#Evde yalnızken neler yaparsınız röportaj

Sezen Aksu - Yetinmeyi Bilir Misin? (Official Video) 02:58

Sezen Aksu - Yetinmeyi Bilir Misin? (Official Video)

Bu şarkının bestecisi Serkan İzzet Özdoğan. Aysel’imin bana tanıştırdığı o zamanın genç yeteneklerinden biridir. Stüdyomun Kanlıca Kavacık’ta olduğu 2000’li yılların başları... Aysel, Serkan’ın çok güzel besteleri ol..

  • TEK KANAL tarafından
  • 66 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Uzun Aradan Sonra Anaokulu ve İlkokullarda İlk Ders Zili Çaldı 04:37

Uzun Aradan Sonra Anaokulu ve İlkokullarda İlk Ders Zili Çaldı

Okulların açılmasıyla beraber koronavirüs tedbirleri kapsamında öğrenciler, okullara ateş ölçümü ve dezenfekte işlemleri sonrasında giriş yaptılar. Koronavirus tedbirleri kapsamında Mart ayından itibaren eğitime ara ver..

Hobi Olarak Başladı, Göreni Hayran Bırakıyor 04:22

Hobi Olarak Başladı, Göreni Hayran Bırakıyor

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Şenköy'de yaşayan 71 yaşındaki Durmuş Katırcı, koronavirüs sürecinde de devam ettirdiği nostaljik maket araçlar ilgi odağı oldu. Şenköy'de yaşayan 3 çocuk babası Durmuş Katırcı, eşini ..

13 Yaşında, Tarihi Türk Dizilerini Animasyona Dönüştürüyor 03:02

13 Yaşında, Tarihi Türk Dizilerini Animasyona Dönüştürüyor

Sivas’ta yaşayan 13 yaşındaki Musap Yıldız, tarihi dizilerden esinlenerek ortaya çıkardığı animasyonlarla dikkat çekiyor. Sivas kent merkezi, Aydoğan mahallesinde yaşayan 13 yaşındaki Musap Yıldız, Covid-19 sürecinde vak..

Anne Kedi, Dekoratif Küpün İçinde Dördüz Yavru Doğurdu 02:45

Anne Kedi, Dekoratif Küpün İçinde Dördüz Yavru Doğurdu

Van’ın merkez Edremit ilçesinde bir iş adamına ait evin bahçesine dekoratif amaçlı bırakılan küpün içine bir kedi dördüz yavru dünyaya getirdi. Edremit ilçesinde yaşayan ve hayvanlara olan sevgisiyle tanılan iş adamı Fer..

80 Yaşındaki Kimsesiz Adam Aylardır Yatağa Mahkum Yaşıyor 04:02

80 Yaşındaki Kimsesiz Adam Aylardır Yatağa Mahkum Yaşıyor

Bursa'nın İnegöl ilçesine bağlı Cerrah Mahallesi'nde ikamet eden ve yalnız yaşayan 80 yaşında adam ayladır tek başına kaldığı evde yatağa mahkum şekilde yaşıyor. Kimsesi olmayan talihsiz adamın yardımına komşuları yetişi..

İzmir'in Maskotu 'Maskeli Keçi' 06:47

İzmir'in Maskotu 'Maskeli Keçi'

İzmirli acil tıp teknisyeni Uğur Gülbaşaran, annesi ölen keçi Gülizar’ı sahiplendi. 3 aylık keçiyi evinde besleyen Gülbaşaran, Gülizar’la birlikte işe de gidiyor. Gülizar çevresinin maskotu olurken, keçisinin adına sosya..

Dışarıdan Bakıldığında Minibüs Gibi Gözükse de İçi Bambaşka 05:03

Dışarıdan Bakıldığında Minibüs Gibi Gözükse de İçi Bambaşka

Sivas'ta yaşayan Ercan Koçer satın aldığı ikinci el minibüsleri elden geçirerek adete bir yaşam alanına dönüştürüyor. Dünyayı etkisi altına alan korona virüs insanları her yönden etkilemeye devam ediyor. Sivas'ta yaşayan..

Gazapizm - Artık Yeter (Live @Harbiye, İstanbul) 03:33

Gazapizm - Artık Yeter (Live @Harbiye, İstanbul)

Sahne Arkası Görsel Tasarım: Cem Güventürk | Kafa Dergisi | Mart 2020 Orkestra: DJ Sivo Gitar: Ateş Berker Öngören Klarnet/Saksafon: Berkan Keser Bass Gitar: Ecem Otgucuoğlu Davul: Cihad Akbay Trompet: Fırat Akcan Trom..

