#Evde taze erişte yapımı

Afro Saçı Arkadaşları Tarafından Yakılan Adam 00:54

Afro Saçı Arkadaşları Tarafından Yakılan Adam

Kafası güzel adamların evde sızmış halde olan arkadaşlarının saçını yakarak eğlenmesi kameraya böyle yansımış...

  • JET TV tarafından
  • 903 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siccin 2 - 2015 Türk Filmi İzle 1:33:30

Siccin 2 - 2015 Türk Filmi İzle

Konusu : Hicran ile Adnan mutlu bir evlilik sürdürürken 2 yaşındaki oğullarını bir kaza sonucunda kaybedince hayatları alt üstü olur. Aynı evde yaşamaya devam etseler de artık iki yabancıdırlar. Hicran bunun üstüne bir ..

Merve Özkaynak - Herkese Uygun Yılbaşı Makyajı 16:21

Merve Özkaynak - Herkese Uygun Yılbaşı Makyajı

Muhtemelen şu sıralar hepimiz yılbaşı akşamı için planlar yapıyoruz. Şuraya mı gitsek yoksa evde sevdiklerimizi davet edip hep birlikte mi geçirsek… Plan ne olursa olsun hepimiz o akşam çok güzel görünmek ve özenli olmak..

İslim Kebabı Tarifi 13:44

İslim Kebabı Tarifi

En şık sunumu ile bugün sizlere köfteli islim kebabı tarifi hazırladık. Ve bizler çok beğendik ve sizlerinde beğeneceğinizi düşündük ve hemen sizlerle tarifini paylaşmak istedik. Misafirlerinize ve ailenize hazırlayabile..

Gündelik Yaşamda Uygulanabilecek Diş Beyazlatma Yöntemleri Nelerdir 01:09

Gündelik Yaşamda Uygulanabilecek Diş Beyazlatma Yöntemleri Nelerdir

Evde uygulanabilen diş beyazlatma yöntemleri, uzun vadede diş minelerine kalıcı zararlar verebilir. Örneğin karbonat-limon karışımıyla dişlerin fırçalanması, beyazlamayı sağlasa da diş minesinin aşınmasına sebep olur. Dü..

  • NABIZ tarafından
  • 913 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Elektronik sigara patlayınca yangın çıktı 05:01

Elektronik sigara patlayınca yangın çıktı

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde bir evde geceden şarja takılan elektronik sigaranın patlaması sonucu yangın çıktı. Yangında yaralanan olmazken, evdeki eşyaların büyük bir bölümü kullanılamaz hale geldi...

Bebek Gibi Uyutulan Kedi 00:37

Bebek Gibi Uyutulan Kedi

Bilmem farkında mısınız son yıllarda evde hayvan besleme oranı arttı. Özellikle kedi besleme bu güzel görüntüleri izliyoruz efendim..

  • JET TV tarafından
  • 1.095 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trileçe Tarifi 06:52

Trileçe Tarifi

Merhaba hanımlar, beyler bu videomuzda sizlere en kolay en pratik şekilde nasıl trileçe yapılır onları göstermeye çalıştık. İyi seyirler dilerim...

Hadise Fransız Sevgilisiyle İlgili İlk Kez Konuştu 00:46

Hadise Fransız Sevgilisiyle İlgili İlk Kez Konuştu

Hadise 30 Aralık akşamı Kıbrıs Girne’de açılan Les Ambassadeurs Hotel’de sevenleriyle bir araya geldi. Özel hayatıyla ilgili son dönemde çıkan haberlere de cevap veren Hadise, “Ben bu beraberliği hiçbir zaman konfirme et..

  • BETA tarafından
  • 1.084 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neden Kadınlar Günü 02:29

Neden Kadınlar Günü

Esası Dünya Emekçi Kadınlar Günü. İnsan hakları temelinde kadınların siyasi ve sosyal bilincinin geliştirilmesi, ekonomik, siyasi ve sosyal konumlarının tanımlanması amacıyla 1977 yılında Birleşmiş Milletler tarafından ..

