#Evde hızlı ve ucuz tantuni yapmak

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çift Antikorlu Kovid-19 Tanı Kiti Geliştirdi 05:08

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çift Antikorlu Kovid-19 Tanı Kiti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ)’nde, yeni tip korona virüs (Kovid-19) tespit eden bir kit geliştirildi. Yaklaşık 8 dakika gibi kısa sürede ve neredeyse yüzde yüze yakın bir sonuç veren kitin yakın zamanda seri..

Kocaeli ve İstanbul’u birleştirecek metro hattında çalışmalar sürüyor 04:29

Kocaeli ve İstanbul’u birleştirecek metro hattında çalışmalar sürüyor

Kocaeli’de yapımına devam edilen, tamamlandığında Kocaeli ile İstanbul’u birleştirecek Gebze-Darıca metro hattının inşaatında çalışmalar devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İstanbul ve Kocaeli aras..

ABD'nin bir donanma gemisi daha Karadeniz'de 02:23

ABD'nin bir donanma gemisi daha Karadeniz'de

ABD füze destroyerinin dün akşam Karadeniz'e açılmasının ardından sabah saatlerinde İngiliz Kraliyet Donanma gemisi Karadeniz'e açılmıştı. ABD Donanmasının hızlı ikmal gemisi de Karadeniz'e gitmek için Türk boğazlarından..

Merve Gündoğdu - Bu Ne Güzellik 03:03

Merve Gündoğdu - Bu Ne Güzellik

Bu Ne Güzellik şarkı sözleri ile... Sana baktığım zaman Işıklar yanar bir an Yüz çevirme bak aman Korkarım karanlıktan Kalbimden hızlı hızlı Aktı ruhuma sızdı Gözlerin gördüğüm En masum hırsızdı Çiçekler k..

Elazığ'da 2 Bin 500'den Fazla Konut Teslim Aşamasına Geldi 02:33

Elazığ'da 2 Bin 500'den Fazla Konut Teslim Aşamasına Geldi

Elazığ’da depremin ardından inşa edilmeye başlayan 18 bin 868 konuttan 2 bin 521’i teslim aşmasına geldi. Yıl sonuna kadar 8 bin konutun tamamlanması hedeflenen kentte, diğer konutlarında bitirilmesi için başlatılan çalı..

Velet - Dans Et (Official Video) 02:25

Velet - Dans Et (Official Video)

Söz - Velet Beat - Kalifor Mix & Mastering : Kalifor Yönetmen : Sero Films Yapım - VLİNE SÖZLER hadi yolunu yap bebeğim bana bir bak benimle dans edip çekip onu de ki tamam geceyi sabaha kat elini bana bula başımda..

Türk yelkenlisini batırmaya çalışan Yunan botunu Türk sahil güvenliği kovaladı 01:44

Türk yelkenlisini batırmaya çalışan Yunan botunu Türk sahil güvenliği

Sahil Güvenlik Komutanlığı, Bulamaç Adası’nda 'Deniz Kuvvetleri Kupası Açık Deniz Yat Yarışı'na katılan yelkenli tekneye taciz teşebbüsünde bulunan Yunan Sahil Güvenlik unsurunun, Türk Sahil Güvenlik ekibi tarafından uza..

En Yakışıklı Arnavut Ciğeri Nasıl Yapılır? (Tüm Püf Noktalarıyla) 06:09

En Yakışıklı Arnavut Ciğeri Nasıl Yapılır? (Tüm Püf Noktalarıyla)

Yakışıklı Yemekler mutfağında bu bölümdeki yemek tarifimiz; en nefis, hızlı ve pratik evde leziz arnavut ciğeri nasıl yapılır olacak. İyi seyirler...

  • JET TV tarafından
  • 904 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dolgunun Düşmesi Durumunda Ne Napılmalı 01:03

Dolgunun Düşmesi Durumunda Ne Napılmalı

Diş dolgusunun düşmesi durumunda acilen diş hekimine gidilmesi gerekir. Dolgunun oluşturduğu boşluğun hızlı bir şekilde kapatılması büyük önem taşır. Dolgunun evde yapıştırılmaya çalışılması dişlere ve diş etlerine kalıc..

  • NABIZ tarafından
  • 822 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çağla Şikel - Yırtık Kotlarımı Nasıl Yapıyorum Kendin Yap 05:31

Çağla Şikel - Yırtık Kotlarımı Nasıl Yapıyorum Kendin Yap

Eskimiş, giymekten sıkıldığınız, biraz değişikliğe ihtiyacı olan kotları yeniden yaratmak için hızlı, pratik yöntemlerle evde kolayca yapabileceğiniz yırtık kot videomu izleyin! Kanalıma abone olun, birleşelim, büyüyelim..

