#Evde taze erişte yapımı

Kolay Kepekli Kıymalı Makarna Tarifi 02:47

Kolay Kepekli Kıymalı Makarna Tarifi

Kepekli makarnadan kıymalı makarna tarifi arıyorsanız doğru yerdesiniz! Kepekli makarnanın içeriğinde bulunan buğday kepeği sayesinde normal beyaz makarnalardan daha sağlıklı ve besleyici bir gıda. İçine kıymada katıldığ..

Kolay Kandil Simidi Tarifi Susamlı Yumurtalı Çörek Otlu 03:07

Kolay Kandil Simidi Tarifi Susamlı Yumurtalı Çörek Otlu

Sizlere bu videoda nefis bir kandil simidi tarifi vereceğiz. Artık kandil simidinizi pastanelerden ve fırınlardan hangi yağlarla yapıldığını bilmediğiniz kandil simitlerini almanıza gerek kalmayacak bir tarif vereceğiz. ..

Lokumlu Mini Açma Tarifi - Poğaça Tarifleri 04:05

Lokumlu Mini Açma Tarifi - Poğaça Tarifleri

Poğaça tarifleri sevenler için nefis lokumlu mini açma tarifi videosu hazırladık. Yumuşacık hamuru ve içinde rengarenk kuş lokumları ile çay ve kahve yanında enfes bir lezzet. Lokumlu mini açma nasıl yapılır ve tam ölçü..

Şakşuka Tarifi - Meze Tarifleri 03:14

Şakşuka Tarifi - Meze Tarifleri

Meze tarifleri sevenlere özel şakşuka tarifi videosu hazırladık. Özel günlerinizde ve yemeklerinizin yanında nefis patlıcanlı meze evde kolayca yapabilirisiniz. Şakşuka nasıl yapılır ve tam ölçülü malzemeleri tüm ayrınt..

İlayda Özkök Tırnak Bakım Rutinim Favori Ojelerim 08:25

İlayda Özkök Tırnak Bakım Rutinim Favori Ojelerim

Evde kendi kendime uyguladığım tırnak bakımım ve favori ojelerim...

Mantarlı Tavuk Sote Tarifi  Sebzeli Tavuk Yemeği Tarifi 05:32

Mantarlı Tavuk Sote Tarifi Sebzeli Tavuk Yemeği Tarifi

Bu tarifimizde sizlere kolay ve nefis bir yemek tarifi olan tavuk sote tarifi paylaşacağız. Mantarlı,havuçlu ve daha bir çok sebze ile yapılan bu harika tavuk yemeğini yapmak için videomuzu izleyebilirsiniz. Tavuk yemekl..

Fırında Yumurtalı Ekmek Tarifi 02:03

Fırında Yumurtalı Ekmek Tarifi

Dilimlenmiş 1 adet ekmek (yaklaşık 10-12 dilim), 2 Yumurta, 1 su bardağı süt, Tuz, 1 su bardağı ince rendelenmiş kaşar peyniri. *************************** Yumurtalı Ekmek direkt çocukluğumdur benim. Annem evde yaptığı ..

Kumpir Tarifi 02:41

Kumpir Tarifi

Malzemeler: 4 adet büyük boy patates, 2 yemek kaşığı tereyağı, 200 g kaşar rendesi, Üzeri için damak zevkinize göre salatalık malzemeler (Benim kullandıklarım; kornişon turşu, mor lahana salatası, amerikan salatası, kö..

Sebile Ölmez Slıme Allık İnceliyorum Kendin Yap 11:22

Sebile Ölmez Slıme Allık İnceliyorum Kendin Yap

Merhaba, bu kez videomda çok değişik, slime gibi görünen Givenchy Blush Memoire De Forme Pop Up Jelly Blush allığı inceledim. Ayrıca evde slime şeklinde aydınlatıcı yaptım. Videonun içinde ileride ışığı kıstığım yerlerde..

Engelli Eşini Yanmaktan Son Anda Kurtardı Çıkan Yangında 5 Kişilik Aile Evsiz Kaldı 05:52

Engelli Eşini Yanmaktan Son Anda Kurtardı Çıkan Yangında 5 Kişilik Ail

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde geçtiğimiz perşembe günü çıkan yangında evin içinde mahsur kalan yürüme engelli eşini alevlerin arasına girip kurtaran Ali Akyol, evsiz kalmanın üzüntüsünü yaşıyor. Yanan evde inceleme yapan..

