#Evde perçem kesimi

Evde Yağ Bitmiş 00:19

Evde Yağ Bitmiş

Son dönemde sosyal medyada paylaştığı videolar ile fenomen olan pazarcılardan biri, şimdi de yağ bitti videosu ile karşımızda......

  • PengoTV tarafından
  • 249 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Evde her gece kavga kıyamet! 02:04

Evde her gece kavga kıyamet!

KIZ ARKADAŞI ONU GÖĞSÜNDEN BIÇAKLADI, GENÇ ADAM, PİJAMAYLA YALIN AYAK SOKAĞA FIRLAYIP YARDIM İSTEDİ... İSTANBUL BEŞİKTAŞ'TAKİ O DEHŞET ANLARINI İZLİYORUZ....

Evde Kahkül Kestiğine Pişman Olan Genç Kız 00:36

Evde Kahkül Kestiğine Pişman Olan Genç Kız

Pandemi günlerinde kuaföre gitmeyi tercih etmeyen genç kız, kendi işini kendi görmek istemiş. Kahküllerini kesmek isteyen genç kız hüsranı yaşamış...

  • PengoTV tarafından
  • 120 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Evde yaptıkları bomba patladı 01:40

Evde yaptıkları bomba patladı

EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜNÜN, GÖRÜNTÜ KAYDI GENELGESİ YENİ BİR TARTIŞMAYI BAŞLATTI. GÖREV BAŞINDAKİ POLİSİN GÖRÜNTÜSÜNÜ ÇEKEN, ENGELLENECEK, CEZA KESİLECEK. CHP ANAYASA AYKIRI DİYEREK, ÇEKİM YASAĞINI DANIŞTAY'A TAŞIDI...

HIRSIZ EVDE DEHŞETİ YAŞATTI 01:11

HIRSIZ EVDE DEHŞETİ YAŞATTI

EVE GİREN HIRSIZ KADINI ÖNCE DARP ETTİ, ARDINDAN YARALARAK KAÇTI..

1 evde 29 kişi! 02:25

1 evde 29 kişi!

İDDİAYA GÖRE; EVİNİ PANSİYONA ÇEVİRDİ, PAKİSTAN VE AFGAN UYRUKLU 29 KİŞİYE KİRAYA VERDİ... BİR DE TACİZ İDDİASI GÜNDEME GELİNCE MAHALLELİ AYAKLANDI... POLİS, KİRALIK EVİ BOŞALTTI... EKİBİMİZ BUGÜN O MAHALLEDEYDİ, HÂLÂ SÜ..

Çöp evde bitkin halde bulunan çocuğun annesi konuştu. 05:46

Çöp evde bitkin halde bulunan çocuğun annesi konuştu.

Bursa'da çöple dolu evin tahliyesi sırasında kilitli bir odada bitkin halde bulunan 9 yaşındaki çocuğun Antalya'da yaşayan annesi Yasemin A., 3 yıldır çocuğunu aradığını ve kardeşi tarafından kaçırılması nedeniyle ulaşam..

Çöp evde bulunan Muhammet- “İlk kez rahat uyudum” 01:40

Çöp evde bulunan Muhammet- “İlk kez rahat uyudum”

Bursa'da, teyzesinin çöp evinde, bir odada kilitli halde bulunan küçük Muhammed'den bir iyi haber daha var. Tedaviye hızla yanıt vermeye başladı küçük çocuk. Az da olsa kilo aldı. Daha da önemlisi, mutluluğu artık kurduğ..

Evde Oturmak Yerine İş Hayatına Atıldı Bugün Siparişlere Yetişemiyor 03:57

Evde Oturmak Yerine İş Hayatına Atıldı Bugün Siparişlere Yetişemiyor

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde 3 yıl önce 40 kilogram Cennet elmasını kurutup pazarda satmaya başlayarak iş hayatına atılan kadın girişimci Melek Yılmaz, kurduğu serada hem kendi işinin sahibi oldu hem de çok sayıda kadın..

Bamya ayıklayıp, aile bütçesine katkı sağlıyorlar 03:56

Bamya ayıklayıp, aile bütçesine katkı sağlıyorlar

Aydın'ın Efeler ilçesinde toplanan yıllık 5 bin ton bamyanın evlerde sap kesimleri yapılıyor. Sapları kesilerek ayıklanan bamyalar konserve fabrikalarına gönderilip ülke ekonomisine yıllık 25 milyon lira katkı sağlanıyor..

