#Evden Çıkanlar

Cinin Bağladığı Tılsımlı Evdeyiz!  Paranormal Olaylar 46:03

Cinin Bağladığı Tılsımlı Evdeyiz! Paranormal Olaylar

KÖYLÜLERİN İSTEĞİ ÜZERE KONUM OLARAK BELİRTEMEYECEĞİZ 1999 Senesinde bu evde yaşayan bir adamın akşam ezanından sonra çığlık çığlığa bağırdığı köylüler tarafından söyleniyor... Köylü bir kaç günün ardından adamın yanına ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.289 görüntüleme
  • 7 yıl önce
24 Yıllık Yatak Esareti Sona Erdi 00:46

24 Yıllık Yatak Esareti Sona Erdi

Dursunbey'e bağlı Osmaniye mahallesinde yaşayan ve geçirdiği rahatsızlık sonucu yaklaşık 24 yıldan bu yana yatağa bağımlı olarak yaşayan Selami Çevdir'in 2. kattaki evine belediye tarafından özel asansör yapıldı. Montajı..

Erkan Oğur Mamoş Türküsü 07:28

Erkan Oğur Mamoş Türküsü

Pencereden bir taş geldi Ben sandımki mamoş geldi Uyan mamoş mamoş uyan Başımıza ne iş geldi Mamoş palton tutayım mı ? Hayrına satayım mı ? Di gah mamoş mamoş di gah Başımıza yığıldı halk Eyvah mamoş mamoş eyvah Tabib ça..

Aynadaki Cin  Cinin Aşık Olduğu Adam 01:30

Aynadaki Cin Cinin Aşık Olduğu Adam

Evinde yatsı namazını kılan orta yaşlarda bir kadın. Seccadesini topladıktan sonra uyumak için odasına doğru ilerler. Koridordaki aynanın önünden geçerken 1 yıl önce ölen kocasının yüzünü gördüğünü sanır. Kadın ürkerek ı..

  • ZULMA tarafından
  • 1.015 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siyah Beyaz Aşk 2. Bölüm 2.Fragmanı 01:05

Siyah Beyaz Aşk 2. Bölüm 2.Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 2. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Aslı Çınar, Ferhat ile zorla evlendiriliyor; kaldığı evden kurtulmanın yollarını arıyor!..

Yanan Araca Taşıma Suyla Müdahale 00:39

Yanan Araca Taşıma Suyla Müdahale

Mersin'in Erdemli ilçesinde seyir halindeyken alev alan otomobil, yangın söndürme tüpü bulunamayınca bir evden kovayla taşınan suyla söndürülebildi...

Eskişehir’de Eski Sevgili Dehşeti 04:33

Eskişehir’de Eski Sevgili Dehşeti

Eskişehir’de yaşayan Gürcistan uyruklu Türk vatandaşı Marina Lakvekheliani, eski sevgilisi tarafından saldırıya uğradı. Ekmek almak üzere evden çıkan Marina Lakvekheliani, eve dönüş yolunda iken apartmanının kapısında ge..

Korku Dolu Paranormal Hikayeler ! 08:29

Korku Dolu Paranormal Hikayeler !

Bir gece evde yalnızsın. Çok sıkıldın ve telefonunu alıp saate bakıyorsun. Saat gecenin üçü. Canın sıkılmış bir şekilde Facebook’a giriyorsun. Boş boş dolanırken bir anda bir mesaj geliyor. Hiç tanımadığın birinden. Mesa..

  • ZULMA tarafından
  • 1.734 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aşk Ve Gurur 5.Bölüm 1.Fragman 01:00

Aşk Ve Gurur 5.Bölüm 1.Fragman

Oturdukları evin aslında Kenan’ın çocukken yaşadığı ev olduğunu öğrenen Zeynep büyük bir şaşkınlık yaşar. Diğer yandan Zeynep’le Kenan’ın arasındaki gerilim devam etmektedir. Murat, kazançlı davalar alıp, daha çok para k..

Çatıdan Çatıya Kar Üstünde Kayan Sportmen Erkek 00:24

Çatıdan Çatıya Kar Üstünde Kayan Sportmen Erkek

Kış ayında zevkle uçarak evden eve kayan sportmen genç adamı izle..

