#Evde ketçap yapımı

Dereotlu Bezelye Yemeği Tarifi - Yemek Tarifleri 02:04

Dereotlu Bezelye Yemeği Tarifi - Yemek Tarifleri

Sebzeli yemek tarifleri yapın diye bize yazanlar için güzel bir dereotlu bezelye yemeği tarifi videosu hazırladık. Evde bulunabilecek az miktarda malzemeler ile nefis bir yemek yapabilirsiniz...

Tavada Cevizli Kadayıf Tatlısı Tarifi 03:45

Tavada Cevizli Kadayıf Tatlısı Tarifi

Şerbetli tatlı tarifleri sevenlere özel evde kolayca yapılabilen cevizli kadayıf tatlısı tarifi videosu hazırladık. Çok az malzeme ile yapılabilen tavada cevizli kadayıf tatlısı nasıl yapılır ve tam ölçülü malzemeleri ne..

Fatmanur Öztekin Kısa Saçlılar İçin 6 Farklı Saç Modeli Isısız 12:36

Fatmanur Öztekin Kısa Saçlılar İçin 6 Farklı Saç Modeli Isısız

Herkese yeniden merhaba Bugün kanalımda sizinle birlikte saçlarımı evde nasıl kolay şekillendiriyorum hemde ısı kullanmayarak bunları sizlerle paylaşmak istedim hazır yaz geliyoken işinize yarar diye düşündüm, umarım be..

Fatmanur Öztekin Ev Partisine Benimle Hazırlanın 20:47

Fatmanur Öztekin Ev Partisine Benimle Hazırlanın

Herkese merhaba bugün sizlerle yılbaşı makyajları serisinin 4. videosunu çekiyorum, yılbaşını evde partileyerek kutlicaklar için şaç makyaj ve kombin önerisinde bulunduğum bir video çektim ben videoyu çekerkende editler..

Fatmanur Öztekin En Hızlı Uçuk Geçirme Yöntemleri 08:57

Fatmanur Öztekin En Hızlı Uçuk Geçirme Yöntemleri

Herkese yeniden merhaba Bugün kanalımda sizinle birlikte uçuklar nasıl tedavi edilir evde nasıl kolay bir şekilde uçuklarımızı söndürürüz bunlardan bahsettiğim bir video çektim, umarım beğenerek ve severek izlersiniz :)..

Alman Pastası ve Donut için Vanilyalı Pasta Kreması Tarifi 02:14

Alman Pastası ve Donut için Vanilyalı Pasta Kreması Tarifi

Bu iki ünlü pasta tarifi için sizlere leziz bir vanilya krema hazırladık! İçinde krem şanti bulunan bu krema o kadar lezzetli ki içine girdiği her şeye lezzet katıyor. İster alman pastası ister donut yapacak olun bu lezi..

Etsiz Yoğurtlu Ispanak Yemeği Tarifi Bulgurlu Ispanak Tarifi 03:19

Etsiz Yoğurtlu Ispanak Yemeği Tarifi Bulgurlu Ispanak Tarifi

Sebze yemekleri içinde belki en bilinenlerden birisi içinde bulgur ve pirinç bulunan nefis ıspanak yemeği tarifi. Bazıları bu harika ve besleyici sebze yemeğini kıymalı olarakta yapıyor fakat biz ev yemeği tarifleri olar..

Fatmanur Öztekin Saçlarımı Nasıl Dalgalı Yapıyorum 09:34

Fatmanur Öztekin Saçlarımı Nasıl Dalgalı Yapıyorum

Herkese yeniden merhaba Bugün kanalımda sizinle birlikte saçlarımı evde nasıl dalgalı yapıyorum onu paylaşıyorum ,kanalımı açtığımdan beri saçlarım hakkında çok soru alıyorum ve bu tarz şeyleri sevdiğinizi biliyorum...

Tuğçe Ay Muhteşem Etki Saç Nasıl Böyle Uzar 03:27

Tuğçe Ay Muhteşem Etki Saç Nasıl Böyle Uzar

Merhaba benim ponçik izleyicilerim :) Kadın-erkek farketmeksizin saçlarımıza kullandığımız spreyler, jöleler, kuru şampuanlar vs fazlasıyla mat,cansız,sert olmasına neden oluyor. Bende kendi ölçülerimle kendi eklemel..

