#Evde perçem kesimi

Hırsızın Corona Virüs İsyanı 00:17

Hırsızın Corona Virüs İsyanı

Hırsız mıdır değil midir bilinmez ama sosyal medyada gezinen bu videoda corona virüs nedeniyle evde kalanlara isyan eden adamı izliyoruz...

  • PengoTV tarafından
  • 96 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Mercimek Köftesi Tarifi 03:50

Mercimek Köftesi Tarifi

Malzemeler : 1,5 su bardağı kırmızı Mercimek, 1 su bardağı ince bulgur, 4 su bardağı su, 1 adet kuru soğan, Büyük bir avuç dereotu, Büyük bir avuç maydanoz, Bir avuç taze nane, 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 yemek kaşığı şal..

Un Kurabiyesi Tarifi 04:17

Un Kurabiyesi Tarifi

Kevserin Mutfağından Un Kurabiyesi Tarifi. Malzemeler: 250 gr oda sıcaklığında tereyağ, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 çay bardağı pudra şekeri, 1 çay bardağı nişasta (mısır veya buğday nişastası farketmez), 4 su bardağı u..

Komşularına Balkonda Konser Veren Vatandaş 00:26

Komşularına Balkonda Konser Veren Vatandaş

Corona virüse karşı Evde Kal'ınan süreçte insanlara moral olması amacıyla balkonda konser veren vatandaş ikamet ettiği bölgede kısa süreli konser havası yaşatmış...

  • PengoTV tarafından
  • 102 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Mangal Özlemini Ekran Başında Dindiren Yurdum İnsanı 00:33

Mangal Özlemini Ekran Başında Dindiren Yurdum İnsanı

Corona virüs salgını nedeniyle evde kalan vatandaşlar eski alışkanlıklarına kendi bulduğu çözümlerle hasret gidermiş...

  • PengoTV tarafından
  • 116 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kocasının Saçını Sosyal Mesafeli Kesen Kadın 00:31

Kocasının Saçını Sosyal Mesafeli Kesen Kadın

Corona virüs salgını dolayısıyla evde olan adamın saçları uzayınca yardımına eşi yetişmiş. Adamın eşi tıraş yaparken sosyal mesafeyi korumuş...

  • PengoTV tarafından
  • 129 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Karantinanın Kadınlar Üzerindeki Etkisi 00:31

Karantinanın Kadınlar Üzerindeki Etkisi

Corona virüse karşı evde kendini karantinaya alan kadın biraz egzersiz yapmış. Amuda kalkmak isteyen kadın dengede zor durumca lambayı aşağıya indirmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 94 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İstiklal Marşı Okunduğunda Ayağa Kalkan Tavşan 00:58

İstiklal Marşı Okunduğunda Ayağa Kalkan Tavşan

Adana’da bir ailenin evde beslediği tavşan İstiklal Marşı her okunduğunda arka patilerinin üzerinde ayağa kalkıp, marş bitinceye kadar da ayakta bekliyormuş...

  • PengoTV tarafından
  • 153 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kakaolu Puding Tarifi 03:17

Kakaolu Puding Tarifi

Malzemeler: 3 su bardağı süt, 2 yemek kaşığı nişasta (buğday veya mısır farketmez), 1/2 su bardağı Kakao, 3/4 su bardağı şeker, 2 yumurta sarısı, 1 tepeleme yemek kaşığı tereyağı. Hazırlanışını görmek ve çıktısını almak ..

Karamelli İrmik Tatlısı Tarifi Tatlı Tarifleri 02:04

Karamelli İrmik Tatlısı Tarifi Tatlı Tarifleri

Nefis tatlı tarifleri vermeye devam ediyoruz. Karamelli irmik tatlısı videosu hazırladık sizler için. Az malzeme ile nefis kıvamda ve tadta bir tatlı tarifi. İrmik tatlısının üzerinde karamel sos ile tadına tad katmış ol..

Dans Ederken Yatağın Gazabına Uğrayan Kız 00:09

Dans Ederken Yatağın Gazabına Uğrayan Kız

Evde kamera karşısına geçip dans eden kız , yatağın açılmasıyla koca yatağı kafasına yemiş. O anlar kameraya yansımış...