Ormandan Gelen Kafir Cinler 01:58

Ormandan Gelen Kafir Cinler

Soğuk bir kış gecesi köyümüzdeki evde uyurken kapımız çaldı. Kimse o saatlerde acil bir hasta olmadığı sürece birbirinin kapısını çalmazdı korkarak kapıyı açtım. Kapıda hiç tanımadığım yaşlı bir adam vardı. Bu s havada ş..

  • ZULMA tarafından
  • 1.045 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çok Kolay Tahinli Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri 01:58

Çok Kolay Tahinli Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri kategorimize nefis bir kurabiye tarifi daha ilave ettik. Tahinli kurabiye tarifi videosu ile evde kolay ve hızlı bir kurabiye yapabilirsiniz. Lezzeti yerinde ve ağızda dağılan nefis tahinli kurabiye ay..

Tavada Pizza Tarifi  Pizza Tarifleri 04:08

Tavada Pizza Tarifi Pizza Tarifleri

Pizza tarifleri sevenlere özel evde kolayca yapabileceğiniz çok pratik pizza tarifi videosu hazırladık. Tavada pizza tarifi ile hızlı ve kolayca lezzetli bir pizza yapabilirsiniz. Tavada pizza nasıl yapılır ve tam ölçül..

Elmalı Top Tarifi Tatlı Tarifleri 02:33

Elmalı Top Tarifi Tatlı Tarifleri

Meyveli tatlı tarifleri sevenler bu tarife bayılacak. Elmalı top tarifi yapımı çok kolay ve az malzeme ile hızlı bir şekilde hazırlanabilmektedir. Lezzeti de bir o kadar nefistir. Elmalı top tatlısı nasıl yapılır ve mal..

Peynirli Karbonatlı Pişi Tarifi Yemek Tarifleri 03:14

Peynirli Karbonatlı Pişi Tarifi Yemek Tarifleri

Hamur işi tarifleri sevenlere özel peynirli karbonatlı pişi tarifi videosu hazıladık.Hazırlaması kolay ve mayalanmayı beklemeden hızlı bir şekilde yapılabilen bu tarifimizi evde adım adım uygulayarak yapabilirsiniz. Pey..

Belçika Sığınmacılara Kucak Açtı 02:09

Belçika Sığınmacılara Kucak Açtı

Avrupa'daki mülteci krizinin en önemli sembollerinden biri olan Fransa'nın Calais kentindeki mülteci kampının 2016 yılında kapatılması ile birlikte birçok sığınmacı Belçika'ya akın etti. Brüksel'de zor durumda bulunan sı..

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı 05:57

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)’nün 15 Temmuz’daki darbe girişiminin etkisiz hale gelmesinde büyük pay sahibi olan vatandaşlar o geceye ilişkin anılarını Konya’da an..

Kakaolu Makaron Tarifi 09:12

Kakaolu Makaron Tarifi

Malzemeler: 2 orta boy yumurtanın akı, 3 yemek kaşığı toz şeker, 75 g çiğ badem, 1 su bardağı pudra şekeri, 3 yemek kaşığı Kakao, 1 tutam tuz, 2-3 damla limon suyu. Dolgu kreması için; 120 g bitter çikolata, 100 ml krema..

Sandviç Bisküvili Pasta Tarifi - Tatlı Tarifleri 01:57

Sandviç Bisküvili Pasta Tarifi - Tatlı Tarifleri

Yapımı pratik ve hızlı tatlı tarifleri sevenler için nefis bir sandviç bisküvili pasta tarifi videosu hazırladık. Evde hızlıca yapılabilecek bir pasta tarifi olan bu tarifimizi mutlaka denemelisiniz. Sandviç bisküvili p..

Susamlı Kurabiye Tarifi - Kurabiye Tarifleri 02:22

Susamlı Kurabiye Tarifi - Kurabiye Tarifleri

Tuzlu kurabiye tarifleri sevenler için en sevilen susamlı kurabiye tarifi yapımı videosu hazırladık. Pastane usulü kurabiyelerimizi evde hızlı ve kolayca yapabilirsiniz...

Nijerya'da Boko Haram Çıkmazı 05:30

Nijerya'da Boko Haram Çıkmazı

Nijerya’nın kuzey doğusunda milyonlarca insan Boko Haram’ın zulmünden kaçtı. Ancak şimdi de açlık tehdidiyle karşı karşıyalar. Yaklaşık 9 milyon kişi gıda sıkıntısı yaşıyor. 5 yaşın altında 2.1 milyon çocuk kötü beslenm..

