#Evde taze erişte yapımı

Perçem Kesimi - Kendin Yap! 03:17

Perçem Kesimi - Kendin Yap!

PERÇEM KESİMİ - Kendin Yap! Evde kendiniz kolayca nasıl perçem kesebilirsiniz..Bu videodan faydalanarak kolayca uygulayabilirsiniz.....

  • Kadınca tarafından
  • 2.858 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cinin Bağladığı Tılsımlı Evdeyiz!  Paranormal Olaylar 46:03

Cinin Bağladığı Tılsımlı Evdeyiz! Paranormal Olaylar

KÖYLÜLERİN İSTEĞİ ÜZERE KONUM OLARAK BELİRTEMEYECEĞİZ 1999 Senesinde bu evde yaşayan bir adamın akşam ezanından sonra çığlık çığlığa bağırdığı köylüler tarafından söyleniyor... Köylü bir kaç günün ardından adamın yanına ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.289 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Etsiz Çiğ Köfte Tarifi 03:25

Etsiz Çiğ Köfte Tarifi

Malzemeler: 2 su bardağı çiğ köftelik bulgur, 1,5 su bardağı domates rendesi veya 3 adet domates (rendelenecek), 1 adet soğan, 4 diş sarımsak, 1 su bardağı haşlanmış mısır, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 yemek kaşığı domate..

Eypio - Dardayım 04:40

Eypio - Dardayım

Elektro saz : Cemil Türkocağı Akustik gitar : Tuğberk Işık Yönetmen : Burak Tuna Yapım: 24Fps Creative Agency Eser : Dardayım Söz : Erhan Bozkurt, Nihat Behramoğlu Müzik : Ahmet Kaya Dardayım yalanım yok Baskın yedim ..

Koronavirüs mücadelesine engel olamadı; 117 kilodan 64 kiloya düştü 06:27

Koronavirüs mücadelesine engel olamadı; 117 kilodan 64 kiloya düştü

Beylikdüzü'nde yaşayan 21 yaşındaki Barış Akyıldız , koronavirüs tedbirleri öncesinde başladığı kilo verme mücadelesini, pandemi süresi boyunca da devam ettirerek 117 kilodan, 64 kiloya düşmeyi başardı. Spor salonlarının..

Şık Mumluk Tasarımı Mutlaka İzleyin 03:50

Şık Mumluk Tasarımı Mutlaka İzleyin

Şık Mumluk Tasarımı Mutlaka İzleyin..

  • Kadınca tarafından
  • 986 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Artebella Sizde Yapabilirsiniz  Cam Setleri Dantel Kavanoz Takımı 06:22

Artebella Sizde Yapabilirsiniz Cam Setleri Dantel Kavanoz Takımı

Artebella Sizde Yapabilirsiniz Cam Setleri Dantel Kavanoz Takımı Dışardan alacagınız ve kolayca bulacagınız malzemelerle çok güzel ve kullanışlı kavanoz yapımı.....

  • Kadınca tarafından
  • 846 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Portakaldan Mum Nasıl Yapılır? 03:09

Portakaldan Mum Nasıl Yapılır?

Evde hem eglenecegimiz hemde yapımı kolay mum yapımı. Sonunda hos kokulu bir muma sahip olacagınız bir proje.iyi seyirler dileriz.:))..

  • Kadınca tarafından
  • 979 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Noodle Yemede Çığır Açan Çinli 00:30

Noodle Yemede Çığır Açan Çinli

Noodle yerken zorlanma derdine makas kullanarak farklı bir çözüm bulan çinli adamın kameraya yansıyan görüntülerini izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 707 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pancarlı, Erişteli Antrikot 07:45

Pancarlı, Erişteli Antrikot

Tarif Metni: 3 avuç erişte 1 adet soğan 1 adet pancar Yarım adet havuç 1 adet köy biberi 1 adet kapya biberi 200 gr antrikot 2 çorba kaşığı pekmez 2 çorba kaşığı sirke 3 çorba kaşığı zeytinyağı 1 çay kaşığı kekik 1 çay k..

Yoğurtlu Çorba Tarifi 03:56

Yoğurtlu Çorba Tarifi

Yesil mercimekli corba tarifi Malzemeler 1 su bardagi haslanmis yesil mercimek 1 su bardagi haslanmis nohut 1 su bardagi eriste 2 su bardagi yogurt 1 yemek kasigi tereyagi 1 yemek kasigi un 1 tane yumurta sarisi 2 tatli ..