  • PengoTV tarafından
  • 104 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Merdivenlerden Süzülen Sarhoş Kız 00:21

Merdivenlerden Süzülen Sarhoş Kız

Alkolü evde fazla kaçıran kız , sıra merdivenlerden yukarıya gelmek olunca başaramamış. Merdivenleri tamamlamak üzereyken aşağıya doğru süzülmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 231 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Çatıdan Havuza Atlarken Mesafeyi Ayarlayamayan Kız 00:32

Çatıdan Havuza Atlarken Mesafeyi Ayarlayamayan Kız

Evde düzenlenen havuz partisinde gaza gelen gençler çatıdan havuza atlamaya karar vermiş. Önce atlayan erkek bunu başarmış ancak kız resmen çakılmış...

  • PengoTV tarafından
  • 217 görüntüleme
  • 4 yıl önce
1 tonluk kaya yuvarlanıp eve isabet etti 03:33

1 tonluk kaya yuvarlanıp eve isabet etti

Ordu'nun Altınordu ilçesinde 600 metrelik uçurumdan yuvarlanan yaklaşık 1 ton ağırlığındaki kaya, bir eve yuvarlandı. 5 kişinin bulunduğu evde yaralanan olmazken, maddi hasar oluştu...

Sosyal mesafeyi korumak için 2 buçuk metre uzunluğunda bisiklet yaptı 04:59

Sosyal mesafeyi korumak için 2 buçuk metre uzunluğunda bisiklet yaptı

Adana’da bir bisiklet tasarımcısı korona virüsle mücadelede ‘evde kal’ çağrısına uyulurken, sosyal mesafeyi korumak için 2 buçuk metre yüksekliğinde ‘Koronasiklet’ isminde bir bisiklet tasarladı. Uçakların fren sistemind..

Muzlu Rulo Pasta Tarifi Yaş Pasta Tarifi Pasta Nasıl Yapılır 05:04

Muzlu Rulo Pasta Tarifi Yaş Pasta Tarifi Pasta Nasıl Yapılır

Bu videomuzda sizlerle muzlu rulo pasta nasıl yapılır onu paylaştık. Videoyu izleyip kolayca harika bir muzlu rulo pasta yapabilirsiniz. Çocuklar harika bir kış meyvesi olan muzu çok sever. Onlara bugün güzel bir sürpriz..

Pratik Domates Soyma Yöntemi 01:21

Pratik Domates Soyma Yöntemi

Kış hazırlıkları birçok evde hararetli bir şekilde yapılmaya devam ediyor. Ya da kış hazırlığı hazırlıkları yapılmaya başlanıyor. Kış hazırlığının en vazgeçilmez parçası ve hatta birçok kışlık yiyeceğin de tem taşı domat..

Çorum'da korkunç yangın! 5 ölü 02:10

Çorum'da korkunç yangın! 5 ölü

Çorum’un Bayat ilçesinde çıkan yangında ölü sayısı 5’e yükseldi. Yangın esnasında evde oldukları düşünülen Ela Çetin ve Elif İçuz’un da cansız bedenine ulaşıldı...

Manitasının Evinde Basılan Adamın Dramı 00:16

Manitasının Evinde Basılan Adamın Dramı

Manitası ile evde aşk yaşarken , beklenmedik bir zamanda eve dönen koca çapkın genci zor duruma sokmuş. Genç pencere sarkıtında saklanmış...

  • PengoTV tarafından
  • 144 görüntüleme
  • 4 yıl önce
3 Milyon Euro'luk teklifi reddetti! 01:19

3 Milyon Euro'luk teklifi reddetti!

MİHRİYE YALAZI 85 YAŞINDA. MANİSA'NIN AKHİSAR İLÇESİNDE 3 KATLI BİR EVDE YAŞIYOR. O EVE BİR YUNAN VAKFI 3 MİLYON LİRA TEKLİF ETTİ. AMA YAŞLI KADIN O TEKLİFE TOKAT GİBİ BİR CEVAP VERDİ. O 3 KATLI EVİN GİZEMİ VE TEKLİFİN H..

Erzurum’da çıkan yangının alevleri geceyi aydınlattı 01:10

Erzurum’da çıkan yangının alevleri geceyi aydınlattı

Erzurum’da bir evde henüz nedeni bilinmeyen bir şekilde çıkan yangının alevleri geceyi aydınlattı. Yangında köylülerin kışa hazırladıkları 6 ton yakacak malzeme kül olurken, 5 ev de kullanılamaz hale geldi. Yangının şidd..

