#Evde perçem kesimi

Giyen Bayan Kendin Yap Ütü ile Kumaşa Baskı 03:27

Giyen Bayan Kendin Yap Ütü ile Kumaşa Baskı

Ütü ile evde kolayca kumaşlarınıza desen baskısı yapabilirsiniz. İster tişörtlerinize ister başka tür kumaşa kolayca desen uygulamak ve transfer etmek çok kolay...

Pratik Tuzlu Bisküvi Tarifi 02:58

Pratik Tuzlu Bisküvi Tarifi

Evde ekmek olmadığını farkettiğinizde yarım saate hazırlayıp pişirebileceğiniz, özellikle çorbalarınıza harika bir eşlikçi olacak lezzetli bir bisküvi tarifi..

Dereotlu Bezelye Yemeği Tarifi - Yemek Tarifleri 02:04

Dereotlu Bezelye Yemeği Tarifi - Yemek Tarifleri

Sebzeli yemek tarifleri yapın diye bize yazanlar için güzel bir dereotlu bezelye yemeği tarifi videosu hazırladık. Evde bulunabilecek az miktarda malzemeler ile nefis bir yemek yapabilirsiniz...

Labneli Poğaça Tarifi 03:40

Labneli Poğaça Tarifi

Poğaça tarifleri bekleyen takipçilerimiz için yumuşacık ve nefis bir labneli poğaça tarifi videosu hazırladık. Yapımı kolay ve malzemeleri de evde bulunan basit malzemelerdir...

Tavada Cevizli Kadayıf Tatlısı Tarifi 03:45

Tavada Cevizli Kadayıf Tatlısı Tarifi

Şerbetli tatlı tarifleri sevenlere özel evde kolayca yapılabilen cevizli kadayıf tatlısı tarifi videosu hazırladık. Çok az malzeme ile yapılabilen tavada cevizli kadayıf tatlısı nasıl yapılır ve tam ölçülü malzemeleri ne..

Fatmanur Öztekin Kısa Saçlılar İçin 6 Farklı Saç Modeli Isısız 12:36

Fatmanur Öztekin Kısa Saçlılar İçin 6 Farklı Saç Modeli Isısız

Herkese yeniden merhaba Bugün kanalımda sizinle birlikte saçlarımı evde nasıl kolay şekillendiriyorum hemde ısı kullanmayarak bunları sizlerle paylaşmak istedim hazır yaz geliyoken işinize yarar diye düşündüm, umarım be..

Etsiz Yoğurtlu Ispanak Yemeği Tarifi Bulgurlu Ispanak Tarifi 03:19

Etsiz Yoğurtlu Ispanak Yemeği Tarifi Bulgurlu Ispanak Tarifi

Sebze yemekleri içinde belki en bilinenlerden birisi içinde bulgur ve pirinç bulunan nefis ıspanak yemeği tarifi. Bazıları bu harika ve besleyici sebze yemeğini kıymalı olarakta yapıyor fakat biz ev yemeği tarifleri olar..

Hamsi Kuşu Tarifi Tavada Kolay Hamsi Dolma Kızartması 03:31

Hamsi Kuşu Tarifi Tavada Kolay Hamsi Dolma Kızartması

Daha önce tava kullanarak hamsi kuşu kızartması denediniz mi ? Yapımı çok kolay olan bu besleyici balık dolması diye tabir edebileceğimiz leziz yemek tarifini bir kere denedikten sonra evde sık yaptığınız tarifler arasın..

Fatmanur Öztekin Ev Partisine Benimle Hazırlanın 20:47

Fatmanur Öztekin Ev Partisine Benimle Hazırlanın

Herkese merhaba bugün sizlerle yılbaşı makyajları serisinin 4. videosunu çekiyorum, yılbaşını evde partileyerek kutlicaklar için şaç makyaj ve kombin önerisinde bulunduğum bir video çektim ben videoyu çekerkende editler..

Fatmanur Öztekin En Hızlı Uçuk Geçirme Yöntemleri 08:57

Fatmanur Öztekin En Hızlı Uçuk Geçirme Yöntemleri

Herkese yeniden merhaba Bugün kanalımda sizinle birlikte uçuklar nasıl tedavi edilir evde nasıl kolay bir şekilde uçuklarımızı söndürürüz bunlardan bahsettiğim bir video çektim, umarım beğenerek ve severek izlersiniz :)..

