#Evde perçem kesimi

Kömbe Tarifi - Hurmalı ve Cevizli 09:05

Kömbe Tarifi - Hurmalı ve Cevizli

Malzemeler Bu tarifle iki fırın tepsisi çıkıyor. Aylarca bayatlamadan durur. Tabi iyi muhafaza ederseniz. Gelelim tarife ilk önce kömbe baharatının tarifini yazacağım evde de kendiniz yapabilirsiniz. Kömbe baharatının..

Çağla Şikel - Klasik Makyajım Makyaj Güzellik Bakım 13:35

Çağla Şikel - Klasik Makyajım Makyaj Güzellik Bakım

Etkili olduğu kadar bu basit makyaj tekniklerini kullanarak siz de kendi makyajınızı evde kolaylıkla yapabilirsiniz. Kanalıma abone olun, birleşelim, büyüyelim!..

Çağla Şikel - Selülitle Nasıl Savaştım Güzellik Bakım 04:34

Çağla Şikel - Selülitle Nasıl Savaştım Güzellik Bakım

Bütün kadınların düşmanı selülit tedavisinin en etkili yolu, özel karışımlı evde yapılacak selülit yağı ve masajı için videomu izleyin! Kanalıma abone olun, birleşelim, büyüyelim!..

Porsiyonluk Kadayıf Tarifi 04:41

Porsiyonluk Kadayıf Tarifi

Malzemeler Yarım kilo kadayıf 200 gr. eritilmiş tereyağı 1 su bardağı kadar kırılmış ceviz ya da fındık fıstık. Evde hangisi varsa onunla yapın. Şerbeti için gerekenler 2 buçuk su bardağı seker 2 buçuk su bardağı su İ..

Siccin 2 - 2015 Türk Filmi İzle 1:33:30

Siccin 2 - 2015 Türk Filmi İzle

Konusu : Hicran ile Adnan mutlu bir evlilik sürdürürken 2 yaşındaki oğullarını bir kaza sonucunda kaybedince hayatları alt üstü olur. Aynı evde yaşamaya devam etseler de artık iki yabancıdırlar. Hicran bunun üstüne bir ..

Etli Yaz Türlüsü Nasıl Yapılır 04:45

Etli Yaz Türlüsü Nasıl Yapılır

300 gr. dana kuşbaşı et 2 tane patlıcan 2 tane kabak 250 gr. taze fasulye 3-4 tane patates Birer tane kırmızı ve yeşil biber 3-4 diş sarımsak 3-4 tane domates Not : Bütün sebzeleri ayni büyüklükte doğrayın Yaklaşık 4-5 y..

Merve Özkaynak - Herkese Uygun Yılbaşı Makyajı 16:21

Merve Özkaynak - Herkese Uygun Yılbaşı Makyajı

Muhtemelen şu sıralar hepimiz yılbaşı akşamı için planlar yapıyoruz. Şuraya mı gitsek yoksa evde sevdiklerimizi davet edip hep birlikte mi geçirsek… Plan ne olursa olsun hepimiz o akşam çok güzel görünmek ve özenli olmak..

Çağla Şikel - Yırtık Kotlarımı Nasıl Yapıyorum Kendin Yap 05:31

Çağla Şikel - Yırtık Kotlarımı Nasıl Yapıyorum Kendin Yap

Eskimiş, giymekten sıkıldığınız, biraz değişikliğe ihtiyacı olan kotları yeniden yaratmak için hızlı, pratik yöntemlerle evde kolayca yapabileceğiniz yırtık kot videomu izleyin! Kanalıma abone olun, birleşelim, büyüyelim..

Çağla Şikel - İnce Çoraptan Nasıl Body Yapıyorum Kendin Yap 02:56

Çağla Şikel - İnce Çoraptan Nasıl Body Yapıyorum Kendin Yap

Sadece 2 dakikanızı alacak birbirinden değişik ve güzel çoraplarla evde kolayca kendi bodyinizi videomu izleyerek tasarlayabilirsiniz. Kanalıma abone olun, birleşelim, büyüyelim!..