Süt Dilimi Tarifi Kakaolu Kekiyle Süt Kremalı Yaş Pasta 05:44

Süt Dilimi Tarifi Kakaolu Kekiyle Süt Kremalı Yaş Pasta

Bu videoda çocukların çok sevdiği süt dilimi tarifi vereceğiz. Kinder süt dilimi adıyla marketlerde satılan kakaolu kek arasına kalın bir halde sürülmüş süt kremasıyla hazırlanan bu nefis yaş pasta benzeri tatlıyı hazırl..

Ramazan Pidesi Nasıl Yapılır 10:45

Ramazan Pidesi Nasıl Yapılır

Ramazan Pidesi Tarifi. Sıcacık bir pide için kuyrukta beklemeye son :) Gerçekten hiç zor değil, özel birkaç püf noktasıyla siz de Ramazan pidenizi evde yapabilirsiniz. 200ml. lik bardak 1 su bardağı ılıktan hafif sıcak ..

Fantalı Pasta Tarifi - Tatlı Tarifleri 03:44

Fantalı Pasta Tarifi - Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri sevenlere özellikle nefis pasta tarifleri yapın diye yazan takipçilerimiz için fantalı pasta tarifi videosu hazırladık. Sünger gibi pandispanyası ve nefis kreması ile çok lezzetli oldu mutlaka tavsiye ede..

Tuğçe Ay Kahverengi Lekelere Çözüm 06:48

Tuğçe Ay Kahverengi Lekelere Çözüm

Bu videom da özellikle Azeri takipçilerimden gelen istekler doğrultusun da evde kolayca yapabileceğimiz bir maske hazırladım...

Tuğçe Ay Aknesiz Cilt İçin En İyi Maske 04:58

Tuğçe Ay Aknesiz Cilt İçin En İyi Maske

Herkese Merhaba Bu videomda Uzun Süredir evde kendime hazırladığım doğal içerikli peelingimden bahsedeceğim; Öncelikle söylemeliyim ki; son zamanlarda kafein bazlı maskeler, cilt bakım ürünleri sık sık gözüme çarpar ol..

Doğmamış Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:43

Doğmamış Türkçe Altyazılı Fragmanı

Mary yakında kucağına alacağı ikizleri için oldukça heyecanlıdır. O büyük gün geldiğinde ise sevinci yarım kalır, çünkü doğum sırasında bebeklerden biri hayatını kaybeder. Aile, acılarını içine gömüp tüm ilgilerini doğan..

Kolay Kepekli Kıymalı Makarna Tarifi 02:47

Kolay Kepekli Kıymalı Makarna Tarifi

Kepekli makarnadan kıymalı makarna tarifi arıyorsanız doğru yerdesiniz! Kepekli makarnanın içeriğinde bulunan buğday kepeği sayesinde normal beyaz makarnalardan daha sağlıklı ve besleyici bir gıda. İçine kıymada katıldığ..

Çıtır Yufka Kasede Amerikan Salata  Rus Salatası Tarifi 03:00

Çıtır Yufka Kasede Amerikan Salata Rus Salatası Tarifi

Sizlere bu videomuzda leziz bir Rus salatası tarifi diğer adıyla Amerikan salatası nasıl yapılır detaylı olarak anlatayacağız. Bu leziz salata tarifini yapmak çok kolay. Aslında Amerikan salatası içinde bulunun aşırı mik..

Şule Karaok Manikür Rutinim 14:27

Şule Karaok Manikür Rutinim

Uzun zamandır kullandığım ürünler ve yöntemlerle evde kendim yaptığım manikür rutinim için iyi seyirler! :) Aşağıda manikür rutinim için kullandığım tüm ürünler ve bulabildiklerimin linkleri bulunmakta, göz atmayı unutm..

Kolay Kandil Simidi Tarifi Susamlı Yumurtalı Çörek Otlu 03:07

Kolay Kandil Simidi Tarifi Susamlı Yumurtalı Çörek Otlu

Sizlere bu videoda nefis bir kandil simidi tarifi vereceğiz. Artık kandil simidinizi pastanelerden ve fırınlardan hangi yağlarla yapıldığını bilmediğiniz kandil simitlerini almanıza gerek kalmayacak bir tarif vereceğiz. ..

Mantarlı Tavuk Sote Tarifi  Sebzeli Tavuk Yemeği Tarifi 05:32

Mantarlı Tavuk Sote Tarifi Sebzeli Tavuk Yemeği Tarifi

Bu tarifimizde sizlere kolay ve nefis bir yemek tarifi olan tavuk sote tarifi paylaşacağız. Mantarlı,havuçlu ve daha bir çok sebze ile yapılan bu harika tavuk yemeğini yapmak için videomuzu izleyebilirsiniz. Tavuk yemekl..

