#Evde tek başınayken kediler

Merve Özkaynak - Herkese Uygun Yılbaşı Makyajı 16:21

Merve Özkaynak - Herkese Uygun Yılbaşı Makyajı

Muhtemelen şu sıralar hepimiz yılbaşı akşamı için planlar yapıyoruz. Şuraya mı gitsek yoksa evde sevdiklerimizi davet edip hep birlikte mi geçirsek… Plan ne olursa olsun hepimiz o akşam çok güzel görünmek ve özenli olmak..

Soslu Biftek Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri 01:35

Soslu Biftek Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri

Kırmızı etin vücudumuz için sağlık açısından çok faydalı vitamin ve besinlerle zengin olduğunu bilsek de bir eti pişirirken yumuşacık olması, etin kurumaması için tarifimizi bire bir hazırladık. Tavada ilk önce kızartıla..

İslim Kebabı Tarifi 13:44

İslim Kebabı Tarifi

En şık sunumu ile bugün sizlere köfteli islim kebabı tarifi hazırladık. Ve bizler çok beğendik ve sizlerinde beğeneceğinizi düşündük ve hemen sizlerle tarifini paylaşmak istedik. Misafirlerinize ve ailenize hazırlayabile..

Hadise Fransız Sevgilisiyle İlgili İlk Kez Konuştu 00:46

Hadise Fransız Sevgilisiyle İlgili İlk Kez Konuştu

Hadise 30 Aralık akşamı Kıbrıs Girne’de açılan Les Ambassadeurs Hotel’de sevenleriyle bir araya geldi. Özel hayatıyla ilgili son dönemde çıkan haberlere de cevap veren Hadise, “Ben bu beraberliği hiçbir zaman konfirme et..

  • BETA tarafından
  • 1.084 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neden Yılbaşı Kutlarız 03:47

Neden Yılbaşı Kutlarız

Neden yılbaşı kutlarız? Çünkü Kuzey Kore’de değiliz. Adam yenı yılı kutlayıp, isaya tapacağınıza babaneme tapın demiş. Kim mi? Kım. Kim jong un. Pasifik’in çekik gözlü tombik diktatörü.. bi’ dakka. Ben böyle giydiriyoru..

Neden Kadınlar Günü 02:29

Neden Kadınlar Günü

Esası Dünya Emekçi Kadınlar Günü. İnsan hakları temelinde kadınların siyasi ve sosyal bilincinin geliştirilmesi, ekonomik, siyasi ve sosyal konumlarının tanımlanması amacıyla 1977 yılında Birleşmiş Milletler tarafından ..

Üç Ay Önce Evlenen Ceren Moray Erkek Arkadaşıyla Yakalandı 02:11

Üç Ay Önce Evlenen Ceren Moray Erkek Arkadaşıyla Yakalandı

Ünlü oyuncu Ceren Moray uzun zamandır beraber olduğu sevgilisi Nicco ile geçen Eylül'de Bodrum'da düzenlenen törenle evlenmişti. “O hayat benim” dizisinin Efsun’u Ceren Moray önceki akşam Kuruçeşme’de bir erkek arkadaşıy..

  • BETA tarafından
  • 881 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beşamel Soslu Kıymalı Krep Sarma Yemeği 10:53

Beşamel Soslu Kıymalı Krep Sarma Yemeği

Malzemeler Kiymali harci icin gerekenler 500 gr dana kiyma(kusbasi tavuk yada dana etide olur) 2 tane dogranmis kuru sogan 3 yk siviyag 1 tane yesil biber 1 tane kirmizi biber 3 dis sarmisak 1 yk domates salcasi 1 cay ..

Portakallı Kurabiye Tarifi 04:58

Portakallı Kurabiye Tarifi

Portakalli kurabiye tarifi Malzemeler 1 tane portakal 1 su bardagi şeker(eger cok tatli seviyorsaniz 2 3 yemek kasigi sekeri arttirabilirsiniz) 2 yemek kasigi yogurt Yarim cay bardagi siviyag 2 tane yumurta(not.isterseni..

 Etli Ekmek Tarifi 01:32

Etli Ekmek Tarifi

Malzemeler Hamuru için; 500 gr un Ilık su Tuz 1 paket yaş maya İç harcı: 250 gr kıyma 3 domates 3 soğan 3-4 sivri biber Sıvı yağ Tuz, karabiber, kırmızı biber Hazırlanışı; 1. Yoğurma kabına yaş maya ve ılık suyu alarak..