16 yaşındaki yağmur komşusu tarafından katledilmişti! Ailesinin anlattıkları yürekleri dağladı! 01:52

16 yaşındaki yağmur komşusu tarafından katledilmişti! Ailesinin anlatt

Didim'de lokmacılık yapan Mehmet Tayhan, 25 Temmuz'da, eşi Ayşe ve 2 kızıyla yakınlarının Cumhuriyet Mahallesi'ndeki düğününe gitti. Barbaros Hayrettin Paşa Anadolu Lisesi 11'inci sınıf öğrencisi Yağmur Tayhan, aynı gün ..

Maşa ile Koca Ayı  39. Bölüm - Mawa Kawa 06:10

Maşa ile Koca Ayı 39. Bölüm - Mawa Kawa

Yağmurlu bir günde evde olan Mawa Kawa ve ayıcığın başından neler geçiyor dersiniz? Uyumak istemeyen minik kız önce tv izlemeye başlar, daha sonra yatağa giren Maşa'yı korku dolu dakikalar beklemektedir. Sevimli ikili so..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.516 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 23.Bölüm Çocuk Oli̇mpi̇yatları 10:29

Canim Kardeşi̇m 23.Bölüm Çocuk Oli̇mpi̇yatları

Evde olimpiyatların sözü açılır. Mine hemen hayaller kurar. Annesine çocuk olimpiyatları neden yok diye sorar ve çocuk olimpiyatları nasıl olmalı ,neler yapılmalı diye hayal kurar. Çocukça dünyasında olimpiyat sporlarını..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.102 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Pet Şişelerle İnanılmaz Bahçe Projeleri Tasarlama 02:31

Pet Şişelerle İnanılmaz Bahçe Projeleri Tasarlama

Kullanıp işe yaramaz diye düşündüğümüz pet şişelerle hem ilginç hem kullanışlı geri dönüşüm projeleri hazırlayabilirsiniz. Videomuzu izlerken hem dinlenecek hemde bende neler yapabilirim diye işe girişeceksiniz.İyi seyir..

  • Kadınca tarafından
  • 911 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Atık Malzemelerden Manken Takı Askısı Yapımı-Dıy 11:32

Atık Malzemelerden Manken Takı Askısı Yapımı-Dıy

Evde atmayı düşündüğünz malzemelerden neler yapılabilir.Bu videoyu izledikten sonra bir kez daha düşüneceksiniz.Çok şık ve dekoratif takı askısı yapım videosunu umarım beğenirsiniz.Bizi izlediğiniz için teşekkürler.İyi s..

  • Kadınca tarafından
  • 1.761 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Keçeden Çerçeve Yapımı-Dıy 05:32

Keçeden Çerçeve Yapımı-Dıy

Evde keçeden çok şık bir çerçeve nasıl yapılır,neler gereklidir videomuzda izleyebilirsiniz.Umarım beğenirsiniz.Bizi izlediğiniz için teşekkürler.iyi seyirler dilerim:))..

  • Kadınca tarafından
  • 1.021 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Platin Saç Rengi Nasıl Yapılır!! 01:22

Platin Saç Rengi Nasıl Yapılır!!

Kuaföre gitmeden, evde saç boyamak için öneriler. Özellikle son zamanlarda öne çıkan ve cazibesinide hiç kaybetmeyen bir renk olan platin sarısı saçlara kavuşmak için neler yapılması gerektiği,püf noktaları ve daha fazla..

  • Kadınca tarafından
  • 1.035 görüntüleme
  • 8 yıl önce
FETÖ'cüler Dinleme İçin Bakın Nasıl Önlem Almış 04:22

FETÖ'cüler Dinleme İçin Bakın Nasıl Önlem Almış

Abdurrahman Şimşek FETÖ'nün hücre evlerine girdi. 15 Temmuz gecesi TRT'de yayınlanan bildiride imzası bulunan ismin toplantılara katıldığı evlere giden A Haber ekibi, FETÖ'cülerin dinlemeye takılmamak için neler yaptığın..

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı Türkçe Dublajlı 1.Fragmanı Hd İzle 02:17

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı Türkçe Dublajlı 1.Fragmanı Hd İzle

Bu güzel animasyon filminde isminden de anlayacağınız gibi insanların beslediği evcil hayvanların sahipleri evde yokken işlerine gittiklerinde gezmeye çıktıklarında onların neler yaptığını bizlere gösteren bir animasyon ..

