#Evde tek başınayken kediler

Madrigal - Sonunda 03:54

Madrigal - Sonunda

Bir karışıklık var sadece bende mi Diğer bütün hayatlar birbirinden güzel mi İsyan edemem ki nasıl geçebilir zaman Yaşamadan toparlanmadan Yeni gezegen gibi boş hayaller peşinde Eski günleri yad eder bi biçimde Teslim o..

Arıları Baş Tacı Yapan Adam 01:27

Arıları Baş Tacı Yapan Adam

Kıbrıs'ta yaşayan Mersinli Yılmaz Şahin'in sosyal medya üzerinden paylaştığı arı şovunu izleyenler hayretler içerisinde kalıyor. 41 yaşındaki Şahin, şovunda arıları adeta baş tacı yapıyor. Eline topladığı arıları başının..

Hatay'ın Meşhur Biberli Ekmeği | Bereketli Tarifler NET 03:48

Hatay'ın Meşhur Biberli Ekmeği | Bereketli Tarifler NET

Merhabalar Değerli izleyiciler, Bereketli Tarifler olarak sizleri nefis lezzetler ile buluşturmayı hedefliyoruz. Daha detaylı tarifler için websitemiz www.bereketlitarifler.net i ziyaret edebilirsiniz. Hatay yöresine ai..

Özcan Deniz  Hala Seviyorum 04:08

Özcan Deniz Hala Seviyorum

Özcan Deniz - Hala Seviyorum Şarkı Sözleri Hala seviyorum Ne yapsan da ne etsen de Geçmez biliyorum Azalsan da çoğalsan da Bende üzdüm sende üzdün boşverelim mi Bende küstüm sende küstün vazgeçelim mi Bende üzdüm sende ..

Bahar Candan'dan Murat Boz ’la İlgili İtiraf Geldi! 00:42

Bahar Candan'dan Murat Boz ’la İlgili İtiraf Geldi!

Murat Boz Bahar Candan aldatma olayı gerçek mi? Aslı Enver ne diyecek ? Bahar Candan o gece ile ilgili konuştu. Murat Boz'la Yakalandığı İddia Edilen Bahar Candan İlk Kez Konuştu! Eser Yenenler'in evinden sabaha doğru ay..

  • ANKA tarafından
  • 1.046 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sopayla Televizyonu Kıran Ufaklık 00:21

Sopayla Televizyonu Kıran Ufaklık

Vietnam'da bir evde çizgi film izleyen ufaklık, annesi mutfaktayken elindeki sopa ile televizyona vurmuş ve televizyonu kırmış...

  • PengoTV tarafından
  • 80 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Direk Dansında Kötü Biten Eğlence 00:11

Direk Dansında Kötü Biten Eğlence

Evde parti düzenleyen arkadaşlardan biri direk dansı yapılan direğe tırmanmış ve arkadaşları tarafından döndürülmüş. Direk bu işkenceye daha fazla dayanamamış...

  • PengoTV tarafından
  • 87 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Pişkin hırsız! 01:49

Pişkin hırsız!

HIRSIZLIK İÇİN GİRDİĞİ EVDE TAM BİR HAFTA KALDI. YEDİ İÇTİ, UYUDU. ÜSTELİK O 1 HAFTA BOYUNCA EV SAHİPLERİ DE AYNI APARTMANDA BİR ÜST KATTAKİ DAİRELERİNDEYDİ. YANİ HIRSIZLA BURUN BURUNA YAŞADILAR AMA ÇOK GEÇ FARKINA VARDI..

Evini başına çaldı! 02:22

Evini başına çaldı!

Show Ana Haber 2,08 Mn abone İDDİAYA GÖRE İKİ YIL BOYUNCA NE KİRA ÖDEDİ, NE DE APARTMAN MASRAFLARINI... EV SAHİBİ 'ÇIK' DEYİNCE DE SİNİRLENDİ... ADAMIN EVİNİ BASIP, CAMI ÇERÇEVEYİ İNDİRDİ... EVDE SAĞLAM TABAK ÇANAK BİLE ..

Fazilet Hanım ve Kızları 7.Bölüm - İşte Böyle Ağlanır 03:42

Fazilet Hanım ve Kızları 7.Bölüm - İşte Böyle Ağlanır

Fazilet Hanım ve Kızları 7. Bölüm - İşte Böyle Ağlanır Fazilet Hanım ve Kızları 7. Bölüm Özet: Hazan, Sinan’ın doğup büyüdüğü evi almasıyla neye uğradığını şaşırmıştır. Fazilet, Yasin’le kaçan Ece’yi bulmak için ortalı..

