#Evde tek başınayken kediler

Baskın Türkçe Dublaj Film İzle 1:40:45

Baskın Türkçe Dublaj Film İzle

Filmin Konusu Özel olarak eğitilmiş bir operasyon takımına gelen önemli bir ihbar üzerine şehir dışında bulunan mahallelerden birine baskın düzenlemek üzere hazırlıklar yapılır. İhbar ise önemli bir uyuşturucu tacirinin ..

  • Film İzle tarafından
  • 14.231 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dilenmek için belediyeyi seçince yakayı ele verdi 02:27

Dilenmek için belediyeyi seçince yakayı ele verdi

Küçükçekmece Belediyesi’ne sıradan bir vatandaş olarak giren R.D. şüpheli hareketleriyle özel güvenlik görevlilerinin dikkatini çekti. Belediyenin tüm birimlerini tek tek gezerek dilenen R.D, zabıta ekiplerinin müdahales..

Çakmak Koleksiyonun Bokunu Çıkarmak 03:25

Çakmak Koleksiyonun Bokunu Çıkarmak

Türlü türlü aletlerle çakmak koleksiyonu yapan abimiz bizim için tek tek tanıtıyor izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 869 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Terör Yuvalarına 600 Polisle Uygulama 03:19

Terör Yuvalarına 600 Polisle Uygulama

Adana'da bölücü terör örgütü yandaşları tarafından sık sık korsan gösteri yapılan mahallelere 600 polisle uygulama yapıldı. Adana Emniyet Müdürlü Osman Ak, bölücü terör örgütü PKK yandaşlarının sık sık korsan gösteri ya..

Sarıkamış Şehitleri Anısına 63 Metrelik Dev Türk Bayrağı 03:43

Sarıkamış Şehitleri Anısına 63 Metrelik Dev Türk Bayrağı

Zonguldak’ta Sarıkamış şehitlerini anma programında 63 metrelik dev Türk bayrağı açıldı. İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından Sarıkamış şehitlerini anma programı düzenlendi. Madenci Anıtı önünde toplanan onlarca vat..

Mehmet Erdem - Sussan olmuyor susmasan olmaz 04:13

Mehmet Erdem - Sussan olmuyor susmasan olmaz

Şikayetim var cümle yasaktan Dillerimi hakim bey bağlasan durmaz Gelsin jandarma polis karakoldan Fikrim firarda mapusa sığmaz eyvah Mapusa sığmaz eyvah Gün olur yerle yeksan olurum Gün olur şahım devri devranda Kanun üs..

15 Temmuz'dan Ilk Kez Yayınlanan Görüntüler 01:45

15 Temmuz'dan Ilk Kez Yayınlanan Görüntüler

FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında Özel Kuvvetler Komutanlığında yaşananlar anbean güvenlik kameralarınca kaydedildi. Hain gecede güvenlik kameralarından elden edilen görüntüler dava dosyasına girdi. C..

Bir Örümceğe Yardım Etmek 03:21

Bir Örümceğe Yardım Etmek

Herhalde Teksas'ın örümcek reisi olan abimiz örümceğin ayaklarına dolanmış toz yüzünden yürüyemediğini fark ediyor ve yardım ediyor. Örümcek yardımcı olmak isteyen adama önce direniyor, sonra ne yaptığını anlayıp ayaklar..

  • JET TV tarafından
  • 1.192 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Grinç Türkçe Dublajlı Orijinal Fragmanı 02:12

Grinç Türkçe Dublajlı Orijinal Fragmanı

Noel coşkusu, Whoville kasabasının her sokağında müthiş bir şekilde yaşanmaktadır. Noel heyecanı artık çok yakındır. Kasaba halkının tek derdi, diğer insanlara çok güzel hediyler almaktır. Bu kasabaya Crumpit Dağı'nın te..

Sıla Günaydın Sevgilim 00:23

Sıla Günaydın Sevgilim

Aşk tutamicaksan, bana söz verme tanırım kendimi zor başeder aramızda kalsın çok vakit saydım Eğitilmiyor bu kalp, gitti mi gider Gönül niyette, bana acil şifalar Günaydın sevgilim nasıldı rüyalar Beni de gördün mü? Yo..

