#Eve giren hırsıza saldıran pitbull

Hırsızına seslendi- Buna hakkın yok! 01:31

Hırsızına seslendi- Buna hakkın yok!

YILLARCA ÇALIŞIP EMEKLİ OLDUKTAN SONRA TARLADA TER AKITAN ÇİFT, HIRSIZ ŞOKU YAŞADI... VİCDANSIZIN BİRİ EVLERİNE GİRİP BÜTÜN PARALARINI ÇALDI... EMEĞİ HEBA OLAN ADAM, ÖFKELİYDİ... GEÇTİ KAMERANIN KARŞISINA, HIRSIZA VERYAN..

Yakın Tehdit Film İzle 1:40:31

Yakın Tehdit Film İzle

Film, evli bir çiftin dört suçlu tarafından rehine tutulması ve bu esnada eve giren hırsızların olaya dahil olmalarını konu ediniyor. Zengin ve huzurlu bir hayat süren Miller ailesinin yaşamı, evlerine giren soyguncuları..

  • Tv Series tarafından
  • 2.271 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sakarya’da şaşırtan olay- Kargalar evi bakın ne hale getirdi 02:48

Sakarya’da şaşırtan olay- Kargalar evi bakın ne hale getirdi

Sakarya'nın Karasu ilçesinde oğlunun iş için şehir dışına çıktığı ve 2 yıldır boş durumda bulunan eve giren anne gördüğü manzara karşısında şok oldu. Üç katlı evin en üst katında bulunan banyo camından içeri giren kargal..

Vizyonda Bu Hafta 08:40

Vizyonda Bu Hafta

Vizyonda Bu Hafta Bu hafta vizyona giren filmleri sizler için derledik. Benim Adım Feridun Uzun süreli bir ilişkinin içindeki Ersan artık sevgilisine ilgi göstermeyi ve romantik olmayı bırakmıştır. Uzun ilişkinin r..

2016 Walt Disney'in Yılı Oldu 04:39

2016 Walt Disney'in Yılı Oldu

Aralık ayının başında gösterime giren ‘Moana’ isimli animasyon film şimdiden 2.49 milyar Dolar’lık bir hasılat rakamına ulaştı. Filmin yıl sonuna kadar 7 milyar Dolar’lık bir gişe yakalayarak yeni bir rekora imza atacağı..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Manevi Oğlu İbo’ya Doğum Günü Sürprizi 03:58

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Manevi Oğlu İbo’ya Doğum Günü Sürprizi

47 yaşına giren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın manevi oğlu down sendromlu İbrahim Ertepe için doğum günü partisi yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Başbakanlık yaptığı dönemlerde tanıştığı ve Zeytinb..

Gupse Özay Kimdir ? 03:47

Gupse Özay Kimdir ?

Gupse Özay (d. 30 Temmuz 1984, İzmir), Türk oyuncu ve senarist. Gupse Özay, Çerkes kökenli bir aileden İzmir'de dünyaya geldi. Çerkesçe olan adı canımın içi anlamına gelmektedir.[2] Gupse Özay Ege Üniversitesi Radyo Tv..

Gupse Özay Kimdir? 01:30

Gupse Özay Kimdir?

Gupse Özay, Çerkes kökenli bir aileden İzmir'de dünyaya geldi. Çerkesçe olan adı canımın içi anlamına gelmektedir.[2] Gupse Özay Ege Üniversitesi Radyo Tv ve Sinema bölümünde okumuştur. Üniversite yıllarında dostlarıyl..

LYS Bitti, Öğrenciler Yorumladı 03:26

LYS Bitti, Öğrenciler Yorumladı

Lisans Yerleştirme Sınavları’nın (LYS) ikinci oturumu LYS-1 Matematik sınavı sona erdi, sınavdan çıkan öğrenciler duygularını ilk olarak aileleriyle paylaştı. Sınav hakkında değerlendirme yapan öğrencilerin büyük çoğunlu..

Trabzonspor   Gençlerbirliği 3-1 (özet) 03:43

Trabzonspor Gençlerbirliği 3-1 (özet)

Trabzon'un gençleri yıldızlaştı, Karadeniz Fırtınası geriye düştüğü maçı çevirmeyi başardı. 4. hafta mücadelesinden Gençlerbirliği'ni konuk eden Trabzonspor sahadan 3-1 galip ayrıldı. 6. dakikada Ahmet İlhan'ın şok golü..

