#Ev yapımı tavuk döner tarifi

Kolay Şekerpare Tarifi Şekerpare Tatlısı Nasıl Yapılır 04:04

Kolay Şekerpare Tarifi Şekerpare Tatlısı Nasıl Yapılır

Sizlere bu videomuzda leziz bir şekerpare tarifi vereceğiz hem anlatımı çok kolay hemde harika bir tada sahip olan bu şekerpare nasıl yapılır kolaylıkla öğreneceksiniz. Aslında şekerpare yapımı hiçte düşünüldüğü kadar zo..

Kadınbudu Köfte Tarifi Pirinçli Köfte Nasıl Yapılır 03:41

Kadınbudu Köfte Tarifi Pirinçli Köfte Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere nefis bir kadınbudu köfte nasıl yapılır ayrıntılı videolu tarifini vereceğiz. Aslında kadınbudu köfte tarifi düşündüğünüz kadar zor değil. Bu leziz köftenin tarifinin sırrı kavrulmuş kıymayla çiğ k..

Frappe (Buzlu Kahve) Tarifi 02:03

Frappe (Buzlu Kahve) Tarifi

MALZEMELER 3 su bardağı süt 4 tatlı kaşığı sade instant kahve Damak zevkinize göre şeker 4 küp buz *************************** Bu hafta kendime tatil ilan etme kararı almıştım aslında. Günlük menüler dışında yazı yayı..

Güllaç Tarifi Sütlü Ramazan Tatlısı Güllaç Nasıl Yapılır 04:30

Güllaç Tarifi Sütlü Ramazan Tatlısı Güllaç Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere kolay ve nefis bir güllaç tarifi vereceğiz. Aslında yapımı çok kolay olan ramazana özel bir hafif sütlü tatlıyı yapmak için pekte uğraşmanıza gerek yok. Zaten güllaç yufkası marketten hazır alındı..

Damla Çikolatalı Ağızda Dağılan Kurabiye Tarifi 02:51

Damla Çikolatalı Ağızda Dağılan Kurabiye Tarifi

Bu kurabiye tarifimizde sizlere çok kolay ve nefis bir damla çikolatalı kurabiye nasıl yapılır detayları ile anlatacağız. Aslında çikolatalı kurabiye tarifi dendiğinde ilk olarak akla üzerine damla çikolatalar dökülmüş n..

Limonlu Barlar Tarifi 04:40

Limonlu Barlar Tarifi

Tabanı İçin 2 su bardağı un 175 g küçük doğranmış tereyağ donmuş halde 2 yemek kaşığı şeker 1 limonun rendelenmiş kabukları Üst Harcı İçin 4 yumurta 1 su bardağı şeker 2 yemek kaşığı un 3 limonun suyu 2 limonun rendele..

İstiridye Mantar Sote Tarifi  Sote Nasıl Yapılır 02:24

İstiridye Mantar Sote Tarifi Sote Nasıl Yapılır

Mantar sote nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izleyebilirsiniz. Yapımı çok kolay ve nefis bir tada sahip olan istiridye mantarları zeytinyağı ile soteliyoruz. Genellikle mantar sote tavukla yapılıyor. Fakat bizim tar..

Pasta Tabanı Nasıl Yapılır  Kakaolu Pasta Keki Tarifi 02:45

Pasta Tabanı Nasıl Yapılır Kakaolu Pasta Keki Tarifi

Bu tarifimizde sizler için çikolatalı pandispanya tarifi hazırladık. Yani diğer isimleriyle pasta keki veya pasta tabanı olarak adlandırdığımız pasta yapımının en önemli parçası olan pandispanyanın kabarmış olması ve lez..

Çek Kopar Ekmek Tarifi 02:46

Çek Kopar Ekmek Tarifi

MALZEMELER 1 adet yuvarlak Ekmek, 1 yemek kaşığı tereyağı, küçük parçalar halinde doğranmış, 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri, 1 adet kırmızı biber, minik minik doğranmış, 1/2 su bardağı minik doğranmış sucuk, 1 a..

