#Evde tek başınayken kediler

Petek Dinçöz - Sandım Ki 05:40

Petek Dinçöz - Sandım Ki

Sana yüzyıllardan dolu Bir kalp kurdum İçinde bir günlük Yüreğin yok mu Duyanı çıldırtan Deli bir aşk sundum Göğsünde saklanmış, Haberin yok mu Seni sevenlerin adını bil Kalbimde gizlenen yerini bil Gideceğin gönül kapı..

  • Candy tarafından
  • 1.268 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Göksel, Ferman Akgül, Teoman - Tas Bebek 03:31

Göksel, Ferman Akgül, Teoman - Tas Bebek

(Solist ferman) Tek bir derdin var kıyafet Hayatın hep ziyafet Peki nerde kaldı zerafet Affet beni ama sözlerim ağar olacak 2 dakika sabret beyinin içi çok loş Kurduğun hayaller hep bomboş Sokaklarda pahalı olsa olurmusu..

Mustafa Sandal - Pazara Kadar 03:28

Mustafa Sandal - Pazara Kadar

Aşkına kurban olayım, olayım Mahşere gel de geleyim, geleyim Tek sözün yeter can feda sana Herşeyim senin, uğruna öleyim Canımı vereyim Tek sözün yeter can feda sana Herşeyim senin, uğruna öleyim Canımı vereyim ..

Bu 5 ilçede korona patladı! 02:39

Bu 5 ilçede korona patladı!

SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA, İSTANBUL’UN EN RİSKLİ İLÇELERİNİ TEK TEK AÇIKLADI. EKİBİMİZ DE BUGÜN KORONANIN KOL GEZDİĞİ O ADRESLERİ DOLAŞTI. VATANDAŞLARIN VİRÜSLE İMTİHANINI İNCELEDİ. CEVAPLAR VE GÖRÜNTÜLER, MAALESEF KO..

Artık daha kolay bulaşıyor! 02:15

Artık daha kolay bulaşıyor!

İSTANBUL'DA SON 1 HAFTA'DA VAKA SAYISI b ARTTI, SAĞLIK BAKANI SALGININ MERKEZİNDEN MEGAKENTTEN VERDİ MESAJLARINI. İSTANBUL'DAKİ EN RİSKLİ İLÇELERİ TEK TEK AÇIKLAYAN BAKAN FAHRETTİN KOCA, YENİ BİR KISITLAMA KARARI AÇIKLAM..

Bu 5 ilçede korona patladı! 02:39

Bu 5 ilçede korona patladı!

SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA, İSTANBUL’UN EN RİSKLİ İLÇELERİNİ TEK TEK AÇIKLADI. EKİBİMİZ DE BUGÜN KORONANIN KOL GEZDİĞİ O ADRESLERİ DOLAŞTI. VATANDAŞLARIN VİRÜSLE İMTİHANINI İNCELEDİ. CEVAPLAR VE GÖRÜNTÜLER, MAALESEF KO..

Acacemi Gladyatör İzle 1:34:03

Acacemi Gladyatör İzle

Filmin zamanı Roma İmparatorluğu döneminde geçmektedir, Pompeii’yi de ki patlama ve felaketten sonra tek başına kalan küçük Timo, General Chirone tarafından evlat edilinilir. Timo Roma’nın en başarılı gladyatör okulunda ..

Rafet El Roman & Ender Gündüzlü - Körü Körüne 04:20

Rafet El Roman & Ender Gündüzlü - Körü Körüne

Rafet El Roman & Ender Gündüzlü - Körü Körüne dinle Bir kader ki gözlerinde yazıp silmişim aşkı Bilmeliydim boşa inat sana teslim hayat Unutursun onu da her şey gibi geçip gider zamanla Kalır yüzü kalır izi anılardan s..

  • Candy tarafından
  • 636 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yusuf Güney - Aşkım Aşklarından Bulasın 04:01

Yusuf Güney - Aşkım Aşklarından Bulasın

Yusuf Güney - Askim Asklarindan Bulasin dinle Bu sevdam hiçmi bitmez derdim Bak bugün sona geldim İnanması zor ama katlanan sendin Sanki hiç beni sevmedin O gün bana bitti dediğinde Sebebini bile bilmedim Herşey sahte b..

  • Candy tarafından
  • 603 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bursa'da maske denetimi yapıldı...Yine bildik manzaralar yaşandı 05:00

Bursa'da maske denetimi yapıldı...Yine bildik manzaralar yaşandı

Korona virüsle mücadele devam ederken, Bursa'nın İnegöl ilçesinde polis vatandaşların en yoğun olduğu caddede maske denetimi yaptı. Denetimlerde maske takmayanlar tek tek ekipler tarafından ikaz edildi...

