#Evde perçem kesimi

Pandispanya Tarifi  Pasta Keki Nasıl Yapılır 02:45

Pandispanya Tarifi Pasta Keki Nasıl Yapılır

Pasta tabanı yani pandispanya nasıl yapılır sadece videomuzu izlemeniz yeterli. Aslında yapımı çok kolay olan bu tarifi yapmak için fazla bir malzemeyede ihtiyacınız yok. Pandispanya tarifimiz evde kolaylıkla hemen bulab..

Çikolatalı Milkshake Tarifi 01:39

Çikolatalı Milkshake Tarifi

Malzemeler: 6 top çikolatalı dondurma, 5 adet buz küpü, 1/2 çay bardağı damla Çikolata, 2 tatlı kaşığı bal, 2 su bardağı süt. ********************* Instagram hesabımda bahsetmiştim geçenlerde. Hafta sonu çilekli Milksh..

Winx Club - 4. Sezon 8. Bölüm - Beyaz Çember 23:30

Winx Club - 4. Sezon 8. Bölüm - Beyaz Çember

Winx Perileri başarılı olmuştur. Ancak Roxy önceden duyduğu gizemli sesle tekrar karşılaşır. Gizemli ses onu eski köy evine götürmek istemektedir. Roxy bu evde ilginç bir şeyler olduğunu hissetmektedir. Ancak bu sefer Ka..

  • ÇocukTV tarafından
  • 620 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Fırında Kağıt Kebabı Tarifi  Sebzeli Kebap 02:26

Fırında Kağıt Kebabı Tarifi Sebzeli Kebap

Kağıt kebabı nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izlemeniz yeterli. Yapımı çok kolay olan kağıt kebabı fırında, fırın kağıdının içinde pişiriliyor. Böylece kağıdın için kendi suyuyla pişiyor. Kağıt kebabı çok farklı şe..

Yufka Hamuru Tarifi Yufka Nasıl Yapılır 02:05

Yufka Hamuru Tarifi Yufka Nasıl Yapılır

Uzun süreden beridir bizlerden yufkanın nasıl yapıldığı ile ilgili tarif istediniz. Aslında el açması börek tarifimizin içinde yufkanın nasıl yapıldığını anlatmıştık ama bu sorulardan sonra yufka nasıl yapılır göstermek ..

Tavuklu Tirit Tarifi 06:43

Tavuklu Tirit Tarifi

Malzemeler: Tabanı için; Bayat ekmek, Domates sosu için; 1 adet soğan, 3 adet domates, 2 silme yemek kaşığı salça, 3 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı nane, 1 tatlı kaşığı kekik, Tuz. Yoğurt sosu için; 2 su barda..

Hande Yener - Ne Reynmen Ne De Ben Fero En İyisi Ezhel 04:27

Hande Yener - Ne Reynmen Ne De Ben Fero En İyisi Ezhel

Reynmen’in youtube’daki rekoru hakkında yorumu istenen sanatçı “Herkes barıştı. Popüler kültür böyle bir şey. Reynmen’in tıklanma olayı bence gerçek. Sosyal medyada çok tıklanan, merak edilen biri. Normal olabilir. Milyo..

  • BETA tarafından
  • 64 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Burcu Esmersoy Berk Suyabatmaz'dan Boşanıyor Mu 06:46

Burcu Esmersoy Berk Suyabatmaz'dan Boşanıyor Mu

“Biriyle aynı evde yaşamak zor” açıklaması sonrası “boşanacağı” yönünde haberler çıkan Burcu Esmersoy, dedikodulara yanıt verdi...

  • BETA tarafından
  • 74 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hande Yener - Kuş 04:03

Hande Yener - Kuş

Hande Yener - Kuş Müzik Dinle Şarkı Sözü Kalbini aç gözünü kapa Üzerine yağsın aşk lapa lapa Takılma bırak keyfine bak Öğreneceğiz hata yapa yapa Aşk denen şey lafla olmaz Sevene yok itirazım Çıkar gelir adres sormaz..

Anne Köftesi Tarifi (Yanına da Fırın Patates!) 01:06

Anne Köftesi Tarifi (Yanına da Fırın Patates!)

Çocukken en sevdiğimiz yemeklerin başında gelen anne eli değmiş köfteleri tıpkı anneniz gibi yapmaya ne dersiniz? Annenizin elinden yediğiniz köftelerin tadını başka hiçbir yerde bulamadıysanız şimdi anne köftesini bu ne..