Gerçek Çökertme Kebabı Tarifi  Bodrum Çökertme Kebabı Nasıl Yapılır 03:14

Gerçek Çökertme Kebabı Tarifi Bodrum Çökertme Kebabı Nasıl Yapılır

Yemek tarifleri sevenler ve özellikle etli yemek sevenler için MUTEŞEM BİR LEZZET olan Gerçek Bodrum usulü ÇÖKERTME KEBABI TARİFİ videosu hazırladık sizler için. Bir kere deneyen bu tadı asla unutamayacak, mutlaka deneyi..

Damla Çikolatalı Kurabiye Tarifi  Kurabiye Tarifleri 02:07

Damla Çikolatalı Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenler için içinde parça parça bulunan damla çikolatalı kurabiye tarifi videosu hazırladık. Ağızda dağılan kıvamı ile damla çikolatalı kurabiyemiz nefis bir tad, mutlaka denemenizi tavsiye ederiz. Ay..

Kadayıflı Paşa Sarması Tarifi 03:47

Kadayıflı Paşa Sarması Tarifi

Muhallebili ve kadayıflı tatlı tarifleri sevenler için nefis bir tatlı videosu hazırladık; kadayıflı paşa sarması tarifi. Yapımı da oldukça kolay olan bu tarifimiz kısa sürede de hazırlanabilmektedir. Kadayıflı paşa sar..

Kadayıflı Muhallebi Tarifi 04:52

Kadayıflı Muhallebi Tarifi

Muhallebi için; . 1 lt süt, . 1 su bardağı un, . 3/4 su bardağı şeker, . 100 ml krema, . 2 parça damla sakızı, . 1 paket şekerli vanilin. Kadayıf için; . 250 g çiğ tel kadayıf, . 1 su bardağı iri çekilmiş fındık, . 1/..

Reyhan Şerbeti Tarifi 02:18

Reyhan Şerbeti Tarifi

Malzemeler: 1 demet reyhan, 1 su bardağı şeker, 1 adet limonun suyu, 3 lt kaynar su. Limonata, komposto, şerbet... Elimin altında içeceğe dönüştürülecek bir şey bulduğum anda affetmiyorum. Reyhan Şerbeti Tarifi de bu so..

Çikolatalı Kalbi Yumuşak Kek Tarifi 04:03

Çikolatalı Kalbi Yumuşak Kek Tarifi

3 yumurta, 1 yemek kaşığı şeker, 2 yemek kaşığı tereyağı, 180 g çikolata, 2 yemek kaşığı un, 2 yemek kaşığı kakao, 1 tatlı kaşığı kabartma tozu, Fırın kapları için tereyağı ve toz şeker. ********************************..

Teriyaki Soslu Tavuklu Noodle Tarifi 04:40

Teriyaki Soslu Tavuklu Noodle Tarifi

Malzemeler: 5 dilim Noodle Tavuk Kalça 1 yemek kaşığı Nişasta 1/3 bardak Soya Sos 1/4 bardak Esmer Şeker 3 diş Sarımsak 1 tatlı kaşığı Zencefil Zeytinyağı Susam yağı Taze Soğan..

Bademli Pilav Tarifi 03:50

Bademli Pilav Tarifi

Malzemeler: 1 su bardağı Basmati Pirinci 1/2 bardak Badem 2 yemek kaşığı Tereyağı 1,5 bardak Tavuk Suyu..

Safranlı Pilav Tarifi 03:40

Safranlı Pilav Tarifi

Malzemeler: 1 su bardağı Pirinç 1,5 bardak Tavuk Suyu 1 çay kaşığı Safran 1 su bardağı Kuru Kayısı 2 yemek kaşığı Zeytinyağı 1/4 bardak Dolmalık Fıstık 1/4 bardak Fındık 1 limon kabuğu Rendesi 1 yemek kaşığı Tereyağı Tu..

Armutlu Balkabağı Çorbası Tarifi 04:57

Armutlu Balkabağı Çorbası Tarifi

Malzemeler: 3 dilim Balkabağı 1 adet Armut 2 litre Tavuk Suyu 1 adet Soğan 5 diş Sarımsak Çok az Tarçın Kırmızıbiber Tuz Karabiber 1 yemek kaşığı Zencefil..

