#Evet evet

Pitbull - Give Me Everything ft. Ne-Yo, Afrojack, Nayer 04:26

Pitbull - Give Me Everything ft. Ne-Yo, Afrojack, Nayer

Armando Christian Rafael Pérez Pitbull – Give Me Everything Tonight (Ft. Ne-Yo) Çevirisi [Pitbull – Intro] Me not working hard? Çok çalışmıyor muyum? Yea right picture that with a kodak Kodaktan çekilmiş sağdaki fo..

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış 03:55

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pens

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış HSYK Başkanvekili Yılmaz, eski HSYK Başkanvekili Hamsici ve eski üyeler Tosun ve Özçelik'in itirafçı olduklarını belirter..

Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak 01:14

Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak

Başbakan Binali Yıldırım, terör örgütü PKK’nın Sincar’da konuşlanmasının Türkiye’nin milli güvenlik meselesi olduğunu ifade ederek, “Ya Irak Peşmerge güçleri buradan PKK’lıları çıkaracak ya da Türkiye gereğini yapacak. B..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması 05:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de görüşülen anayasa değişikliği görüşmeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Erken seçim tartışmalarına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Parlamento çalışamaz hale getirilirse düşü..

Savcı Sayan'dan Deniz Baykal'a Çağrı 00:48

Savcı Sayan'dan Deniz Baykal'a Çağrı

Eski CHP'li Savcı Sayan, Deniz Baykal'a samimi çağrımdır... başlığıyla referandumda evet demesi çağrısı yaptı...

Bizim halkımız 00:55

Bizim halkımız "alim" değildir amma "arif"tir..

Cahil dediğin vatandaş neden evet dediğini bir çırpıda sıralar geçer de sen neden hayır dediğini anlatamazsın.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.087 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Güçlü Türkiye İçin Bizde Varız 01:48

Güçlü Türkiye İçin Bizde Varız

Evet ile Güçlü TÜRKİYE!!!..

  • KAPALI SET tarafından
  • 945 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı  Yarın Akşam İnşallah bu Millet Kendi Bayramını Yapacak 01:52

Cumhurbaşkanı Yarın Akşam İnşallah bu Millet Kendi Bayramını Yapacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yarın akşam inşallah bu millet kendi bayramını yapacak. Bazıları şöyle diyor, 'evet' diyen de 'hayır' diyen de, kardeşim 'hayır' diyeni anlayışla karşılarım ama evetle hayırı aynı kefeye koyamam. ..

YSK  Referandumun Kesin Sonuçlarını Açıkladı 01:33

YSK Referandumun Kesin Sonuçlarını Açıkladı

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Sadi Güven, “16 Nisan 2017 Pazar günü yapılan halk oylaması sonucu geçerli oyların yarısından çoğunun 25 milyon 157 bin 463 ‘evet’ oyu, yüzde 51.41 olarak gerçekleştiği, anayasa değişikl..

Piiz - Özledin mi 03:47

Piiz - Özledin mi

Kapatıp gözlerimi, küfürlü sözlerimi bu gece sana bıraktım Acaba özledin mi Kendimden utandım bir o kadar sarıldım Üstümde yüklerini bir gece önce bıraktım Şimdi gözümün önünde Bitiyor bitiyor bitiyor, dünyam Şimdi re..

  • Ömer tarafından
  • 804 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ünlü Oyuncuya Kötü Sürpriz! 02:36

Ünlü Oyuncuya Kötü Sürpriz!

Düğününde Merve Sevi'ye Kötü Sürpriz! Konuklardan Biri Senden Çocuğum Var Diye Bağırdı Oyuncu Merve Sevi, spor eğitmeni Çalkan Algün'le nikah masasına oturdu. Nikah kıyılırken, damat Çalkan Algün'ün 'Evet' dediği sırad..

