#Evde ketçap yapımı

Hadise Fransız Sevgilisiyle İlgili İlk Kez Konuştu 00:46

Hadise Fransız Sevgilisiyle İlgili İlk Kez Konuştu

Hadise 30 Aralık akşamı Kıbrıs Girne’de açılan Les Ambassadeurs Hotel’de sevenleriyle bir araya geldi. Özel hayatıyla ilgili son dönemde çıkan haberlere de cevap veren Hadise, “Ben bu beraberliği hiçbir zaman konfirme et..

  • BETA tarafından
  • 1.084 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neden Yılbaşı Kutlarız 03:47

Neden Yılbaşı Kutlarız

Neden yılbaşı kutlarız? Çünkü Kuzey Kore’de değiliz. Adam yenı yılı kutlayıp, isaya tapacağınıza babaneme tapın demiş. Kim mi? Kım. Kim jong un. Pasifik’in çekik gözlü tombik diktatörü.. bi’ dakka. Ben böyle giydiriyoru..

Neden Kadınlar Günü 02:29

Neden Kadınlar Günü

Esası Dünya Emekçi Kadınlar Günü. İnsan hakları temelinde kadınların siyasi ve sosyal bilincinin geliştirilmesi, ekonomik, siyasi ve sosyal konumlarının tanımlanması amacıyla 1977 yılında Birleşmiş Milletler tarafından ..

Her Yerde Twerk Yapan Adam 02:52

Her Yerde Twerk Yapan Adam

Evde, işte, sokakta, alışveriş merkezinde her yerde twerk yapan adam ve şaşkın insanlar...

  • JET TV tarafından
  • 1.221 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kalça Protezi Ameliyatı Sonrası İyileşme Süreci Nasıldır 00:53

Kalça Protezi Ameliyatı Sonrası İyileşme Süreci Nasıldır

Kalça protezi yapılan bir hasta bir gün dinlendikten sonra yavaş yavaş yürütülmeye çalışılır. Üç-dört günün sonunda hastane koridorunda koltuk değneği ya da yürüteç yardımıyla yürüyebilir hale gelir. Evde de rehabilitasy..

  • NABIZ tarafından
  • 1.335 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çağla Şikel - Klasik Makyajım Makyaj Güzellik Bakım 13:35

Çağla Şikel - Klasik Makyajım Makyaj Güzellik Bakım

Etkili olduğu kadar bu basit makyaj tekniklerini kullanarak siz de kendi makyajınızı evde kolaylıkla yapabilirsiniz. Kanalıma abone olun, birleşelim, büyüyelim!..

Çağla Şikel - Selülitle Nasıl Savaştım Güzellik Bakım 04:34

Çağla Şikel - Selülitle Nasıl Savaştım Güzellik Bakım

Bütün kadınların düşmanı selülit tedavisinin en etkili yolu, özel karışımlı evde yapılacak selülit yağı ve masajı için videomu izleyin! Kanalıma abone olun, birleşelim, büyüyelim!..

Neden Yeşilçam Filmlerini Çok Sevdik 03:11

Neden Yeşilçam Filmlerini Çok Sevdik

Neden Yeşilçamı Çok Sevdik? #Yeşilçam bi mutlu sonlar silsilesi. 1980'e kadar çekilen filmler Türk sinemasının altın çağı olan Yeşilçam dönemine ait. Öyle ki 1960-70 yılları arasında toplam 1700 sinema filmi çekilmiş. Ş..

Üç Ay Önce Evlenen Ceren Moray Erkek Arkadaşıyla Yakalandı 02:11

Üç Ay Önce Evlenen Ceren Moray Erkek Arkadaşıyla Yakalandı

Ünlü oyuncu Ceren Moray uzun zamandır beraber olduğu sevgilisi Nicco ile geçen Eylül'de Bodrum'da düzenlenen törenle evlenmişti. “O hayat benim” dizisinin Efsun’u Ceren Moray önceki akşam Kuruçeşme’de bir erkek arkadaşıy..