Neden Yeşilçam Filmlerini Çok Sevdik 03:11

Neden Yeşilçam Filmlerini Çok Sevdik

Neden Yeşilçamı Çok Sevdik? #Yeşilçam bi mutlu sonlar silsilesi. 1980'e kadar çekilen filmler Türk sinemasının altın çağı olan Yeşilçam dönemine ait. Öyle ki 1960-70 yılları arasında toplam 1700 sinema filmi çekilmiş. Ş..

Takma Sakalla 1 Milyon TL'lik Soygun 01:10

Takma Sakalla 1 Milyon TL'lik Soygun

Bursa'da 41 yaşındaki Yunus K., müdür olarak çalıştığı altın toptancılığı yapan firmanın içinde 1 milyon lira bulunan kasasını çaldı. Tanınmamak için takma sakal ve bere takan Yunus K.'nin firmaya gelişi, levye ile güven..

  • JET TV tarafından
  • 1.061 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Spor Yapan Kadının Kopan Aşil Tendonundan Gelen Ürkütücü Ses 01:20

Spor Yapan Kadının Kopan Aşil Tendonundan Gelen Ürkütücü Ses

41 yaşındaki Tiffany Van Dyke evde spor yaparken kendini kameraya kaydediyordu. Isınma hareketleri yapan kadının bir anda aşil tendonu koptu. O anda kameranın kaydettiği ses ise bir hayli ürkütücü! ????..

  • JET TV tarafından
  • 866 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Her Yerde Twerk Yapan Adam 02:52

Her Yerde Twerk Yapan Adam

Evde, işte, sokakta, alışveriş merkezinde her yerde twerk yapan adam ve şaşkın insanlar...

  • JET TV tarafından
  • 1.221 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Üç Ay Önce Evlenen Ceren Moray Erkek Arkadaşıyla Yakalandı 02:11

Üç Ay Önce Evlenen Ceren Moray Erkek Arkadaşıyla Yakalandı

Ünlü oyuncu Ceren Moray uzun zamandır beraber olduğu sevgilisi Nicco ile geçen Eylül'de Bodrum'da düzenlenen törenle evlenmişti. “O hayat benim” dizisinin Efsun’u Ceren Moray önceki akşam Kuruçeşme’de bir erkek arkadaşıy..

  • BETA tarafından
  • 881 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beşamel Soslu Kıymalı Krep Sarma Yemeği 10:53

Beşamel Soslu Kıymalı Krep Sarma Yemeği

Malzemeler Kiymali harci icin gerekenler 500 gr dana kiyma(kusbasi tavuk yada dana etide olur) 2 tane dogranmis kuru sogan 3 yk siviyag 1 tane yesil biber 1 tane kirmizi biber 3 dis sarmisak 1 yk domates salcasi 1 cay ..

Portakallı Kurabiye Tarifi 04:58

Portakallı Kurabiye Tarifi

Portakalli kurabiye tarifi Malzemeler 1 tane portakal 1 su bardagi şeker(eger cok tatli seviyorsaniz 2 3 yemek kasigi sekeri arttirabilirsiniz) 2 yemek kasigi yogurt Yarim cay bardagi siviyag 2 tane yumurta(not.isterseni..

Anne - Mother Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle 2:01:11

Anne - Mother Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Kalça Protezi Ameliyatı Sonrası İyileşme Süreci Nasıldır 00:53

Kalça Protezi Ameliyatı Sonrası İyileşme Süreci Nasıldır

Kalça protezi yapılan bir hasta bir gün dinlendikten sonra yavaş yavaş yürütülmeye çalışılır. Üç-dört günün sonunda hastane koridorunda koltuk değneği ya da yürüteç yardımıyla yürüyebilir hale gelir. Evde de rehabilitasy..

  • NABIZ tarafından
  • 1.335 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çağla Şikel - Klasik Makyajım Makyaj Güzellik Bakım 13:35

Çağla Şikel - Klasik Makyajım Makyaj Güzellik Bakım

Etkili olduğu kadar bu basit makyaj tekniklerini kullanarak siz de kendi makyajınızı evde kolaylıkla yapabilirsiniz. Kanalıma abone olun, birleşelim, büyüyelim!..