Çağla Şikel - Tişörtünü Kendin Yap 05:35

Çağla Şikel - Tişörtünü Kendin Yap

Videomu izleyerek evde kolayca kendi tarzınızı yansıtan bir tişört tasarlayabilirsiniz. Kanalıma abone olun, birleşelim, büyüyelim!..

Çağla Şikel - Yüz Tipine Göre Tek Tokayla Pratik Saç Toplama Önerilerim Güzellik Bakım 06:07

Çağla Şikel - Yüz Tipine Göre Tek Tokayla Pratik Saç Toplama Önerileri

Yüz tipinize göre birbirinden farklı pratik evde kolayca yapabileceğiniz saç toplama modelleri için videomu izleyin! Kanalıma abone olun, birleşelim, büyüyelim!..

Fizik Profesörünün İlginç İp Oyuncağı 04:19

Fizik Profesörünün İlginç İp Oyuncağı

Evde yapılabilecek deneyleri oyuncakları youtube hesabında paylaşan Bruce adlı profesör bu seferde ilginç bir ip oyuncağı yapmış izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 944 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suyu Bulmak ve Eve Götürmek 00:39

Suyu Bulmak ve Eve Götürmek

Bildiğiniz gibi Hindistan'da her evde su yok. Hindistan da su bulmak herkes için kolay değil. birde suyun eve taşınması var...

  • PengoTV tarafından
  • 945 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Soslu Biftek Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri 01:35

Soslu Biftek Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri

Kırmızı etin vücudumuz için sağlık açısından çok faydalı vitamin ve besinlerle zengin olduğunu bilsek de bir eti pişirirken yumuşacık olması, etin kurumaması için tarifimizi bire bir hazırladık. Tavada ilk önce kızartıla..

İslim Kebabı Tarifi 13:44

İslim Kebabı Tarifi

En şık sunumu ile bugün sizlere köfteli islim kebabı tarifi hazırladık. Ve bizler çok beğendik ve sizlerinde beğeneceğinizi düşündük ve hemen sizlerle tarifini paylaşmak istedik. Misafirlerinize ve ailenize hazırlayabile..

Erdoğan'ın Sigara Muhabbeti Kahkahaya Boğdu 01:47

Erdoğan'ın Sigara Muhabbeti Kahkahaya Boğdu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ darbe girişiminde 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde yaralanan gazi Sabri Gündüz'ü evinde ziyaret etti. Ziyarette Gündüz'ün sigara içtiğini duyan Erdoğan'ın, gazinin sigarasını aldığı..

Merve Özkaynak - Leke Karşıtı Doğal Beyazlatıcı Maskeler 12:34

Merve Özkaynak - Leke Karşıtı Doğal Beyazlatıcı Maskeler

Cilt lekeleri, renk eşitsizliklerini gidermeye yardımcı beyazlatıcı maskeleri kendiniz de hazırlayabilirsiniz. Evde, elinizin altındaki malzemelerle kolayca hazırlayabileceğiniz hepsi birbirinden farklı 4 tane cilt beyaz..

Köpeğin Vücuduna Yapışıp Kalan Arızalı Kedi 00:59

Köpeğin Vücuduna Yapışıp Kalan Arızalı Kedi

Görüntüde bir cins kedi aynı evde kaldığı köpeğin vücut hatlarını pek beyenmiş olmalıki japon yapıştırıcısı gibi yapışıp kalıp bırakmıyor..

  • JET TV tarafından
  • 725 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zayıflatan Özel Masaj Yağı 05:33

Zayıflatan Özel Masaj Yağı

Dr. Ender Saraç: Bu masaj yağını evde hazırlayabilirsiniz...

  • NABIZ tarafından
  • 928 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çılgın Selami (Betizim) 00:54

Çılgın Selami (Betizim)

İnstagram fenomeni olan Betizim nicli kardeşimizin tiplendirdiği Selami karakterinin evde kalmış ablasına feryadını izliyoruz efendim. Keyifli seyirler....

  • JET TV tarafından
  • 980 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mükemmel Bir Hollywood Gülüşü İçin 10 İpucu 03:50

Mükemmel Bir Hollywood Gülüşü İçin 10 İpucu

Birçok kişi sağlıklı ve güzel dişler hayal eder, fakat çoğu insan kimyasal beyazlatma yollarını denemeye cesaret edemez. Sizlere evde yapabileceğiniz diş beyazlatma ve diş sağlığı için faydalı birkaç yöntem bulduk..