  • BETA tarafından
  • 881 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beşamel Soslu Kıymalı Krep Sarma Yemeği 10:53

Beşamel Soslu Kıymalı Krep Sarma Yemeği

Malzemeler Kiymali harci icin gerekenler 500 gr dana kiyma(kusbasi tavuk yada dana etide olur) 2 tane dogranmis kuru sogan 3 yk siviyag 1 tane yesil biber 1 tane kirmizi biber 3 dis sarmisak 1 yk domates salcasi 1 cay ..

Çağla Şikel - Yırtık Kotlarımı Nasıl Yapıyorum Kendin Yap 05:31

Çağla Şikel - Yırtık Kotlarımı Nasıl Yapıyorum Kendin Yap

Eskimiş, giymekten sıkıldığınız, biraz değişikliğe ihtiyacı olan kotları yeniden yaratmak için hızlı, pratik yöntemlerle evde kolayca yapabileceğiniz yırtık kot videomu izleyin! Kanalıma abone olun, birleşelim, büyüyelim..

Çağla Şikel - İnce Çoraptan Nasıl Body Yapıyorum Kendin Yap 02:56

Çağla Şikel - İnce Çoraptan Nasıl Body Yapıyorum Kendin Yap

Sadece 2 dakikanızı alacak birbirinden değişik ve güzel çoraplarla evde kolayca kendi bodyinizi videomu izleyerek tasarlayabilirsiniz. Kanalıma abone olun, birleşelim, büyüyelim!..

Çağla Şikel - Tişörtünü Kendin Yap 05:35

Çağla Şikel - Tişörtünü Kendin Yap

Videomu izleyerek evde kolayca kendi tarzınızı yansıtan bir tişört tasarlayabilirsiniz. Kanalıma abone olun, birleşelim, büyüyelim!..

Çağla Şikel - Yüz Tipine Göre Tek Tokayla Pratik Saç Toplama Önerilerim Güzellik Bakım 06:07

Çağla Şikel - Yüz Tipine Göre Tek Tokayla Pratik Saç Toplama Önerileri

Yüz tipinize göre birbirinden farklı pratik evde kolayca yapabileceğiniz saç toplama modelleri için videomu izleyin! Kanalıma abone olun, birleşelim, büyüyelim!..

Portakallı Kurabiye Tarifi 04:58

Portakallı Kurabiye Tarifi

Portakalli kurabiye tarifi Malzemeler 1 tane portakal 1 su bardagi şeker(eger cok tatli seviyorsaniz 2 3 yemek kasigi sekeri arttirabilirsiniz) 2 yemek kasigi yogurt Yarim cay bardagi siviyag 2 tane yumurta(not.isterseni..

Anne - Mother Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle 2:01:11

Anne - Mother Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

 Etli Ekmek Tarifi 01:32

Etli Ekmek Tarifi

Malzemeler Hamuru için; 500 gr un Ilık su Tuz 1 paket yaş maya İç harcı: 250 gr kıyma 3 domates 3 soğan 3-4 sivri biber Sıvı yağ Tuz, karabiber, kırmızı biber Hazırlanışı; 1. Yoğurma kabına yaş maya ve ılık suyu alarak..

Süper Star Küslerin Barışmasıyla İlgili Bakın Ne Dedi 00:53

Süper Star Küslerin Barışmasıyla İlgili Bakın Ne Dedi

Süperstar Ajda Pekkan sanat camiasındaki küskünlükler ve barışmalar hakkında ilk kez konuştu. Yeni bir albüm müjdesi de veren ünlü şarkıcının yorgun ama keyifli halleri gözlerden kaçmadı. Volga Tamöz’ün stüdyo çıkışında ..

  • BETA tarafından
  • 626 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fizik Profesörünün İlginç İp Oyuncağı 04:19

Fizik Profesörünün İlginç İp Oyuncağı

Evde yapılabilecek deneyleri oyuncakları youtube hesabında paylaşan Bruce adlı profesör bu seferde ilginç bir ip oyuncağı yapmış izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 944 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suyu Bulmak ve Eve Götürmek 00:39

Suyu Bulmak ve Eve Götürmek

Bildiğiniz gibi Hindistan'da her evde su yok. Hindistan da su bulmak herkes için kolay değil. birde suyun eve taşınması var...

