#Evde pizza menü domates Çorbası salata sütlaç tarifi

Kendini Guacamole Sanan Salata Tarifi 15:49

Kendini Guacamole Sanan Salata Tarifi

Malzemeler: 1 paket Yedikule Marulu 2 Avokado 1 paket Kişniş 1/2 paket Frenk Soğan 1 misket Limonu 1 Limon 1 Meksika Biberi Zeytinyağı Tuz, karabiber..

Arpa Şehriyeli Salata Tarifi 01:34

Arpa Şehriyeli Salata Tarifi

Malzemeler 1 su bardağı arpa şehriye 2 su bardağı sıcak su Sıvı yağ 2 -3 tane közlenmiş kırmızı biber 3 -4 tane kornişon turşu 1 parça tavuk göğsü eti (haşlanmış ) Bir tutam dereotu 1 kase süzme yoğurt veya katı ev yoğu..

Portakal Diliminde Kereviz Salata Tarifi 02:34

Portakal Diliminde Kereviz Salata Tarifi

Malzemeler: 1 büyük adet kereviz yaklaşık 1 su bardağına yakın katıca tatlı yoğurt 5-6 adet kornişon salatalık turşusu tuz servis etmek için nane yaprakları, portakal kabuğu rendesi..

Patates Çanağında Tavuk Salatası Farklı Salata Tarifi 04:18

Patates Çanağında Tavuk Salatası Farklı Salata Tarifi

Sayfalarımı takibe alabilirsiniz :)..

Salata Kuskus Yeşil Mercimek Salatası Tarifi 03:29

Salata Kuskus Yeşil Mercimek Salatası Tarifi

Malzemeler 1 su bardagi yesil mercimek 1 bucuk su bardagi kuskus Bir tutam dogranmis maydonoz dereotu ve taze sogan varsa taze nanede konulabilir. 6 7 tane dogranmis kornison salatalik tursusu 1 tane dogranmis kirmizi b..

Sebzeli Çorba Tarifi - Terbiyeli Sebze Çorbası Tarifi 01:25

Sebzeli Çorba Tarifi - Terbiyeli Sebze Çorbası Tarifi

Kış aylarında şifa niyetine terbiyeli sebze çorbası içebilirsiniz. Videomuzda yer verdiğimiz konular: terbiyeli sebze çorbası nasıl yapılır, bebekler için çorba haazırlama, terbiyeli çorba nasıl yapılır? Sebzeli çorba, ..

Yüksük Çorbası Tarifi  Çorba Tarifi 02:14

Yüksük Çorbası Tarifi Çorba Tarifi

Çorba tarifi sevenler için doyurucu ve nefis bir video hazırladık. Yüksük çorbası tarifi yapımı oldukça kolaydır. Ayrıca mantıyı yapmakla da uğraşmanıza gerek yok, hazır mantı ile yapılmaktadır. Yüksük çorbası nasıl yap..

Terbiyeli Baharatlı Tavuk Çorbası Tarifi  Çorba Tarifi 02:08

Terbiyeli Baharatlı Tavuk Çorbası Tarifi Çorba Tarifi

Terbiyeli ve baharatlı çorba tarifi. Afiyet olsun...

Fırında Limonlu Sütlaç 05:30

Fırında Limonlu Sütlaç

Misafirlerimin çok beğendiği, aroması ve lezzetiyle on numara olan fırında limonlu sütlaç tarifini sizin de çok beğenceğinizi umuyorum. Bu akşamki tatlınız bu tarif olabilir bence. Serin serin çok güzel oluyor. Afiyet ol..

Sütlaç Nasıl Yapılır 05:08

Sütlaç Nasıl Yapılır

Malzemeler: 1 litre süt 1 su bardağı şeker 1/4 bardak Pirinç 2 yemek kaşığı buğday nişastası 1 çay kaşığı Vanilya 1/2 bardak Su..

Diyet Sütlaç Nasıl Yapılır 04:53

Diyet Sütlaç Nasıl Yapılır

Malzemeler: 4 yemek kaşığı Yulaf 1 su bardağı az yağlı Süt 2 yemek kaşığı Pekmez 1 paket Vanilya 2 yemek kaşığı Hindistan Cevizi 3 yemek kaşığı Ceviz 1 çay kaşığı Tarçın..

