#Evde ketçap yapımı

Şanlıurfa’da salça sezonu başladı 07:05

Şanlıurfa’da salça sezonu başladı

Şanlıurfa’da, domates ve biber hasadının başlamasıyla birlikte salça yapmak isteyenler, sıkma tesislerinin yolunu tuttu. Günde 10 ile 15 ton arasında domates ve biberi salça yapmaya hazır hale getirdiklerini aktaran işle..

Koronayı yenen hemşire- Bir nefes çekmeye hasret kalarak ağlayan hastalarımız var 05:56

Koronayı yenen hemşire- Bir nefes çekmeye hasret kalarak ağlayan hasta

Mersin'de, koronavirüs salgınına yakalanan 25 yıllık hemşire Mehmet Nalpara (43), 2 çocuğunu bir yakınının evine yerleştirdikten sonra eşiyle birlikte ayrı odalarda 10 gün boyunca karantinada kaldı. İlaç tedavisinin ardı..

17 yaşındaki Cemile'nin katili yakalandı! Acılı anne A Haber'e konuştu- Evladım elimden kayıp gitti 02:11

17 yaşındaki Cemile'nin katili yakalandı! Acılı anne A Haber'e konuştu

Sultangazi’de Cemile Şenel'in öldürülmesiyle ilgili aranan firari Nusret T. yakalandı. Olay, 3 Ağustos günü saat 23.00 sıralarında Sultangazi 50.Yıl Mahallesinde meydana gelmişti. Cemile Şenel (18) arkadaşlarıyla evde o..

Ancak Filmlerde Olur Denilen Olay Gaziantep'te Yaşandı 06:07

Ancak Filmlerde Olur Denilen Olay Gaziantep'te Yaşandı

Benzerine ancak Yeşilçam filmlerinde rastlanılabilecek olay Gaziantep'te gerçek oldu. Yağmurlu bir günde kapısını çalan Safiye Şimşek, kendisine sığınan talihsiz kadının hikayesini duyunca yardım elini uzattı. Şimşek, ko..

Atıştırmalık Baharatlı Nohut Tarifi 02:42

Atıştırmalık Baharatlı Nohut Tarifi

500 g haşlanmış Nohut, 1 yemek kaşığı sıvı yağ, Yarım çay kaşığı toz karabiber, Yarım çay kaşığı toz zencefil, Yarım çay kaşığı toz kırmızı biber, Yarım çay kaşığı kişniş, Yarım çay kaşığı kimyon, Yarım çay kaşığı muskat..

Hobi Olarak Başladı, Göreni Hayran Bırakıyor 04:22

Hobi Olarak Başladı, Göreni Hayran Bırakıyor

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Şenköy'de yaşayan 71 yaşındaki Durmuş Katırcı, koronavirüs sürecinde de devam ettirdiği nostaljik maket araçlar ilgi odağı oldu. Şenköy'de yaşayan 3 çocuk babası Durmuş Katırcı, eşini ..

Ispanaklı Üçgen Puf Börek Tarifi Hazır Yufkalı Muska Şeklinde Börek 04:53

Ispanaklı Üçgen Puf Börek Tarifi Hazır Yufkalı Muska Şeklinde Börek

Bu leziz ıspanaklı börek tarifini çok seveceksiniz. Üçgen şeklinde bu börekler fırından çıktıktan sonra puf puf olmuş oluyor. Hazır yufka ile yapılan ve tepsi böreklerine göre yapımı çok daha kolay olan bu iç olarak ıspa..

Dünyanın en hızlı Tuğla imalatı Teknolojik Aracı 04:23

Dünyanın en hızlı Tuğla imalatı Teknolojik Aracı

Dünyanın en hızlı Tuğla imalatı Teknolojik Aracı izle..

Patates Pizza Tarifi  Yemek Tarifleri 01:28

Patates Pizza Tarifi Yemek Tarifleri

Pizza hamuru olmadan nefis bir lezzet olan patates pizza tarifi videosu hazırladık sizler için. Genelde pizza çok sevilir ancak evde pizza yapımı biraz zahmetlidir. Çünkü hamurunun yapımı biraz tecrübe ister, genelde tut..