  • ANKA tarafından
  • 980 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Harun Kolçak  Sokul Bana 04:31

Harun Kolçak Sokul Bana

Sevdim evet yine sevdim Seviştim de senden sonra Başkaları çok boş geldi Hiç içime sinmedi Nedense hep istedim seni Karşı koydu benliğim Arzular tek nedenim değil Özledim geri geldim Geldim evet yine geldim Bi..

Türkiye ' nin İlk Eşcinsel Evliliği Yapan Çifti 04:03

Türkiye ' nin İlk Eşcinsel Evliliği Yapan Çifti

Türkiye'nin ilk eşcinsel evliliğini yapan çift CNNTurk.com'a konuştu. Ekin ve Emrullah, gündeme yaptıkları evlilik ile geldiler. Ama bu evlilik farklıydı, Türkiye'nin ilk eşcinsel evliliğine ''evet'' dediler. Bu ''evet''..

  • JET TV tarafından
  • 150 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Teker Yerine Ağaç Bağlayan Çılgın Rus 01:34

Teker Yerine Ağaç Bağlayan Çılgın Rus

Aracınızın lastiğinden olabilirsiniz. Eğer yedek lastiğiniz yoksa yolda kalırsınız. Fakat videodaki Rus şoför yolda kalmamak için tekerin yerine ağaç bağlamış. Evet evet bildiğiniz kütüğü araca bağlamış. Çokta güzel iler..

  • PengoTV tarafından
  • 142 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Obama Veda Konuşmasında Gözyaşlarına Hakim Olamadı 01:47

Obama Veda Konuşmasında Gözyaşlarına Hakim Olamadı

Beyaz Saray’daki görevini 20 Ocak’ta Donald Trump’a devredecek olan Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Barack Obama, memleketi Chicago’da veda konuşması yaptı. Oldukça duygusal bir atmosferde geçen Obama’nın konuşması ..

Mustafa Ceceli & Ajda Pekkan - Peşindeyim 04:10

Mustafa Ceceli & Ajda Pekkan - Peşindeyim

Gelen de bir giden de, birbirini aratmıyor Hep aynı yaşamaktan bu kalp daralıyor Dedim evet şimdi gönül artık öyle düşünmüyor Sen varsın diye ya hep dualar ediyor Bu gönül senle yanıp sönüyor Cefa çeksemde kabulleniyor ..

Jennifer Lopez - On The Floor ft. Pitbull 04:26

Jennifer Lopez - On The Floor ft. Pitbull

On The Floor [J-Lo] Let me introduce you to my party people In the club [Pitbull] I’m loose And everybody knows I get off the chain Baby it’s the truth I’m like Inception, I play with your brain So I don’t sleep, I sno..

  • PengoTV tarafından
  • 1.685 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rihanna - What's My Name 04:23

Rihanna - What's My Name

What's my name? Oh, na, na, what's my name? Oh, na, na, what's my name? Oh, na, na, what's my name? Oh, na, na, what's my name? Oh, na, na, what's my name? What's my name? what's my name? Yeah, I heard you good with ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 8 yıl önce
15 Temmuz Şehidinin Evi Müze Oldu 07:29

15 Temmuz Şehidinin Evi Müze Oldu

15 Temmuz Şehidinin Evi Müze Oldu 15 Temmuz darbe girişimi şehitlerinden Tolga Ecebalın'ın babası, oğlunun Balat'ta yaşadığı evini müze haline getirdi. Şehit babası Ecebalın, oğlunun, 'Bir gün ben gidersem boşa gitmem ..

Guzarish Ghajini Hd 05:24

Guzarish Ghajini Hd

Yalvarış Sen benim bastıramadığım susuzluğumsun Sen benim ruhumun zevkisin Biraz daha yaklaş bana Yalvarırım! Kalbim eziyet çekiyor acılarda Haydi benim tonlarımda renklen Gel benimle adım adım Yalvarırım! Sadece evet d..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.065 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı 03:32

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı Dünyada deniz kaplumbağalarının en önemli üreme merkezlerinden biri olan Mersin'in Kazanlı sahilinde, bu yıl bin 705 yuvaya ulaşılarak rekor kırıldı. Kazanlı'da bin 705 yuv..