Süper Star Küslerin Barışmasıyla İlgili Bakın Ne Dedi 00:53

Süper Star Küslerin Barışmasıyla İlgili Bakın Ne Dedi

Süperstar Ajda Pekkan sanat camiasındaki küskünlükler ve barışmalar hakkında ilk kez konuştu. Yeni bir albüm müjdesi de veren ünlü şarkıcının yorgun ama keyifli halleri gözlerden kaçmadı. Volga Tamöz’ün stüdyo çıkışında ..

  • BETA tarafından
  • 627 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kadın Budu Köfte Tarifi 04:55

Kadın Budu Köfte Tarifi

malzemeler Yarım kilo dana kıyma bir tane kuru soğan 1 tutam maydanoz 1 çay bardağı pirinç tuz Karabiber pul biber kızartmak için sıvıyağ köftelerimizi bulamak için 2 tane yumurta ve 2 yemek kaşığı da un hazırlanışı..

Selanik Gevregi Biscotti  Tarifi 06:20

Selanik Gevregi Biscotti Tarifi

Malzemeler 4 tane yumurta 1 su bardagi arti 1 cay bardagi seker 1 su bardagi siviyag 1 yemek kasigi sirke 1 tane portakal kabugu rendesi 1 paket vanilya 1 paket kabartmatozu Herbirinden 1 cay bardagi kadar koydum kuru üz..

Balkabaklı Bisküvili Toplar Tarifi 05:31

Balkabaklı Bisküvili Toplar Tarifi

MALZEMELER 2 paket pedibör bisküvi 1 cay kasigi dolusu tarcin(istemiyorsaniz katmayin) 1 su bardagi ince sekilde kiyilmis ceviz bulamak icin hindistancevizi Benim evde bir gün önceden pisirdigim kabak tatlim vardi onu k..

Muhallebili Kadayıf Tatlısı 08:01

Muhallebili Kadayıf Tatlısı

500 gr. Kadayıf 2 yemek kaşığı dolusu tereyağı ya da margarin 1 cay bardağı seker 1 su bardağı ufalanmış ceviz (fındıkta olur) Muhallebisi için: 1 kilo süt 1 su bardağı seker 1 su bardağı un 1 yemek kaşığı (silme) niş..

Belçika Sığınmacılara Kucak Açtı 02:09

Belçika Sığınmacılara Kucak Açtı

Avrupa'daki mülteci krizinin en önemli sembollerinden biri olan Fransa'nın Calais kentindeki mülteci kampının 2016 yılında kapatılması ile birlikte birçok sığınmacı Belçika'ya akın etti. Brüksel'de zor durumda bulunan sı..

Ev Yapımı Kemik  (Et) Suyu Tarifi 05:44

Ev Yapımı Kemik (Et) Suyu Tarifi

hazırlanışı.. Kasabinizdan yeteri kadar kemik alın.yıkayıp büyük bir tenceremiye koyun. içerisine bir tüm soğan iki tane büyük büyük doğradığımız havuç 10 tane kadar tane karabiber atin. ve evde varsa 2 tane Defne yapra..

 Seren Serengil- Sadece Annem Çok Üzülüyor Diye Üzülüyorum 01:56

Seren Serengil- Sadece Annem Çok Üzülüyor Diye Üzülüyorum

Mahkemenin Gülben Ergen’le ilgili Seren Serengil’e verdiği 3 gün hapis cezası sonrası UçanKuş TV’ye konuşan Serengil, “Kendime değil, o üç gün boyunca evde yalnız kalacak köpeklerime üzülüyorum.” demişti. Çıkan karar son..

  • BETA tarafından
  • 824 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diz Protezi Ameliyatı Sonrası İyileşme Süreci Nasıldır 00:52

Diz Protezi Ameliyatı Sonrası İyileşme Süreci Nasıldır

Diz protezi yapılan bir hasta bir gün istirahat ettikten sonra ertesi gün ayağa kalkabilir. Bazı hastalar sadece ayakta durabilirken bazı hastalar birkaç adım atabilir. Yaklaşık üç-dört gün içinde odalarının içinde ya da..