Van'da karantina ihlali yapanlar, yurtta özel harekat polisi kontrolünde 05:56

Van'da karantina ihlali yapanlar, yurtta özel harekat polisi kontrolün

Van'da, evde izolasyon kurallarını ihlal eden koronavirüs hastaları, polis ekipleri eşliğinde ambulanslarla Tuşba ilçesindeki Süleyman Şah Öğrenci Yurdu'na yerleştirilmeye başlandı. Yurt önünde tulum giyip, maske takan p..

Taş Fırın Lezzetinde Ev Yapımı Pide Tarifi 06:25

Taş Fırın Lezzetinde Ev Yapımı Pide Tarifi

Daha önce verdiğim ıspanaklı peynirli pide tarifinde pidemi öve öve bitirememiştim. Gelen yorumlar da beni doğrular nitelikte olunca hiç vakit kaybetmeden bir de kuşbaşılı kaşarlı Pide operasyonu yaptım. Ispanaklısını ar..

Saçlara Verdiği Şekillerle 3D Portreler Yapan Muhteşem Berber 00:57

Saçlara Verdiği Şekillerle 3D Portreler Yapan Muhteşem Berber

Hayalinizdeki berber karşınızda. Saç kesimi konusunda yeteneği ile göz dolduran Rob Ferrel saçlara verdiği şekillerle 3 boyutlu portreler yaratıyor...

  • PengoTV tarafından
  • 1.049 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kurban Edilirken Bayır Aşağı Uçan Tosun 04:38

Kurban Edilirken Bayır Aşağı Uçan Tosun

Garip bir kurban kesimi olayı. Hayvan bayır aşağı mı uçurum mu anlayamadığımız bir yerde yatırılıyor.Kesilirken ne tekbir getiriliyor , ne hayvanı doğru dürüst biri tutuyor.Sonrası zaten malum.....

  • JET TV tarafından
  • 809 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Anastasiades_ _Türkiye Tavır Değiştirmezse Çözüm İstemediği Anlamına Gelir 03:09

Anastasiades_ _Türkiye Tavır Değiştirmezse Çözüm İstemediği Anlamına G

Euronews, Cenevre’de yürütülen Kıbrıs sorununa çözüm bulmak için düzenlenen zirve kapsamında Kıbrıs Rum Kesimi Lideri Nicos Anastasiades ile görüştü. Anastasiades Yunanca servisi muhabirimiz Efi Koutsokosta’nın soruların..

Otobüsler Alev Alev Yandı 01:48

Otobüsler Alev Alev Yandı

Konya’da Hurdalık Sanayisinde demir kesimi yapıldığı sırada kıvılcımlardan ateş alan 2 otobüs alev alev yanarken, patlamalar meydana geldi. Yangın, saat 21.00 sıralarında merkez Karatay İlçesi Fevzi Çakmak Mahallesi Hurd..

İstanbul'da sanayide esnek mesai uygulaması 05:17

İstanbul'da sanayide esnek mesai uygulaması

Koronavirüs tedbirleri kapsamında İstanbul İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi tarafından alınan karara göre İstanbul'da sanayi sektöründe ve kamuda esnek mesai uygulaması bugün itibarıyla başladı. Sanayi sektöründe çalışanlar ..

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' açılıyor 06:01

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' açılıyor

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' 330 kilometre uzunluğundaki Ankara-Niğde Otoyolu, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı törenle açılacak. Otoyol, yerli ve milli akıllı ulaşım sistemleri altyapısı ile tek..

Diyarbakır'da temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranında artış 08:23

Diyarbakır'da temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranında artış

Diyarbakır'da koronavirüs vakalarındaki artışı önce yoğun bakımda yatan hasta sayısı, ardından ise temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranındaki artış izledi. Mayıs ayına kıyasla Türkiye genelinde 1.3 oranında arta..