  • JET TV tarafından
  • 1.032 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hadise Fransız Sevgilisiyle İlgili İlk Kez Konuştu 00:46

Hadise Fransız Sevgilisiyle İlgili İlk Kez Konuştu

Hadise 30 Aralık akşamı Kıbrıs Girne’de açılan Les Ambassadeurs Hotel’de sevenleriyle bir araya geldi. Özel hayatıyla ilgili son dönemde çıkan haberlere de cevap veren Hadise, “Ben bu beraberliği hiçbir zaman konfirme et..

  • BETA tarafından
  • 1.084 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neden Yılbaşı Kutlarız 03:47

Neden Yılbaşı Kutlarız

Neden yılbaşı kutlarız? Çünkü Kuzey Kore’de değiliz. Adam yenı yılı kutlayıp, isaya tapacağınıza babaneme tapın demiş. Kim mi? Kım. Kim jong un. Pasifik’in çekik gözlü tombik diktatörü.. bi’ dakka. Ben böyle giydiriyoru..

Neden Kadınlar Günü 02:29

Neden Kadınlar Günü

Esası Dünya Emekçi Kadınlar Günü. İnsan hakları temelinde kadınların siyasi ve sosyal bilincinin geliştirilmesi, ekonomik, siyasi ve sosyal konumlarının tanımlanması amacıyla 1977 yılında Birleşmiş Milletler tarafından ..

Dondurmalı İrmik Helvası Tarifi 04:56

Dondurmalı İrmik Helvası Tarifi

Malzemeler 1 buçuk su bardağı irmik 1 buçuk su bardağı şeker 2 su bardağı su 1 su bardağı süt NOT..(isteyenler tamamini 3 su bardağı olarak su ya da süt de koyabilir) 100 gram tereyağı yada margarin 2 yemek kaşığı d..

Meclis Oturumunda Burnunu Karıştıran Milletvekili 01:04

Meclis Oturumunda Burnunu Karıştıran Milletvekili

Güney Afrika yapılan meclis oturumunda kürsüde konuşan vekilden çok oturan kadın bir vekil sanki evde televizyon seyreder gibi burnunu karıştırıyor..

  • JET TV tarafından
  • 1.027 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Boşluğa Düşen Emekliler (Aykut Elmas) 00:59

Boşluğa Düşen Emekliler (Aykut Elmas)

Emekli olduktan sonra kendilerine göre iş bulamayan ama evde de sıkılan astronottan bile daha fazla boşluğa düşen emeklilerimiz.....

  • JET TV tarafından
  • 1.034 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eşini Motive Ederken Kendini Kaybeden Adam 00:32

Eşini Motive Ederken Kendini Kaybeden Adam

Görüntüde evde spor yapan eşine destek çıkarken biraz abartıya kaçan o adamın komik anlarını izlicez..

  • JET TV tarafından
  • 1.156 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neden Yeşilçam Filmlerini Çok Sevdik 03:11

Neden Yeşilçam Filmlerini Çok Sevdik

Neden Yeşilçamı Çok Sevdik? #Yeşilçam bi mutlu sonlar silsilesi. 1980'e kadar çekilen filmler Türk sinemasının altın çağı olan Yeşilçam dönemine ait. Öyle ki 1960-70 yılları arasında toplam 1700 sinema filmi çekilmiş. Ş..

Üç Ay Önce Evlenen Ceren Moray Erkek Arkadaşıyla Yakalandı 02:11

Üç Ay Önce Evlenen Ceren Moray Erkek Arkadaşıyla Yakalandı

Ünlü oyuncu Ceren Moray uzun zamandır beraber olduğu sevgilisi Nicco ile geçen Eylül'de Bodrum'da düzenlenen törenle evlenmişti. “O hayat benim” dizisinin Efsun’u Ceren Moray önceki akşam Kuruçeşme’de bir erkek arkadaşıy..

  • BETA tarafından
  • 881 görüntüleme
  • 7 yıl önce