#Evde tek başınayken kediler

I Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları 05:16

I Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları

I.Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları İlk kez I. Dünya Savaşı'nda aktif olarak boy gösteren tanklar, savaşın aktif ülkeleri tarafından sıkça cephelere gönderildi ve avantajlı durumlar elde edildi... İşte I. Dünya Savaşı'n..

Emre Aşık Canlı Yayını Aradı - Delilli Belgeli Olarak 32:37

Emre Aşık Canlı Yayını Aradı - Delilli Belgeli Olarak

Eski Milii futbolcu Emre Aşık Beyaz Magazin canlı yayınını arayarak dikkat çekici bir açıklama yaptı. Emre Aşık, ''Günü geldiği zaman delilli, belgeli olarak her şeyi tek tek açıklayacağım.'' dedi...

  • BETA tarafından
  • 110 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Burçlar Tımanhanesi - Burçlar Bebek Olursa 05:00

Burçlar Tımanhanesi - Burçlar Bebek Olursa

yorumlarınız tek tek okuyorum. Ne zamandır beklenilen burçlar bebek olursa videosu sonunda çıktı. tabiki ufakta olsa gündem olan REYNMEN e ve şarkısı 'DERDİM OLSUN' şarkısına dokunduk...

  • JET TV tarafından
  • 192 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv ) 13:51

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv )

Pkk'nın Şehit Ettiği İlk Mehmetçiği Biliyor musunuz? Resmi olarak PKK, hayatımıza 15 Ağustos 1984 gecesi girdi. Eruh'ta patlayan silahlar, Süleyman Aydın isimli gencecik askerin canını aldı. Türkiye'nin terörle mücadele..

Winx Club - 4. Sezon 10. Bölüm  - Miusa'nın Şarkısı 23:15

Winx Club - 4. Sezon 10. Bölüm - Miusa'nın Şarkısı

Beyaz Çember güçlü fakat tehlikelidir ve Winxler Siyah Çember büyücülerini yenmenin ve gizemleri çözmenin tek yolunun Believix güçlerini daha da güçlendirmek olduğunu farkederler. Bunun tek yolu Gardenia halkına sihire o..

  • ÇocukTV tarafından
  • 689 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Buğra Uğur - Bana İzin Ver 03:40

Buğra Uğur - Bana İzin Ver

Bana İzin Ver şarkı sözleri ile Bir rüyanın ortasındayım hiçbir şey umrumda değil Tek istediğim sevdiğim kadın yalnızlık bana göre değil Gel çıkar beni bu rüyadan Sensizliğimden kurtar beni Bana izin ver seveyim seni ..

Seda Sayan - Şarkıcı Olmasam Da Parayı Bulurdum 24:17

Seda Sayan - Şarkıcı Olmasam Da Parayı Bulurdum

Seda Sayan, şöhret basamaklarını nasıl çıktığını tek tek anlattı.....

  • BETA tarafından
  • 67 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Gülşah Saraçoğlu Uzun Ve Zayıf Görünmenin Pratik Yollarını Açıklıyor 05:46

Gülşah Saraçoğlu Uzun Ve Zayıf Görünmenin Pratik Yollarını Açıklıyor

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Beyaz Magazin programına konuk olan ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu uzun ve zayıf görünmenin pratik yollarını, nasıl ve ne tür kıyafetler giyilmesi gerektiğini izleyicilere tek tek açıkladı...

  • BETA tarafından
  • 55 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Barış Manço – Hemşerim Memleket Nere 03:54

Barış Manço – Hemşerim Memleket Nere

Kendimi bildim bileli yollarda tükettim koskoca bir ömrü Bir uçtan bir uca gezdim şu fani dünyayı Okumuşu, cahili, yoksulu, zengini hiç farkı yok hepsi aynı Sonunda bende anladım hanyayı Konyayı Sanki insanlık pazara çık..

Barış Manço - Ayı 04:39

Barış Manço - Ayı

Bugün hava güzel dedim ki hanıma Haydi kalk giyin de çıkalım biraz Bak cıvıl cıvıl kuşlar uçuyor Dalları basmış erikle kiraz Çoluk çocuk cümbür cemaat Piknik yapalım ne dersiniz ha? Ev halkı uçtu yihhu aslan baba ..

