#Evden Çıkanlar

Antalya'da Vatandaşlar Arasında Gaspçıyı Dövelim Dövmeyelim Kavgası 03:59

Antalya'da Vatandaşlar Arasında Gaspçıyı Dövelim Dövmeyelim Kavgası

Gaspçıyı dövelim mi , dövmeyelim mi diye tartışırken birbirlerini dövdüler Antalya'da yakaladıkları gaspçıyı tartaklamak isteyen ve buna karşı çıkanlar arasında kavga çıktı..

  • JET TV tarafından
  • 998 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Bodrum'da Murat Dalkılıç Rüzgarı 01:53

Bodrum'da Murat Dalkılıç Rüzgarı

Bodrum’da gündüz konser veren Murat Dalkılıç, hayranlarına unutulmaz bir gün yaşattı. Denizden çıkanlar, Dalkılıç’ı izlemek için özel plaja akın etti...

  • ANKA tarafından
  • 721 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Malazgirt'te Tarihi Gün 08:44

Malazgirt'te Tarihi Gün

Türklere Anadolu'nun kapılarını açan Malazgirt Meydan Muharebesi'nin 946'ncı yıldönümü törenle kutlanıyor. Anıt Meydan’da düzenlenen kutlamalarda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin önemine d..

Fatma Girik Servetini Açıkladı! 01:41

Fatma Girik Servetini Açıkladı!

Fatma Girik Posta'ya verdiği röportajda servetini de açıkladı. İşte usta oyuncunun açıklamalarında öne çıkanlar: - Film teklifleri geliyor sürekli ama bir insan ya çok sevdiği için yada para için oynar. Seyredilmeyecek b..

  • ANKA tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin Malı Hard Diskin İçinden Çıkanlara İnanamayacaksınız 01:41

Çin Malı Hard Diskin İçinden Çıkanlara İnanamayacaksınız

Dünyaca ünlü markaların taklitlerinin yapılmasıyla meşhur Çin'in bir alışveriş sitesinden alınan taklit hard diskin içinden çıkanlar şoke etti. Sosyal medyada yayınlanan görüntüler paylaşım rekorları kırıyor...

Otelin Yarısını Valizine Sığdıran Turist 01:04

Otelin Yarısını Valizine Sığdıran Turist

Antalya'da turist kadın her şey dahil sistemini yanlış anladı, odada ne bulduysa bavuluna doldurdu. Turistin bavulundan çıkanlar otel çalışanlarını hayrete düşürdü...

  • JET TV tarafından
  • 795 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sınavlarda En Çok Karşılaşılan 10 Kopyacı Öğrenci Tipi 02:51

Sınavlarda En Çok Karşılaşılan 10 Kopyacı Öğrenci Tipi

Bu Hayat Okulu videosunda en çok karşılaşılan kopyacı öğrenci tipleri var. Aşırı heyecan yapanlar, çok rahatlar, çalışkan öğrencinin yakınına oturanlar, adı çıkanlar, şebeke kuranlar, pişkin öğrenciler... Bu kopyacı öğre..

  • JET TV tarafından
  • 646 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Otoyolda Bayram Trafiği 01:06

Otoyolda Bayram Trafiği

Bayram tatili için yolan çıkanlar, Anadolu Otoyolu'nun Bolu kesiminde bayram trafiği yoğunluğu oluşturdu...

  • JET TV tarafından
  • 1.058 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kısıtlamada olmaması gereken ne varsa... 03:21

Kısıtlamada olmaması gereken ne varsa...

BUGÜN DE YİNE GEZİP TOZANLAR, KRİKET OYNAYANLAR, ARABAYLA İLÇELER ARASI ALIŞVERİŞE ÇIKANLAR... SANKİ KISITLAMA YOKMUŞ GİBİ SOKAKTA, TRAFİKTE HATTA İNTERNET KAFEDE OLAN SORUMSUZLAR VARDI. ONLAR KAÇTI, EKİPLER KOVALADI...

Büyü çetesine operasyon! 02:07

Büyü çetesine operasyon!

SÖZDE MUSKA YAZARAK BÜYÜ YAPTIKLARINI İDDİA ETTİLER, PEK ÇOK KİŞİYİ TUZAĞA DÜŞÜRDÜLER. ANKARA EMNİYETİ SURİYE'Lİ BÜYÜCÜ ÇETESİNE OPERASYON DÜZENLEDİ. 15 AYRI ADRESE BASKIN YAPILIRKEN EVLERDEN ÇIKANLAR POLİSİ BİLE ŞOK ETT..