Fatmanur Öztekin Saçlarımı Nasıl Dalgalı Yapıyorum 09:34

Fatmanur Öztekin Saçlarımı Nasıl Dalgalı Yapıyorum

Herkese yeniden merhaba Bugün kanalımda sizinle birlikte saçlarımı evde nasıl dalgalı yapıyorum onu paylaşıyorum ,kanalımı açtığımdan beri saçlarım hakkında çok soru alıyorum ve bu tarz şeyleri sevdiğinizi biliyorum...

5 Dakikada Kozalak Kurabiye Yapımı 05:00

5 Dakikada Kozalak Kurabiye Yapımı

Kolazak kurabiye 1 paket sıvı krema 200 ml 80 gr çikolata ( sütlü veya bitter ) 2 adet baton kakaolu veya karışık kek evde kalan kekinizde kullanabilirsiniz Kakaolu Mısır gevreği 1su bardağı ince öğütülmüş Fındık..

Tuğçe Ay Muhteşem Etki Saç Nasıl Böyle Uzar 03:27

Tuğçe Ay Muhteşem Etki Saç Nasıl Böyle Uzar

Merhaba benim ponçik izleyicilerim :) Kadın-erkek farketmeksizin saçlarımıza kullandığımız spreyler, jöleler, kuru şampuanlar vs fazlasıyla mat,cansız,sert olmasına neden oluyor. Bende kendi ölçülerimle kendi eklemel..

Süt Dilimi Tarifi Kakaolu Kekiyle Süt Kremalı Yaş Pasta 05:44

Süt Dilimi Tarifi Kakaolu Kekiyle Süt Kremalı Yaş Pasta

Bu videoda çocukların çok sevdiği süt dilimi tarifi vereceğiz. Kinder süt dilimi adıyla marketlerde satılan kakaolu kek arasına kalın bir halde sürülmüş süt kremasıyla hazırlanan bu nefis yaş pasta benzeri tatlıyı hazırl..

Ramazan Pidesi Nasıl Yapılır 10:45

Ramazan Pidesi Nasıl Yapılır

Ramazan Pidesi Tarifi. Sıcacık bir pide için kuyrukta beklemeye son :) Gerçekten hiç zor değil, özel birkaç püf noktasıyla siz de Ramazan pidenizi evde yapabilirsiniz. 200ml. lik bardak 1 su bardağı ılıktan hafif sıcak ..

Fantalı Pasta Tarifi - Tatlı Tarifleri 03:44

Fantalı Pasta Tarifi - Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri sevenlere özellikle nefis pasta tarifleri yapın diye yazan takipçilerimiz için fantalı pasta tarifi videosu hazırladık. Sünger gibi pandispanyası ve nefis kreması ile çok lezzetli oldu mutlaka tavsiye ede..

Tuğçe Ay Kahverengi Lekelere Çözüm 06:48

Tuğçe Ay Kahverengi Lekelere Çözüm

Bu videom da özellikle Azeri takipçilerimden gelen istekler doğrultusun da evde kolayca yapabileceğimiz bir maske hazırladım...

Tuğçe Ay Aknesiz Cilt İçin En İyi Maske 04:58

Tuğçe Ay Aknesiz Cilt İçin En İyi Maske

Herkese Merhaba Bu videomda Uzun Süredir evde kendime hazırladığım doğal içerikli peelingimden bahsedeceğim; Öncelikle söylemeliyim ki; son zamanlarda kafein bazlı maskeler, cilt bakım ürünleri sık sık gözüme çarpar ol..

Doğmamış Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:43

Doğmamış Türkçe Altyazılı Fragmanı

Mary yakında kucağına alacağı ikizleri için oldukça heyecanlıdır. O büyük gün geldiğinde ise sevinci yarım kalır, çünkü doğum sırasında bebeklerden biri hayatını kaybeder. Aile, acılarını içine gömüp tüm ilgilerini doğan..

Düdüklüde Dana Eti Haşlama Tarifi  Terbiyeli İncik Haşlama Yemeği 03:21

Düdüklüde Dana Eti Haşlama Tarifi Terbiyeli İncik Haşlama Yemeği

Sizlere bu videomuzda leziz bir patatesli soğanlı terbiyeli dana eti haşlama tarifi hazırladık. Yapımı hem çok basit hemde çok leziz olan bu harika et yemeği tarifi için tam zamanı olduğunu düşünüyoruz. Aynı zamanda çokt..