Beni Hala Seviyor Musun Filiz Akın & Kartal Tibet 01:05

Beni Hala Seviyor Musun Filiz Akın & Kartal Tibet

Aydın Hayrullah Bey'in tek oğludur. Bu yüzden onu çok sevmekte ve ilgilenmektedir. Aydın bazı günlerde barlara takılır ve bir gün barda bir kızla tanışır. Tanıştığı kız kadın oyuncu Feri Cansel'dir. Cilveli Kız filminde ..

Serenay Sarıkaya Bombayı Patlattı 07:38

Serenay Sarıkaya Bombayı Patlattı

Serenay Sarıkaya iddiaları tek tek cevapladı...

  • BETA tarafından
  • 87 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Fadi̇k Sevi̇n Atasoy’un “Muse” Oyununun Müthi̇ş Hi̇kayesi 16:05

Fadi̇k Sevi̇n Atasoy’un “Muse” Oyununun Müthi̇ş Hi̇kayesi

Magazin Noteri'nin 61. Bölüm konuğu Fadik Sevin Atasoy, tek kişilik tiyatro oyunu Muse un çıkış hikayesini sizlerle paylaştı.....

  • BETA tarafından
  • 58 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İzmir'e girerken, Türk kadınları 02:52

İzmir'e girerken, Türk kadınları

Bilir misiniz; İzmir'e girerken, Türk kadınları, O'nu görünce dizlerine kapanıp, GÖZYAŞLARINI AYAKKABILARINA DÖKMÜŞ VE BAŞINDAKİ TÜLBENTLERİYLE AYAKKABILARINI SİLMİŞTİR. Milletimiz O'nu ne kadar çok seviyor, bili..

  • PengoTV tarafından
  • 93 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sen Kaşarlanmış Bir Sokak Sürtüğüymüşsün 02:11

Sen Kaşarlanmış Bir Sokak Sürtüğüymüşsün

Aydın Hayrullah Bey'in tek oğludur. Bu yüzden onu çok sevmekte ve ilgilenmektedir. Aydın bazı günlerde barlara takılır ve bir gün barda bir kızla tanışır. Tanıştığı kız kadın oyuncu Feri Cansel'dir. Cilveli Kız filminde ..

Balıkesir'de Seçim Yasağı İhlali  Kılıçdaroğlu'na Skandal Karşılama 04:07

Balıkesir'de Seçim Yasağı İhlali Kılıçdaroğlu'na Skandal Karşılama

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Balıkesir ve ilçelerindeki programları kapsamında Bandırma'ya gitti. Kılıçodaroğlu'nu taşıyan uçak Bandırma 6. Ana Jet Üssü'ne indi. Kılıçdaroğlu'nun burada asker..

Hayırcılardan İbretlik Cevaplar Önce Hayır Diyor Sonra 00:58

Hayırcılardan İbretlik Cevaplar Önce Hayır Diyor Sonra

#Hayır diyen vatandaşlarımıza Anayasa teklifi maddelerini birebir okuduk ve Bunu Hayır Platformu hazırladı, teklif böyle olsa evet der miydiniz? diye sorduk. Gelen cevaplar bizi şaşırtmadı. Sırf bir partiye veya kişiye..

Kaan Karaca feat. Şilan Yıldız - Feda 04:26

Kaan Karaca feat. Şilan Yıldız - Feda

Her şey zamanla geçermiş anladım Kalbimin tedavisini inan ben tamamladım Gözyaşı diner mi sandın denize dönmeden Aşk bu biter mi sandın bu beden ölmeden Kaçmıyorum hala burdayım dağ gibi Yaprak döksem de inan hala yerim..

Zikir - La ilahe illallah - Müthiş Zikir Halkası - 100 defa 05:55

Zikir - La ilahe illallah - Müthiş Zikir Halkası - 100 defa

La ilahe illallah ( Kelime i Tevhid ) zikri 100 defa ( Lütfen açıklamayı okuyun ) (Lütfen okuyun) Video hakkında: Video ve sesler düzenleme yazılımı ile düzenlenip hazırlanmıştır. Video, after effect, camtasia studio, au..

  • PengoTV tarafından
  • 3.652 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İrem Derici - Tektaş 03:32

İrem Derici - Tektaş

Yıldızlar yanında sönük Aşkı kalbi kadar büyük Bir gün kapımı çalacak biliyorum Elinde tek taş bi yüzük İş işten geçmeden olsa Bir gün yanımda uyansa Yüreğimden yüreğine yollar var ya Hepsi tebessüm sana Sadece sen ol ya..