  • PengoTV tarafından
  • 1.233 görüntüleme
  • 7 yıl önce
3 Milyon Tl'lik Dev Amerikan Karavanı 18:29

3 Milyon Tl'lik Dev Amerikan Karavanı

Dev karavanın tüm detayları incelikle düşünülmüş ve her türlü lükse sahip çoğu evden daha konforlu bu karavanı izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 763 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çayır Çayır Yanan Evin İçinden Çıkan Kadın 01:01

Çayır Çayır Yanan Evin İçinden Çıkan Kadın

Alevler arasında kalan evden birden çıkan kadını gören herkes şok oldu bunu nedeni ise kadın çayır çayır yanıyordu izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 759 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşkenceci Anne Ceza Alacak Mı 04:57

İşkenceci Anne Ceza Alacak Mı

Gizli kamera görüntülerinde 2 yaşındaki kızını darp ettiğini ortaya çıkan ve olay sonrası gözaltına alınan Tuğba Tülübaş hakkında mahkeme evden 3 ay uzaklaştırma cezası verdi...

  • BETA tarafından
  • 1.078 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İzmir'de Asırlık Bina Küle Döndü 01:01

İzmir'de Asırlık Bina Küle Döndü

İzmir'in Konak ilçesinde çıkan yangında 100 yıllık tarihi ahşap bina kullanılamaz hale geldi.Alınan bilgiye göre, Basmane semtindeki bir evden duman yükseldiğini gören vatandaşlar, durumu polise ve itfaiyeye bildirdi.İtf..

Kızıltepe'de Bir Evde Garnizon Komutanlığına Kazılmış Tünel Bulundu 00:27

Kızıltepe'de Bir Evde Garnizon Komutanlığına Kazılmış Tünel Bulundu

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde bir şahsa ait evden Garnizon Komutanlığına kazılmış tünel bulundu. Bölgede inceleme başlatıldı. İşte o tünel....

Rafadan Tayfa 17.Bölüm İzle 13:27

Rafadan Tayfa 17.Bölüm İzle

Harika bir İstanbul sabahında Rafadan ekibi kendi müzik gruplarını kurmaya karar verirler. Müzik aletleri olmadığı için kendi aletlerini kendileri yaparlar. Mert süpürgeye bağladığı ipler ile elektro gitarını yapar. Kami..

Anne 22. Bölüm 2. Fragman 00:50

Anne 22. Bölüm 2. Fragman

Melek yaşadığı her anda mutluluk bulan, küçük dünyasında hayallerle yaşayan bir çocuktur. Zeynep geçici olarak Melek’in okulunda işe başlar ve yolları kesişir. Melek’in annesi Şule için kızı bir yüktür adeta. Erkek arka..

  • PengoTV tarafından
  • 878 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bülent Ersoy Psikolog Karşısında Kadınlara İlgi Duymuyorum 01:28

Bülent Ersoy Psikolog Karşısında Kadınlara İlgi Duymuyorum

Lise sonrası konservatuarda Aslı ve Murat'la dostluk kurmuştur. Eve geç geldiğinde babasından yediği tokatla dönmemek üzere evden kaçmış, kulüpte çalışırken ünlü menajer Nihat sayesinde gazinoya geçmiştir. Doktoruna ayrı..

Şöhretin Sonu Film Müziği Bülent Ersoy 05:53

Şöhretin Sonu Film Müziği Bülent Ersoy

Bir gazinoda assolist olarak çalışan Bülent bir transgenderdir. Daha fazla saklayamadığı bu durumu artık kadın gibi giyinerek, davranarak açığa vurmakta ve çeşitli tepkiler almaktadır. Yardımcısı Doğan da bu tepkiden kor..

Japon Prens Nintoku 01:13

Japon Prens Nintoku

4. Yüzyılda, Japons Prens Nintoku Bir Kuleye Çıkar Ve Bakar ki, Hiçbir Evden Duman Tütmüyor. Halbuki Asgari Ücrete İyide Zam Yapmış Ama Halkını Memnun Edememişti. Dinleyelim, (Çok zor ama) İbret Alalım...

  • JET TV tarafından
  • 1.148 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ağır Gerçekten Ağır Dram! 01:12

Ağır Gerçekten Ağır Dram!