  • ANKA tarafından
  • 1.174 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fazilet Hanım ve Kızları 7.Bölüm - Senin Yanında Olmak İstiyorum 04:11

Fazilet Hanım ve Kızları 7.Bölüm - Senin Yanında Olmak İstiyorum

Fazilet Hanım ve Kızları 7.Bölüm - Senin Yanında Olmak İstiyorum Fazilet Hanım ve Kızları 7. Bölüm Özet: Hazan, Sinan’ın doğup büyüdüğü evi almasıyla neye uğradığını şaşırmıştır. Fazilet, Yasin’le kaçan Ece’yi bulmak iç..

  • ANKA tarafından
  • 893 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Görüntüler FETÖ'cü Darbecilerin Yalanlarını Ortaya Çıkardı - Sinan Sürer 02:13

Görüntüler FETÖ'cü Darbecilerin Yalanlarını Ortaya Çıkardı - Sinan Sür

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin çatı iddianamesindeki bazı sanıkların darbede aktif rol almadıkları, FETÖ ile bağlantılarının bulunmadığı yönündeki savunmaları, Genelkurmay Karargahı'ndaki görüntülerle ve haklarında ..

GARAJ YAPMAK İÇİN ÇIKTIĞI ÇATIDAN DÜŞTÜ 01:12

GARAJ YAPMAK İÇİN ÇIKTIĞI ÇATIDAN DÜŞTÜ

TATİL İÇİN GELDİĞİ EVDE ÇATIDAN DÜŞEN KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ..

Kayınpederlere kötü haber! 01:55

Kayınpederlere kötü haber!

KAYINVALİDESİYLE BİRLİKTE OTURMAYI REDDEDEN KADINI BOŞANMA DAVASINDA HAKLI BULAN YARGITAY'DAN KAYINPEDERLERE DE KÖTÜ HABER GELDİ....EŞİNİN BABASIYLA AYNI EVDE OTURMAYI İSTEMEYEN GELİN, BOŞANIRKEN TAZMİNAT DA KAZANDI...

Kuruyemiş satışları rekor kırdı! 02:08

Kuruyemiş satışları rekor kırdı!

PANDEMİ SÜRECİNDE EVDE KALDIK, ATIŞTIRMALIK TÜKETİMİNİ DE ARTTIRDIK. TÜRKİYE'DE KURU YEMİŞ SATIŞLARI SON BİR YILDA TÜM ZAMANLARIN REKORUNU KIRDI, HER HANEYE ORTALAMA 25 KİLO KURU YEMİŞ GİRDİ.....

JASAT’TAN UYUŞTURUCU OPERASYONU 00:46

JASAT’TAN UYUŞTURUCU OPERASYONU

DRONE İLE TESPİT EDİLEN EVDE ÇOK SAYIDA MADDE VE SİLAH ELE GEÇİRİLDİ..

38 yaşında yaklaşık 300 kilo! 02:08

38 yaşında yaklaşık 300 kilo!

Yaklaşık 300 kiloya ulaşarak hareket edemez duruma gelen 38 yaşındaki Zafer Tokalaç, şehir hastanesinde uygulanan balon tedavisinin ardından kilo vermeye başladı. Tokalaç, Evde yer yatağım var, onun üzerindeyim. Operasy..

İşte Sedat Şahin'in Evinden Çıkan Silahlar 08:40

İşte Sedat Şahin'in Evinden Çıkan Silahlar

İstanbul Emniyeti'ne bağlı Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, suç örgütü lideri Sedat Şahin'i yakalamak için dün Beykoz'daki villaya baskın düzenledi. Dün Sabah geniş güvenlik önlemleri içerisinde düzenlenen bask..

  • En Yeniler tarafından
  • 1.311 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çeşmi Nigar Çorbası Tarifi 02:20

Çeşmi Nigar Çorbası Tarifi

Osmanlı zamanından günümüze kadar gelen nefis bir çorba tarifi. Adından da belli olduğu gibi Osmanlı zamanından gelen bu çorba tarifini çok beğeneceksiniz. Evde olan malzemelerle pratik bir şekilde hazırlanan çorba tari..

Hanım Ağa Çorbası Tarifi 01:28

Hanım Ağa Çorbası Tarifi

Bugün sizlere yöresel bir çorba olan Hanım ağa çorba tarifini sizler için hazırladık. İç Anadolu bölgesinin marifetli ellerinden günümüze kadar gelen bu Hanım Ağa çorbası, malzemeleri her evde bulunan ve yapılışı ile de..