Ne bulduysa sokağa attı! 01:15

Ne bulduysa sokağa attı!

İSTANBUL FATİH'TE AKŞAMÜSTÜ BİR ADAM BALKONA ÇIKTI... ELİNE NE GEÇTİYSE TEK TEK SOKAĞA FIRLATTI. SEBEBİNİ KİMSE ANLAMADI. NEYSE Kİ ÇOK GEÇMEDEN BEKLENEN ''MAHALLE MÜDAHALESİ'' GELDİ...

Sağlıkçıların aşı mesaisi 02:20

Sağlıkçıların aşı mesaisi

BU SABAH 8'DEN İTİBAREN İSTANBUL'DA DA AŞI MESAİSİ BAŞLADI. KORONAYLA SAVAŞIN ÖN CEPHEDEKİ NEFERLERİ ''KORONAVAC'' AŞISI İÇİN TEK TEK KOLUNU SIVADI. MUTLULUKLA HEYECAN YAN YANAYDI...

118 yaşındaki Zeliha nineden Mehmetçik'e hediye 05:15

118 yaşındaki Zeliha nineden Mehmetçik'e hediye

Doğu’da görev yapan Mehmetçikler için tek tek çorap ören 118 yaşındaki Zeliha Barlas, ördüğü çorapları, yanına bir de mektup yazarak Mehmetçiklere ulaştırılması için oğlunun aracılığıyla Savunma Bakanlığına gönderdi. Gel..

Hırsızla göz göze geldi! 02:09

Hırsızla göz göze geldi!

KAĞITHANE'DE SABAH ALTIDA YANİ HERKES MIŞIL MIŞIL UYURKEN İKİ HIRSIZ UYANIKTI. GİRDİKLERİ APARTMANDA KAPILARI TEK TEK YOKLADILAR AMA, SON KAPIDA EV SAHİBİYLE KARŞILAŞTILAR. İŞTE O ANLAR..

Kahraman Deniz - Şeytanlar 05:11

Kahraman Deniz - Şeytanlar

SÖZLER: eğer yetmiyorsa sana sözlerim, bak, içimde neler biriktirmişim doğrularımı saysam, faydası yok kendime ne yalanlar söylemişim! yudumları sayarım, meyim bitmesin diye dertlerim sayılmaz, ama yenisi eklendi, niye?..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.143 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mustafa Yıldızdoğan - Abi 03:34

Mustafa Yıldızdoğan - Abi

Mustafa Yıldızdoğan - Abim Şarkı Sözleri Aşka vakit bulamadı Birken iki olamadı Baba sözü duyamadı Vay benim abim Kral adamdı tacı yok Derde derman ilacı yok Bir dikili ağacı yok Vay benim abim Onuruydu tek serveti Çokta..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.089 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Baskın 2 Film İzle 2:30:27

Baskın 2 Film İzle

Baskın 1 filmi ile oldukça büyük izleyici kitlesini sevindiren filmin devamı olan Baskın 2 filminde kahramanımız Rama zorlu bir baskın ile çökerttiği çete yüzünden yer altı dünyasının daha büyük isimlerinin dikkatini üze..

  • Tv Series tarafından
  • 25.450 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İntikam Ringi Film İzle 1:48:36

İntikam Ringi Film İzle

Ailesi bir adam tarafınca katledilmiştir. Bu adamdan ailesinin intikamını alabilmek için karete kursuna başlamıştır. Daha sonrasında ailesini öldürmüş olan katilinde karete okulunda düzenlenen bir turnuvaya katıldığını ö..

  • Tv Series tarafından
  • 3.173 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kısıtlamada polisin denetimleri sürüyor 02:15

Kısıtlamada polisin denetimleri sürüyor

Hafta sonu kısıtlamasında polis ekiplerinin denetimleri sürüyor. Aracıyla trafiğe çıkanlar uygulama noktalarındaki ekiplerce tek tek kontrol edildi...

Sivas Film İzle 1:34:02

Sivas Film İzle

ÖZET: 11 yaşındaki Aslan'ın yaşadığı küçük köydeki tek gündeliği okula gitmek ve arkadaşlarıyla vakit geçirmekten ibarettir; en büyük derdiyse aynı sınıfta okuduğu Ayşe'ye olan aşkıdır. Bir gün yaşadıkları yerde bir hay..