Komşu dehşeti kamerada! Kulak memesi kopartıldı, eşi ve çocukları acımasızca yumruklandı 02:28

Komşu dehşeti kamerada! Kulak memesi kopartıldı, eşi ve çocukları acım

Nevşehir'de ayakkabı dolabının üzerine çantasını koyan komşularına sinirlenen şahıs beraberindekilerle birlikte kadın ve çocukları acımasızca yumrukladı. Eve gelen Fethi Özdemir'e de saldıran şahıs, komşusunun kulak meme..

Kepçe Operatörünün Acı İntikamı 01:07

Kepçe Operatörünün Acı İntikamı

Kepçe operatörünün yol verme kavgasına giren ve kendisine saldıran otomobil sürücüsünden intikamı amatör kameraya böyle yansımış efendim...

  • JET TV tarafından
  • 686 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erzurum’da Çıkan Çatışmada 2 Terörist Öldürüldü 00:48

Erzurum’da Çıkan Çatışmada 2 Terörist Öldürüldü

Erzurum’da Çıkan Çatışmada 2 Terörist Öldürüldü Erzurum’un Karayazı ilçesi kırsal alanında güvenlik güçleriyle çatışmaya giren PKK’lı 2 terörist etkisiz hale getirildi. Alınan bilgiye göre, bugün sabah saatlerinde Karay..

Gaziantep-te 3 Polis Şehit 00:47

Gaziantep-te 3 Polis Şehit

Gaziantep-te 3 Polis Şehit A AA Gaziantep'te güvenlik güçlerinin bir eve operasyonu sırasında yakalanacağını anlayan terör örgütü üyeleri kendilerini patlattı, olayda 3 polis şehit oldu...

Çapkın Kocanın Komik Halleri_Korkudan Köpeği Camdan Fırlatıyor... 01:43

Çapkın Kocanın Komik Halleri_Korkudan Köpeği Camdan Fırlatıyor...

Eşi eve erken gelince işler olağan dışı gelişmeye başlıyor haydi seyredelim :-D..

  • Cowboy tarafından
  • 1.077 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kısmetse Olur - Aycan Kısmetse Olura Geri Döndü! 04:03

Kısmetse Olur - Aycan Kısmetse Olura Geri Döndü!

Kısmetse Olur 20 Mart Pazartesi yayınlanan yeni bölümde, gelin adaylarından Aycan eve geri dönüyor! Aycan'ın eve dönüşü Onur'u nasıl etkileyecek?..

  • ANKA tarafından
  • 1.334 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şaban Oğlu Şaban - Kemal Sunal Hd Film İzle 1:30:12

Şaban Oğlu Şaban - Kemal Sunal Hd Film İzle

Süt Kardeşler - 1976 Kemal Sunal Film İzle Süt Kardeşler, yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Hüseyin Rahmi Gürpınar'ın Gulyabani isimli romanından uyarlanan, 1976 yılı yapımı bir Türk filmidir. Yıllardır kimsenin ..

  • PengoTV tarafından
  • 7.353 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sevgiliye Aldatma Şakası 04:49

Sevgiliye Aldatma Şakası

Cansız mankeni yatağına alan kadın sevgilisinin eve gelmesini bekliyor. Eve gelen sevgili durumu görünce çılgına dönüyor ama şaka olduğu anlaşılıyor sonra...

  • JET TV tarafından
  • 799 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sakarya'da Radyoaktif Madde Alarmı 06:28

Sakarya'da Radyoaktif Madde Alarmı

Sakarya'da Radyoaktif Madde Alarmı Sakarya’da 16 yaşındaki bir gencin rahatsızlanması sonucu kaldırıldığı hastanede yapılan incelemelerde radyasyon tespit edildi. Gencin evinin bulunduğu sokak karantinaya alınırken, A..

15 Temmuz Şehidinin Evi Müze Oldu 07:29

15 Temmuz Şehidinin Evi Müze Oldu

15 Temmuz Şehidinin Evi Müze Oldu 15 Temmuz darbe girişimi şehitlerinden Tolga Ecebalın'ın babası, oğlunun Balat'ta yaşadığı evini müze haline getirdi. Şehit babası Ecebalın, oğlunun, 'Bir gün ben gidersem boşa gitmem ..