Kış Masalı Film İzle 1:58:02

Kış Masalı Film İzle

Hırsızlık yapan adam, soymak için girdiği evin bir tanesin de evde gördüğü güzel kadına aşık olur, ancak kadın amansız bir hastalıkla boğuşmaktadır ve adamın kollarında yaşamını yitirecektir. Ancak hayatın bir mucizesi g..

  • Tv Series tarafından
  • 6.138 görüntüleme
  • 7 yıl önce
250 bin liralık domates! 01:23

250 bin liralık domates!

BELÇİKA'DAN MEMLEKETİ KONYA'YA GELEN GURBETÇİ BİR KADIN... EVDE ÇALINIR KORKUSUYLA YANINA ALDIĞI PARASINI PAZARDA YANKESİCİYE KAPTIRDI... DOMATES SEÇERKEN TAM 250 BİN LİRASI GİTTİ...

Tüfekten çıkan mermi genç kızın sonu oldu! 01:33

Tüfekten çıkan mermi genç kızın sonu oldu!

Kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. Kan donduran olay Kayseri’de gerçekleşti. Kayseri'de bir evde parti yapan ikisi kız, 4 gencin gece eğlencesi kanlı bitti. 17 yaşındaki B.A, 16 yaşındaki İkranur Türksoy'u pomp..

Kiracısını kilitleyip evi ateşe verdi! 01:37

Kiracısını kilitleyip evi ateşe verdi!

Çatı katını ateşe veren ev sahibi, evde bulunan kiracısının üzerine kapıyı kilitleyerek kaçtı. Kapıyı kırarak açan kiracı ölümden döndü. Ev sahibinin geçen yıl da evi yaktığı ortaya çıktı...

Kötü ev sahibi yakarak öldürebilir! 01:32

Kötü ev sahibi yakarak öldürebilir!

Antalya'da bir binanın giriş katında yangın paniği yaşandı. Bina boşaltılırken içeride mahsur kalan Caner Tutar, vatandaşlar tarafından demir korkuluklar sökülerek kurtarıldı. Olay sonrası kiracı Caner Tutar, ev sahibini..

Sevgilisiyle tartıştı katliam yaptı! 01:39

Sevgilisiyle tartıştı katliam yaptı!

Konya’da eşiyle ilişki yaşadığını ve evde birlikte bastığını iddia ettiği kişiyi arazide bıçaklayarak öldüren katil zanlısı, Suriye’ye kaçmak isterken yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zan..

Dünya Hızlı Yazma Şampiyonu Minik Berke Oldu 02:04

Dünya Hızlı Yazma Şampiyonu Minik Berke Oldu

Özel SANKO Ortaokulu öğrencisi Berke Halavurt, Birleşmiş Milletler Uluslararası Bilgi İşlem ve İletişim Federasyonu (İNTERSTENO) tarafından düzenlenen ‘dünya İnternet Klavye Şampiyonası’nda dünya 4’üncüsü oldu. İnterne..

Ceylin'nin Katilinin Kayınvalidesinden Şok Sözler 05:09

Ceylin'nin Katilinin Kayınvalidesinden Şok Sözler

10 yaşındaki Ceylin Atik'i öldürmekle suçlanan ve gözaltında bulunan Şükriye T.'nin önceden ölen iki çocuğunun ölüm nedeni de incelemeye alınırken, gözaltındaki kadının kayınvalidesi ezber bozan açıklamalar yaptı. Şükriy..

Goosebumps : Canavarlar Firarda Film İzle 1:43:16

Goosebumps : Canavarlar Firarda Film İzle

Büyük şehirden Küçük bir kasabaya taşındığı için mutsuz olan Zach Cooper, taşındıkları evin tam yanındaki evde yaşayan güzel kız Hannah ile karşılaşıp, Champ ile de kısa sürede arkadaş olunca yeni bir hayat için umutlanı..

  • Tv Series tarafından
  • 16.804 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vahşiler Film İzle 2:21:09

Vahşiler Film İzle

Vahşiler – Savages 2012 Türkçe Dublaj izle Vahşiler - Savages 2012 Film, The New York Times tarafından 2010 yılının en iyi 10 kitabı arasında gösterilen, Don Winslow’un yazdığı çok satan suç romanından uyarlanmıştır. Üç ..

  • Tv Series tarafından
  • 3.781 görüntüleme
  • 7 yıl önce