#Evde beslenen yılanların su İçme anı

Gumball - Menü 05:19

Gumball - Menü

Kocaman kafalı, eğlenceli mavi kedi Gumball ve bacak büyütmüş bir Japon balığı olan en iyi arkadaşı Darwin, Cartoon Network’ün komedi dizisi Muhteşem Gumball Dünyası’nda, şamatayı ve eğlenceyi arttırıyorlar. BAFTA ödüllü..

  • ÇocukTV tarafından
  • 365 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Gumball - Sinyal 05:18

Gumball - Sinyal

Kocaman kafalı, eğlenceli mavi kedi Gumball ve bacak büyütmüş bir Japon balığı olan en iyi arkadaşı Darwin, Cartoon Network’ün komedi dizisi Muhteşem Gumball Dünyası’nda, şamatayı ve eğlenceyi arttırıyorlar. BAFTA ödüllü..

  • ÇocukTV tarafından
  • 412 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Eşek Şakası ile Kız Arkadaşını Bayıltan Adam 00:06

Eşek Şakası ile Kız Arkadaşını Bayıltan Adam

Evde toplanan kalabalıkta bir adam ayakta duran kız arkadaşına göğsü ile vurup şaka yapmak istemiş. Kız aldığı darbe ile yere serilip bayılmış...

  • PengoTV tarafından
  • 101 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Artvin'de korkutan yangın 00:45

Artvin'de korkutan yangın

Artvin'de bir evde henüz bilinmeyen sebeple yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangın diğer evlere de sıçradı. İtfaiye ekiplerinin yangını söndürme çalışmaları sürüyor...

Sopayla Televizyonu Kıran Ufaklık 00:21

Sopayla Televizyonu Kıran Ufaklık

Vietnam'da bir evde çizgi film izleyen ufaklık, annesi mutfaktayken elindeki sopa ile televizyona vurmuş ve televizyonu kırmış...

  • PengoTV tarafından
  • 80 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Direk Dansında Kötü Biten Eğlence 00:11

Direk Dansında Kötü Biten Eğlence

Evde parti düzenleyen arkadaşlardan biri direk dansı yapılan direğe tırmanmış ve arkadaşları tarafından döndürülmüş. Direk bu işkenceye daha fazla dayanamamış...

  • PengoTV tarafından
  • 87 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Pişkin hırsız! 01:49

Pişkin hırsız!

HIRSIZLIK İÇİN GİRDİĞİ EVDE TAM BİR HAFTA KALDI. YEDİ İÇTİ, UYUDU. ÜSTELİK O 1 HAFTA BOYUNCA EV SAHİPLERİ DE AYNI APARTMANDA BİR ÜST KATTAKİ DAİRELERİNDEYDİ. YANİ HIRSIZLA BURUN BURUNA YAŞADILAR AMA ÇOK GEÇ FARKINA VARDI..

Gumball - Aşk 04:58

Gumball - Aşk

Kocaman kafalı, eğlenceli mavi kedi Gumball ve bacak büyütmüş bir Japon balığı olan en iyi arkadaşı Darwin, Cartoon Network’ün komedi dizisi Muhteşem Gumball Dünyası’nda, şamatayı ve eğlenceyi arttırıyorlar. BAFTA ödüllü..

  • ÇocukTV tarafından
  • 387 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Gumball - Derleme 04:44

Gumball - Derleme

Kocaman kafalı, eğlenceli mavi kedi Gumball ve bacak büyütmüş bir Japon balığı olan en iyi arkadaşı Darwin, Cartoon Network’ün komedi dizisi Muhteşem Gumball Dünyası’nda, şamatayı ve eğlenceyi arttırıyorlar. BAFTA ödüllü..

  • ÇocukTV tarafından
  • 253 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Soner Sarıkabadayı - Hala Seviyorum (Akustik) 04:33

Soner Sarıkabadayı - Hala Seviyorum (Akustik)

Soner Sarıkabadayı - Hala Seviyorum Akustik Müzik Dinle Şarkı Sözleri: Hala seviyorum Ne yapsan da ne etsen de Geçmez biliyorum Azalsan da çoğalsan da Ben de üzdüm sen de üzdün Boşverelim mi? Ben de küstüm sen de küst..

