#Evde taze erişte yapımı

Patates Salatası Tarifi  Havuçlu Zeytinyağlı Sebze Salata 02:34

Patates Salatası Tarifi Havuçlu Zeytinyağlı Sebze Salata

Bu leziz haşlanmış patataes salatası nasıl yapılır tüm detaylarıyla ve süslemesiyle videomuzda bulabilirsiniz. Ev yemeği tariflerinin bu videosında sizler için için rendelenmiş havuç ve sızma zeytinyağı bulunan nefis bir..

Yoğurtlu Meze Haydari Tarifi Beyaz Peynirli Tarator Sos 02:13

Yoğurtlu Meze Haydari Tarifi Beyaz Peynirli Tarator Sos

Yoğurtlu peynirli nefis bir meze nasıl yapılır öğrenmek istiyorsanız. Bu harika görünüme sahip haydari tarifini denemeniz lazım. Aynı zamanda diğer bir ismi tarator sos olan bu mezeyi yapmak gayet basit. Bizler ev yemeği..

Beşamelli Fırın Makarna Tarifi 04:21

Beşamelli Fırın Makarna Tarifi

Malzemeler: 1 paket veya biraz daha az (fırın kabınıza göre) haşlanmış yüksük veya penne makarna (haşlama suyunu atmayın) Kıymalı harç için: 1 adet büyük boy soğan 3-4 yemek kaşığı sıvıyağ 300gr. kadar kıyma 1-2 adet ça..

5 Dakikada  Nefis  Serin  Salata Tarifi 05:25

5 Dakikada Nefis Serin Salata Tarifi

SERİN SALATA MALZEMELER 4 adet haşlanmış patates 5 adet salatalık ( kişi adedine göre eksiltip çoğaltabilirsiniz.) 1 tutam taze nane 1 tutam dereotu 1 tutam maydanoz 2 diş sarımsak 2 su bardağı süzme yoğurt Tuz ÜZERİNE; ..

Eşinin Ayağını Yoğurtla Marine Edip Yiyen Adam 01:06

Eşinin Ayağını Yoğurtla Marine Edip Yiyen Adam

Trafiğin ortasında, eşi de yanında. Yoğurda bandırılmış taze bir ayağa kim hayır diyebilir ki? Tarifsiz ve eşsiz lezzet...

  • JET TV tarafından
  • 103 görüntüleme
  • 5 yıl önce
MUTLU TATİL, BOMBSHELL 00:30

MUTLU TATİL, BOMBSHELL

Angel Josephine Skriver, yılın en büyüleyici zamanı için mükemmel bir hediye keşfeder. Bir şişeye olan güven ve tutku, ikonik, ödüllü Bombshell kokumuz, zamansız taze kesilmiş, Shangri-la şakayıklarının ve ılık meyveleri..

  • Candy tarafından
  • 117 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kantaron yağının bilmeniz gereken faydaları 03:46

Kantaron yağının bilmeniz gereken faydaları

Kantaron yağını sarı veya kırmızı olarak mutlaka duymuşsunuzdur. Sarı ve kırmızı kantaron yağını ayıran tek şey bitkinin taze ya da kurutulmuş çiçeğinden hazırlanmış olmalarıdır Kantaron yağının sağlık üzerinde olumlu e..

Emirkan - Yüreğimde Yara Var 03:43

Emirkan - Yüreğimde Yara Var

Yüreğimde Yara Var şarkı sözleri ile Dün neler söylerdin bak şimdi caydın Böyle mi yapardın sevmiş olsaydın Sana ben tapardım benim olsaydın Seni nereden gördüm görmez olsaydım Yüreğimde yara var durmadan kanar İnsan..

Tavuklu Bezelyeli Bulgur Pilavı Tarifi 02:56

Tavuklu Bezelyeli Bulgur Pilavı Tarifi

Malzemeler: 1 adet büyük boy soğan 4-5 yemek kaşığı zeytinyağı 1 adet tavuk göğsü 2 su bardağı pilavlık bulgur 2 adet havuç 1 yemek kaşığı domates salçası 1 tatlı kaşığı tatlı biber salçası (şart değil) 1 su bardağı don..

Keçi Patisi (Mayasız Pişi) Tarifi 03:35

Keçi Patisi (Mayasız Pişi) Tarifi

MALZEMELER 2,5 su bardağı un, 1 yumurta, 1/2 su bardağı yoğurt, 1 çay kaşığı karbonat, 1 tatlı kaşığı taze sıkılmış limon suyu, 1 tatlı kaşığı tuz, Kızartmak için bolca yağ. ************************* Bugün de bizim ora..