Kocasına Kızan Kadın, Arabayı Böyle Parçaladı 01:44

Kocasına Kızan Kadın, Arabayı Böyle Parçaladı

Adana'da eşiyle tartışan bir kadın, öfkesini kocasının otomobilinden çıkardı. Kilit parke taşıyla anaca dakikalarca zarar veren kadın, saniye saniye görüntülere yansıdı. Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesinde mey..

  • PITIRCIK tarafından
  • 942 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gülben Ergen - Avrupa _ Milli Takım 04:58

Gülben Ergen - Avrupa _ Milli Takım

Yaz haydi yaz Yaz futbolun tarihini Kupaya giden bu yollarda İnlet yerleri gökleri Gol haydi gol gol gol! Türkiye’m göster kendini Tek yürek olduk yanındayız Durma coştur gönülleri Rap: İmkansız gelen zaferlerle doğdu ..

Orhan Demir - Ne Sayarsan Say 04:24

Orhan Demir - Ne Sayarsan Say

Bir tek gülüşüne bin şiir yazdım Deli divane de ne sayarsan say Hayatın boyunca ilk defa sevdin Canım de gülüm de ne sayarsan say Hayatın boyunca ilk defa sevdin Canım de gülüm de ne sayarsan say Öldürdün sen beni ..

Donmak Üzere Olan Leylekleri Evine Alıp Hayata Döndüren Türk Aile 00:31

Donmak Üzere Olan Leylekleri Evine Alıp Hayata Döndüren Türk Aile

Kışı tekrardan yaşayan komşu ülkemiz Bulgaristan yoğun kar yağışına maruz kalmış. Bu kar yağışından leylekler de etkilenmiş. Bulgaristan’da yaşayan Türk aile donmak üzere olan leylekleri kucaklayıp evine almış ve yiyecek..

  • JET TV tarafından
  • 774 görüntüleme
  • 7 yıl önce
One Day 2017 Türkçe Altyazı Hd İzle 1:52:59

One Day 2017 Türkçe Altyazı Hd İzle

Konusu: Film, bir sigorta müfettişinin (Kim Nam-Gil) bir davayı araştırmak için gittiği bir hastanede sadece kendisinin görebildiği bir kadının ruhu (Chun Woo-Hee) ile karşılaşmasından sonra gelişen olayları konu almakta..

  • KAPALI SET tarafından
  • 7.850 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Garez 3 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:30:30

Garez 3 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Şeytani ruha sahip Kayako'yu durdurabilecek tek kişi genç bir Japon kadındır. Elinde onu durdurabilecek bilgilerle Chicago'ya, şeytani ruh tarafından lanetlenen ailenin dairesine giden kadın, onları koruma ve g..

Erdoğan_ Ülkemize, Milletimize ve Şahsıma Kurulan Bazı Tuzakları Geç Gördük 06:08

Erdoğan_ Ülkemize, Milletimize ve Şahsıma Kurulan Bazı Tuzakları Geç G

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 17-25 Aralık operasyonunu birileri şahsi meselem olarak göstermeye çalıştı. 17-25 Aralık operasyonu, bu örgütün kendini gösterme operasyonudur. Ülkemize, milletimize ve şahsıma kurula..

Diriliş Ertuğrul 116. Bölüm İzle 2:19:48

Diriliş Ertuğrul 116. Bölüm İzle

Diriliş Ertuğrul 116.Bölüm Hd İzle Yönetmen : Metin Günay Yapımcı : Mehmet Bozdağ Oyuncular : Engin Altan Düzyatan, Kaan Taşaner, Hülya Darcan, Serdar Gökhan,Esra Bilgiç, Didem Balçın, Hande Subaşı, Burcu Kıratlı, Hakan..

Hangimiz Sevmedik - 24.Bölüm Fragmanı 00:36

Hangimiz Sevmedik - 24.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

  • PITIRCIK tarafından
  • 501 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maceracı _ Amasya Merzifon 1:03:05

Maceracı _ Amasya Merzifon

Anadolu’nun en güzel ezgilerini ve en keyifli sohbetlerini izleyicilerle buluşturan Maceracı, bu hafta Amasya Merzifon’da. Samanyolu Tv ve Küre Tv'de yayınlanan Maceracı’nın yeni bölümü olan Amasya Merzifon Bölüm'ünde ne..

