#Evde tek başınayken kediler

Esmeray  Gel Teskere 03:34

Esmeray Gel Teskere

Gel tezkere, gel tezkere bitsin bu gurbet Evde baban anan yüzüne hasret Yolunu gözleyen yarin yüzüne hasret Bir yıl oldu davul zurna yolcu ettik seni Duvarın üstüne astık yırtık resmini Hiç gam yemem yaş dolsa da gö..

Ekmek Tarifi 04:48

Ekmek Tarifi

Evde yeni pişmiş çıtır bir ekmeğe kim hayır diyebilir? İçine eklediğim patates ile içi yumuşak ve geç bayatlayan nefis bir ev ekmeği tarifi paylaşacağım sizinle. Evde ekmek yapmak aslında sanıldığından kolay. Ancak bazı ..

Ece Seçkin'in Evini Soyan Hırsızlar Yakalandı 06:00

Ece Seçkin'in Evini Soyan Hırsızlar Yakalandı

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 667 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çikolatalı Mousse Tarifi 03:04

Çikolatalı Mousse Tarifi

100 g bitter Çikolata, 100 g sütlü Çikolata, 200 ml (1 paket) krema, 60 g tereyağı, 1/4 su bardağı süt, 1 adet yumurta (sarısı ve akı ayrılmış). ************************* Bugün Ankara’da hava o kadar soğuk ki, yaz mevs..

Ev Yapımı Nefis Çikolata Sosu Tarifi  Ev Yemeği Tarifleri 01:39

Ev Yapımı Nefis Çikolata Sosu Tarifi Ev Yemeği Tarifleri

Bugün yine sizlere normalde dışarıdan satın almak zorunda kaldığınız çikolata sosunun tarifini vereceğiz. Her tatlınızda kullanabileceğiniz bu lezzetli sosu yapmak hiç zor değil. İster dondurmanızın üzerine ister kekiniz..

Peynirli Pastane Poğaçası Tarifi 04:33

Peynirli Pastane Poğaçası Tarifi

MALZEMELER 2 yumurta (birinin sarısı üzerine sürülmek için ayrılacak), 1 su bardağı ılık süt, 1 su bardağı ılık su, 150 gr tereyağ (eritilmiş), 6-7 su bardağı un, 1 küçük paket (instant) toz maya, 2 yemek kaşığı toz şe..

Acılı Ezme Tarifi 01:50

Acılı Ezme Tarifi

1 adet soğan, 2 adet olgun domates, 2 adet yeşil Acı biber, 2 diş sarımsak, 1 avuç maydanoz, 1 avuç dereotu, 1 yemek kaşığı domates salçası, 1 yemek kaşığı biber salçası, 1/2 çay bardağı çekilmiş ceviz içi, 1/2 çay kaşığ..

Fırında Patates Cipsi Tarifi 04:24

Fırında Patates Cipsi Tarifi

Malzemeler: 2 adet orta boy patates, 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber, 1 çay kaşığı tuz. Patates cipsini sevmeyen kimse yoktur sanırım. Ola ki siz sevmiyorsunuz evde seven birileri mutlaka vardır..

Şanlıurfa’da salça sezonu başladı 07:05

Şanlıurfa’da salça sezonu başladı

Şanlıurfa’da, domates ve biber hasadının başlamasıyla birlikte salça yapmak isteyenler, sıkma tesislerinin yolunu tuttu. Günde 10 ile 15 ton arasında domates ve biberi salça yapmaya hazır hale getirdiklerini aktaran işle..

17 yaşındaki Cemile'nin katili yakalandı! Acılı anne A Haber'e konuştu- Evladım elimden kayıp gitti 02:11

17 yaşındaki Cemile'nin katili yakalandı! Acılı anne A Haber'e konuştu

Sultangazi’de Cemile Şenel'in öldürülmesiyle ilgili aranan firari Nusret T. yakalandı. Olay, 3 Ağustos günü saat 23.00 sıralarında Sultangazi 50.Yıl Mahallesinde meydana gelmişti. Cemile Şenel (18) arkadaşlarıyla evde o..

Koronayı yenen hemşire- Bir nefes çekmeye hasret kalarak ağlayan hastalarımız var 05:56

Koronayı yenen hemşire- Bir nefes çekmeye hasret kalarak ağlayan hasta

Mersin'de, koronavirüs salgınına yakalanan 25 yıllık hemşire Mehmet Nalpara (43), 2 çocuğunu bir yakınının evine yerleştirdikten sonra eşiyle birlikte ayrı odalarda 10 gün boyunca karantinada kaldı. İlaç tedavisinin ardı..