İlk Lokmada Ege Havası Estiren Karadut Reçelli Ayvalık Lor Tatlısı 08:27

İlk Lokmada Ege Havası Estiren Karadut Reçelli Ayvalık Lor Tatlısı

Lor tatlısı,hem şerbetli hem de hafif bir tatlı arayanların ilk durağı olacak. Tatlıyla tuzlunun birbirine çok yakıştığını bilenlerin mutlaka denemesi gereken lor tatlısı Ayvalık yöresinin çok sevilen bir tarifi. Evde ko..

Yavru Yaban Hayvanları Doğaya Ait Onun Yeri Doğa Doğada Bırak 03:45

Yavru Yaban Hayvanları Doğaya Ait Onun Yeri Doğa Doğada Bırak

Yaban hayvanlarının doğadan izinsiz olarak yakalanmaları ve bulundurulmaları 4915 Sayılı Kara Avcılığı Kanunu hükümlerine ve Merkez Av Komisyonu (MAK) Kararlarına göre yasak olup aksine hareket edenler ağır para cezasıyl..

  • JET TV tarafından
  • 692 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Berkay - Ayrılmam 03:37

Berkay - Ayrılmam

Berkay - Ayrılmam Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sona ermekte gün yine seninle Akşamlar böyledir hep sessiz Eşyalar başka yerde ben bir yerde Gölgen dolaşır gibi sanki peşimde Işıkları yakın nedir bu his Yokluğunda sen ..

İphone 8 - CocaCola İle Sağlamlık Testi # 83 07:15

İphone 8 - CocaCola İle Sağlamlık Testi # 83

İphone 8 Evde Çeşitli CocaCola Testleri İle Telefonun Sağlamlık Testi Videosunu İzliyoruz.....

  • JET TV tarafından
  • 57 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İdil Fırat Ve Mert Fırat Bir Projede Bir Araya Gelecek Mi 01:39

İdil Fırat Ve Mert Fırat Bir Projede Bir Araya Gelecek Mi

İdil Fırat Anaokulu Arkadaşıyla Yemek Yedi. Yemek Çıkışı Muhabilerin Sorularını Yanıtladı. Mert Fırat İle Aynı Projede Yer Alacak Mı? Mert Fırat Romantik Mi? Evde kavga oluyor mu?..

  • BETA tarafından
  • 116 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kucaklaşırken Devrilen Sarhoş Kızlar 00:10

Kucaklaşırken Devrilen Sarhoş Kızlar

Evde alkol alıp eğlenen kızlar kafayı bulup öpücem abi moduna gelince kucaklaşmışlar ancak dengelerini kaybedince düşmüşler...

  • JET TV tarafından
  • 164 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Serdar Ortaç'a Bekarlık Yaramış 06:44

Serdar Ortaç'a Bekarlık Yaramış

Serdar Ortaç Muhabirlerin Sorularını Yanıtladı. Chloe Türkiye'ye Dönecek Mi Eski Eşi İle Araları Nasıl? Aynı Evde Yaşayacakları İddiası Doğru Mu?..

  • BETA tarafından
  • 64 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Cem Yılmaz'ı Sinirlendiren Defne Samyeli Sorusu 00:29

Cem Yılmaz'ı Sinirlendiren Defne Samyeli Sorusu

Cem Yılmaz, önceki akşam Levent’teki ofisinden çıkarken görüntülendi. Kameraları görünce sinirlenen Cem Yılmaz, “ayrılık” iddialarıyla ilgili konuşmak istemedi. Defne Samyeli’nin neden galaya gelmediğini soran muhabirler..

  • BETA tarafından
  • 42 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Çikolatalı Tart Tarifi 04:21

Çikolatalı Tart Tarifi

Malzemeler:Tabanı için; 20 adet petit beurre bisküvi, 2 tepeleme yemek kaşığı tereyağ, 1 tepeleme yemek kaşığı kakao. Üzeri için; 200 gr Çikolata (damak zevkinize göre bitter veya sütlü olabilir), 100 gr tereyağ, 3 yemek..

Kahvaltılık Çikolatalı Fındık Kreması (Nutella) Tarifi 04:07

Kahvaltılık Çikolatalı Fındık Kreması (Nutella) Tarifi

Malzemeler: 140 g sütlü Çikolata, 100 ml krema, 1,5 su bardağı Fındık, 1 silme yemek kaşığı kakao. Hani bir reklam var aramızda çikolatalı gofret sevmeyen var mıııı? diyor bir öğrenci. Ben de öyle başlamak istiyorum y..