  • NABIZ tarafından
  • 1.310 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fantalı Pasta Tarifi 10:02

Fantalı Pasta Tarifi

Malzemeler Pandispanyası için gerekecekler su bardagimin ölcüsü 250 ml 4 tane oda isisinda yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı misir nişastasi 1 su bardağı un 1 kahve fincanı 150 ml sıvıyağ 1 kahve fincanı 150 ml ..

Fındıklı Pasta Tarifi 10:30

Fındıklı Pasta Tarifi

Malzemeler Pandispanyası için gerekenler : 3 tane yumurta Bir cimdik tuz 2 yemek kaşığı su 1 paket vanilya 1 cay bardağı seker(100gr) 1 su bardağı fındık ya da badem tozu(100gr) 1 su bardağından bir parmak eksik un(1..

Kremalı Tavuklu Kabaklı Enfes Makarna Tarifi 04:05

Kremalı Tavuklu Kabaklı Enfes Makarna Tarifi

Kremalı tavuklu Kabaklı makarna tarifi malzemeler 1 paket istediğiniz sekilde makarna kullanin. 300 gram kadar tavuk göğsü 1 tane kabak eger kücükse 2 kullanin 1 tane kırmızı biber 1 tane kuru soğan 2 diş sarmısak 1 p..

Serdar Ortaç Benim Hanım Bugün Peki Der Ertesi Gün Ağzıma Sıçar 04:45

Serdar Ortaç Benim Hanım Bugün Peki Der Ertesi Gün Ağzıma Sıçar

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, yeni şarkısı için çalışmalara başladı. Etiler’de bir mekan çıkışı görüntülenen Ortaç, samimi açıklamalarda bulundu. Serdar Ortaç önceki akşam aranjör arkadaşı Tarık’la beraber yemek çıkışı görü..

  • BETA tarafından
  • 1.226 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kalburabastı Tarifi 05:50

Kalburabastı Tarifi

2 su bardagi siviyag 1 su bardagi süt 1 paket kabartmatozu Yaklasik 5 su bardagi un icine koymak icin 1 su bardagi ceviz Serbeti icin 3 su bardagi seker 3 su bardagi su Ince bir dilim limon Hazirlanisi Ilk önce serbeti..

Garez 1 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:16:46

Garez 1 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Karen Japonya'da sosyal görev eğitimi alan, bir değişim programı öğrencisidir. Ve her şeyden habersiz bir şekilde o gün işe gelmeyen bir hemşirenin yerine çalışır. Söz konusu eve girdiğinde, yaşlı bir kadın olan..

Paranormal Activity - 1 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:26:17

Paranormal Activity - 1 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Paranormal Activity, insanoğlunun bilinçaltındaki en ilkel korkularını gıdıklayarak başarıya ulaşan, zeki film serilerinden. Film, çok düşük bütçelerle, sadece insanın endişe ve hayalet ve bilinmeyen korkusuna d..

Paranormal Activity - 3 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:24:08

Paranormal Activity - 3 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Tüm zamanların en ilgi çekici serilerinden biri olarak kabul edilen Paranormal Activity serisinin bu üçüncü filminde, ilk iki filmle tanıdığımız Katie ve Kristi'nin çocukluklarına, ürkütücü olayların yaşanmaya b..

Paranormal Activity - 4 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:36:41

Paranormal Activity - 4 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Dünyanın dört yanında fırtınalar koparan ve kendine has hayran kitlesi ile gişesini katlayan Paranormal Activity serisinin dördüncü filminin yönetmenliğini Ariel Schulman ve Henry Joost üstleniyor. Gerilimin doz..

Taze Çökelek Nasıl Yapılır Tarifi 05:07

Taze Çökelek Nasıl Yapılır Tarifi

Evde taze çökelek yapımı hazırlanışı 3kilo Çiftlik sütü aldım güzelce kaynatıp yoğurdumu mayaladım olunca,bir gece dışarıda beklettim ekşimesini sağladım Çünkü taze çökelek ekşi yoğurtla yapılıyor mutlaka yoğurdunuzu a..

Alkarısı Cinnet Türk Filmi Hd İzle 1:12:39

Alkarısı Cinnet Türk Filmi Hd İzle

Konusu : Korku ve gerilim türündeki Alkarısı: Cinnet filmi, adını yerleşik bir Anadolu efsanesinden alıyor. Genellikle lohusa kadınlara ve atlara musallat olduğu rivayet edilen ve anlatılarda uzun saçlı, çirkin bir kadın..