Kuru Köfte Tarifi 02:50

Kuru Köfte Tarifi

MALZEMELER 500 gr orta yağlı kıyma, 1 adet soğan, 1 adet yumurta, 1 avuç ince kıyılmış maydanoz, 2 yemek kaşığı ekmek kırığı, 1 silme çay kaşığı karabiber, 1 tepeleme çay kaşığı kimyon, Tuz, Kızartmak için 1 çay bardağı..

Sezen Aksu - İhanetten Geri Kalan 03:56

Sezen Aksu - İhanetten Geri Kalan

Duydum ki el koynundan Çok çabuk sıkılmışsın Dönmek için bin çare Bin yol arıyormuşsun Gel gör ki bende rüzgar En sert poyrazdan esti Taze çiçeklenmiş bahar ayaza kesti İstemem artık geriye dönme Dönersen bile bu ev..

Tavuklu Makarna Tarifi 03:35

Tavuklu Makarna Tarifi

Malzemeler 1 paket haslanmis makarna 600 gr kusbasi seklinde dogranmis tavukgögsü 3 4 yemek kasigi siviyag Baharat olarak tuz karabiber pulbiber 1 cay bardagi dolusu hazir satilan domates sosu kullandim(sizde yoksa hazi..

Bamya Nasıl Temizlenir Mutfak Püf Noktaları 01:03

Bamya Nasıl Temizlenir Mutfak Püf Noktaları

Benim için kış hazırlıklarının vazgeçilmezi dondurucuya attığım bamya ve taze fasulyedir. Bamya temizlemesi biraz daha vakit aldığı için daha fazla gündeme sahiptir bizim evde. Ben genelde Yasin'in de evde olduğu bir zam..

Arap Kadınlarının Güzellik Sırları  Günümüzün Modern Şehrazatı Olun 02:10

Arap Kadınlarının Güzellik Sırları Günümüzün Modern Şehrazatı Olun

Arap Kadınlarının Güzellik Sırları: Günümüzün Modern Şehrazat’ı olun Arap kadınları her yerde egzotik güzellikleri ile bilinirler 1. Arap kadınları bol miktarda yaşlanma karşıtı özelliği ile bilinen ve cildinize ışıltı k..

  • Kadınca tarafından
  • 1.895 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çin Menemeni Nasıl Yapılır 04:03

Çin Menemeni Nasıl Yapılır

Çin Menemi Malzemeleri: 3 adet Yumurta 1 çay kaşığı Taze Zencefil 1 su bardağı rendelenmiş Domates Pirinç Sirkesi 1 tatlı kaşığı Mısır Nişastası 2 yemek kaşığı Su Susam Yağı 1 tatlı kaşığı Ketçap Taze Soğan..

Kısır Nasıl Yapılır 05:07

Kısır Nasıl Yapılır

Malzemeler: 2 su bardağı Köftelik Bulgur 1 su bardağı domates suyu 1 yemek kaşığı biber salçası 2 yemek kaşığı kaynar su Zeytinyağı 1 adet limon suyu 2 yemek kaşığı nar ekşisi Tuz Karabiber Kimyon Pul biber Sumak 10 dal..

Firinda Köfteli Patlican Sarmasi Tarifi 04:01

Firinda Köfteli Patlican Sarmasi Tarifi

Malzemeler: Arzunuza göre hazirladiginiz Köfte Veya benim köfte tarifime bakabilirsiniz 3 patlican 250 gram domates püresi veya taze domates 1 dis sarimsak yarim yemek kasigi tuz 1 yemek kasigi seker siviyag taze reyhan..

Maş Fasulyesinden Piyaz 04:31

Maş Fasulyesinden Piyaz

Malzemeler: 1 su bardağı Maş Fasulyesi 1/2 demet Taze Soğan 1/2 demet Taze Nane 1/2 çay bardağı Zeytinyağı 1 yemek kaşığı Üzüm Sirkesi 10 adet Zeytin Tuz..

