#Evde beslenen yılanların su İçme anı

TBMM Isırılan Vekil_ Aşılarımızı Yaptırdık 05:03

TBMM Isırılan Vekil_ Aşılarımızı Yaptırdık

TBMM Genel Kurulu, dün yaşanan arbedenin ardından gergin başladı. TBMM Genel Kurulunda yaşanan arbedede bacağından ısırılan AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, “Onların amaçları sadece kavga etmekti. Gerginliği..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması 01:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa’da kanaat önderleriyle bir araya geldi. Erdoğan, Türkiye’deki bazı mültecilerin vatandaşlığa alınacağını açıkladı. İçişleri Bakanlığının kamplardaki Suriyeli ve Iraklılara ilişkin bir çal..

Ev Yapımı Erik Turşusu 05:43

Ev Yapımı Erik Turşusu

1 kg erik 5-6 diş sarımsak 1 avuç nohut 8-9 dal dereotu 1 litre içme suyu 3 çorba kaşığı tuz 1 çay bardağı sirke Erikleri yıkayıp kurulayın. Dere otlarını ve nohutları da sudan geçirip kurulayın. Sarımsağı soyun. Sonra..

Ev Yapımı Erik Turşusu Tarifi 05:43

Ev Yapımı Erik Turşusu Tarifi

1 kg erik 5-6 diş sarımsak 1 avuç nohut 8-9 dal dereotu 1 litre içme suyu 3 çorba kaşığı tuz 1 çay bardağı sirke Erikleri yıkayıp kurulayın. Dere otlarını ve nohutları da sudan geçirip kurulayın. Sarımsağı soyun. Sonra..

Yıllardır Temiz Suya Hasretler 05:18

Yıllardır Temiz Suya Hasretler

Trabzon’un Ortahisar İlçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi sakinleri yıllardır temiz su içemediklerinden yakınarak sorunun bir an önce çözülmesini için yetkililerden yardım istedi. Mahallelerine yakın olan yerlerde muslukla..

Koronavirüs mücadelesine engel olamadı; 117 kilodan 64 kiloya düştü 06:27

Koronavirüs mücadelesine engel olamadı; 117 kilodan 64 kiloya düştü

Beylikdüzü'nde yaşayan 21 yaşındaki Barış Akyıldız , koronavirüs tedbirleri öncesinde başladığı kilo verme mücadelesini, pandemi süresi boyunca da devam ettirerek 117 kilodan, 64 kiloya düşmeyi başardı. Spor salonlarının..

Diyarbakır'da temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranında artış 08:23

Diyarbakır'da temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranında artış

Diyarbakır'da koronavirüs vakalarındaki artışı önce yoğun bakımda yatan hasta sayısı, ardından ise temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranındaki artış izledi. Mayıs ayına kıyasla Türkiye genelinde 1.3 oranında arta..

Osman Tuğsal - Limon Ağacı Lyric 03:31

Osman Tuğsal - Limon Ağacı Lyric

Kime gitsem ağlasam diyorum, Dostlar da sıkıldı benden Şu derdimi gizleyemiyorum Ağlama yazık olur der annem Bahçesinde limon ağaçları olan Küçük tatlı bir evde oturamadık Zaten hepsinden önce İnsanca iki laf konuşamadı..

İstanbul'da 'Kaçak İmplant' Operasyonu Kamerada 01:36

İstanbul'da 'Kaçak İmplant' Operasyonu Kamerada

İstanbul'da 'Kaçak İmplant' Operasyonu Kamerada İstanbul merkezli 5 ilde düzenlenen operasyonda yurt dışından kaçak yollarla getirilerek satışa sunulan yaklaşık 13 bin adet implant ve diş tedavisinde kullanılan ilaç el..

J Balvin - Tranquila 03:21

J Balvin - Tranquila

Tranquila Yeah yeah yeah yeah yeah yeah yeah yeah ha ha ha yeah yeah yeah yeah the business Hey hey hey hey hey ven acá y no pierdas el tiempo aprovecha el momento y tranquila. Déjate, llevar echate pa acá dale vamo..