Ancak Filmlerde Olur Denilen Olay Gaziantep'te Yaşandı 06:07

Ancak Filmlerde Olur Denilen Olay Gaziantep'te Yaşandı

Benzerine ancak Yeşilçam filmlerinde rastlanılabilecek olay Gaziantep'te gerçek oldu. Yağmurlu bir günde kapısını çalan Safiye Şimşek, kendisine sığınan talihsiz kadının hikayesini duyunca yardım elini uzattı. Şimşek, ko..

Bilge Nila - Geçer 03:33

Bilge Nila - Geçer

Bilge Nila - Geçer Dinle Geçer şarkı sözleri ile O günlerde hayallerden beklediği çok şey vardı Derinliklerde yatan eksik duygular kaldı Topladığı güller solardı, söylediği sözler yorardı Tek bir istediği vardı ama k..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 6 yıl önce
15 gündür kayıp Miraç'ın annesi- Oğlumu bulun 09:44

15 gündür kayıp Miraç'ın annesi- Oğlumu bulun

Diyarbakır’ın Dicle ilçesinde, bayram ziyaretine geldikleri anneannesinin evinin önünde oynarken kaybolan 4 yaşındaki Miraç Çiçek, 15 gündür bulunamadı. Miraç'ın annesi Firdevs Çiçek, gözyaşları içerisinde oğlunun bulunm..

Minik Buse, Kadavra Böbreği İle Hayata Tutundu 07:01

Minik Buse, Kadavra Böbreği İle Hayata Tutundu

Nadir görülen bir organ yetmezliği sendromu ile Aydın Nazilli'de dünyaya gelen ve doğduğu günden beri hastanelerde yaşam mücadelesi veren 4 yaşındaki minik Buse yeniden hayata tutundu. Buse’ye İstanbul’da gerçekleştirile..

Münevver Karabulut Davasında Şok İddia Fetö Parmağı Var 04:05

Münevver Karabulut Davasında Şok İddia Fetö Parmağı Var

Evdeki kayıp 700 bin euro davası çözülemedi. 3 hakimin değiştiği, 8,5 yıl süren davada sona gelindi. Dava karar için Ocak ayına ertelendi. Davanın 8,5 yıl sürmesine isyan eden Avukat Epözdemir, FETÖ terör örgütünün mensu..

Nihat Hatipoğlu'ndan İzleyiciye Tüyler Ürperten Yanıt 07:42

Nihat Hatipoğlu'ndan İzleyiciye Tüyler Ürperten Yanıt

Ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu, programına telefonla bağlanan izleyicinin Evimiz çiş kokuyor. Nedeni ne olabilir? sorusuna Evde yalnız değilsiniz cevabını verdi. Atv'de dini program yapan Nihat Hatipoğlu'na telefonl..

  • ANKA tarafından
  • 843 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başak Sayan'ın Muhteşem Evi 00:53

Başak Sayan'ın Muhteşem Evi

Dördüncü yıla giren ve dramın bir nebze olsun hız kesmediği Yaprak Dökümü dizisinde komplolar kuran Ceyda karakterine hayat veriyor Başak Sayan. Malum, dizide yer alan her evde bir ıstırap var. “Ama gördüğünüz gibi evimd..

  • ANKA tarafından
  • 738 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ay Çöreği Tarifi  Cevizli Üzümlü Tatlı Ev Çörekleri 05:59

Ay Çöreği Tarifi Cevizli Üzümlü Tatlı Ev Çörekleri

Daha önce pastanelerden satın aldığınız nefis ay çöreklerini evde yapabileceğinizi düşündünüz mü ? Dış hamurunu hazırlamak gayet basit olan bu çöreğin geriye sadece içindeki kakaolu kısmını hazırlamak kalıyor. İçindeki k..

15 Temmuz Şehidinin Evi Müze Oldu 07:29

15 Temmuz Şehidinin Evi Müze Oldu

15 Temmuz Şehidinin Evi Müze Oldu 15 Temmuz darbe girişimi şehitlerinden Tolga Ecebalın'ın babası, oğlunun Balat'ta yaşadığı evini müze haline getirdi. Şehit babası Ecebalın, oğlunun, 'Bir gün ben gidersem boşa gitmem ..