Menemen Tarifi  Domates Yemeği Menemen Nasıl Yapılır 02:02

Menemen Tarifi Domates Yemeği Menemen Nasıl Yapılır

Sizlere bu videomuzda menemen tarifi vereceğiz. Aslında yapımı çok kolay olan bu harika lezzeti herkes bilsede yinede adım adım menemen nasıl yapılır videolu tarifimizde göstermek istedik. Menemen tarifi için dikkat edec..

Fırın Torbasında Kıymalı Biber ve Domates Dolması Tarifi 02:45

Fırın Torbasında Kıymalı Biber ve Domates Dolması Tarifi

Malzemeler 11 adet dolma biber 3 tane iri domates İçi için; 100g kıyma 1 çay bardağı pirinç 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ 2 adet Domates rendesi 1 adet soğan 1-2 diş sarımsak Bir tutam Maydanoz 1 çay kaşığı Pul biber 1 çay ..

Domates Çorbası Tarifi 03:23

Domates Çorbası Tarifi

Malzemeler: 5 adet olgun domates, 2 yemek kaşığı tereyağ, 1 tepeleme yemek kaşığı un, 1 tatlı kaşığı toz biber, 5 su bardağı su, İsteğe bağlı olarak 1/2 su bardağı süt, Tuz, Üzeri için kaşar rendesi. Sonbaharı yaşayamad..

Domates Soslu Spagetti Tarifi 04:30

Domates Soslu Spagetti Tarifi

Malzemeler • 250g spagetti makarna • 2 domates • 1 soğan • 1 yemek kaşığı sıvı yağ • 1 yemek kaşığı tereyağ • 1 yemek kaşığı salça • 2 diş sarımsak • 1 tatlı kaşığı toz biber • 1 çay kaşığı kekik • 1 tatlı kaşığı nane •..

Kışlık Hazırlayabileceğiniz Kırmızı Biberli Domates Sosu Tarifi 13:58

Kışlık Hazırlayabileceğiniz Kırmızı Biberli Domates Sosu Tarifi

kışlık kirmizi biberli domates sosu tarifi malzemeler 4 kilo domates türkiye'dekiler Bursa'ya da Çanakkale domatesi kullanabilir. iki buçuk kilo tatlı kırmızıbiber yaklaşık 5 6 tane acı süs biber (Ama acısını siz kend..

Domates Konserve Tarifi 07:28

Domates Konserve Tarifi

Domates konservesi tarifi Bu tariften ortalama kavonozun büyüklügüne kücüklügüne göre 15 20 tane kavonoz cikar. Malzemeler 15 kilo domates (not.annem her zaman yerli domates ve bursa domatesini karistirarak yapar.Cok le..

Kırmızı Biberli Domates Sosu Konservesi Tarifi 08:04

Kırmızı Biberli Domates Sosu Konservesi Tarifi

Kırmızı Biberli Domates Sosu Konservesi için Malzemeler: 2 kilo etli, tercihen koyu renkli kırmızı biber 2 - 3 kilo etli, olgun domates 6-7 diş sarımsak 4-5 yemek kaşığı zeytinyağı 1 silme yemek kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı..

Bezelyeli Havuçlu Pirinç Pilavı Domates Soslu Köfte Ve Havuç Salatası Tarifi 08:48

Bezelyeli Havuçlu Pirinç Pilavı Domates Soslu Köfte Ve Havuç Salatası

1 su bardagi bezelye ve havucu buharda 5 dk haslayin yada kaynar suda haslayin.Tencerinize 1 yemek kasigi tereyagi 2 yemek kasigi siviyag koyun tereyagi eridimi 1 bucuk su bardagi yikanmis pirinci katin.Ocagi orta derece..

Domates Dolması Tarifi Etli Dolma Yapımı 02:30

Domates Dolması Tarifi Etli Dolma Yapımı

MALZEMELER 1 kg. domates 300 gr. yağsız kıyma 1 kahve fincanı kırık pirinç 1 kahve fincanı bulgur 1 adet soğan 9-10 sap maydanoz 2 tatlı kaşığı nane 2 yemek kaşığı sıvı yağ 1 tatlı kaşığı tuz Yarım çay kaşığı karabiber..