Çağla Şikel - Günlük Makyajım Güzellik Bakım 13:55

Çağla Şikel - Günlük Makyajım Güzellik Bakım

Makyaj günlük hayatımızın önemli bir parçası ama abartmıyor muyuz biraz? Güzellik ve bakım benim için çok önemli, fakat sokağa çıktığımda yüzümde ağırlık taşımayı sevmiyorum. Az ürün kullanarak mümkün olduğunca cildimin ..

Nilüfer Orman Çiçeği 1960 Türk Filmi İzle 1:12:09

Nilüfer Orman Çiçeği 1960 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, dört Türk gazetecinin Afrika’da buldukları beyaz tenli Nilüfer’i İstanbul’a getirmelerini konu edinir. Dört Türk gazeteci görev gereği bir süre için Afrika’da bulunur. Dört gazeteciden biri olan Ümit, gün..

The Gateway Türkçe Altyazılı İzle 1:30:22

The Gateway Türkçe Altyazılı İzle

Bir trafik kazasında kocasını kaybeden parçacık fizikçisi bilim kadını, kocasını geri getirmek için çalışma arkadaşıyla laboratuvarda ışınlanma deneyleri yaptığı moleküler transportasyon makinasını kullanacak ve eşini dü..

Rusya'daki Sarrac ve Hafter görüşmesinin perde arkası 03:10

Rusya'daki Sarrac ve Hafter görüşmesinin perde arkası

Hacıoğlu Rusya'daki Sarrac ve Hafter arasındaki görüşmelere ilişkin programı Rus tarafının da tam olarak bilmediğini belirtirken, ikilinin Moskova'da nasıl bir atmosferde bir araya geleceklerini programın gidişatının bel..

Kısıtlamada polisin denetimleri sürüyor 02:15

Kısıtlamada polisin denetimleri sürüyor

Hafta sonu kısıtlamasında polis ekiplerinin denetimleri sürüyor. Aracıyla trafiğe çıkanlar uygulama noktalarındaki ekiplerce tek tek kontrol edildi...

En sıcak gün! 02:30

En sıcak gün!

TÜRKİYE BUGÜN YANDI, KAVRULDU. 1 TEMMUZ BU YILA EN SICAK GÜN OLARAK ADINI YAZDIRDI. PEK ÇOK İLDE DIŞARI ÇIKANLAR NE YAPACAĞINI ŞAŞIRDI. İSTANBULLU İSE BAKIN NERELERE KAÇTI?..

Kapıköy Sınır Kapısı açılıyor 04:18

Kapıköy Sınır Kapısı açılıyor

Van'da, 24 Mart'ta koronavirüs tedbirleri kapsamında araç ve yaya geçişlerine kapatılan Türkiye'nin İran'a açılan Saray ilçesindeki Kapıköy Gümrük Kapısı, gelecek hafta yeniden yaya geçişlerine açılıyor. Van Valisi ve Bü..

Bulutların üzerindeki yayla, ziyaretçilerini cezbediyor 03:42

Bulutların üzerindeki yayla, ziyaretçilerini cezbediyor

Doğu Karadeniz'de yılın büyük bölümü bulutların üzerinde kalan Trabzon’un Düzköy ilçesindeki Beypınarı Yaylası, ziyaretçilere görsel şölen sunuyor. Kentin stresi ve kalabalık alanlardaki yüksek koronavirüs riskinden uzak..

Can Jersey - Yıldız 03:57

Can Jersey - Yıldız

Yıldız şarkı sözleri ile Bırakıcam rapine ambargo Olamaz kimse bana denk bro Sanarsın New York city ama değil Bura Esenler chicago Fiyakalı Bentley Alıcam Cupa Del Rey Rakibin bensem Kod adım sensei Bana dersin keko Um..