Gazozlu Tatlı Tarifi - Tatlı Tarifleri 04:55

Gazozlu Tatlı Tarifi - Tatlı Tarifleri

Hamur ve şerbetli tatlı tarifleri sevenler için gazozlu tatlı tarifi videosu hazırladık. İçinde ceviz ve tam kıvamında şerbeti ile nefis bir tatlı mutlaka denemelisiniz. Gazoz tatlısı nasıl yapılır ve tam ölçülü malzeme..

Yoğurtlu Makarna Salatası Tarifi 02:58

Yoğurtlu Makarna Salatası Tarifi

MALZEMELER Yarım paket boncuk Makarna 3 tepeleme yemek kaşığı Yoğurt 2 tepeleme yemek kaşığı mayonez 2 su bardağı garnitür 1 çay bardağı haşlanmış mısır 1 avuç kıyılmış dere otu 2 diş sarımsak 3-4 adet kornişon turşu 2..

Çikolatalı Milkshake Tarifi 01:39

Çikolatalı Milkshake Tarifi

Malzemeler: 6 top çikolatalı dondurma, 5 adet buz küpü, 1/2 çay bardağı damla Çikolata, 2 tatlı kaşığı bal, 2 su bardağı süt. ********************* Instagram hesabımda bahsetmiştim geçenlerde. Hafta sonu çilekli Milksh..

Tavuklu Tirit Tarifi 06:43

Tavuklu Tirit Tarifi

Malzemeler: Tabanı için; Bayat ekmek, Domates sosu için; 1 adet soğan, 3 adet domates, 2 silme yemek kaşığı salça, 3 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı nane, 1 tatlı kaşığı kekik, Tuz. Yoğurt sosu için; 2 su barda..

Çağla Güzellik Bakım Yüz Tipine Göre Tek Tokayla Pratik Saç Toplama Önerilerim 06:07

Çağla Güzellik Bakım Yüz Tipine Göre Tek Tokayla Pratik Saç Toplama Ön

Yüz tipinize göre birbirinden farklı pratik evde kolayca yapabileceğiniz saç toplama modelleri için videomu izleyin! İzlemekle kalmayın, merak ettiklerinizi sorun, cevaplayım. Kanalıma abone olun, birleşelim, büyüyelim!..

Çağla Kendin Yap Tişörtünü 05:35

Çağla Kendin Yap Tişörtünü

Videomu izleyerek evde kolayca kendi tarzınızı yansıtan bir tişört tasarlayabilirsiniz...

Giyen Bayan Kendin Yap Ütü ile Kumaşa Baskı 03:27

Giyen Bayan Kendin Yap Ütü ile Kumaşa Baskı

Ütü ile evde kolayca kumaşlarınıza desen baskısı yapabilirsiniz. İster tişörtlerinize ister başka tür kumaşa kolayca desen uygulamak ve transfer etmek çok kolay...

Pratik Tuzlu Bisküvi Tarifi 02:58

Pratik Tuzlu Bisküvi Tarifi

Evde ekmek olmadığını farkettiğinizde yarım saate hazırlayıp pişirebileceğiniz, özellikle çorbalarınıza harika bir eşlikçi olacak lezzetli bir bisküvi tarifi..

Anne Köftesi Tarifi (Yanına da Fırın Patates!) 01:06

Anne Köftesi Tarifi (Yanına da Fırın Patates!)

Çocukken en sevdiğimiz yemeklerin başında gelen anne eli değmiş köfteleri tıpkı anneniz gibi yapmaya ne dersiniz? Annenizin elinden yediğiniz köftelerin tadını başka hiçbir yerde bulamadıysanız şimdi anne köftesini bu ne..

Yavru Yaban Hayvanları Doğaya Ait Onun Yeri Doğa Doğada Bırak 03:45

Yavru Yaban Hayvanları Doğaya Ait Onun Yeri Doğa Doğada Bırak

Yaban hayvanlarının doğadan izinsiz olarak yakalanmaları ve bulundurulmaları 4915 Sayılı Kara Avcılığı Kanunu hükümlerine ve Merkez Av Komisyonu (MAK) Kararlarına göre yasak olup aksine hareket edenler ağır para cezasıyl..

  • JET TV tarafından
  • 692 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çikolatalı Tart Tarifi 04:21

Çikolatalı Tart Tarifi

Malzemeler:Tabanı için; 20 adet petit beurre bisküvi, 2 tepeleme yemek kaşığı tereyağ, 1 tepeleme yemek kaşığı kakao. Üzeri için; 200 gr Çikolata (damak zevkinize göre bitter veya sütlü olabilir), 100 gr tereyağ, 3 yemek..