Soğuk Pancar Çorbası Tarifi 03:11

Soğuk Pancar Çorbası Tarifi

MALZEMELER 100 g (2 adet küçük boy) kırmızı pancar, 1/2 su bardağı buğday, 5 tepeleme yemek kaşığı yoğurt, 1 diş sarımsak, Yarım limonun suyu, Tuz, 4 su bardağı su, Servis sırasında süslemek için 1 avuç kıyılmış taze so..

Halde Dans Şov Yapan Amca 01:00

Halde Dans Şov Yapan Amca

Meyve sebze haline taze ürünler almak isteyenler bir amcanın müthiş dans performansı ile karşılaşmışlar...

  • PengoTV tarafından
  • 102 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Firar Eden Balık 00:27

Firar Eden Balık

Akşam yemeği için bir balık yakalayan tamirci balığı taze tutmak için dükkanın önünde su içinde leğene koymuş. Ancak balığın yemek olmaya niyeti yokmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 73 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ünlü Demirciören Çileği Tezgâhlarda 03:07

Ünlü Demirciören Çileği Tezgâhlarda

Geçimlerini çilekten elde eden üreticiler, köy yolu üzerinde açtıkları tezgâhlar ile Kütahyalı vatandaşlara taze çilek tattırmanın mutluluğunu yaşıyor...

Kayısı Kompostosu Tarifi 02:25

Kayısı Kompostosu Tarifi

500 g taze Kayısı, 3/4 su bardağı şeker, 2 lt su, 1 çubuk tarçın, 4 diş karanfil. ************************ Sahurda geleneğimiz önce akşamdan kalan yemeği yemek, ardından da kahvaltılık yiyecekler tüketmektir. O kahval..

 Fırında Kolay Burma Tatlısı 03:42

Fırında Kolay Burma Tatlısı

Not: Kullandığım borcam küçük olduğu için iki tane çıkıyor. Burma Kadayıf Tarifi için Malzemeler 500 gr taze kadayıf 125 gr tereyağı 1 çay bardağından biraz az sıvıyağ Arası için 300-400 gr badem veya şam fıstığı ( b..

Yoğurtlu Sultan Kebabı İftar Yemekleri 04:14

Yoğurtlu Sultan Kebabı İftar Yemekleri

Sultan Kebabı icin Malzemeler 3 adet taze yufka İç malzemesi için 1 adet büyükk tavuk göğsü ( eğer çok küçükse 2 adet kullanabilirsiniz ) Yarım çay bardağı sıvıyağ 1 adet yeşil biber (yoksa 1 adet soğan kullanın ) 1 ..

Fırında Mücver Tarifi  Fırında Kabak Mücveri 02:11

Fırında Mücver Tarifi Fırında Kabak Mücveri

Malzemeler 3 adet orta boy kabak 5-6 adet taze soğan Yarım demet dereotu 10-15 say maydanoz 100gr beyaz peynir 2 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 3 yemek kaşığı zeytinyağı ..

Hurma Alırken Ve Tüketirken Dikkat Edilmesi Gerekenler 04:49

Hurma Alırken Ve Tüketirken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Ramazan ayına sayılı günler kala hurma alırken ve tüketirken dikkat edilmesi gerekenleri anlatan esnaf Yasemin Özkan, işlenmiş hurmadan kaçınılmasını ve taze hurma alınmasını önerdi. Özkan, şeker hastalarının ise hurmayı..

18:01

"Kahve Değil Kimya Deposu İçiyorsunuz! 3' ü 1 Aradanın Sadece %9' u Ka

???? Paketli Gıdaların Sağlığımıza Olumsuz Etkileri Nelerdir? ???? Sağlıklı Alternatifler: Doğal ve Taze Yiyecek Seçenekleri ???? Paketli Gıdaların İçeriğinde Bulunan Zararlı Maddeler ???? Besin Değerleri Kaybı ve Hazır ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 8 görüntüleme
  • 9 ay önce
Kabak Mücver Tarifi  Mücver Nasıl Yapılır 02:01

Kabak Mücver Tarifi Mücver Nasıl Yapılır

Malzemeler 3 adet orta boy kabak 5-6 adet taze soğan Yarım demet dereotu 10-15 say maydanoz 100gr beyaz peynir 1 su bardağı un 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber Kızartma için ayçiçek yağı 3 adet yumurta İlk olar..