  • PengoTV tarafından
  • 1.147 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zeriyên Şeşdara - Heftenîn - Mehmûd Berazî - Official  Music Video 04:33

Zeriyên Şeşdara - Heftenîn - Mehmûd Berazî - Official Music Video

Zeriyên Şeşdara | Heftenîn | Mehmûd Berazî | Official Music Video Mûzîk : Mehmûd Berazî Gotin: Ibrahîm feqe - Şêro Hindê Stranbêj: Hacî Mûsa Kemençe: Sebrî Mehmed Erbane: Zelal Mûsa Kamera: Çiya Serêkaniyê ..

15 Temmuz Şehidinin Evi Müze Oldu 07:29

15 Temmuz Şehidinin Evi Müze Oldu

15 Temmuz Şehidinin Evi Müze Oldu 15 Temmuz darbe girişimi şehitlerinden Tolga Ecebalın'ın babası, oğlunun Balat'ta yaşadığı evini müze haline getirdi. Şehit babası Ecebalın, oğlunun, 'Bir gün ben gidersem boşa gitmem ..

Bankamatik Dolandırıcılarının Yeni Yöntemi Polisi Bile Şaşırttı 03:38

Bankamatik Dolandırıcılarının Yeni Yöntemi Polisi Bile Şaşırttı

Bankamatik Dolandırıcılarının Yeni Yöntemi Polisi Bile Şaşırttı İstanbul’da bankamatiklere yerleştirdikleri düzeneklerle vatandaşların banka ve kredi kartını kopyalayarak yaklaşık 2 milyon lira vurgun yapan şebeke çöke..

Go-Kart Aracına Şalı Dolanan Genç Kız Ağır Yaralandı 02:33

Go-Kart Aracına Şalı Dolanan Genç Kız Ağır Yaralandı

Rize'de eğlenmek için Go-kart'a binen 21 yaşındaki hemşire Tuğba Cevahir, boynundaki şalın araç lastiğine takılması sonucu ağır yaralandı. Yaşanan kaza anı ise kameralara yansıdı. Cevahir'in nefes alabilmesi için boğazı ..

Perçem Kesimi - Kendin Yap! 03:17

Perçem Kesimi - Kendin Yap!

PERÇEM KESİMİ - Kendin Yap! Evde kendiniz kolayca nasıl perçem kesebilirsiniz..Bu videodan faydalanarak kolayca uygulayabilirsiniz.....

  • Kadınca tarafından
  • 2.858 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cinin Bağladığı Tılsımlı Evdeyiz!  Paranormal Olaylar 46:03

Cinin Bağladığı Tılsımlı Evdeyiz! Paranormal Olaylar

KÖYLÜLERİN İSTEĞİ ÜZERE KONUM OLARAK BELİRTEMEYECEĞİZ 1999 Senesinde bu evde yaşayan bir adamın akşam ezanından sonra çığlık çığlığa bağırdığı köylüler tarafından söyleniyor... Köylü bir kaç günün ardından adamın yanına ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.289 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eypio - Dardayım 04:40

Eypio - Dardayım

Elektro saz : Cemil Türkocağı Akustik gitar : Tuğberk Işık Yönetmen : Burak Tuna Yapım: 24Fps Creative Agency Eser : Dardayım Söz : Erhan Bozkurt, Nihat Behramoğlu Müzik : Ahmet Kaya Dardayım yalanım yok Baskın yedim ..

Etsiz Çiğ Köfte Tarifi 03:25

Etsiz Çiğ Köfte Tarifi

Malzemeler: 2 su bardağı çiğ köftelik bulgur, 1,5 su bardağı domates rendesi veya 3 adet domates (rendelenecek), 1 adet soğan, 4 diş sarımsak, 1 su bardağı haşlanmış mısır, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 yemek kaşığı domate..