Bülent (Bülent Ersoy) ünlü bir ses sanatçısıdır. Kendisine hayran olan ve sürekli konserlerine giden Sevgi (Gülşen Bubikoğlu), yazdığı şiirlere beste yapması için ona göndermektedir. Sevgi kan kanseri olduğunu öğrenir. S..

Sende Telefonu Yanlış Çevirdin Galiba Velinimet 01:00

Sende Telefonu Yanlış Çevirdin Galiba Velinimet

Mehmet (Tamer Yigit) ve Ahmet (Suleyman Turan) zengin isadami Sururi Bey’in (Vahi Oz) ogullaridir. Sert ve tutucu bir baba olan Sururi Bey iki ogluna da gece hayatini, eglenceyi ve ickiyi yasaklamistir. Ahmet ve Mehmet t..

Sarhoş Koca Şiddeti 01:10

Sarhoş Koca Şiddeti

Suçlu baş rollerini Gülşen Bubikoğlu ve Tarık Tarcan'ın paylaştığı 1989 yapımı Türk filmidir. Fatma (Gülşen Bubikoğlu) mutsuz bir evliliği olan iki çocuk annesi bir kadındır. Eşi Yusuf'tan (İhsan Baysal) sürekli kötü ..

Eve İmam Nikahlı Kuma Gelirse 02:00

Eve İmam Nikahlı Kuma Gelirse

Suçlu baş rollerini Gülşen Bubikoğlu ve Tarık Tarcan'ın paylaştığı 1989 yapımı Türk filmidir. Fatma (Gülşen Bubikoğlu) mutsuz bir evliliği olan iki çocuk annesi bir kadındır. Eşi Yusuf'tan (İhsan Baysal) sürekli kötü ..

Türk Malı 4. Bölüm 2. Fragmanı 00:49

Türk Malı 4. Bölüm 2. Fragmanı

Erman Kuzu, postacılık görevinden zorunlu emekli olduktan sonra, özel halk otobüsü şöförü olarak çalışmaya başlamıştır. Abiye, Erman’ı boşayıp, evden gönderdikten sonra, çocuklarının da kendisine sırt çevirmesinden sonra..

Gazino Bülbülü 1985 Türk Filmi İzle 1:08:47

Gazino Bülbülü 1985 Türk Filmi İzle

Konusu: Artan hayat pahalılığında kiracı olan fakat evden çıkarıldıkları için yeni bir ev bulmak zorunda olan bir grup insanın içine düştükleri komik durumları anlatan film bir yandanda hayatın gerçeklerini gözler önüne ..

10 Maddede Abla Nedir 03:57

10 Maddede Abla Nedir

Yeni bir Hayat Okulu daha çektik. Bu kez ablaları mercek altına alıyoruz. Abla sırdaştır, annenin jokeridir, evlenip evden ayrıldığında yokluğu hissedilendir, üzerine titreyendir, abiden daha yakındır.....

  • JET TV tarafından
  • 710 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Savaştan Kaçtılar Terör Peşlerini Bırakmadı 01:43

Savaştan Kaçtılar Terör Peşlerini Bırakmadı

Afrin'deki terör örgütü PYD/PKK'nın roketli saldırısı sırasında camide ibadet ettiği sırada yaşamını yitiren Suriye uyruklu 27 yaşındaki Tarık Tabbak'ın son haftalarda yalnızca namaz vakitlerinde camiye gitmek için evden..

Korku Evinde Zombiye Atarlanan Eleman 00:44

Korku Evinde Zombiye Atarlanan Eleman

İlk olarak bir evden kaçış oyununda ışıkların kaldırılarak, gerilim oluşturacak manken ve nesneler koyarak ortaya çıkan korku evlerinden birine giden eleman karşısına çıkan zombiye atarlanmış..

  • JET TV tarafından
  • 806 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Malı 6. Bölüm (Sezon Finali) Fragman 00:49

Türk Malı 6. Bölüm (Sezon Finali) Fragman

Erman Kuzu, postacılık görevinden zorunlu emekli olduktan sonra, özel halk otobüsü şöförü olarak çalışmaya başlamıştır. Abiye, Erman’ı boşayıp, evden gönderdikten sonra, çocuklarının da kendisine sırt çevirmesinden sonra..