Cinin Bağladığı Tılsımlı Evdeyiz!  Paranormal Olaylar 46:03

Cinin Bağladığı Tılsımlı Evdeyiz! Paranormal Olaylar

KÖYLÜLERİN İSTEĞİ ÜZERE KONUM OLARAK BELİRTEMEYECEĞİZ 1999 Senesinde bu evde yaşayan bir adamın akşam ezanından sonra çığlık çığlığa bağırdığı köylüler tarafından söyleniyor... Köylü bir kaç günün ardından adamın yanına ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.289 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eypio - Dardayım 04:40

Eypio - Dardayım

Elektro saz : Cemil Türkocağı Akustik gitar : Tuğberk Işık Yönetmen : Burak Tuna Yapım: 24Fps Creative Agency Eser : Dardayım Söz : Erhan Bozkurt, Nihat Behramoğlu Müzik : Ahmet Kaya Dardayım yalanım yok Baskın yedim ..

Etsiz Çiğ Köfte Tarifi 03:25

Etsiz Çiğ Köfte Tarifi

Malzemeler: 2 su bardağı çiğ köftelik bulgur, 1,5 su bardağı domates rendesi veya 3 adet domates (rendelenecek), 1 adet soğan, 4 diş sarımsak, 1 su bardağı haşlanmış mısır, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 yemek kaşığı domate..

Lokanta Usülü Mercimek Çorbası 03:02

Lokanta Usülü Mercimek Çorbası

1 su bardağı sarı Mercimek, 1 adet soğan, 2 diş sarımsak, 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı un, 4 su bardağı sıcak su, 2 su bardağı et suyu, 1/2 limon suyu, Tuz. Dışarıda bayıla bayıla yediğimiz ama evde kendimiz..

Koronavirüs mücadelesine engel olamadı; 117 kilodan 64 kiloya düştü 06:27

Koronavirüs mücadelesine engel olamadı; 117 kilodan 64 kiloya düştü

Beylikdüzü'nde yaşayan 21 yaşındaki Barış Akyıldız , koronavirüs tedbirleri öncesinde başladığı kilo verme mücadelesini, pandemi süresi boyunca da devam ettirerek 117 kilodan, 64 kiloya düşmeyi başardı. Spor salonlarının..

Canim Kardeşi̇m 18.Bölüm Küçük Olmak Ne Kadar Zormuş 10:22

Canim Kardeşi̇m 18.Bölüm Küçük Olmak Ne Kadar Zormuş

Evin yakınında bahçede karınca yuvası vardır. Karıncalar evde bulunan yiyecekleri teker teker alıp yuvalarına taşırlar. Evde sürekli bir şeylerin kaybolmasından dolayı Mine ve Mıncır suçlanır. Galip bey evde kaybolan yiy..

  • ÇocukTV tarafından
  • 677 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kirli Hava Sorunu İçin Hava Temizleme Cihazı  : IQ Air CleanZone SL 00:07

Kirli Hava Sorunu İçin Hava Temizleme Cihazı : IQ Air CleanZone SL

Büyük daireler , okul,tesisler,yurtlar, iş yerleri ve evler için Hava Temizleme Cihazı : IQ Air CleanZone SL Bunu kabul edelim: Bir hava temizleyici olsa bile, güç genellikle sadece yeterli bir oda içindir. temiz hava B..

Adana’da Deaş Operasyonu- 7 Gözaltı 01:06

Adana’da Deaş Operasyonu- 7 Gözaltı

Adana’da Deaş Operasyonu- 7 Gözaltı Adana'da terör örgütü DEAŞ üyelerinin saklandığı eve düzenlenen operasyonda 7 kişi gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi’ndeki 4 ..

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun 02:15

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun Gaziantep’te DEAŞ operasyonu yapıyoruz diyerek Suriyeli iş adamı ve ailesini evin bir odasına kelepçeleyen 4’ü polis üniformalı 7 kişi, çelik kasa içerisin..

481 Yıllık Gelenek 02:25

481 Yıllık Gelenek

Erzurum’da 481 yıl önce Pir Ali Baba tarafından başlatılan Binbir Hatim geleneğini devam ettiren esnaf, arkadaşları ile birlikte doğaya bin 1 ekmek bıraktı. Erzurumlu esnaf Muhittin Olçan Pir Ali Baba'nın türbesinin bu..

Adele Laurie Blue Adkins - Hello 06:06

Adele Laurie Blue Adkins - Hello

Hello, it's me I was wondering if after all these years You'd like to meet, to go over everything They say that time's supposed to heal ya But I ain't done much healing Hello, can you hear me? I'm in California d..

  • PengoTV tarafından
  • 1.885 görüntüleme
  • 8 yıl önce