#Evet mitingi

Meşazını Aldım Oscar Versiyonu 00:44

Meşazını Aldım Oscar Versiyonu

Meşazlarıyla evet desteğini belirten vatandaşların konuşmaları Oscar ödül törenlerinde konuşma yapan Hollywood ünlüleri üzerine montajlanmış. Hollywood da evet diyor. Siz de var mısınız?..

  • PITIRCIK tarafından
  • 8.550 görüntüleme
  • 8 yıl önce
15 Temmuz Gazilerinin Referandum Kararı, Havadan Görüntülendi 05:48

15 Temmuz Gazilerinin Referandum Kararı, Havadan Görüntülendi

15 Temmuz gazileri ve şehit yakınları insan zinciri ile ‘Evet’ yazarak referandum tercihini açıkladı. Gazilerin ‘evet’i havadan görüntülendi...

Karadenizli Hanımefendinin Bu Sözleri İzlenme Rekoru Kırıyor! 01:07

Karadenizli Hanımefendinin Bu Sözleri İzlenme Rekoru Kırıyor!

Yerel bir televizyonun anayasa referandumu için yaptığı bir halk röportajında 'evet' yanıtını vereceğini söyleyen Karadenizli Hanımefendinin sözleri, sosyal medyada kısa sürede yoğun ilgi gördü...

Pratik Kravat Bağlama 00:59

Pratik Kravat Bağlama

Evet kravat bağlamak bir zulüm mu ama artık değil işte kravatınızı kolayca bağlayacağınız bir video evet evet yanlış duymadınız bir video...

  • JET TV tarafından
  • 1.030 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meghan Trainor - All About That Bass 03:09

Meghan Trainor - All About That Bass

All About That Bass Because you know I'm all about that bass, 'Bout that bass 'bout that bass, no treble I'm all 'bout that bass, 'bout that bass, no treble I'm all 'bout that bass, 'bout that bass, no treble I'm all 'bo..

  • PengoTV tarafından
  • 746 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Pitbull - Rain Over Me 03:53

Pitbull - Rain Over Me

Rain Over Me [Marc Anthony] Girl my body don't lie (Red One) I'm out of my mind Let it rain over me (Mr. Worldwide) I'm rising so high Out of my mind (Marc Anthony) So let it rain over meAy ay ay Ay ay ay Let it rain o..

  • PengoTV tarafından
  • 1.381 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması 06:56

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, başkanlık sistemiyle ilgili, TBMM’de evet, referandumda hayır diyecekmişiz. Bunu söylüyorlar. Ve de bir grup Truva atı bunun milletin aklıyl..

İşte Vatandaşın AB Görüşü 03:58

İşte Vatandaşın AB Görüşü

İşte Vatandaşın AB Görüşü Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki Milli Tarım Projesi Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Parlamentosu'nu hedef alarak, Bakıyoruz 'Müzakereleri durdururuz' diyorlar. ..

Mustafa Ceceli - Aşk Adına 04:07

Mustafa Ceceli - Aşk Adına

Dün gibi hatırlarım zorlanmam Hiçbir zaman çıkmadın ki dünyamdan Gülüyordum bugün biraz iyiydim sanki Yaşananlar yine birden aklıma geldi Gülüyordum bugün biraz iyiydim sanki Yaşananlar yine birden aklıma geldi Senin h..

Devdas - Maar Dalak 04:24

Devdas - Maar Dalak

Chandramukhi​ Yeh Kiski Hai Aahat, Yeh Kiska Hai Saaya​ Kimin ayak sesleri bunlar, bu kimin gölgesi?​ Hui Dil Mein Dastak Yahan Kaun Aaya​ Kalbimi böyle çarptıran, kim geldi?​ Hum Pe Yeh Kisne Hara Rang Daala​ Bu p..

Sus ve Dinle (Şiir)  05:02

Sus ve Dinle (Şiir)

Sus ve Dinle (şiir) Meral Bilgic Siir'ini Dinle Sen sevgili evet sen, Bir kez olsun dinle beni… İzin ver bir kez olsun içimden geldiği gibi konuşayım. İzin ver dökeyim tüm karanlıklarımı sana… Sonra sen tekrar yollarsın..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.935 görüntüleme
  • 7 yıl önce
HiraiZerdüş - Masal 04:00

HiraiZerdüş - Masal

Ben 1980'lerin kırıcı yokluğu içinde babasız büyüyen küçük bir kız çocuğuyum.. 7 yaşında öğrendim her kızın bir babası olduğunu. Annemin beni tek başına doğurduğunu sandım hep. Hayatım küçük bir pencere kenarında akıp..

Deprem Harp Silahı OSİLATÖR !! 03:17

Deprem Harp Silahı OSİLATÖR !!

Yıl 1898 Nicola Tesla küçük boyutlarda bir osilatör geliştirdi ve bu cihazı inşaat halindeki bir binada denemiş ve şöyle söylemiştir; “Cihazı çalıştırdıktan sonra saniyeler içinde binanın titremeye başladığını hissettim...