Parkta Kalan Yaşlı Adamın Hesabından Servet Çıktı 01:05

Parkta Kalan Yaşlı Adamın Hesabından Servet Çıktı

Parkta Kalan Yaşlı Adamın Hesabından Servet Çıktı Adana'da gidecek yeri olmadığı için parkta yaşam mücadelesi veren yaşlı adamın banka hesabında, 90 bin lira ve 3 bin 500 dolar para çıktı 90 yaşındaki Sabri Baran, Se..

15 Ay Önce Kaybolan Baba ve Oğlun Cesetleri Oyuktan Çıktı 01:09

15 Ay Önce Kaybolan Baba ve Oğlun Cesetleri Oyuktan Çıktı

15 Ay Önce Kaybolan Baba ve Oğlun Cesetleri Oyuktan Çıktı Afyonkarahisar'da kaybolan Kurban Barlas ve oğlu Emrullah Barlas, beklenmedik bir şekilde evlerinin yakınındaki oyukta bulundu. Ölüm nedenleri ise tespit edileme..

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun 02:15

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun Gaziantep’te DEAŞ operasyonu yapıyoruz diyerek Suriyeli iş adamı ve ailesini evin bir odasına kelepçeleyen 4’ü polis üniformalı 7 kişi, çelik kasa içerisin..

07:36

"Down Şefler" Projesi Start Aldı

İstanbul Down Sendromu Derneği, Tomurcuk Vakfı ve Aşçılar Federasyonu’nun işbirliği ile dünyada ve Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilecek akademik eğitim olan, Down Şefler projesi hayat buluyor. Down sendromlu gençler,..

Evine Dönen Kedinin Mutlu Anları 01:55

Evine Dönen Kedinin Mutlu Anları

Kaybolan kedinin eve dönmesiyle yaşanan mutlu anlar seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 897 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Preview- Agent Palmer Goes Missing - Season 1 Ep. 17 - LETHAL WEAPON 00:20

Preview- Agent Palmer Goes Missing - Season 1 Ep. 17 - LETHAL WEAPON

LETHAL SİLAH, aksiyon ve dramayı dostluk ve mizah ile birleştirerek, günümüz Los Angeles'ında suçla mücadele eden klasik polis ikilisi Riggs ve Murtaugh'u izleyerek hit film franchise'ı yeniden başlatıyor. Genç eşi ve do..

Preview- Riggs Is On The Hunt For Answers - Season 1 Ep. 18 - Lethal Weapon 00:20

Preview- Riggs Is On The Hunt For Answers - Season 1 Ep. 18 - Lethal W

LETHAL SİLAH, aksiyon ve dramayı dostluk ve mizah ile birleştirerek, günümüz Los Angeles'ında suçla mücadele eden klasik polis ikilisi Riggs ve Murtaugh'u izleyerek hit film franchise'ı yeniden başlatıyor. Genç eşi ve do..

Hızlı Ve Öfkeli 6 Türkçe Dublaj Hd İzle 2:10:06

Hızlı Ve Öfkeli 6 Türkçe Dublaj Hd İzle

Dom ve Brian'ın Rio soygunu oldukça kilit bir ismin çetesini çökertip, ekibe 100 milyon dolar kazandırdığından beri, paraya para demeyen kahramanlarımız dünyanın tadını çıkartıyordu. Fakat bir yandan da eve dönmek ve kaç..

  • Tv Series tarafından
  • 25.365 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cüneyt Arkın  Ben Amerika'dayken 01:54

Cüneyt Arkın Ben Amerika'dayken

Fırtına Kemal (Cüneyt Arkın) yardımsever, iyi kalpli, güçlü bir gece kulübü ve kumarhane sahibidir. Amansız Tayyar (Turgut Özatay) kulübü ve kumarhaneyi Kemal'den almak ister. Kendisinden çiçek almadığı günü uğursuz sayd..

Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan - Zindandan Mehmed' e Mektup 06:22

Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan - Zindandan Mehmed' e Mektup

Zindan iki hece Mehmedim lafta! Baba katiliyle baban bir safta! Bir de geri adam boynunda yafta... Halimi düşünüp yanma Mehmed im! Kavuşmak mı? ... Belki... Daha ölmedim! Avlu... Bir uzun yol... Tuğla döşeli, Kırmı..