Norm Ender - Mekanın Sahibi 03:09

Norm Ender - Mekanın Sahibi

Norm Ender - Mekanın Sahibi Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sabah yaptım krep krep Ne güzel oldu breh breh Sardım yedip wrap wrap Kafam düştü direkt direkt Her yer olsada kezban tırrek Yatamam evde yatak döşek Çıktım dışar..

Evini başına çaldı! 02:22

Evini başına çaldı!

Show Ana Haber 2,08 Mn abone İDDİAYA GÖRE İKİ YIL BOYUNCA NE KİRA ÖDEDİ, NE DE APARTMAN MASRAFLARINI... EV SAHİBİ 'ÇIK' DEYİNCE DE SİNİRLENDİ... ADAMIN EVİNİ BASIP, CAMI ÇERÇEVEYİ İNDİRDİ... EVDE SAĞLAM TABAK ÇANAK BİLE ..

GARAJ YAPMAK İÇİN ÇIKTIĞI ÇATIDAN DÜŞTÜ 01:12

GARAJ YAPMAK İÇİN ÇIKTIĞI ÇATIDAN DÜŞTÜ

TATİL İÇİN GELDİĞİ EVDE ÇATIDAN DÜŞEN KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ..

Kayınpederlere kötü haber! 01:55

Kayınpederlere kötü haber!

KAYINVALİDESİYLE BİRLİKTE OTURMAYI REDDEDEN KADINI BOŞANMA DAVASINDA HAKLI BULAN YARGITAY'DAN KAYINPEDERLERE DE KÖTÜ HABER GELDİ....EŞİNİN BABASIYLA AYNI EVDE OTURMAYI İSTEMEYEN GELİN, BOŞANIRKEN TAZMİNAT DA KAZANDI...

Kuruyemiş satışları rekor kırdı! 02:08

Kuruyemiş satışları rekor kırdı!

PANDEMİ SÜRECİNDE EVDE KALDIK, ATIŞTIRMALIK TÜKETİMİNİ DE ARTTIRDIK. TÜRKİYE'DE KURU YEMİŞ SATIŞLARI SON BİR YILDA TÜM ZAMANLARIN REKORUNU KIRDI, HER HANEYE ORTALAMA 25 KİLO KURU YEMİŞ GİRDİ.....

Alper Ayyıldız  -  Ağustos Sırılsıklam 03:26

Alper Ayyıldız - Ağustos Sırılsıklam

Alper Ayyıldız - Ağustos Sırılsıklam Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bilmem hangi rüzgar attı. Nerden esti tuttum. Hangi dalga sayesinde kıyıma kadar vurdun? Dön nerden geldiysen eğer oraya. Söyleyeceklerini suya yaz. Okunab..

Söz | 3.Bölüm 2:08:51

Söz | 3.Bölüm

YAYIN GÜNLERİ SADECE TV'DE!!! nnYeni Dizi Söz Her Pazartesi Saat: 20:00'de Star'da!!nnTürkiye'nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi, 'SÖZ' YAYIN GÜNÜ SADECE Star TV ekranlarında! nnTürkiye'de ilk defa Genel Kurmay ..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 103 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Rojhat Ronahi - Kurdish Mashup 04:22

Rojhat Ronahi - Kurdish Mashup

Kurdish Mashup şarkı sözleri ile Her webu Her we bu her wa ne bu Desmala car gose bu Gose u gose zede bu Ser mile canamin bu Dayka te li mal ne bu Babe te sixul he bu Keyf keyfa min u te bu Oyleydi oyle degildi Mendil..

İffet Araba Camı Sahnesi -  İffet Türk Filmi 12:17

İffet Araba Camı Sahnesi - İffet Türk Filmi

Cemil, iffet'i kandırarak gezme bahanesiyle arabasına alıyor. Kır alana geldikten sonra da Cemil'in niyeti ortaya çıkıyor. İffet; Müjde Ar ve Faruk Peker'in başrollerini paylaştığı 1982 yıl yapımı Türk Filmidir. İffet ..

Patron & Sagopa Kajmer - Siyah (Official Video) 03:50

Patron & Sagopa Kajmer - Siyah (Official Video)

Şarkı Sözleri ; PATRON Karanlık sardı semtin sokaklarını Çatılar ve şehir ışıklarını Tuz basar ay bu gece benim yarama Bir saat bile kalamam Bir daha seni aramam Kalbim sanki bi plastik poşet uçuyor Şansım yok hep pus..