Tuğçe Ay Uyumadan Önce Yapılması Gereken 6 Şey 04:01

Tuğçe Ay Uyumadan Önce Yapılması Gereken 6 Şey

Merhaba Melekler ; Her Gece atlamadan yapmamız gereken rutinlerden bahsediyorum. (Saç bakım yağını her gece olmasa da en az 4 gün yapın ki hızlı uzasın) Yoğun iş temposunda çalışanlarımız var, ya da evde aşırı yoğun..

En Yeni Mobil İletişim Teknolojileri Barcelona'da Tanıtıldı 03:41

En Yeni Mobil İletişim Teknolojileri Barcelona'da Tanıtıldı

Telefon şirketleri akıllı telefonlarının en son sürümlerini İspanya’nın Barselona kentinde 12’ncisi yapılan Dünya Mobil Kongresi’nde piyasaya sundu. Çinli teknoloji devi Huawei, rakipleri Apple ve Samsung’un yokluğunda P..

Mor Lahana Nasıl İncecik Kıyılır 00:50

Mor Lahana Nasıl İncecik Kıyılır

Videodaki alet görünüşte sıradan bir sebze soyma aparatına benziyor. Aleti sebze soyma aparatlarından ayıran kısmı ise aynı tarafta bir bölme bir de kesme yüzü olması (Bir de arka kısmında soyma aparatı var, o şu an bizi..

Pictor - Bu Nasıl Vaka 02:47

Pictor - Bu Nasıl Vaka

Pictor - Bu Nasıl Vaka Dinle Bu Nasıl Vaka şarkı sözleri ile Bu nasıl vaka çat kapı sokağa On farklı sendrom ve on farklı vukuat Bi yanım şair diğer yanım squad Yaklaşan tehlikenin adı ghetto hattı (yere yat) Kula..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 6 yıl önce
15 gündür kayıp Miraç'ın annesi- Oğlumu bulun 09:44

15 gündür kayıp Miraç'ın annesi- Oğlumu bulun

Diyarbakır’ın Dicle ilçesinde, bayram ziyaretine geldikleri anneannesinin evinin önünde oynarken kaybolan 4 yaşındaki Miraç Çiçek, 15 gündür bulunamadı. Miraç'ın annesi Firdevs Çiçek, gözyaşları içerisinde oğlunun bulunm..

Depremde Ağır Hasar Alan Mahalle, 2 Bin 251 Konutla Yenileniyor 08:15

Depremde Ağır Hasar Alan Mahalle, 2 Bin 251 Konutla Yenileniyor

Elazığ’da meydana gelen depremin ardından en çok hasar alan yapının bulunduğu mahallerden Abdullahpaşa, TOKİ koordinesinde etaplar halinde yapımına başlayan 2 bin 251 konutla yenileniyor. Şantiyeye dönen mahallede yapıla..

Makyaj Fırçaları Nasıl Temizlenir? 00:25

Makyaj Fırçaları Nasıl Temizlenir?

Makyaj için fırçalar üzerinde akne ve diğer hoş olmayan sürprizler cilde tahrişe neden olabilir kir ve bakterilerin bir sürü gidiyor. güzelliği bozmamak için ve sağlığına zarar etmemek için, makyaj fırçaları düzgün yıkan..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.158 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beyaz Saray Düştü White House Down Film İzle 2:11:32

Beyaz Saray Düştü White House Down Film İzle

John kızının gözüne iyi görünebilmek için gizli serviste çalışmak için başvuru yapar. Başkan James Sawyer'in korumalığını yapmak ister Fakat John beklediği olumlu yanıtı alamaz. Kızına bu durumu açıklamak oldukça zordur..

  • Tv Series tarafından
  • 9.096 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hindistan'a Olan Bakış Açınızı Değiştirecek 30 Şaşırtıcı Gerçek 05:07

Hindistan'a Olan Bakış Açınızı Değiştirecek 30 Şaşırtıcı Gerçek

Hindistan gidip görülmesi halinde bile anlatılması çok zordur. çünkü hem sahip olduğu çeşitlilik, hem de barındırdığı tezatlar sebebiyle genelleme yapmak neredeyse imkansız. Bir yandan bir teknolojide çok hızlı ilerlerk..

  • JET TV tarafından
  • 1.160 görüntüleme
  • 6 yıl önce