  • Tv Series tarafından
  • 11.772 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zam Bekleyen Emeklilerin Gözü Kulağı Anayasa Mahkemesi'nde 03:22

Zam Bekleyen Emeklilerin Gözü Kulağı Anayasa Mahkemesi'nde

2000 yılı ve sonrasında emekli olanlar Anayasa Mahkemesi'nden çıkacak karara kilitlendi. Yürürlük maddesi iptal edilirse, 5 milyon emekliye 355 liraya varan zam yapılacak. İntibak isteyen emeklilerin gözü, kulağı Anayasa..

Bahadır Tatlıöz -  Beni Yak 04:43

Bahadır Tatlıöz - Beni Yak

Bir Tek Sen Ağlarsın Ardımdan Annemden Sonra Ardımdan Bir Tek Sen Ağlarsın En Çok Sen Seversin Canından Kendinden Bile Yeri Gelir Sakınırda Saklarsın Hırçınlığım Sana Değil Kızgınlığım Kendime Alışkın Değilim Ne Sevmey..

Gökhan Ay - Promil 04:09

Gökhan Ay - Promil

Yağdı bak yine yağmur Gözlerimle yarışıyor gidişine Sanma bünyem alışıyor Sen günahlarını bana savur Kalpte endorfin yaratıyor Bilmiyorum bedenim kaç ihanetle savaşıyor İster ona sor buna sor hissizliği Bu hasr..

Nil Karaibrahimgil - Bizi Anlatsam 03:47

Nil Karaibrahimgil - Bizi Anlatsam

Böyle büyük bir aşk Filmlerde olur Yoksa nasıl bir kalp Birini görünce Küt diye durur? Kollarında olsam Bizi anlatsam Bir sessizlik olsa Gözünde yaş olsam Aksam yanağından Buz gibi bir ekran Bizi tutuşturan Tek bir sor..

İstanbul'da mağaza çöktü! 01:35

İstanbul'da mağaza çöktü!

ÇALIŞANLAR YEMEK YERKEN GÜRÜLTÜ KOPTU... HEPSİ PANİKLE DIŞARI KOŞTU... SANİYELER SONRA TEK KATLI MAĞAZA YERLE BİR OLDU... İSTANBUL'DAKİ İKİTELLİ MOBİLYACILAR SİTESİNDE YAŞANAN DEHŞET TEK KELİMEYLE UCUZ ATLATILDI...

Hadise Aşk Dediğin 03:32

Hadise Aşk Dediğin

Anlatsam Anlamaz Ki, Kendi Bildiğin Doğru Korkmadan Sevmemiş Bu Yüzden Bulamıyor Yolu Tek Bir Kalp Yetmiyor, Yetsede Atmıyor Oysaki Aşk Dediğin, Sağına Soluna Bakmaz Hep Yeni Bir Ateş Yakmaz Bir Kalbin İçine Girince Bi D..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.104 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hüseyin Kağıt Ben Yarla Bir Olmazsam Official Video 05:35

Hüseyin Kağıt Ben Yarla Bir Olmazsam Official Video

BEN YARLA BİR OLMAZSAM O zalim sevgilim benle de çok yorulmuş Onun bunun lafıyla çıkmış yola koyulmuş Ben hayaller kurarken kalemimiz kırılmış Sensiz ölürüm derdi düğün dernek kurulmuş Ben yarla bir olmazsam,lan yerle b..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 650 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Can Yücel   Anladım 04:45

Can Yücel Anladım

Şair : Can Yücel Şiir : Anladım Seslendiren : Ramazan Atasorkun ANLADIM Bunca zaman bana anlatmaya çalıştığını, kendimi bulduğumda anladım. Herkesin mutlu olmak için başka bir yolu varmış, Kendi yolumu çizdiğimde an..

  • Candy tarafından
  • 1.501 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Oyunu Başaran Ufuk Özkan Çocuklar Gibi Sevindi! 01:53

Oyunu Başaran Ufuk Özkan Çocuklar Gibi Sevindi!

Ben Bilmem Eşim Bilir'in 19 Ağustos Cumartesi bölümünde; Ufuk Özkan, elindeki okla hedefi vurdu ve sonrasında da Ters Kadeh oyununu da tek hamlede başardı! Oyunları başarmanın verdiği keyifle stüdyoyu ayağa kaldırdı! Ufu..

  • ANKA tarafından
  • 570 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Drift Yapan Şahinciler Polisten Pist İstedi 00:46

Drift Yapan Şahinciler Polisten Pist İstedi

Şahinci gençlerin toplanacağı bilgisine ulaşan polis ekipleri ve trafik polisleri, belirlenen bölgeye baskın yaptı. Çevik kuvvetin de desteğiyle otomobilli gençlerin bulunduğu caddeyi 2 ayrı noktadan kapatan polis, 200 a..