Çorum Mezarlığında Geceleri Ağlayan Esrarengiz Kızı Bir Türlü Yakalayamadılar 03:02

Çorum Mezarlığında Geceleri Ağlayan Esrarengiz Kızı Bir Türlü Yakalaya

Çorum'da gazeteciler ve yetkililer mezarlığa gidip geceleri ağlayan kızı buldular spot ışığının aydınlattığı mezarlıkta görüntülenen esrarengiz kız önceki gecelerde yaptığı gibi koşarak uzaklaştı sorulara cevap vermiyor ..

  • JET TV tarafından
  • 972 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çöpçülük Yapan Muhabbet Kuşları 00:24

Çöpçülük Yapan Muhabbet Kuşları

Kağıt parçalarını tek tek toplayıp küçük kabın içene atan muhabbet kuşları...

  • JET TV tarafından
  • 1.175 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 'Yatay Mimari' Çağrısına Mimarlardan Destek 03:44

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 'Yatay Mimari' Çağrısına Mimarlardan Destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Şehircilik Şurası'nda yatay mimariden yanayım çağrısına mimarlardan destek geldi. Çok katlı binaları insan depolarına benzeten mimarlar, Çalışan kalbe ameliyat yapmak için şehirle..

Maceracı _ Aksaray HD 1:15:51

Maceracı _ Aksaray HD

Anadolu’nun en güzel ezgilerini ve en keyifli sohbetlerini izleyicilerle buluşturan Maceracı, bu hafta Aksaray’da. Samanyolu Tv ve Küre Tv'de yayınlanan Maceracı’nın yeni bölümü olan Aksaray Bölüm'ünde neler olacak? Mace..

Maceracı _ Yalova HD 55:37

Maceracı _ Yalova HD

Anadolu’nun en güzel ezgilerini ve en keyifli sohbetlerini izleyicilerle buluşturan Maceracı, bu hafta Yalova’da. Samanyolu Tv ve Küre Tv'de yayınlanan Maceracı’nın yeni bölümü olan Yalova Bölüm'ünde neler olacak? Macera..

Maceracı _ Sivas 1:09:25

Maceracı _ Sivas

Kışın artık gelip hayatlarımızın tam ortasına yetiştiği bugünlerde, karın ve soğuğun en güzel hallerine ev sahipliği yapan bir kente seyahat etmek ama bu yolculuğu hiç üşümeden yapmak ister misiniz? O halde bu hafta Mace..

Maceracı _ Ağrı 1:11:50

Maceracı _ Ağrı

Maceracı Doğu’nun Efsanelerle Dolu Kenti Ağrı’da Anadolu’nun farklı güzelliklerini ekrana getiren Maceracı, kentleşmenin örnek yüzü, doğanın kültürle buluştuğu Ağrı’dan çok özel görüntülerle ekrana geliyor. Murat Yeni..

2015-2016 Yılı Son Haliyle Yeni İstiklal Marşı 01:11

2015-2016 Yılı Son Haliyle Yeni İstiklal Marşı

İSTİKLAL MARŞI Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak; Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak. O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak; O benimdir, o benim milletimindir ancak. Çatma, kurban olayım, çehrene..

  • PengoTV tarafından
  • 880 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hayki - B1R 04:06

Hayki - B1R

beyaz bir altın pamuk adanamdan hediye tüm dünya aşıktır bilirsin vandaki kediye gökteki ay tıpkı bizim kütahyada porselen güneş doğarken istanbuldan bir başka yükselir artvinde bal kadar tatlı afyonda kaymak e müthiş an..

Bitlenmiş Köpeği Temizleyen Hamarat Tavuklar 00:14

Bitlenmiş Köpeği Temizleyen Hamarat Tavuklar

Köpeğin bitlerini tek tek temizleyen hamarat tavukların iş çalışması köpeğin derin uykusu almasına yol açtı. Horozun Çalışmaması Tepki Topladı...

  • PengoTV tarafından
  • 1.711 görüntüleme
  • 6 yıl önce