Zeytinyağlı Domates Yemeği Tarifi 03:29

Zeytinyağlı Domates Yemeği Tarifi

Malzemeler 1 adet Soğan 5 adet Sivri Biber 4 adet Domates 1 kahve fincanı Pirinç 1 kahve fincanı Zeytinyağı 1 kahve fincanı Su 1/4 demet Maydanoz Şeker Tuz, Karabiber..

Menemenlik Domates Konservesi Tarifi 03:43

Menemenlik Domates Konservesi Tarifi

Malzemeler: 3 kilo domates Yarım kilo sivribiber 1 yemek kaşığı tuz Yeterince Temiz kavanoz ve yeni kapak..

Domates Soslu Makarna Domatesli Makarna Tarifi 03:59

Domates Soslu Makarna Domatesli Makarna Tarifi

MALZEMELER Yarım kilo Makarna 3 Domates 3 Diş Sarımsak 1 Yemek kaşığı Tereyağ 2 Yemek kaşığı Zeytinyağı 1 Çay kaşığı Pul biber Yarım çay kaşığı Kimyon 1 Çay kaşığı Nane Yarım çay kaşığı Karabiber..

Kahvaltılık Kurutulmuş Domates Ezmesi Tarifi 01:54

Kahvaltılık Kurutulmuş Domates Ezmesi Tarifi

Malzemeler: 15 adet kurutulmuş domates dilimi, 1/2 su bardağı fındık (dilerseniz ceviz de kullanabilirsiniz), 1 avuç maydanoz, 2-3 yemek kaşığı zeytinyağ...

Vatandaşım Evde Sen De Evde Oturacaksın 01:34

Vatandaşım Evde Sen De Evde Oturacaksın

İstanbul Taksim’de ikamet kartı almış bir İranlı, kısıtlamada sokağa çıkınca ceza kesildi. Polis, benim vatandaşım evde oturuyorsa sen de evinde oturacaksın dedi...

Patates Pizza Tarifi  Yemek Tarifleri 01:28

Patates Pizza Tarifi Yemek Tarifleri

Pizza hamuru olmadan nefis bir lezzet olan patates pizza tarifi videosu hazırladık sizler için. Genelde pizza çok sevilir ancak evde pizza yapımı biraz zahmetlidir. Çünkü hamurunun yapımı biraz tecrübe ister, genelde tut..

Mini Pizza Poğaça Tarifi  Poğaça Tarifleri 03:33

Mini Pizza Poğaça Tarifi Poğaça Tarifleri

Poğaça tarifleri listemize nefis bir mini pizza poğaça tarifi videosu ekledik. Mini pizza görünümlü poğaça yapımı çok zor değildir hatta hamur yapımı diğer hamur işleri tariflerine göre daha kolaydır. Mini pizza poğaça..

Karışık Pizza Tarifi 04:54

Karışık Pizza Tarifi

Malzemeler: Hamuru için : 1+3/4 su bardağı un (2 su bardağından biraz daha az), 1/2 su bardağı ılık su, 1 yemek kaşığı zeytinyağ, 1 tatlı kaşığı kuru maya, 1 tatlı kaşığı toz şeker, 1 tatlı kaşığı tuz. Üzeri için : 2 ..

Lavaştan Pizza Tarifi 05:07

Lavaştan Pizza Tarifi

1 adet lavaş ekmek 6 çorba kaşığı domates püresi 1 diş sarımsak 3 dal zahter kekik 4 çorba kaşığı zeytinyağı 150 gr köy peyniri 5 dilim füme et 1/2 avuç kaju 1/2 bağ bebek roka 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 1/2..

Pizza Poğaça Tarifi 08:17

Pizza Poğaça Tarifi

Pizza Poğaça Tarifi ve Malzemeler : 1 çay bardağı ılık su 1 çay bardağı sıvıyağ 1 su bardağı ılık süt 2 yemek kaşığı yoğurt 2 tane yumurta (birini hamura tüm kırın ikinci yumurtanın sarısı üzerine beyazını hamura koyuy..