Hamsi Kuşu Tarifi Tavada Kolay Hamsi Dolma Kızartması 03:31

Hamsi Kuşu Tarifi Tavada Kolay Hamsi Dolma Kızartması

Daha önce tava kullanarak hamsi kuşu kızartması denediniz mi ? Yapımı çok kolay olan bu besleyici balık dolması diye tabir edebileceğimiz leziz yemek tarifini bir kere denedikten sonra evde sık yaptığınız tarifler arasın..

Bülbül Yuvası Tatlısı Tarifi  Şerbetli Tatlı Bülbül Konağı Nasıl Yapılır 06:47

Bülbül Yuvası Tatlısı Tarifi Şerbetli Tatlı Bülbül Konağı Nasıl Yapıl

Sizlere bu videomuzda bülbül konağı tarifi vereceğiz diğer bir adı bülbül yuvası olan bu şerbetli leziz bayram tatlısının yapımı çok kolay. Hemde çokta fazla malzemeye ihtiyacımız yok. Sadece evde bulabileceğiniz malzeme..

Pandispanya Tarifi  Pasta Keki Nasıl Yapılır 02:45

Pandispanya Tarifi Pasta Keki Nasıl Yapılır

Pasta tabanı yani pandispanya nasıl yapılır sadece videomuzu izlemeniz yeterli. Aslında yapımı çok kolay olan bu tarifi yapmak için fazla bir malzemeyede ihtiyacınız yok. Pandispanya tarifimiz evde kolaylıkla hemen bulab..

Tatlı Domates Reklamı Hd İzle 12:01

Tatlı Domates Reklamı Hd İzle

tat domates reklamı çocuklar için animasyon reklamlar seyredelim. Daha fazlası için kanalıma abone olun!..

Damadın Üzerine Yoğurt Sirke Un Dökülüp Fırça İle Yıkanması 00:55

Damadın Üzerine Yoğurt Sirke Un Dökülüp Fırça İle Yıkanması

SAKARYA'nın Akyazı İlçesi'nde, arkadaşları, damadın üzerine sirke, ketçap, yoğurt ve un döktükten sonra hortumla su tutup, fırça ile yıkamış...

  • JET TV tarafından
  • 1.386 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çıtır Tavuk Burger Tarifi 06:38

Çıtır Tavuk Burger Tarifi

Malzemeleri 2 adet Tavuk Göğsü Hamburger Ekmeği Domates Yedikule Marulu 2 adet Yumurta 1 su bardağı Ekmek Kırıntısı 1 su bardağı Un 2 yemek kaşığı Ketçap 1 yemek kaşığı Mayonez Sriracha Sos Tuz Karabiber..

Çin Menemeni Nasıl Yapılır 04:03

Çin Menemeni Nasıl Yapılır

Çin Menemi Malzemeleri: 3 adet Yumurta 1 çay kaşığı Taze Zencefil 1 su bardağı rendelenmiş Domates Pirinç Sirkesi 1 tatlı kaşığı Mısır Nişastası 2 yemek kaşığı Su Susam Yağı 1 tatlı kaşığı Ketçap Taze Soğan..

Mini Hamburger Tarifi Nasıl Yapılır 06:51

Mini Hamburger Tarifi Nasıl Yapılır

Malzemeler: Zeytinyağı 1 adet kırmızı soğan 1 yemek kaşığı ekmek Kırıntısı 500 gram kıyma Tuz Karabiber 1 adet Yumurta 2 yemek kaşığı parmesan peyniri Burger peyniri Burger Ekmeği Domates Sos: 1 yemek kaşığı mayonez 1 t..

Çölyak Hastaları Nelere Dikkat Etmeli 01:13

Çölyak Hastaları Nelere Dikkat Etmeli

Çölyak hastalarının hazır çorba, ketçap, hazır soslar ve benzeri ürünlerden uzak durmaları gerekir. Tüm besinlerin etiketlerini dikkatli bir şekilde okuyup glüten içermediğinden emin olmak gerekir. Mısır, pirinç, patates..

  • NABIZ tarafından
  • 872 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ramen Burger Nasıl Yapılır 08:08

Ramen Burger Nasıl Yapılır

Malzemeler: 100 gram Kıyma 1 çay kaşığı Susam Yağı 1 çay kaşığı Soya sos 2 paket Noodle 2 adet Yumurta 1 dilim Burger Peyniri Marul Ketçap..