Dereotlu Bezelye Yemeği Tarifi - Yemek Tarifleri 02:04

Dereotlu Bezelye Yemeği Tarifi - Yemek Tarifleri

Sebzeli yemek tarifleri yapın diye bize yazanlar için güzel bir dereotlu bezelye yemeği tarifi videosu hazırladık. Evde bulunabilecek az miktarda malzemeler ile nefis bir yemek yapabilirsiniz...

Tavada Cevizli Kadayıf Tatlısı Tarifi 03:45

Tavada Cevizli Kadayıf Tatlısı Tarifi

Şerbetli tatlı tarifleri sevenlere özel evde kolayca yapılabilen cevizli kadayıf tatlısı tarifi videosu hazırladık. Çok az malzeme ile yapılabilen tavada cevizli kadayıf tatlısı nasıl yapılır ve tam ölçülü malzemeleri ne..

Fatmanur Öztekin Kısa Saçlılar İçin 6 Farklı Saç Modeli Isısız 12:36

Fatmanur Öztekin Kısa Saçlılar İçin 6 Farklı Saç Modeli Isısız

Herkese yeniden merhaba Bugün kanalımda sizinle birlikte saçlarımı evde nasıl kolay şekillendiriyorum hemde ısı kullanmayarak bunları sizlerle paylaşmak istedim hazır yaz geliyoken işinize yarar diye düşündüm, umarım be..

Kahvaltılık Çikolatalı Fındık Kreması (Nutella) Tarifi 04:07

Kahvaltılık Çikolatalı Fındık Kreması (Nutella) Tarifi

Malzemeler: 140 g sütlü Çikolata, 100 ml krema, 1,5 su bardağı Fındık, 1 silme yemek kaşığı kakao. Hani bir reklam var aramızda çikolatalı gofret sevmeyen var mıııı? diyor bir öğrenci. Ben de öyle başlamak istiyorum y..

En Kolayından Lezzetli Şiş Kebab Tarifi İster Mangalda İster Tavada Yapın 03:33

En Kolayından Lezzetli Şiş Kebab Tarifi İster Mangalda İster Tavada Ya

1 kg kıyma 2 çay kaşığı kadar pul biber Yarım çay kaşığı karabiber Biraz kekik isteye göre kimyon da ilave edebilirsiniz 1 yemek kaşığı dolu tatlı toz kırmızı Ve tuz Evde kolay şiş kebap nasıl yapılır Kıymanın üzerin..

Kakaolu Makaron Tarifi 09:12

Kakaolu Makaron Tarifi

Malzemeler: 2 orta boy yumurtanın akı, 3 yemek kaşığı toz şeker, 75 g çiğ badem, 1 su bardağı pudra şekeri, 3 yemek kaşığı Kakao, 1 tutam tuz, 2-3 damla limon suyu. Dolgu kreması için; 120 g bitter çikolata, 100 ml krema..

Tavada Sazan Balığı Tarifi  Sazan Nasıl Pişirilir 02:17

Tavada Sazan Balığı Tarifi Sazan Nasıl Pişirilir

Tavada sazan balığı nasıl yapılır ve sazan balığı nasıl pişirilir merak edenler için nefis bir tarif videosu hazırladık. Güzelce temizlendikten sonra tuzlanmış ve mısır ununa bulanmış sazan balığı, bolca kızgın yağda kız..

Fatmanur Öztekin Ev Partisine Benimle Hazırlanın 20:47

Fatmanur Öztekin Ev Partisine Benimle Hazırlanın

Herkese merhaba bugün sizlerle yılbaşı makyajları serisinin 4. videosunu çekiyorum, yılbaşını evde partileyerek kutlicaklar için şaç makyaj ve kombin önerisinde bulunduğum bir video çektim ben videoyu çekerkende editler..

Fatmanur Öztekin En Hızlı Uçuk Geçirme Yöntemleri 08:57

Fatmanur Öztekin En Hızlı Uçuk Geçirme Yöntemleri

Herkese yeniden merhaba Bugün kanalımda sizinle birlikte uçuklar nasıl tedavi edilir evde nasıl kolay bir şekilde uçuklarımızı söndürürüz bunlardan bahsettiğim bir video çektim, umarım beğenerek ve severek izlersiniz :)..