Çocuklar Duymasın- Halukun Yemeği Sokak Köpeklerine Verilirse! 05:35

Çocuklar Duymasın- Halukun Yemeği Sokak Köpeklerine Verilirse!

Meltem, Haluk için hazırladığı kuzu incik yemeğini aç sokak köpeklerine verince olanlar oluyor! Bütün gün evde kuzu incik yeme hayaliyle yanıp tutuşan Haluk, kötü bir sürprizle karşı karşıya kalınca bakın neler oluyor!..

  • ANKA tarafından
  • 1.105 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pablo Escobar'ın Oğlundan Olay Açıklamalar 08:00

Pablo Escobar'ın Oğlundan Olay Açıklamalar

Pablo Escobar'ın oğlu: Babam filmlerde anlatılan Escobar’dan daha kötü birisi Kendisi tüm zamanların en büyük uyuşturucu baronlarından biri olan Pablo Escobar’ın oğlu. Juan Pablo Escobar, 1993’te babasının ölümünden so..

Aydamaya 3. Bölüm - Biz Bir Ekibiz 46:57

Aydamaya 3. Bölüm - Biz Bir Ekibiz

Tonguç sonunda Aydamaya ile karşılaştı. Aydamaya'yı karşısında gören Tonguç, Aydamaya'nın dünyaya düşen dost bir uzaylı olduğunu kabullenecek mi ? Büyük bilgenin Aydamaya'yı geri döndürme çalışmaları nasıl sonuç verecek ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 377 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Uzaktan eğitim çocukları nasıl etkiledi, sonuçları ne olur? 16:27

Uzaktan eğitim çocukları nasıl etkiledi, sonuçları ne olur?

Uzaktan eğitme ne kadar yakınız? Çocuklar evde neler yaşıyor, anne-babalar ne yapmalı? Salgın psikolojimizi nasıl etkiledi?..

Tutsak 7. Bölüm Fragmanı 00:42

Tutsak 7. Bölüm Fragmanı

Tutsak 7. Bölüm Fragmanı yayında! Elif, Bahadır'a olan duygularını net şekilde söylüyor! Bahadır ve Elif'i birlikte gören Kenan'ın aklından neler geçiyor? Tutsak 6. Bölüm Özeti Tutsak yeni bölümde, Elif tüm dengeleri de..

Emniyet Uyardı! Sosyal Medya Kullanıcıları Dikkat 05:10

Emniyet Uyardı! Sosyal Medya Kullanıcıları Dikkat

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, gençleri sosyal medya konusunda uyardı. Siber zorbalığa dikkat çeken ekipler, DEAŞ, PKK gibi terör örgütlerinin kendilerine eleman sağlamak ..

HiraiZerdüş - Masal 04:00

HiraiZerdüş - Masal

Ben 1980'lerin kırıcı yokluğu içinde babasız büyüyen küçük bir kız çocuğuyum.. 7 yaşında öğrendim her kızın bir babası olduğunu. Annemin beni tek başına doğurduğunu sandım hep. Hayatım küçük bir pencere kenarında akıp..

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

Simge - Prens & Prenses 04:35

Simge - Prens & Prenses

Her şeye rağmen, bugünde son buldu Sustu tüm sesler, güneşle kayboldu Tüm düşünceler, sahile vurdu Ah neler, neler, bir rüzgarla uçtu Yaz yaz bitmez, ömrüm yetmez Anlat şarkı, anlat son kez Bu masalda mutsuzlar var Yaln..

Güzel Bir Yüze Ve Cilde Nasıl Sahip Olunur 03:16

Güzel Bir Yüze Ve Cilde Nasıl Sahip Olunur

cilt bakımı nasıl yapılır, cildimizi nasıl daha güzel yaparız, cilt bakımı yaparken neler yapılmalı, bakımlı bir cilt için neler yapılmamalı...

  • Kadınca tarafından
  • 1.080 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yılın Animasyon Komedisi 00:52

Yılın Animasyon Komedisi

mangal da ki abinin hareketlerine dikkat!! Elflerin,cücelerin ve büyücülerin hükümranlıgındaki bir çagda bizim fırıldak ailesini neler bekliyor!!!Yada acaba ortacag elflerini cücelerini büyücülerinimi neler bekliyor.Bir ..

O Ses Türkiye Tüm Jürinin Ayakta Alkışladığı İsim 05:05

O Ses Türkiye Tüm Jürinin Ayakta Alkışladığı İsim

O Ses Türkiye Tüm Jürinin Ayakta Alkışladığı İsim siz benim neler çektigimi nerden bileceksiniz çok güzel okumuş..