Atom Tost Nasıl Yapılır 07:13

Atom Tost Nasıl Yapılır

Malzemeler: 2 dilim Tost Ekmeği 1 adet Yumurta Kaşar Peyniri Dil Peyniri 5 dilim Sucuk 50 gram Sosis 3 dilim Turşu 1 yemek kaşığı Ketçap 1 tatlı kaşığı Mayonez 1 tatlı kaşığı Worcester Sos 1 çay kaşığı Şeker 1 çay kaşığı..

Tansiyonu Etkileyen Besinler Nelerdir 01:47

Tansiyonu Etkileyen Besinler Nelerdir

Yüksek sodyum içeriği olan besinler, tansiyonun yükselmesine yol açar. Hazır çorbalar, kurutulmuş tarhana, sosis, et suyu tabletleri, turşu, ketçap, kraker, konserve ton balığı gibi besinler sodyum içerir. Hipertansiyon ..

  • NABIZ tarafından
  • 982 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Karides Kokteyl Nasıl Yapılır 05:41

Karides Kokteyl Nasıl Yapılır

Malzemeler: 4 adet Jumbo Karides 2 yemek kaşığı Mayonez 1 yemek kaşığı Ketçap 1 tatlı kaşığı Worcestershire Sos Tabasco Sirke Şeker Yeşillik Avokado..

Küveti Patates Kızartması İle Dolduran Adam 00:31

Küveti Patates Kızartması İle Dolduran Adam

Duş küvetini patates kızartması ile doldurup ketçap sıkarak bir güzel yiyen adam..

  • JET TV tarafından
  • 1.209 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Islak Hamburger Tarifi 08:07

Islak Hamburger Tarifi

MALZEMEKöftesinin Malzemeleri Hamburger Köftesi Malzemeleri Yarım kilo Dana döş kıyma 200 gram Çekilmiş Ekmek 1 Soğan 1 Yumurta 3 Tatlı kaşığı Karabiber 1 Diş Sarımsak 3 Tatlı kaşığı Kimyon 1 Tatlı kaşığı Tuz 1 Çay kaşığ..

Pratik Kumpir Nasıl Yapılır 02:58

Pratik Kumpir Nasıl Yapılır

Malzemeler: yaklaşık 3-4 kişilik 6-8 adet çok iri olmayan boy patates (yaklaşık yarım kilodan az) 1 yemek kaşığı doluca tereyağı 1 ufak kase rendelenmiş kaşar peyniri tuz, karabiber üzeri için: 1 büyük kase haşlanmış bez..

Nefis Yumurtalı Tost Tarifi 02:42

Nefis Yumurtalı Tost Tarifi

Malzemeler (2 tost için) 1 yumurta 4 adet tost ekmeği tavaya sürmek için zeytinyağı veya tereyağı 4 dilim kaşar arzuya göre ketçap mayonez tuz, kırmızı pul biber..

5 Dakikada Pizza Nasıl Yapılır (Hamur Yoğurmadan ) 05:01

5 Dakikada Pizza Nasıl Yapılır (Hamur Yoğurmadan )

5 dakikada bazlama pizza nasıl yapılır 1 adet bazlama Ketçap Mısır Kapyabiber Yeşilbiber Sucuk Kaşar peynir..

Eylül Öztürk  Her Kadının Duası 01:00

Eylül Öztürk Her Kadının Duası

Allahım nolur yarabbim yiyeyim yiyeyim doymayayım Gömeyim baklava böreği de kati suretle kilo almayayım Yağlarım erisin yok olsun amiin Baklava verenim çok olsun amiin Fil gibi şişsin elalem ben tığ gibi kalayım oh olsun..

  • JET TV tarafından
  • 2.196 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sultan Kebabı Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri 02:53

Sultan Kebabı Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri

Yufkadan hazırlanan lezzetli bir kebap tarifi paylaşıyoruz. Hazırlanışı oldukça pratik olan sultan kebabını çay saatlerinde ve akşam yemeklerinde sizlerde hazırlayabilirsiniz. Yufkanın arasında bezelyeli, patlıcan ile ..

Tepside Kumpir 01:43

Tepside Kumpir

Tepside Kumpir Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 6 adet patates 2 yemek kaşığı tereyağı Tuz 1 su bardağı kaşar peyniri rendesi 1 yemek kaşığı sıvı yağ 1 tatlı kaşığı salça 5 adet sosis Yeşil zeytin Siyah zeytin 1 çay barda..