Tavuklu Nohutlu Pirinç Pilavı Tarifi 06:49

Tavuklu Nohutlu Pirinç Pilavı Tarifi

Malzemeler Tavuk Nohut pirinç..

Tavuklu Avokado Salatası Tarifi 04:34

Tavuklu Avokado Salatası Tarifi

Malzemeler: 1 adet Avokado 150 gram Tavuk 1 adet Limon Maydanoz Frenk Soğanı Sarımsak 1/4 Kırmızı Soğan 2 yemek kaşığı Süzme Yoğurt..

Terbiyeli Yayla Çorbası Tarifi 01:25

Terbiyeli Yayla Çorbası Tarifi

Malzemeler 4 su bardağı et vaya tavuk suyu 4 su bardağı su Yarım su bardağı pirinç 3 yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı biber salçası 3 yemek kaşığı un 2 su bardağı yoğurt 1 yumurtanın sarısı Tuz Karabiber Kuru nane..

Çok Lezzetli Pilav Tarifi 05:12

Çok Lezzetli Pilav Tarifi

1 Demet Yeşil Soğan 1 bardak Basmati - Yaban Pirinci Karışımı 2 bardak Tavuk Suyu 1 bardak Ceviz 1/2 bardak Cranberyy Maydanoz Tereyağı Zeytinyağı..

Renkli Pilav Tarifi 02:09

Renkli Pilav Tarifi

Malzemeler; 2 su bardağı pirinç 3 yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı sıvı yağ 3 su bardağı sıcak su 1 küp knorr tavuk suyu bulyon Yarım demet dereotu 2 adet havuç..

Arpa Şehriyeli Salata Tarifi 01:34

Arpa Şehriyeli Salata Tarifi

Malzemeler 1 su bardağı arpa şehriye 2 su bardağı sıcak su Sıvı yağ 2 -3 tane közlenmiş kırmızı biber 3 -4 tane kornişon turşu 1 parça tavuk göğsü eti (haşlanmış ) Bir tutam dereotu 1 kase süzme yoğurt veya katı ev yoğu..

Badem Çorbası Tarifi (Osmanlı Mutfağı) 06:49

Badem Çorbası Tarifi (Osmanlı Mutfağı)

250 ml Tavuk Suyu 250 ml Süt 1,5 yemek kaşığı Tereyağı 1 yemek kaşığı Un 130 gram Çiğ Badem 1/2 çay kaşığı Yenibahar Tuz, Karabiber..

Çin Tavuğu Tarifi 07:11

Çin Tavuğu Tarifi

3 yemek kaşığı soya sos 1 tatlı kaşığı pirinç sirkesi 2 çay kaşığı mısır nişastası 2 diş sarımsak ve birazcık zencefil 500 gr tavuk 1 yemek kaşığı şeker 1 yemek kaşığı balzemik sirke 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi 4 dal ta..

Ezogelin Çorbası Tarifi 07:39

Ezogelin Çorbası Tarifi

1,5 su bardağı kırmızı mercimek 1 adet kuru soğan 1 adet havuç 1 adet orta boy patates 3 avuç pilavlık bulgur 2 litre su 2 küp donuk tavuk suyu 1 çorba kaşığı domates salçası 1 çorba kaşığı biber salçası 2 çorba kaşığı z..

Pratik Firik Pilavı Tarifi 05:19

Pratik Firik Pilavı Tarifi

1,5 su bardağı Firik Bulguru 4,5 su bardağı Tavuk Suyu (Et Suyu / Su) 2 yemek kaşığı Tereyağı 1 yemek kaşığı Domates Salçası 1 yemek kaşığı Biber Salçası 1 adet Soğan 5 diş Sarımsak 1 adet Domates 3 adet Dolmalık Biber S..

Tavuklu Noodle Tarifi 06:29

Tavuklu Noodle Tarifi

300 gram Tavuk Göğsü 300 gram Mantar 1 adet Kırmızı Kaliforniya Biberi 1 adet Sarı Kaliforniya Biberi 2 dal Taze Soğan 2 dilim Noodle 1 yemek kaşığı Köri Soya Sosu Susam Yağı Sıvıyağ..