Köpek yavru kediyi emzirip, ona annelik yapıyor 04:36

Köpek yavru kediyi emzirip, ona annelik yapıyor

Mersin’in Silifke ilçesinde 6 yaşındaki Fransız French Buldog cinsi dişi köpek, yavru kediye annelik yapıyor. Tunç Şimşek (50) yolda aracı ile seyir halinde iken bulduğu yavru kediyi sahiplendi. Şahin, köpeğiyle birlikte..

Muzlu Rulo Pasta Nasıl Yapılır Tatlı Tarifleri 05:47

Muzlu Rulo Pasta Nasıl Yapılır Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri sevenler bu tarifi çok sevecekler, muzlu rulo pasta nasıl yapılır ve tam ölçülü malzeme listesi nedir tüm detayları bu video da gösterdik. Kolayca evde bu nefis pasta tarifini yapabilirsiniz. YouTube kan..

Fakirlerin Daha Yaratıcı Olduğunu Gösteren Fotoğraflar 04:10

Fakirlerin Daha Yaratıcı Olduğunu Gösteren Fotoğraflar

Sadece zeki insanların aklına gelebilecek çözümlerden biri. Turkiyedeki toplu taşıma araçlarından sag çıkabilmek icin geliştirilmiş yöntemlerden biri. Bu anneleri tebrik etmek lazım. Ellerini kullanmak yerine zekalarını ..

  • JET TV tarafından
  • 998 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cevizli Kolay Baklava Tarifi 06:24

Cevizli Kolay Baklava Tarifi

Malzemeler: . 18 adet hazır baklava yufkası, . 3 su bardağı çekilmiş ceviz, . 200 g tereyağ (eritilmiş halde 1,5 su bardağı), Şerbeti için; . 3 su bardağı şeker, . 3 su bardağı su, . 1 ince dilim limon. Birçoğumuz fa..

Tane Tane Şehriyeli Pirinç Pilavı Tarifi 04:47

Tane Tane Şehriyeli Pirinç Pilavı Tarifi

Malzemeler : 1 su bardağı Pirinç, 1 Türk kahvesi fncanı Şehriye, 1 tepeleme yemek kaşığı tereyağ, 1 yemek kaşığı sıvı yağ, 2 su bardağı sıcak su, Tuz. Şehriyeli Pirinç pilavını sade pilavdan daha çok severim. Annemin pil..

Dünyanın En Büyük 9 Sihir Numarasının Sırrı Nihayet Açığa Çıktı 08:43

Dünyanın En Büyük 9 Sihir Numarasının Sırrı Nihayet Açığa Çıktı

Yalnızca 25 binde bir kişi sihirbazlık numarası yapmayı bilir. Birazdan anlatacağımız en muhteşem sihirbazlık numarası sırları sayesinde siz de onlardan biri olacaksınız. Yanan kâğıt, sihirbazların seyircilerin yanılsa..

  • JET TV tarafından
  • 674 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hırsızlar yatıya kaldı 02:41

Hırsızlar yatıya kaldı

AKILALMAZ BİR SOYGUNUN HABERİ VAR SIRADA... İSTANBUL'DA BİR EVE GİREN İKİ HIRSIZ, GECEYİ DE O EVDE GEÇİRDİ... SABAH UYANINCA DA KAHVALTI YAPIP DUŞ ALDILAR. EVİ HIRSIZ OTELİNE DÖNEN YILDIZ DOĞAN,..

Yaptığı mezar taşları ile koronavirüse karşı böyle uyardı 04:41

Yaptığı mezar taşları ile koronavirüse karşı böyle uyardı

Kocaeli’de korona virüs farkındalığı oluşturmak isteyen mermer mezar ve mezar taşları üretim ustası Zeki Tektaş, mezar taşlarına “Evde kalın lütfen bize iş çıkarmayın” yazarak vatandaşları uyarıyor. Mezarın üzerindeki uy..

Babası zincire vurdu 01:39

Babası zincire vurdu

KÖTÜLÜK YÜZÜNÜ DAHA NE KADAR VAHŞİLEŞEREK GÖSTEREBİLİR, ŞEYTAN DAHA NE KADAR ETE KEMİĞE BÜRÜNEBİLİR DEDİKÇE EL BÜYÜTÜYORLAR..BİR BABA..DAHA DOĞRUSU SÖZDE BABA,,,11 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUNU YARAMAZLIK YAPTIĞI GEREKÇESİYLE ZİNCİ..