En Kolayından Lezzetli Şiş Kebab Tarifi İster Mangalda İster Tavada Yapın 03:33

En Kolayından Lezzetli Şiş Kebab Tarifi İster Mangalda İster Tavada Ya

1 kg kıyma 2 çay kaşığı kadar pul biber Yarım çay kaşığı karabiber Biraz kekik isteye göre kimyon da ilave edebilirsiniz 1 yemek kaşığı dolu tatlı toz kırmızı Ve tuz Evde kolay şiş kebap nasıl yapılır Kıymanın üzerin..

Kakaolu Makaron Tarifi 09:12

Kakaolu Makaron Tarifi

Malzemeler: 2 orta boy yumurtanın akı, 3 yemek kaşığı toz şeker, 75 g çiğ badem, 1 su bardağı pudra şekeri, 3 yemek kaşığı Kakao, 1 tutam tuz, 2-3 damla limon suyu. Dolgu kreması için; 120 g bitter çikolata, 100 ml krema..

KARANTİNADA TATİL YAPMAK???? Komedi - YouTube 00:51

KARANTİNADA TATİL YAPMAK???? Komedi - YouTube

Sefa Doğanay evde kalanların canı sıkılmaması için eğlenceli videolarına devam ediyor:)..

  • PengoTV tarafından
  • 217 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Tavada Sazan Balığı Tarifi  Sazan Nasıl Pişirilir 02:17

Tavada Sazan Balığı Tarifi Sazan Nasıl Pişirilir

Tavada sazan balığı nasıl yapılır ve sazan balığı nasıl pişirilir merak edenler için nefis bir tarif videosu hazırladık. Güzelce temizlendikten sonra tuzlanmış ve mısır ununa bulanmış sazan balığı, bolca kızgın yağda kız..

Tavuk Şiş Tarifi 04:11

Tavuk Şiş Tarifi

Malzemeler: 2 adet bütün tavuk göğüs, 1 yemek kaşığı sulu yoğurt/ayran, 1 tatlı kaşığı salça, 1 çay kaşığı tuz, 1 çay kaşığı karabiber, 1 çay kaşığı nane, 1 çay kaşığı kekik, 1 yemek kaşığı zeytinyağ, 1//2 çay bardağı sı..

Kadayıflı Paşa Sarması Tarifi 03:47

Kadayıflı Paşa Sarması Tarifi

Muhallebili ve kadayıflı tatlı tarifleri sevenler için nefis bir tatlı videosu hazırladık; kadayıflı paşa sarması tarifi. Yapımı da oldukça kolay olan bu tarifimiz kısa sürede de hazırlanabilmektedir. Kadayıflı paşa sar..

Mücver Tarifi 05:15

Mücver Tarifi

Malzemeler: 3 adet orta boy yeşil kabak, 3 yumurta, 3 yemek kaşığı un, 1 avuç kıyılmış maydanoz, İsteğe bağlı taze soğan ve dereotu, 1/2 çay kaşığı karbonat, Tuz, karabiber, Kızartmak için sıvıyağ, Servis için sarımsaklı..

İtalya'da Bulunan Çin Sağlık Ekibi Açıklaması 01:13

İtalya'da Bulunan Çin Sağlık Ekibi Açıklaması

duyarlı tüm vatandaşların evde kal..

Corona Virüs Nedeniyle Roller Değişirse 00:26

Corona Virüs Nedeniyle Roller Değişirse

Corona virüs salgını nedeniyle kronik hastalığı olanlar ve yaşlı olan insanların evlerinden çıkmaları büyük bir risk oluşturuyor. Bu yüzden de yaşlı insanların evde karantina altında kalmaları büyük önem taşıyor. Böyle o..

  • PengoTV tarafından
  • 111 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sahibinin Twerk Yapmasını İstemeyen Köpek 00:31

Sahibinin Twerk Yapmasını İstemeyen Köpek

Evde kamera karşısına geçip sosyal medyada paylaşmak için bir video çekmek isteyen genç tam twerk yapmaya başlamışken köpeği tarafından ısırılmış...

  • PengoTV tarafından
  • 289 görüntüleme
  • 4 yıl önce