Uğur Arslan - Karagümrük Yanıyor (Official Video) 05:00

Uğur Arslan - Karagümrük Yanıyor (Official Video)

Aslında işin aslı şöyle hakim bey Aslı'yı ilk gördüğüm gün başlıyor işin aslı Aslı birgün benim nacizane kaptan şoförlüğünü yaptığım 56 Chevrolet taksiye biniyor ve Karagümrük'e diyor bana Karagümrük o dakika gönlümün..

Erdoğan’dan Merkel’e Sana Yazıklar Olsun 09:42

Erdoğan’dan Merkel’e Sana Yazıklar Olsun

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Sayın Merkel sen teröristlere destek veriyorsun. 4 bin 500 dosya elinde ve sen bunun hesabını veremiyorsun. Senin devlet televizyonun 'hayır' için yayın yapıyor. İşte sen busun” dedi...

Darbeci Binbaşı_ Bize Verilen Emir Cumhurbaşkanı’nı.. 04:09

Darbeci Binbaşı_ Bize Verilen Emir Cumhurbaşkanı’nı..

Muğla’da Cumhurbaşkanı’na suikast timinin yargılandığı davanın ilk gününde ifadesi alınan sanıklardan timin başındaki darbeci Binbaşı Şükrü Seymen, hedeflerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sağ ele geçirilmesi o..

Ceza'nın İlk Şarkısı Nefret İstanbul 03:44

Ceza'nın İlk Şarkısı Nefret İstanbul

Gel gelen gördü İstanbul'un çilesini çek, çek ki İstanbullu olasın Dolan taşan sokaklar ve binalar hani nerede o altın olan topraklar Yalan, yalan olan tek şey rüya rüyalarda gelen tek şey ise para Şu İstanbul'un eşsi..

Timur Selçuk Ayrılanlar İçin 02:50

Timur Selçuk Ayrılanlar İçin

Yollarımız burada ayrılıyor Artık birbirimize iki yabancıyız Ne kadar acı olsa Ne kadar güç olsa Her şeyi evet her şeyiunutmalıyız Hiç yaşamamışcasına, hiç sevmemiscesine Unutursun o günlerimizi gecelerimizi 0 gün..

Oğuzhan Uğur - Bana Bunu Yapma 02:56

Oğuzhan Uğur - Bana Bunu Yapma

Hayalet diye bir şey yoksa ben nasıl yürüyorum? Aşktan gözü kör olmak varsa nasıl görüyorum? Nefesim sendin gittin madem neyi soluyorum? Yine hicran, evet ihanet kurbanıyım... Bana bunu yapma... Bize bunu yapma... Ya da...

  • Emre Kuzu tarafından
  • 1.081 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İndila - Love Story 04:44

İndila - Love Story

Aşk hikayesi Üzgün ruh O yaşıyor, ama çok az konuşuyor O onu bekliyor O birzamanlarının fotoğrafının önünde O, o deli değil O buraya kadar olduğuna inanıyor Her yerde onu görüyor O onu ayakta bekliyor Bir gül elinde Öbü..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.032 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Indila - Love Story-Piano 01:33

Indila - Love Story-Piano

L'âme en peine Il vit mais parle à peine Il l'attend Devant cette photo d'antan Il, il n'est pas fou Il y croit c'est tout Il la voit partout Il l'attend debout Une rose à la main A part elle, il n'attend rien ..

İlhan Talu  Mehmet Partigöç'ün Fetö’cü Olduğunu Biliyorum 02:14

İlhan Talu Mehmet Partigöç'ün Fetö’cü Olduğunu Biliyorum

Ankara 17. Ağır Ceza Mahkemesince Sincan Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü'ndeki salonda görülen Genelkurmay çatı davasının 5. Celsesinesi başladı. Günler ilerledikçe duruşmada ilginç anlar yaşanmaya devam ediyor. Dün bir ask..