Spice - So Mi Like It 03:14

Spice - So Mi Like It

[Verse:] Go down and a wine and a bubble and Batty jaw just a jump, this a trouble and Mi and a man just a couple and a cuddle Bum pon the buddy head and mi wi buss it like a bubble And skin out mi pum pum Pon the buddy ..

İbrahim Erkal & Bedirhan Gökce - Başım Gözüm Üstüne 05:35

İbrahim Erkal & Bedirhan Gökce - Başım Gözüm Üstüne

Senden başka yar bilmem ömür boyu gözüme Bak de yeter bakarım başım gözüm üstüne İster aşk denizine ister hicran gölüne Ak de yeter akarım başım gözüm üstüne Yılda bir olsa bile seviyorum de hele Senden gelmişse eğer se..

  • Candy tarafından
  • 2.758 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vatandaşa At ve Eşek Eti Yedirmişler 02:53

Vatandaşa At ve Eşek Eti Yedirmişler

Vatandaşa dana eti yerine eşek eti, yoğurt yerine jelatin yedirdiler. Tarım ve Orman Bakanlığı, halk sağlığıyla oynayan firmaları tek tek ifşa etti. İşte gıda ürünlerinde yapılan o hileler ve halkın sağlığıyla oynayan fi..

Azerbaycan ve Ermenistan Sınır Hattında Çatışmalar Şiddetlendi 02:51

Azerbaycan ve Ermenistan Sınır Hattında Çatışmalar Şiddetlendi

Azerbaycan ve Ermenistan sınır hattındaki çatışmalar şiddetlendi. Azerbaycan ordusu, Ermenistan ordusuna ait hedefleri tek tek imha etti. Azerbaycan ordusundan bir asker şehadete yürüdü. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Al..

Hayki B1R 04:06

Hayki B1R

Beyaz bir altın pamuk, Adanamdan hediye Tüm dünya aşıktır, bilirsin; Van'daki kediye Gökteki Ay; tıpkı bizim Kütahya'da porselen, Güneş doğarken İstanbul'dan bir başka yükselir... Artvin'de bal kadar tatlı; Afyon'da kay..

Yarın Salgına Karşı Büyük Denetleme Geliyor 01:15

Yarın Salgına Karşı Büyük Denetleme Geliyor

81 ilde yarın kapsamlı korona denetimi yapılacak. Bu amaçla İçişleri Bakanlığı valiliklere genelge gönderdi. Valilerin de katılacağı denetimlerde her yer tek tek incelenecek...

Bursa Otogarı'nda HES Denetimi 05:22

Bursa Otogarı'nda HES Denetimi

Bursa Şehirler Arası Otobüs Terminalinde yapılan Hayat Eve Sığar (HES) uygulaması drone ile havadan görüntülenirken, otobüsler tek tek durdurulup denetlendi...

Vatandaşa At ve Eşek Eti Yedirmişler 02:46

Vatandaşa At ve Eşek Eti Yedirmişler

Vatandaşa dana eti yerine at ve eşek eti, bal yerine şekerli şurup yedirdiler, tavşan kanı çay yerine de boya içirdiler. Tarım ve Orman Bakanlığı, halk sağlığıyla oynayan firmaları bir kez daha tek tek ifşa etti. İşte gı..

Gökhan Özen - İki Kişi 03:45

Gökhan Özen - İki Kişi

Söz & Müzik: Gökhan Özen Düzenleme: Gökhan Özen Yönetmen: Gökhan Özen İKİ KİŞİ Sarılarak bitmedi senle en son kavgamız Anladım ki ayrı dünyalara mensup insanlarız Konuşulan cümleler baştan sona tutarsız Hadi sen de kalk..

Harry Potter 7 Ölüm Yadigarları Bölüm 1 Film İzle 2:26:05

Harry Potter 7 Ölüm Yadigarları Bölüm 1 Film İzle

Hogwarts’ın maceraperest talebeleri olan Harry, Ron ve Hermione, Voldemort’un ölümsüzlük gizemini barındıran Hortkuluklar’ın izini sürmektediler. Bu şer odağını yoketmek görevini üstlenip yola çıkan kahramanlarımız, prof..