Kolay Kepekli Kıymalı Makarna Tarifi 02:47

Kolay Kepekli Kıymalı Makarna Tarifi

Kepekli makarnadan kıymalı makarna tarifi arıyorsanız doğru yerdesiniz! Kepekli makarnanın içeriğinde bulunan buğday kepeği sayesinde normal beyaz makarnalardan daha sağlıklı ve besleyici bir gıda. İçine kıymada katıldığ..

Tuğçe Ay Aydınlatıcı Yaptım Sonuca Bayıldım 02:49

Tuğçe Ay Aydınlatıcı Yaptım Sonuca Bayıldım

Merhaba, bu videomda size kırılan ya da evde kullanılmayan Fardan nasıl aydınlatıcı yapılacağını anlattım. Yapımı çok basit ve kullanımı oldukça kolay olan bu aydınlatıcı yapımını keyifle izlemenizi ve sosyal medyada ark..

Şule Karaok Manikür Rutinim 14:27

Şule Karaok Manikür Rutinim

Uzun zamandır kullandığım ürünler ve yöntemlerle evde kendim yaptığım manikür rutinim için iyi seyirler! :) Aşağıda manikür rutinim için kullandığım tüm ürünler ve bulabildiklerimin linkleri bulunmakta, göz atmayı unutm..

Güzeliz Biz Kendi Yaptığım Dövme Ruj ile Aliexpress Dövme Rujunu Karşılaştırıyorum 05:49

Güzeliz Biz Kendi Yaptığım Dövme Ruj ile Aliexpress Dövme Rujunu Karşı

Çok kolay bir şekilde, sizin de evde rahatlıkla hazırlayabileceğiniz dövme ruju yani dudaktan soyularak çıkan ruju yaptım bu videodamda. Sonrasında ise Aliexpress'ten aldığım ürün ile karşılaştırdım. Sonucu merak edenler..

Adanan Oktar'ın Villası'ndan Çıkanlar Dikkat Çekti 00:57

Adanan Oktar'ın Villası'ndan Çıkanlar Dikkat Çekti

Adnan Oktar ve grubuna yönelik gerçekleştirilen operasyonlar kapsamında Çengelköy'deki A9 TV'nin de bulunduğu villaya yapılan baskının yeni görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde evde bulunan haç kolyesi ve dövizler dikk..

Bülbül Yuvası Tatlısı Tarifi  Şerbetli Tatlı Bülbül Konağı Nasıl Yapılır 06:47

Bülbül Yuvası Tatlısı Tarifi Şerbetli Tatlı Bülbül Konağı Nasıl Yapıl

Sizlere bu videomuzda bülbül konağı tarifi vereceğiz diğer bir adı bülbül yuvası olan bu şerbetli leziz bayram tatlısının yapımı çok kolay. Hemde çokta fazla malzemeye ihtiyacımız yok. Sadece evde bulabileceğiniz malzeme..

Çıtır Yufka Kasede Amerikan Salata  Rus Salatası Tarifi 03:00

Çıtır Yufka Kasede Amerikan Salata Rus Salatası Tarifi

Sizlere bu videomuzda leziz bir Rus salatası tarifi diğer adıyla Amerikan salatası nasıl yapılır detaylı olarak anlatayacağız. Bu leziz salata tarifini yapmak çok kolay. Aslında Amerikan salatası içinde bulunun aşırı mik..

Sinirini Televizyondan Çıkaran 5 Fanatik Taraftar 02:49

Sinirini Televizyondan Çıkaran 5 Fanatik Taraftar

Fanatik sporseverler tuttukları takım için pek çok şeyi göze alabiliyor. Bu videoda evde maç izlerken sinirlerine hakim olamayan 5 fanatiği derledik...

  • JET TV tarafından
  • 1.076 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Lavaboyu Açmak İsterken Kötü Sürprizle Karşılaşan Adam 00:27

Lavaboyu Açmak İsterken Kötü Sürprizle Karşılaşan Adam

Brezilya'da çekildiği belirtilen görüntülerde evde tıkanmış olan lavaboyu açmak isteyen adam, tüm gücünü kullanınca lavabo bulunduğu yerden suyla beraber yere devrildi..

  • JET TV tarafından
  • 839 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kolay Kandil Simidi Tarifi Susamlı Yumurtalı Çörek Otlu 03:07

Kolay Kandil Simidi Tarifi Susamlı Yumurtalı Çörek Otlu

Sizlere bu videoda nefis bir kandil simidi tarifi vereceğiz. Artık kandil simidinizi pastanelerden ve fırınlardan hangi yağlarla yapıldığını bilmediğiniz kandil simitlerini almanıza gerek kalmayacak bir tarif vereceğiz. ..