Çağla Şikel - Selülitle Nasıl Savaştım Güzellik Bakım 04:34

Çağla Şikel - Selülitle Nasıl Savaştım Güzellik Bakım

Bütün kadınların düşmanı selülit tedavisinin en etkili yolu, özel karışımlı evde yapılacak selülit yağı ve masajı için videomu izleyin! Kanalıma abone olun, birleşelim, büyüyelim!..

 Etli Ekmek Tarifi 01:32

Etli Ekmek Tarifi

Malzemeler Hamuru için; 500 gr un Ilık su Tuz 1 paket yaş maya İç harcı: 250 gr kıyma 3 domates 3 soğan 3-4 sivri biber Sıvı yağ Tuz, karabiber, kırmızı biber Hazırlanışı; 1. Yoğurma kabına yaş maya ve ılık suyu alarak..

Süper Star Küslerin Barışmasıyla İlgili Bakın Ne Dedi 00:53

Süper Star Küslerin Barışmasıyla İlgili Bakın Ne Dedi

Süperstar Ajda Pekkan sanat camiasındaki küskünlükler ve barışmalar hakkında ilk kez konuştu. Yeni bir albüm müjdesi de veren ünlü şarkıcının yorgun ama keyifli halleri gözlerden kaçmadı. Volga Tamöz’ün stüdyo çıkışında ..

  • BETA tarafından
  • 626 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kadın Budu Köfte Tarifi 04:55

Kadın Budu Köfte Tarifi

malzemeler Yarım kilo dana kıyma bir tane kuru soğan 1 tutam maydanoz 1 çay bardağı pirinç tuz Karabiber pul biber kızartmak için sıvıyağ köftelerimizi bulamak için 2 tane yumurta ve 2 yemek kaşığı da un hazırlanışı..

Selanik Gevregi Biscotti  Tarifi 06:20

Selanik Gevregi Biscotti Tarifi

Malzemeler 4 tane yumurta 1 su bardagi arti 1 cay bardagi seker 1 su bardagi siviyag 1 yemek kasigi sirke 1 tane portakal kabugu rendesi 1 paket vanilya 1 paket kabartmatozu Herbirinden 1 cay bardagi kadar koydum kuru üz..

Çağla Şikel - Yırtık Kotlarımı Nasıl Yapıyorum Kendin Yap 05:31

Çağla Şikel - Yırtık Kotlarımı Nasıl Yapıyorum Kendin Yap

Eskimiş, giymekten sıkıldığınız, biraz değişikliğe ihtiyacı olan kotları yeniden yaratmak için hızlı, pratik yöntemlerle evde kolayca yapabileceğiniz yırtık kot videomu izleyin! Kanalıma abone olun, birleşelim, büyüyelim..

Çağla Şikel - İnce Çoraptan Nasıl Body Yapıyorum Kendin Yap 02:56

Çağla Şikel - İnce Çoraptan Nasıl Body Yapıyorum Kendin Yap

Sadece 2 dakikanızı alacak birbirinden değişik ve güzel çoraplarla evde kolayca kendi bodyinizi videomu izleyerek tasarlayabilirsiniz. Kanalıma abone olun, birleşelim, büyüyelim!..

Çağla Şikel - Tişörtünü Kendin Yap 05:35

Çağla Şikel - Tişörtünü Kendin Yap

Videomu izleyerek evde kolayca kendi tarzınızı yansıtan bir tişört tasarlayabilirsiniz. Kanalıma abone olun, birleşelim, büyüyelim!..

Çağla Şikel - Yüz Tipine Göre Tek Tokayla Pratik Saç Toplama Önerilerim Güzellik Bakım 06:07

Çağla Şikel - Yüz Tipine Göre Tek Tokayla Pratik Saç Toplama Önerileri

Yüz tipinize göre birbirinden farklı pratik evde kolayca yapabileceğiniz saç toplama modelleri için videomu izleyin! Kanalıma abone olun, birleşelim, büyüyelim!..

Balkabaklı Bisküvili Toplar Tarifi 05:31

Balkabaklı Bisküvili Toplar Tarifi

MALZEMELER 2 paket pedibör bisküvi 1 cay kasigi dolusu tarcin(istemiyorsaniz katmayin) 1 su bardagi ince sekilde kiyilmis ceviz bulamak icin hindistancevizi Benim evde bir gün önceden pisirdigim kabak tatlim vardi onu k..