JASAT’TAN UYUŞTURUCU OPERASYONU 00:46

JASAT’TAN UYUŞTURUCU OPERASYONU

DRONE İLE TESPİT EDİLEN EVDE ÇOK SAYIDA MADDE VE SİLAH ELE GEÇİRİLDİ..

38 yaşında yaklaşık 300 kilo! 02:08

38 yaşında yaklaşık 300 kilo!

Yaklaşık 300 kiloya ulaşarak hareket edemez duruma gelen 38 yaşındaki Zafer Tokalaç, şehir hastanesinde uygulanan balon tedavisinin ardından kilo vermeye başladı. Tokalaç, Evde yer yatağım var, onun üzerindeyim. Operasy..

250 bin liralık domates! 01:23

250 bin liralık domates!

BELÇİKA'DAN MEMLEKETİ KONYA'YA GELEN GURBETÇİ BİR KADIN... EVDE ÇALINIR KORKUSUYLA YANINA ALDIĞI PARASINI PAZARDA YANKESİCİYE KAPTIRDI... DOMATES SEÇERKEN TAM 250 BİN LİRASI GİTTİ...

Tüfekten çıkan mermi genç kızın sonu oldu! 01:33

Tüfekten çıkan mermi genç kızın sonu oldu!

Kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. Kan donduran olay Kayseri’de gerçekleşti. Kayseri'de bir evde parti yapan ikisi kız, 4 gencin gece eğlencesi kanlı bitti. 17 yaşındaki B.A, 16 yaşındaki İkranur Türksoy'u pomp..

Kiracısını kilitleyip evi ateşe verdi! 01:37

Kiracısını kilitleyip evi ateşe verdi!

Çatı katını ateşe veren ev sahibi, evde bulunan kiracısının üzerine kapıyı kilitleyerek kaçtı. Kapıyı kırarak açan kiracı ölümden döndü. Ev sahibinin geçen yıl da evi yaktığı ortaya çıktı...

Kimliğini Unutan Çocuk Tüm Çabalara Rağmen Sınava Giremedi 03:13

Kimliğini Unutan Çocuk Tüm Çabalara Rağmen Sınava Giremedi

Bolu’da, LGS sınavına gireceği okula geldiğinde kimliğinin yanında olmadığını fark eden öğrenci, okul müdürünün tüm çabalarına rağmen kimliğine ulaşamayınca sınava giremedi. Bolu il genelinde bulunan 70 okulda 4 bin 700..

Kadıköy'de maske takmayanlara ceza yağdı 09:33

Kadıköy'de maske takmayanlara ceza yağdı

Açık alanda maske takma zorunluluğu getirilmesinin ardından Kadıköy'de denetim yapan polis ekipleri, maske takmayan vatandaşları tek tek durdurarak ceza yazdı. Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu'nun önerileri doğrultusunda İ..

Bamya ayıklayıp, aile bütçesine katkı sağlıyorlar 03:56

Bamya ayıklayıp, aile bütçesine katkı sağlıyorlar

Aydın'ın Efeler ilçesinde toplanan yıllık 5 bin ton bamyanın evlerde sap kesimleri yapılıyor. Sapları kesilerek ayıklanan bamyalar konserve fabrikalarına gönderilip ülke ekonomisine yıllık 25 milyon lira katkı sağlanıyor..

Kötü ev sahibi yakarak öldürebilir! 01:32

Kötü ev sahibi yakarak öldürebilir!

Antalya'da bir binanın giriş katında yangın paniği yaşandı. Bina boşaltılırken içeride mahsur kalan Caner Tutar, vatandaşlar tarafından demir korkuluklar sökülerek kurtarıldı. Olay sonrası kiracı Caner Tutar, ev sahibini..

Sevgilisiyle tartıştı katliam yaptı! 01:39

Sevgilisiyle tartıştı katliam yaptı!

Konya’da eşiyle ilişki yaşadığını ve evde birlikte bastığını iddia ettiği kişiyi arazide bıçaklayarak öldüren katil zanlısı, Suriye’ye kaçmak isterken yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zan..