Fattuş Salatası Nasıl Yapılır 03:36

Fattuş Salatası Nasıl Yapılır

Malzemeler: 1 tatlı kaşığı Sumak 2 yemek kaşığı Limon Suyu 2 yemek kaşığı Pekmez 4 diş Sarımsak 1 çay kaşığı Sirke 1 tatlı kaşığı Kuru Nane 1/2 bardak Zeytinyağı Tuz 1/2 su bardağı Çeri Domates 1/2 su bardağı Salatalık ..

Baharatlı Kuzu Kuşbaşı Tarifi 05:55

Baharatlı Kuzu Kuşbaşı Tarifi

Malzemeler: 750 gram Kuzu Eti 1 adet Soğan 1 yemek kaşığı Taze Zencefil 2 diş Sarımsak 2 adet Defne Yaprağı 2 adet Kakule 1 çubuk Tarçın 2 adet Karanfil 1 çay kaşığı Zerdeçal 1 çay kaşığı Kişniş 1 çay kaşığı Garam Masal..

Zeytinyağlı Narlı Kereviz Tarifi 00:25

Zeytinyağlı Narlı Kereviz Tarifi

Malzemeler : 1 kilo kereviz 2 adet patates 1 adet kuru soğan 1 su bardağı taze nar suyu yarım limon suyu 1 tatlı kaşığı toz şeker 5 yemek kaşığı zeytinyağı tuz Üzeri İçin Nar Öncelikler zeytinyağını tavaya alıp..

Restoran Usulü Filet Mignon Nasıl Yapılır 12:32

Restoran Usulü Filet Mignon Nasıl Yapılır

250 gr Bonfile 50 ml Kırmızı Şarap 2 adet Arpacık Soğan 50 ml Dana Demi Glace Sos / Et Suyu 1 diş Sarımsak 5 gr Taze Maydanoz 5 gr Taze Kekik 10 gr Tereyağ..

Hardallı Patates Salatası Tarifi 04:57

Hardallı Patates Salatası Tarifi

8 adet Taze Patates (500 gram) 4 yk Hardal (50 gram) 8 yk Mayonez (100 gram) 5 dal Maydanoz Yaprakları 3 dal Taze Soğan 2 diş Sarımsak Sızma Zeytinyağı Tuz, Karabiber..

Kurumuş Limon Nasıl Yumuşatılır 00:40

Kurumuş Limon Nasıl Yumuşatılır

Bu yöntemler buzdolabının bir köşesinde unutulup kafa yaracak kadar kurumuş limonlarınızı taze alınmış gibi yumuşacık hale getirebilir ve kolayca keserek kullanabilirsiniz. Aynı yöntemi taze limonlarınızın daha kolay sık..

Şalgamlı  Bulgur  Salatası Tarifi 04:34

Şalgamlı Bulgur Salatası Tarifi

Herkesin çok beğendiği çok nefis bulgur salatasını eminim siz de çok seveceksiniz. Özellikle çay sofralarına çok yakışıyor, hem rengi hem lezzetiyle şahane bir tarif. Şalgamlı Bulgur Salatası Malzemeler; 2 su bardağı şa..

Sezen Aksu - Üfle de Söneyim 03:33

Sezen Aksu - Üfle de Söneyim

Biraz Pop Biraz Sezen - Üfle de Söneyim Durumumuz malum kimileri karun Kimisi yokluktan bir lokmadan mahrum Kimi ağlaşıyor kimi kıs kıs gülüyor Kimi yolunu buluyor, yalan dünya dönüyor Benim de boğazıma diziliyor l..

İngiltere'de Göbek Marul Karneyle Satılıyor 00:45

İngiltere'de Göbek Marul Karneyle Satılıyor

İspanya’daki kötü hava koşulları nedeniyle İngiltere’de sebze krizi yaşanıyor. Ülkedeki bazı süpermarketler başta göbek marul ve brokoli olmak üzere birçok sebzenin satışını sınırlandırdı. Tesco adlı süpermarket zinciri..

Barış Manço  Bu Gün Bayram 02:39

Barış Manço Bu Gün Bayram

Sen gittin gideli İçimde öyle bir sızı var ki Yalnız sen anlarsın Sen şimdi uzakta Cennette meleklerle Bizi düşler ağlarsın Bugün bayram Erken kalkın çocuklar Giyelim en güzel giysileri Elimizde taze kır çiçekleri Üzmey..