Güzeliz Biz Kendi Yaptığım Dövme Ruj ile Aliexpress Dövme Rujunu Karşılaştırıyorum 05:49

Güzeliz Biz Kendi Yaptığım Dövme Ruj ile Aliexpress Dövme Rujunu Karşı

Çok kolay bir şekilde, sizin de evde rahatlıkla hazırlayabileceğiniz dövme ruju yani dudaktan soyularak çıkan ruju yaptım bu videodamda. Sonrasında ise Aliexpress'ten aldığım ürün ile karşılaştırdım. Sonucu merak edenler..

Adanan Oktar'ın Villası'ndan Çıkanlar Dikkat Çekti 00:57

Adanan Oktar'ın Villası'ndan Çıkanlar Dikkat Çekti

Adnan Oktar ve grubuna yönelik gerçekleştirilen operasyonlar kapsamında Çengelköy'deki A9 TV'nin de bulunduğu villaya yapılan baskının yeni görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde evde bulunan haç kolyesi ve dövizler dikk..

Sinirini Televizyondan Çıkaran 5 Fanatik Taraftar 02:49

Sinirini Televizyondan Çıkaran 5 Fanatik Taraftar

Fanatik sporseverler tuttukları takım için pek çok şeyi göze alabiliyor. Bu videoda evde maç izlerken sinirlerine hakim olamayan 5 fanatiği derledik...

  • JET TV tarafından
  • 1.076 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Lavaboyu Açmak İsterken Kötü Sürprizle Karşılaşan Adam 00:27

Lavaboyu Açmak İsterken Kötü Sürprizle Karşılaşan Adam

Brezilya'da çekildiği belirtilen görüntülerde evde tıkanmış olan lavaboyu açmak isteyen adam, tüm gücünü kullanınca lavabo bulunduğu yerden suyla beraber yere devrildi..

  • JET TV tarafından
  • 839 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Stil Baykuşu Kaş ve Bıyıklarımı Nasıl Alıyorum 11:55

Stil Baykuşu Kaş ve Bıyıklarımı Nasıl Alıyorum

EVDE KAŞ VE BIYIK NASIL ALINIR diye sordunuz bende kendi yöntemlerimden size bahsetttim umarım beğenirsiniz..

Bebeğine Bakmak Zorunda Kalan Babanın Eğlencesi 01:39

Bebeğine Bakmak Zorunda Kalan Babanın Eğlencesi

Kız bebeğine bakmak zorunda kalıp haliyle evde yalnız kalınca babanın aklına gelen harika dans fikri.....

  • JET TV tarafından
  • 1.026 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fırında Yumurtalı Ekmek Tarifi 02:03

Fırında Yumurtalı Ekmek Tarifi

Dilimlenmiş 1 adet ekmek (yaklaşık 10-12 dilim), 2 Yumurta, 1 su bardağı süt, Tuz, 1 su bardağı ince rendelenmiş kaşar peyniri. *************************** Yumurtalı Ekmek direkt çocukluğumdur benim. Annem evde yaptığı ..

Yoğurtlu Makarna Salatası Tarifi 02:58

Yoğurtlu Makarna Salatası Tarifi

MALZEMELER Yarım paket boncuk Makarna 3 tepeleme yemek kaşığı Yoğurt 2 tepeleme yemek kaşığı mayonez 2 su bardağı garnitür 1 çay bardağı haşlanmış mısır 1 avuç kıyılmış dere otu 2 diş sarımsak 3-4 adet kornişon turşu 2..

Çikolatalı Milkshake Tarifi 01:39

Çikolatalı Milkshake Tarifi

Malzemeler: 6 top çikolatalı dondurma, 5 adet buz küpü, 1/2 çay bardağı damla Çikolata, 2 tatlı kaşığı bal, 2 su bardağı süt. ********************* Instagram hesabımda bahsetmiştim geçenlerde. Hafta sonu çilekli Milksh..

Kepçe ile Havuzda Eğlenen İnsanlar 01:28

Kepçe ile Havuzda Eğlenen İnsanlar

Aşırı sıcaklardan kurtulmak ve işi eğlenceye dökmek için kepçe ile havuza giren elemanların kameraya yansıyan görüntülerini izliyoruz. Para ödeyip de eğlenmek var, birde evde ki imkanlarla bu işi eğlenceye dönüştürmek va..

  • JET TV tarafından
  • 1.046 görüntüleme
  • 6 yıl önce