#Evde taze erişte yapımı

Trump'ın Zafer Konuşması_ Bütün Amerikalıların Başkanı Olacağım 04:13

Trump'ın Zafer Konuşması_ Bütün Amerikalıların Başkanı Olacağım

ABD'nin yeni Başkanı Trump zafer konuşmasında Artık tek vücut olma zamanı. Bütün Amerikalıların Başkanı olacağım dedi, dünyaya dostluk mesajı verdi: Düşmanlık değil ortalık arayacağız. Amerika Birleşik Devletleri'nde (..

Türk Tarımcılara Rusya'dan Şartlı _Yeşil Işık 01:49

Türk Tarımcılara Rusya'dan Şartlı _Yeşil Işık

Türk Tarımcılara Rusya'dan Şartlı _Yeşil Işık Rusya Tarım Ürünleri Denetim Dairesi Başkanı Dankvert, Türkiye'den sadece büyük tarım üreticilerinden ithalatı serbestleştirmeyi planladıklarını söyledi. Rusya Tarım Ürünl..

Hande Yener - Kırmızı 03:30

Hande Yener - Kırmızı

Hatayı ben en başında yaptım Aynı evi senle paylaşarak Kendimi çok takdir edeceğim Ayrılığı kutlayarak Vedalaşırken üzülmüş gibi Tutma ellerimi acıyarak Kendine dev aynasında değil Boy aynasında bir bak Acım ta..

İlk Kez Karşılaşılan Albino Orangutan Artık Daha İyi 00:53

İlk Kez Karşılaşılan Albino Orangutan Artık Daha İyi

Endonezya'nın Borneo Adası'nda ücra bir köyde esaret altındayken kurtarılarak tedavi altına alınan albino orangutan, kurtarılışının 10'uncu gününde kameralar önüne çıktı. Beyaz saçlı ve mavi gözlü olan dişi orangutan, Bo..

Kafalarını Plastik Varile Sıkıştıran Meraklı Keçiler 00:50

Kafalarını Plastik Varile Sıkıştıran Meraklı Keçiler

Keçi ya da evcil keçi (Capra aegagrus hircus), boynuzlugiller (Bovidae) familyasının sığırlar (Bovinae) alt familyasından Capra cinsini oluşturan memelilere verilen ad. Elde edilen kürke post adı verilir. Sarp yamaçlara..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.105 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Evim Lokanta - Yumurtalı Çiğ Köfte 03:23

Evim Lokanta - Yumurtalı Çiğ Köfte

Şef Burak Zafer Sırmaçekici 21. Bölüm'de Yumurtalı Çiğ Köfte tarifi verdi! Yumurtalı Çiğ Köfte MALZEMELER 2 Adet Soğan 4 Su Bardağı İnce Bulgur 2 Su Bardağı İsot 5 Yemek Kaşığı Biber Salçası 1 Demet Taze Soğan 1 Tutam ..

  • ANKA tarafından
  • 1.222 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evim Lokanta - Yer Fıstıklı Tavuk Şiş 03:08

Evim Lokanta - Yer Fıstıklı Tavuk Şiş

Şef Burak Zafer Sırmaçekici 25. Bölüm'de Yer Fıstıklı Tavuk Şiş tarifi verdi! Yer Fıstıklı Tavuk Şiş MALZEMELER 1 kg Tavuk Kalça 4 Avuç Yer Fıstığı 8-10 Dal Taze Soğan 2 Adet Acı Biber 5-6 cm'lik Zencefil 1 Ade..

  • ANKA tarafından
  • 1.184 görüntüleme
  • 7 yıl önce
EIN DORF SIEHT SCHWARZ Trailer German Deutsch (2017) 02:02

EIN DORF SIEHT SCHWARZ Trailer German Deutsch (2017)

Fransız komedi bir köy siyah esmer doktor gerekir görünüyor ve ailesi kırsal Fransa'da 1970'li yıllarda tanınmaya. Bir köyün Eylem siyah görünüyor bir köy Kongo yerlisi, taze doktor kendi köyünde berabere mezun olarak..

  • PITIRCIK tarafından
  • 615 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Evim Lokanta - Fırın Makarna 03:34

Evim Lokanta - Fırın Makarna

Şef Burak Zafer Sırmaçekici 24. Bölüm'de Fırın Makarna tarifi verdi! Fırın Makarna MALZEMELER 3 Adet Soğan 2 Diş Sarımsak 4 Adet Sarımsak 1 Paket Makarna Tatlı Kaşığı Tuz 1 Kutu Krema 1 Kase Lor Peyniri 150 gr Kaşar P..