Lokanta Usülü Mercimek Çorbası 03:02

Lokanta Usülü Mercimek Çorbası

1 su bardağı sarı Mercimek, 1 adet soğan, 2 diş sarımsak, 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı un, 4 su bardağı sıcak su, 2 su bardağı et suyu, 1/2 limon suyu, Tuz. Dışarıda bayıla bayıla yediğimiz ama evde kendimiz..

Nijerya'da Boko Haram Çıkmazı 05:30

Nijerya'da Boko Haram Çıkmazı

Nijerya’nın kuzey doğusunda milyonlarca insan Boko Haram’ın zulmünden kaçtı. Ancak şimdi de açlık tehdidiyle karşı karşıyalar. Yaklaşık 9 milyon kişi gıda sıkıntısı yaşıyor. 5 yaşın altında 2.1 milyon çocuk kötü beslenm..

Şuan Ne Yapıyorsun ! 06:02

Şuan Ne Yapıyorsun !

anı yaşamak ve anı yakalamak..

  • JET TV tarafından
  • 860 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte Yürek Burkan O Anlar 01:39

İşte Yürek Burkan O Anlar

İşte Yürek Burkan O Anlar 4 yaşındaki Irmak Kupal’ın katil zanlısı Himmet A.’nın cinayet günü Irmak’ın cesedini çöp konteynerine bırakıp, tekrar alma anı güvenlik kamerasına yansıdı. Himmet A.’nın çöp konteynerine geldi..

Shakira - Can't Remember to Forget You ft. Rihanna 03:25

Shakira - Can't Remember to Forget You ft. Rihanna

Can't Remember to Forget You I left a note on my bedpost Said not to repeat yesterday’s mistakes What I tend to do when it comes to you I see only the good, selective memory The way he makes me feel yeah, gotta hold..

  • PengoTV tarafından
  • 1.718 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir 04:00

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir TÜRK Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği (TARD) Ulusal Kongresi’nin basın toplantısında konuşan TARD Başkanı Prof. Dr. Hülya Bilgin, anestezinin ağrıya karşı bir..

Polemick  - Alev Alıyor Dünyam 04:50

Polemick - Alev Alıyor Dünyam

Polemick - Alev Alıyor Dünyam Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yak, zaten alev alıyor dünyam Dayan bir gün kötü bitecek rüyan Adım atarak başarıya rastlanmaz Çok depar attım, yetişemedim sana Helal, nasıl da çekip gidiyo..

Dev Pitonların Çiftleşme Dansı! 01:50

Dev Pitonların Çiftleşme Dansı!

Dişi ve erkek Piton yılanlarının çiftleşme öncesi birbirlerine kur yapma görüntüleri kameraya böyle yansıdı. ilgi çekici ve muhteşem görüntüleri izliyoruz.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.206 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Annenin 1 Yaşındaki Çocuğunu Yılana Isırtması 00:21

Annenin 1 Yaşındaki Çocuğunu Yılana Isırtması

ABD'nin Florida Eyaleti'nde meydana gelen ilginç bir olayla karşı karşıyayız. Anne çevrede zehirli yılanların çok olmasından dolayı 1 yaşındaki çocuğunu zehirsiz bir yılana sokturmak zorunda kaldığını açıklamış. Annenin ..

  • JET TV tarafından
  • 743 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyanın En Zehirli En Tehlikeli 10 Yılan Türü 03:51

Dünyanın En Zehirli En Tehlikeli 10 Yılan Türü

Birçok insan yılan adını duyduğu zaman bile ürperir. Bunda da haksız sayılmazlar, çünkü yılanlar doğanın en tehlikeli canlılarındandır. Yırtıcı hayvanların ilk sıralarında gelen yılanların, gizemli görünüşlerinin yanı sı..

  • JET TV tarafından
  • 904 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yılan Yiyen Yılan 04:03

Yılan Yiyen Yılan

Yılanların hayatında çok da alışagelmiş bir durum değil ama nasıl bir açlıksa yılan yılanı yiyor. Bu sürüngenler gerçekten tehlikeli...

  • JET TV tarafından
  • 840 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yılanlar Belgeseli 24:02

Yılanlar Belgeseli

Doğada Korkutucu Yılanların Belgeselini İzle...