merakla ve heyecanla beklenen Iphone 7, Bursa'da saat 00.01..

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ  : Unutmadık Unutturmayacağız 00:39

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ : Unutmadık Unutturmayacağız

FETÖ’nün en kanlı saldırılarından biri 15 Temmuz 2016 darbe girişimi oldu. Darbeciler kendilerine Yurtta Sulh Konseyi, bu darbe girişimine ise Yurtta Sulh Harekatı adını verdiler. Milletin sokağa çıkması ile bastırılan b..

  • PengoTV tarafından
  • 1.697 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kedinin Sahibine Gösterdiği Tepki 00:24

Kedinin Sahibine Gösterdiği Tepki

Sahibi Kedisinin kılığına bürünerek, kedisinin mamasını yiyormuş gibi davranıyor.Sahibi bütün mamasını yiyip bitirecek diye kedi yavaş yavaş sahibine mamasının başından ayrılması için sinyal veriyor...

  • JET TV tarafından
  • 652 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla Olur 06:45

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla Olur Başbakan Binali Yıldırım, Erzincan’da yaptığı konuşmada CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na seslenerek, Demokrasiye sahip çıkmak, teröre sahip çık..

Erkeğin Hanımı Üzerindeki Hakları 12:50

Erkeğin Hanımı Üzerindeki Hakları

Erkeğin Hanımı Üzerindeki Hakları Euzu billahi mineşşeytanirracim. Bismillahirrahmanirrahim. Allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammedinil fatihı lima uğlika vel hatimi li ma sebeka nasırıl hakkı bil ha..

  • Dini Mubin tarafından
  • 712 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Almanya'da Steinmeier'in Cumhurbaşkanı Adaylığı Açıklandı 03:14

Almanya'da Steinmeier'in Cumhurbaşkanı Adaylığı Açıklandı

Almanya'da Steinmeier'in Cumhurbaşkanı Adaylığı Açıklandı Almanya'da koalisyon hükümetinin ortakları CDU lideri Merkel, SPD lideri Sigmar Gabriel ve CSU lideri Horst Seehofer, Dışişleri Bakanı Steinmeier'in ortak cumhur..

Alev Alev Yanan Aracını Çaresizce Seyretti 02:50

Alev Alev Yanan Aracını Çaresizce Seyretti

Konya’da hafif ticari araç alev alarak yanarken, sahibi yanmış aracını çaresiz bir şekilde izledi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülen araç kullanılamaz hale geld..

Beşiktaş'ın Eski Yıldızı 14 Dakikada Hat-Trick Yaptı 01:26

Beşiktaş'ın Eski Yıldızı 14 Dakikada Hat-Trick Yaptı

UEFA Avrupa Ligi F Grubu ikinci hafta maçında Lokomotiv Moskova evinde Zlin'in konuk ediyor. Mücadeleye hızlı bir giriş yapan ev sahibi kısa sürede farka koştu. Henüz 17. dakikada skoru 3-0'a getiren Rus ekibinde golleri..

Köpeğinin İntikamını Alan Adam 01:16

Köpeğinin İntikamını Alan Adam

Hayvanın Sahibi Hayvanlardan İntikam Aldı.Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 1.155 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yeşilçam'da Kovboylar 01:18

Yeşilçam'da Kovboylar

Kader Bağı. Denver Şerifi'nin Ofisi. Rose, abisini soruyor. 'Tekmil çiftliklerin sahibi' de O'nu pek beğenmiş. Jack; Kasabamıza hoş geldiniz Bayan. Müsaadenizle size kendimi tanıtayım; Jack. Şerif; ('Sunum'daki sadeliğ..

Erdoğan'lı Billboard Reklamı Yapan Müteahhit, Fetö'den Tutuklandı 00:29

Erdoğan'lı Billboard Reklamı Yapan Müteahhit, Fetö'den Tutuklandı

Erdoğan'lı Billboard Reklamı Yapan Müteahhit, Fetö'den Tutuklandı Şanlıurfa'da Erdoğan'ın posterinin bulunduğu billboarda 'Dünya 5'ten büyüktür. Dik dur eğilme. İnanlar seninle' sloganlarını yazarak reklam yapan müteahh..

Güzel ve Çirkin Çizgi Film Türkçe Masal 11 12:49

Güzel ve Çirkin Çizgi Film Türkçe Masal 11

Güzel ile Hayvan.[1][2] 1946 Fransa yapımı romantik fantezi filmidir. Özgün adı La Belle et La Bête olan film Anglosakson ülkelerinde Beauty and the Beast olarak adlandırılır. Türkiye'de zaman zaman Güzel ve Çirkin adı i..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.927 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tatlı Rozitam 00:52

Tatlı Rozitam

Kader Bağı. Denver Şerifi'nin Ofisi. Rose, abisini soruyor. 'Tekmil çiftliklerin sahibi' de O'nu pek beğenmiş. Jack; Kasabamıza hoş geldiniz Bayan. Müsaadenizle size kendimi tanıtayım; Jack. Şerif; ('Sunum'daki sadeliğ..

Bana Bak Tabancalı Ayı 00:49

Bana Bak Tabancalı Ayı

Kader Bağı. Denver Şerifi'nin Ofisi. Rose, abisini soruyor. 'Tekmil çiftliklerin sahibi' de O'nu pek beğenmiş. Jack; Kasabamıza hoş geldiniz Bayan. Müsaadenizle size kendimi tanıtayım; Jack. Şerif; ('Sunum'daki sadeliğ..