#Ev taşıma

Kısıtlama sonrası İstanbul’da yoğunluk 02:01

Kısıtlama sonrası İstanbul’da yoğunluk

56 saatlik sokağa çıkma kısıtlamasının ardından İstanbul’da yoğunluk başladı. Toplu taşıma araçlarına binmek için bekleyen vatandaşların sosyal mesafeyi hiçe saydığı o anlar kameraya yansıdı...

İstanbul'da toplu taşımada koronavirüs denetimleri 13:46

İstanbul'da toplu taşımada koronavirüs denetimleri

İstanbul'da Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri koronavirüsle mücadele kapsamında alınan tedbirlere ilişkin toplu taşıma araçlarında denetim yapıyor. Ekipler, otobüs, dolmuş ve taksileri durdurarak sürücülerin fazla yolcu alı..

Esenyurt'ta maskeyi koluna takan minibüs şoförüne 900 tl ceza 04:42

Esenyurt'ta maskeyi koluna takan minibüs şoförüne 900 tl ceza

Esenyurt'ta polis ekiplerince yapılan minibüs denetimlerinde maske, dezenfektan ve yolcu sayısı kuralına uymayan şoförlere ceza kesildi. Maskeyi koluna takan bir minibüs şoförü de ceza yemekten kurtulamadı. Esenyurt İlç..

Kocaeli ve İstanbul’u birleştirecek metro hattında çalışmalar sürüyor 04:29

Kocaeli ve İstanbul’u birleştirecek metro hattında çalışmalar sürüyor

Kocaeli’de yapımına devam edilen, tamamlandığında Kocaeli ile İstanbul’u birleştirecek Gebze-Darıca metro hattının inşaatında çalışmalar devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İstanbul ve Kocaeli aras..

Metrobüs ve tramvayda sosyal mesafesiz yoğunluk dikkat çekti 04:10

Metrobüs ve tramvayda sosyal mesafesiz yoğunluk dikkat çekti

İstanbul’da mesai saatinin bitimiyle birlikte toplu taşıma araçlarında ve duraklardaki yoğunluk dikkat çekti...

İstanbul’da metrobüs duraklarında dikkat çeken yoğunluk 06:26

İstanbul’da metrobüs duraklarında dikkat çeken yoğunluk

Korona virüs önlemleri kapsamında saat 19.00’da başlayacak olan sokağa çıkma kısıtlaması öncesi evlerine dönmek isteyen vatandaşlar metro ve metrobüs gibi toplu taşıma araçlarının duraklarında yoğunluk oluşturdu. Durakla..

Otobüsle Seyahat Yasak Değil 02:35

Otobüsle Seyahat Yasak Değil

Şehirlerarası yolcu taşıyan otobüs firmaları dertli mi dertli. Son yayımlanan genelgeye göre şehirlerarası seyahat toplu taşıma ile serbest. Ancak vatandaşların bu konuda yeterince bilgi sahibi olmaması seferleri aksattı..

HiraiZerdüş - Oy ana 04:08

HiraiZerdüş - Oy ana

Uzunca bir mevsim bilgim yoktur Ama ne zaman ki rüzgarlar sertleşti o zaman bilirdim kış'ın kapısı aralandı ve Ekim geldi. Hep de gülümserdim yapraklar dökülünce yere Ama hiç gülümsemesi yoktu Ekim'in Sarhoş bir atlı..

Şişli’de Korona Virüs Denetiminde Kaymakam ve Genç Kız Arasında İlginç Anlar 08:29

Şişli’de Korona Virüs Denetiminde Kaymakam ve Genç Kız Arasında İlginç

Şişli’de korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında ilçe genelinde kaymakam, emniyet müdürü, sağlık ve zabıta ekiplerinin katılımıyla restoran, kafeterya ve toplu taşıma araçlarında denetim gerçekleştirildi. Denetimde k..

Abdulhamid Han Saraya Kâğıthane’den Özel Su Getiriyordu İha 03:13

Abdulhamid Han Saraya Kâğıthane’den Özel Su Getiriyordu İha

Sultan Abdulhamid Han’ın Yıldız Sarayına özel olarak getirttiği Kağıthane Ayazması gün yüzüne çıkarılmayı bekliyor. 1976 yılına kadar Kağıthane’den çıkarılan 3 farklı noktadaki ayazma o dönemki yapılaşmayla günümüze 1 ta..

Otobüste ''65 yaş'' krizi! 02:26

Otobüste ''65 yaş'' krizi!

ŞİMDİ 65 YAŞ ÜSTÜ İÇİN UYGULANAN KISITLAMALAR HEM SIKINTI DOĞURUYOR HEM İSTENMEYEN KIRICI GÖRÜNTÜLERE SEBEBİYET VERİYOR.. 65 YAŞ VE ÜSTÜ YURTTAŞLARA UYGULANAN SOKAĞA ÇIKMA YASAĞININ KALDIRILMASI İÇİN İDARE MAHKEMESİNDE A..

Maltepe'de ceza kesilen minibüs şoförü ''Artık kaldıramıyorum'' diyerek aracını bırakıp uzaklaştı 02:07

Maltepe'de ceza kesilen minibüs şoförü ''Artık kaldıramıyorum'' diyere

Maltepe'de fazla yolcu alan sürücü, koronavirüs denetiminde ceza kesilince minibüsünü bırakarak uzaklaştı. Kartal- Kadıköy hattında çalışan bir minibüs, D100 Karayolu Maltepe mevkiindeki denetim noktasında trafik polisl..

Dikkat! Boji çıkabilir... 01:58

Dikkat! Boji çıkabilir...

İSTANBULLULAR SON GÜNLERDE, TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINA BİNİP ŞEHRİN ALTINI ÜSTÜNE GETİREN VE DÜNYA MEDYASINA KONU OLAN BİR KÖPEĞİ KONUŞUYOR... SEVİMLİ GEZGİNİN ADI BOJİ... EKİBİMİZ BUGÜN ONUNLA BİRLİKTEYDİ... TRAMVAYDA BAŞL..