  • ANKA tarafından
  • 1.045 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ver Elini Aşk - Ayperiden Kızlara Altın Öğüt! 02:20

Ver Elini Aşk - Ayperiden Kızlara Altın Öğüt!

Ayperi, Kaan ile yaptığı anlaşmaların imam nikahına kadar gelmesinden dolayı çok öfkelidir! Ablası Kiraz, taze görümcesi Lalin ve bebek Sue'yu karşısına alır ve onlara öğüt verir. Erkeklere güvenmemeleri konusunda sert s..

  • ANKA tarafından
  • 1.078 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Gizem Karaca ve Kemal Ekmekçiden Romantik Paylaşımlar 02:04

Gizem Karaca ve Kemal Ekmekçiden Romantik Paylaşımlar

Taze evliler Gizem Karaca ve Kemal Ekmekçiden romantik paylaşimlar..

  • ANKA tarafından
  • 627 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Teriyaki Soslu Tavuklu Noodle Tarifi 04:40

Teriyaki Soslu Tavuklu Noodle Tarifi

Malzemeler: 5 dilim Noodle Tavuk Kalça 1 yemek kaşığı Nişasta 1/3 bardak Soya Sos 1/4 bardak Esmer Şeker 3 diş Sarımsak 1 tatlı kaşığı Zencefil Zeytinyağı Susam yağı Taze Soğan..

Mark Ronson - Uptown Funk 04:30

Mark Ronson - Uptown Funk

Uptown Funk Do, do, do, do, do, do, do, do, do Do, do, do, do, do, do, do, do, do Do, do, do, do, do, do, do, do, do This hit, that ice cold Michelle Pfeiffer, that white gold This one, for them hood girls Them good gi..

  • PengoTV tarafından
  • 1.114 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kanada'nın Gurur Kaynagı''Canadarm 2 Uzay Mekiği'' 08:33

Kanada'nın Gurur Kaynagı''Canadarm 2 Uzay Mekiği''

Robotlar uzay araştırmalarının bir vazgeçilmezi… Bu aygıtlar yörüngede çalışmayı mümkün hale getiriyor. Birlikte çalışması en karmaşık aygıtlardan biri de Uluslararası Uzay İstasyonu’ndaki Canadarm 2 robotu… Bu robotlar..

Tikka Masala Soslu Tavuk Tarifi 05:57

Tikka Masala Soslu Tavuk Tarifi

Malzemeler: 1 kilo Tavuk 8 diş Sarımsak 2 yemek kaşığı Taze Zencefil 1 bardak Yoğurt 1 adet Soğan 2 yemek kaşığı Tereyağı 4 adet Limon 3 adet Domates Kimyon Paprika Kişniş Zerdeçal 1/2 bardak Krema..

Kilo Verdiren 10 Yiyecek 02:56

Kilo Verdiren 10 Yiyecek

Konu ile İlgili Ek Açıklamalar ve Ek Bilgiler: Kilo Verdiren 10 Besin(Zayıflatan yiyecekler) 1- Yumurtanın tümüne yakını protein, bu nedenle önemli ölçüde tokluk hissi veriyor. İki ince dilim, esmek ekmek, az miktarda y..

  • Kadınca tarafından
  • 892 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İrem Derici - Nazende Sevgilim 02:33

İrem Derici - Nazende Sevgilim

Değdi saçlarıma bahar küleği Nazende sevdiğim yâdıma düştün Her erin bahtına bir güzel düşer Sen de tek benim yâdıma düştün Nazende sevdiğim yâdıma düştün Sensin dağ döşüne çıktım bu seher Öksüz kumru gibi güller..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.958 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Juanito Los Alcarson Gözleri Aşka Gülen 03:02

Juanito Los Alcarson Gözleri Aşka Gülen

Gözleri aşka gülen Taze söğüt dalısın Gel bana her gece sen Gönlüme dolmalısın Tatlı gülüş pek yaraşır Gözlerin ömre bedel Ah ne güzel ne güzel Seni sevmek Ah ne güzel ne güzel Sensiz elem bana yar Doğ benim öm..

Uzakdoğu Usulü Tavuk 06:17

Uzakdoğu Usulü Tavuk

Malzemeler: 6 yada 8 adet derisiz ve kemiksiz tavuk kalca eti 1/2 çay bardağı Süt 1/2 çay bardağı Sıvıyağ 1/2 çay bardağı az tuzlu Soya Sosu 1 dolu yemek kaşığı Susam Yağı 1 tatlı kaşığı ince rendelenmiş Zencefil 1..