Su Böreği Tadında Kolay Tava Böreği  Börek Tarifleri 04:53

Su Böreği Tadında Kolay Tava Böreği Börek Tarifleri

Tava Böreği için Malzemeler 3 adet taze yufka 1 küçük kase beyaz peynir 1 küçük kase küçük küçük doğranmış kaşar peyniri Islatmak İçin 1 çay bardağı su yarım çay bardağı kadar sıvı yağ Kızartmak için 1 çorba kaşığ..

Bisküvili Pudingli Trifle Tarifi 01:55

Bisküvili Pudingli Trifle Tarifi

Bazen koca bir kase tatlı olsa da yesem diye hepimiz mutlaka düşünüyor ve hayalini kuruyoruzdur. İşte bu tarif tam da hayallerini kurduğumuz tatlı olabilir. Bol meyveli, jöleli, bisküvili, nefis bir puding ve krem şantin..

Üç Renkli Portakallı İrmik Tatlısı Tarifi Tatlı Tarifleri 04:02

Üç Renkli Portakallı İrmik Tatlısı Tarifi Tatlı Tarifleri

Portakallı irmik tatlısı malzemeleri Tabanı için - 2 paket kakaolu petibör bisküvi - 3 yemek kaşığı tereyağ - 5 yemek kaşığı süt Arası için - 1 litre süt - 1 su bardağı şeker - 1 su bardağı irmik - 1 çay b..

Çatlamayan Çökmeyen Harika Chessecake Tarifi Çilekli Cheescake Nasıl Yapılır  Çizkek 08:38

Çatlamayan Çökmeyen Harika Chessecake Tarifi Çilekli Cheescake Nasıl Y

300 gramlık yulaflı bisküvi içinde ceviz veya findik karisimida olabilir 2 çorba kaşığı kadar tereyağı Chees-cake’in iç dolgusu için malzemeler 500gr de fromage blanc ( veya onun 2,5 su bardagi süzme yoğurt ) 20cl..

Yeşil Kabak Salatası Tarifi 02:33

Yeşil Kabak Salatası Tarifi

Malzemeler 2 adet Yeşil Kabak 1 adet havuç 5 tepeleme yemek kaşığı yoğurt 2 diş sarımsak 1/2 su bardağı çekilmiş ceviz içi 1 avuç kıyılmış dere otu 2+1 yemek kaşığı zeytinyağı Tuz. En sevdiğim salatalardan biridir Yeşil ..

Üç Farklı Hatay Mezesi Tarifi 01:46

Üç Farklı Hatay Mezesi Tarifi

Zeytin Salatası İçin: 1,5 su bardağı kırık yeşil zeytin 4 dal taze soğan 1 demet maydanoz 1 adet domates 2 yemek kaşığı nar ekşisi 1 çay kaşığı pul biber 3 yemek kaşığı zeytinyağı Babagannuş İçin: 2 adet közlenmi..

Bayatlayan Bisküvileri Tazeleme 00:31

Bayatlayan Bisküvileri Tazeleme

Açıkta kaldığı için bayatlayan, yumuşayan bisküvileri birkaç dakika içinde taze alınmış hale getirebilirsiniz bu yöntemle. Aynı zamanda bisküvileriniz bayatlamamış olsa da tatlılarda kullanacağınız bisküvilerin daha gevr..

Çıtır Patates Kızartması Tarifi 03:04

Çıtır Patates Kızartması Tarifi

Tuz, Kızartmak için sıvı yağ. Patates Kızartması çok sevilir. Özellikle de sıcak ve Çıtır çıtırsa. Ama yağlı olması her zaman aman bu kadar yeter çok yemeyelim düşüncesiyle keyfi yarıda bıraktırır. İyi bir Patates kızart..

 Çıtır Börek Tarifi  Kolay Sodalı Börek 06:42

Çıtır Börek Tarifi Kolay Sodalı Börek

Çıtır börek için malzemeler 16 adet hazır Baklavalık yufka İki adet taze böreklik yufka Sosu için malzemeler 1 su bardağı soda (Maden suyu) 1 su bardağı süt Yarım su bardağı sıvıyağ 1 adet yumurta Bir çay kaşığı kadar t..