  • PengoTV tarafından
  • 945 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan'ın Sigara Muhabbeti Kahkahaya Boğdu 01:47

Erdoğan'ın Sigara Muhabbeti Kahkahaya Boğdu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ darbe girişiminde 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde yaralanan gazi Sabri Gündüz'ü evinde ziyaret etti. Ziyarette Gündüz'ün sigara içtiğini duyan Erdoğan'ın, gazinin sigarasını aldığı..

Merve Özkaynak - Leke Karşıtı Doğal Beyazlatıcı Maskeler 12:34

Merve Özkaynak - Leke Karşıtı Doğal Beyazlatıcı Maskeler

Cilt lekeleri, renk eşitsizliklerini gidermeye yardımcı beyazlatıcı maskeleri kendiniz de hazırlayabilirsiniz. Evde, elinizin altındaki malzemelerle kolayca hazırlayabileceğiniz hepsi birbirinden farklı 4 tane cilt beyaz..

Kadın Budu Köfte Tarifi 04:55

Kadın Budu Köfte Tarifi

malzemeler Yarım kilo dana kıyma bir tane kuru soğan 1 tutam maydanoz 1 çay bardağı pirinç tuz Karabiber pul biber kızartmak için sıvıyağ köftelerimizi bulamak için 2 tane yumurta ve 2 yemek kaşığı da un hazırlanışı..

Selanik Gevregi Biscotti  Tarifi 06:20

Selanik Gevregi Biscotti Tarifi

Malzemeler 4 tane yumurta 1 su bardagi arti 1 cay bardagi seker 1 su bardagi siviyag 1 yemek kasigi sirke 1 tane portakal kabugu rendesi 1 paket vanilya 1 paket kabartmatozu Herbirinden 1 cay bardagi kadar koydum kuru üz..

Balkabaklı Bisküvili Toplar Tarifi 05:31

Balkabaklı Bisküvili Toplar Tarifi

MALZEMELER 2 paket pedibör bisküvi 1 cay kasigi dolusu tarcin(istemiyorsaniz katmayin) 1 su bardagi ince sekilde kiyilmis ceviz bulamak icin hindistancevizi Benim evde bir gün önceden pisirdigim kabak tatlim vardi onu k..

Muhallebili Kadayıf Tatlısı 08:01

Muhallebili Kadayıf Tatlısı

500 gr. Kadayıf 2 yemek kaşığı dolusu tereyağı ya da margarin 1 cay bardağı seker 1 su bardağı ufalanmış ceviz (fındıkta olur) Muhallebisi için: 1 kilo süt 1 su bardağı seker 1 su bardağı un 1 yemek kaşığı (silme) niş..

Köpeğin Vücuduna Yapışıp Kalan Arızalı Kedi 00:59

Köpeğin Vücuduna Yapışıp Kalan Arızalı Kedi

Görüntüde bir cins kedi aynı evde kaldığı köpeğin vücut hatlarını pek beyenmiş olmalıki japon yapıştırıcısı gibi yapışıp kalıp bırakmıyor..

  • JET TV tarafından
  • 725 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zayıflatan Özel Masaj Yağı 05:33

Zayıflatan Özel Masaj Yağı

Dr. Ender Saraç: Bu masaj yağını evde hazırlayabilirsiniz...

  • NABIZ tarafından
  • 928 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çılgın Selami (Betizim) 00:54

Çılgın Selami (Betizim)

İnstagram fenomeni olan Betizim nicli kardeşimizin tiplendirdiği Selami karakterinin evde kalmış ablasına feryadını izliyoruz efendim. Keyifli seyirler....

  • JET TV tarafından
  • 980 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bitkilerle İşbirliğine Geçen Robotlar 04:08

Bitkilerle İşbirliğine Geçen Robotlar

Robotlar ve bitkiler yeni mimari alanlar oluşturmak için etkileşime geçiyor Julian Lopez Gomez, Euronews: “Beton ve tuğla kullanılmadan, sensörler, LED’ler ve bilgisayarlardan yardım alınarak bitkiler ve robotlar arasın..