Kuzu Kavurma Nasıl Yapılır 05:19

Kuzu Kavurma Nasıl Yapılır

Malzemeler: 500 gram Kuzu Kuşbaşı 1 adet Soğan 5 adet Köy Biberi 2 adet Kırmızı biber Taze Kekik Biberiye 1 adet Domates..

Tavuklu Pilav Tarifi 03:44

Tavuklu Pilav Tarifi

Malzemeler: 1 adet Bütün Tavuk 1 bardak Basmati Pirinci 1,5 bardak tavuk Suyu 1 limon Taze Kekik..

Domatesli Kuzu Pirzola Tarifi 03:00

Domatesli Kuzu Pirzola Tarifi

700 gram Kuzu Pirzola 8 diş Sarımsak 5 adet Arpacık Soğan 3 yemek kaşığı Tereyağı 2 büyük Domates Taze Kekik Tuz Karabiber Sıvıyağ..

Fırında Mücver Tarifi 04:51

Fırında Mücver Tarifi

Malzemeler: 2 adet havuç 4 adet kabak 1 bardak Maydanoz 3 dal Taze soğan 1/2 bardak Dereotu 2 adet yumurta 1 bardak Beyaz Peynir 3 yemek kaşığı un 1 paket Kabartma tozu Tuz, karabiber Sızma Zeytinyağı 1/2 bardak Kabak Çe..

Erkan Oğur Mamoş Türküsü 07:28

Erkan Oğur Mamoş Türküsü

Pencereden bir taş geldi Ben sandımki mamoş geldi Uyan mamoş mamoş uyan Başımıza ne iş geldi Mamoş palton tutayım mı ? Hayrına satayım mı ? Di gah mamoş mamoş di gah Başımıza yığıldı halk Eyvah mamoş mamoş eyvah Tabib ça..

Hayki Ne Olur Evet De!!! 03:34

Hayki Ne Olur Evet De!!!

-aşkım minik kraliçem seni çok seviyorum -ben de -benimle.. ahh.! benimle.. benimle evlenir misin -hıı ne diyosun sen lan? ohaaa hayır olamaz asla -neden? -içip içip döversin -yuh kızım ben alkol kullanmam ki döver..

Kıymalı Kabak Tarifi 03:51

Kıymalı Kabak Tarifi

Malzemeler: 4 adet kabak 300 gram kıyma 1 adet soğan 4 yemek kaşığı sıvı yağ 1 yemek kaşığı tereyağ 3 diş sarımsak 4 adet domates 1 yemek kaşığı salça Tuz Taze Kekik Kırmızı Biber..

Pad Thai Nasıl Yapılır 06:26

Pad Thai Nasıl Yapılır

Malzemeler: 200 gram Rice Noodle 6 adet orta boy Karides 50 gram Soya Filizi 20 gram Yer Fıstığı 2 diş Sarımsak 1 Yumurta tuz Karabiber 2 dal Taze Soğan Tuz / Karabiber 1 tatlı kaşığı Esmer Şeker 5ml Balık Sos 30 ml Soya..

Barış Manço - Bugün Bayram 02:34

Barış Manço - Bugün Bayram

Sen gittin gideli içimde öyle bir sızı var ki Yalnız sen anlarsın Sen şimdi uzakta cennette meleklerle bizi düşler ağlarsın Bugün bayram erken kalkın çocuklar Giyelim en güzel giysileri Elimizde taze kır çiçekleri ..

Rafet El Roman - Sahiller 03:26

Rafet El Roman - Sahiller

Rafet El Roman - Sahiller dinle Sıra sıra tekneler Gökyüzünde yıldızlar Hafif bir rüzgar Tenimden okşar Süzer geçer Buram buram kokar Çekince ağları balıkçılar Yalın ayak inerler Yayladan aşağıya;sahile Sahiller Mehtap..

  • Candy tarafından
  • 729 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evim Lokanta - Pita Ekmekli Sandviç 05:42

Evim Lokanta - Pita Ekmekli Sandviç

Şef Burak Zafer Sırmaçekici 26. Bölüm'de Pita Ekmekli Sandviç tarifi verdi! Pita Ekmekli Sandviç MALZEMELER Pita Ekmeği: 5 Su Bardağı Un 1 Yemek Kaşığı Toz Şeker 2 Çay Kaşığı Tuz Yarım Paket Kuru Maya 2 Bardakt..

  • ANKA tarafından
  • 708 görüntüleme
  • 7 yıl önce