Atıştırmalık Baharatlı Nohut Tarifi 02:42

Atıştırmalık Baharatlı Nohut Tarifi

500 g haşlanmış Nohut, 1 yemek kaşığı sıvı yağ, Yarım çay kaşığı toz karabiber, Yarım çay kaşığı toz zencefil, Yarım çay kaşığı toz kırmızı biber, Yarım çay kaşığı kişniş, Yarım çay kaşığı kimyon, Yarım çay kaşığı muskat..

Ablaların Gizli Kamera Görüntüleri - Cemaat Ablası Derya Turgut FETÖ' yü Anlattı 10:07

Ablaların Gizli Kamera Görüntüleri - Cemaat Ablası Derya Turgut FETÖ'

Derya Turgut Ablalar Haftada bir gün bölge toplantıları yapıldığını belirten Turgut, şöyle konuştu: Bölgenin başkan ablaları olurdu. O evlerde toplanılır, tüm öğrenciler gelirdi. Daha çok FETÖ kitapları okunurdu. Onun ü..

Bamya Nasıl Temizlenir Mutfak Püf Noktaları 01:03

Bamya Nasıl Temizlenir Mutfak Püf Noktaları

Benim için kış hazırlıklarının vazgeçilmezi dondurucuya attığım bamya ve taze fasulyedir. Bamya temizlemesi biraz daha vakit aldığı için daha fazla gündeme sahiptir bizim evde. Ben genelde Yasin'in de evde olduğu bir zam..

Sezen Aksu - Yetinmeyi Bilir Misin? (Official Video) 02:58

Sezen Aksu - Yetinmeyi Bilir Misin? (Official Video)

Bu şarkının bestecisi Serkan İzzet Özdoğan. Aysel’imin bana tanıştırdığı o zamanın genç yeteneklerinden biridir. Stüdyomun Kanlıca Kavacık’ta olduğu 2000’li yılların başları... Aysel, Serkan’ın çok güzel besteleri ol..

  • TEK KANAL tarafından
  • 66 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı 08:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yıl mesajı yayımladı. Erdoğan, yeni yıl mesajında Terör örgütlerinin başını ezeceğiz, 2023 hedeflerimizi gerçekleştireceğiz dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni yıl mes..

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun 03:46

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhtarlar toplantısında bir gaziyi oyalayan kaymakama sert tepki göstererek Ey kaymakam sen kendini ne sanıyorsun? Haddini bileceksin. Haddini bilmediğin zaman da sana haddini bildirirler. Bunu da..

Nusret Ete Öpücük Attı 00:57

Nusret Ete Öpücük Attı

Etin tüm hazırlık aşamalarıyla tek tek kendisi ilgilenen Nusret'in ete öpücük attığı anlar da takipçilerinin gözünden kaçmadı. Nusret bu kez gelen siparişin A'dan Z'ye nasıl hazırlandığını gözler önüne serdi. Etin tüm ha..

  • PITIRCIK tarafından
  • 624 görüntüleme
  • 8 yıl önce
TSK ile ÖSO Harekete Geçti 03:45

TSK ile ÖSO Harekete Geçti

TSK ile ÖSO Harekete Geçti Fırat Kalkanı Operasyonunun 61’ıncı gününde El Bab ile Tel Rıfat bölgesinde DEAŞ’a son darbeyi indirmek için Türk Silahlı Kuvvetleri ile Özgür Suriye Ordusu yığınak yaparken, Tanklar TIR’lar ..

Bir Babanın İki Büyük Acısı 06:53

Bir Babanın İki Büyük Acısı

Bir Babanın İki Büyük Acısı Gaziantep'te yaşayan Abdürrezzak Karadağ'ın kas erimesi bulunan iki çocuğu gözleri önünde her geçen gün eriyor. Karadağ, hastalığından dolayı yürüyemeyen büyük oğlunu sırtında taşırken, sürek..

Öso Komutanı Fehim İsa Mayını Elleriyle Çıkarttı 01:59

Öso Komutanı Fehim İsa Mayını Elleriyle Çıkarttı

Öso Komutanı Fehim İsa Mayını Elleriyle Çıkarttı ÖSO birliklerinin El Bab’a ilerleyişi devam ederken, ele geçirilen bölgelerde ise mayınlar tespit edilip işaretleniyor. Geçiş güzergahındaki mayınlar ise tek tek temizlen..