Canim Kardeşi̇m 50.Bölüm Muci̇t Kardeşi̇m 11:02

Canim Kardeşi̇m 50.Bölüm Muci̇t Kardeşi̇m

Galip bey evden içeri girer ve telaş içindedir. Aklında olan ve kendi keşfettiğini sandığı insanları yıkayan bir yıkama makinesi yapıldığını söyler. Çok üzgündür ondan önce böyle bir makine yapıldığı için. Mine de icat n..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.262 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 51.Bölüm Bugün Bayram 10:02

Canim Kardeşi̇m 51.Bölüm Bugün Bayram

Bayram günü Galip ramazan davulu ile ev halkını ayağa kaldırır. Çocuklar şeker toplamak için evden çıkmaya can atarlar. Ve hayal kurarlar. Topladıkları şeker ve çikolatalarla bir adada yaşamaya başlarlar. Bölüm içinde ra..

  • ÇocukTV tarafından
  • 792 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,Deniz Baykal,Hurşit Tolon) 00:34

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,De

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı Telefon dinlemesi yaparak, insanların ev ve iş yerlerine gizli kameralar yerleştirip kumpas kuran FETÖ'cü çeteyle ilgili soruşturma tamamlandı. Çetenin kameraları nas..

Trumpa Oy Verdiği İçin 8 Yaşındaki Oğlunu Sokağa Atan Zenci Anne 02:44

Trumpa Oy Verdiği İçin 8 Yaşındaki Oğlunu Sokağa Atan Zenci Anne

ABD de okulda düzenlenen yalandan seçimde oyunu trumpa vermiş çocuk, anneside evden atmış 8 yaşındaki çocuğu...

  • KAR MEDYA tarafından
  • 1.254 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' 05:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan’ın tartışılmaz kutsal bir metin olmadığını belirterek, hala Türkiye’nin Lozan’a hapsedilmeye çalışıldığını sö..

Özgün - Öpücem (Official Video) 03:45

Özgün - Öpücem (Official Video)

Söz: Onur Koç Müzik: Onur Koç Bir kerecik olsun kendiliğinden sakin mutlu uyansam Birkaç saat rahat bıraksan huzurumu anlatamam Kaç haftadır bir nefes aldırmadın ama karşındaki de insan Bir gün gelir kendimi tutama..

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi 02:03

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi

Irak’ta Saddam Hüseyin döneminde 17 yıl boyunca general olarak görev yapan Kerkük doğumlu General Khudhur Ahmed Raoof Weli, IŞİD’in işkencelerinden kurtulduktan sonra geldiği Sivas’ta tercümanlık yapmaya başladı Irak’ta..

IKEA, Norveç'teki Mağazasında Bir Mülteci Evi İnşa Etti 00:45

IKEA, Norveç'teki Mağazasında Bir Mülteci Evi İnşa Etti

IKEA, Norveç'teki mağazasında Şam'da 9 kişinin bir arada yaşadığı 25 metrekarelik gerçek bir evden örnek alarak bir ev dekore etti. Mağazada fiyat etiketi veya ürün açıklaması gibi görünen her şey, gerçekte o evde yaşaya..

  • Cowboy tarafından
  • 603 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Küba'da bir ilk daha 01:10

Küba'da bir ilk daha

Küba'da halk artık internete evinden erişim sağlayabilecek. Kapılarını açarak, dış dünya ile bağlantı kurmaya başlayan Küba'da bir ilk daha yaşanıyor. Havana hükümeti, ülke nüfusunun sadece yüzde 5'lik bir kısmının evden..

Canim Kardeşi̇m 74.Bölüm Dedekti̇fler Kulübü 09:30

Canim Kardeşi̇m 74.Bölüm Dedekti̇fler Kulübü

Başta Lale hanım, Galip bey ve çocuklar evde sürekli bir şeylerin kaybolduğunu fark ederler. Lale hanımın taze kurabiyeleri, Galip beyin şapkası, kızların çorapları ve bebekleri çalınmaktadır. Bu kayıp olan eşyaları kimi..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.191 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kısmetse Olur'un Yeni Gelin Adayı Sevgican Erdinç Kimdir? 08:56

Kısmetse Olur'un Yeni Gelin Adayı Sevgican Erdinç Kimdir?

Kısmetse Olur 12 Şubat Haftanın Finali ardından eve giren yeni gelin adayı Sevgican Erdinç, evde büyük merak uyandırdı. Başka gelin adayının beklenmediği 13 Şubat'ta eve giren Sevgican Erdinç, bir gelin adayının diskalif..

  • ANKA tarafından
  • 760 görüntüleme
  • 8 yıl önce