  • STUDIO AS tarafından
  • 25 görüntüleme
  • 2 yıl önce
'Dışarı Çıkıp Baktık Karşımızda Başbakan 02:19

'Dışarı Çıkıp Baktık Karşımızda Başbakan

AK Parti'nin Muş mitingine Başbakan Binali Yıldırım'ı götüren helikopterin yoğun sis nedeniyle iniş yaptığı Kale mahallesinin sakinleri, o an yaşadıkları şaşkınlığı Dışarı çıkıp baktık karşımızda Başbakan ifadesiyle an..

12 Eylül 1980 Darbesi'ni Hazırlayan Nedenler İzle 19:42

12 Eylül 1980 Darbesi'ni Hazırlayan Nedenler İzle

Açıklama: 1968 öğrenci olayları, 1 Mayıs 1977 İşçi Bayramı, 18 Nisan 1978 Malatya Katliamı, 22 Aralık 1978 Maraş Katliamı, 1 Şubat 1979 Abdi İpekçi Cinayeti, 2 Ocak 1980 Cumhurbaşkanı Fahri Korutürk'ün uyarı mektubu, İzm..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.457 görüntüleme
  • 7 yıl önce
15 Temmuz Darbe Girişimi Özel Klip Diriliş Erdoğan 04:11

15 Temmuz Darbe Girişimi Özel Klip Diriliş Erdoğan

Recep Tayyip Erdoğan / Yenikapı Demokrasi ve Şehitler Mitingi / 7 Ağustos 2016 Biz bu milletin ta kendisiyiz Recep Tayyip Erdoğan Tarihi Konuşması..

Adalet Mitingine Gidemedim Diye Salya Sümük Ağlayan Teyze 02:19

Adalet Mitingine Gidemedim Diye Salya Sümük Ağlayan Teyze

Görüntülerdeki teyzemiz, Kılıçdaroğlu'nun Maltepe'de düzenlediği Adalet mitingine katılamanın verdiği pişmanlıkla ağlayıp zırlıyor. Olan biten sizlerle...

  • JET TV tarafından
  • 940 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Binlerce Kişi Kudüs İçin Yenikapı'da 01:49

Binlerce Kişi Kudüs İçin Yenikapı'da

Yenikapı'da, ABD'nin Kudüs kararını protesto etmek için “Kudüs İslam'ındır Mitingi” yapılıyor. Mitinge, ellerinde Türk Bayrağı ve Filistin Bayrağı taşıyan çok sayıda vatandaş katıldı...

'Zulme Lanet Kudüs'e Destek' 00:20

'Zulme Lanet Kudüs'e Destek'

Yenikapı Etkinlik Alanı'nda yarın 16:00'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Zulme Lanet, Kudüs'e Destek mitingi gerçekleştirilecek...

'Kudüs'ü Koruma Nöbeti Artık Bizde' 01:44

'Kudüs'ü Koruma Nöbeti Artık Bizde'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Yenikapı'daki Kudüs Mitingi'nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan İslam dünyasının üzerindeki ölü toprağını Kudüs'e sahip çıkarak atacağını inandığını belirterek 'Peygamberimizin miraca çı..

CHP'liler TRT Aracına Saldırdı 00:25

CHP'liler TRT Aracına Saldırdı

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin miting için gittiği İzmir Menderes'te bir grup CHP'li, mitingi takip etmek için orada bulunan TRT çalışanlarına saldırdı. İnce her miting konuşmasında TRT'yi partililere hedef göster..

Meral Akşener Çorum'da Böyle Rezil Oldu 01:04

Meral Akşener Çorum'da Böyle Rezil Oldu

Meral Akşener'in dün Çorum'daki mitingi tam bir fiyaskoyla sonuçlandı. Çorumlular Akşener'e ilgi göstermezken mitinge 1000 civarında vatandaş katıldı. Akşener kalabalığa yönelik olarak yaptığı konuşmada Öncelikle bu mey..

Erdoğan İle İnce'nin Farkını Anlatan Video Sosyal Medyayı Salladı 00:57

Erdoğan İle İnce'nin Farkını Anlatan Video Sosyal Medyayı Salladı

Geçtiğimiz günlerde seçim otobüsünden inerken halkı elinin tersiyle iten CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin, dün de İzmir Çiğili'deki mitingi sonrası korumaları, özçekim yapmak için yanına gelen bir partiliyi ..

HDP Mitinginde Bozkurt Yapan Kadın 01:16

HDP Mitinginde Bozkurt Yapan Kadın

Bingöl'de HDP mitingi sırasında bozkurt işareti yapan bir kadın tepkiler üzerine polis tarafından alandan uzaklaştırıldı. Sosyal medyada yayınlanan görüntülerin geçtiğimiz nevruz etkinliğinde çekildiği belirtildi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Konya'da Böyle Karşılandı 03:51

Cumhurbaşkanı Erdoğan Konya'da Böyle Karşılandı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Konya mitingi için şehre gitti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı karşılamaya gelen vatandaşlar Erdoğan'ın geçiş güzergahında kilometrelerce kuyruk oluşturdu..

Yenikapı'da Tarihi Kalabalık: İşte İlk Görüntüler 02:05

Yenikapı'da Tarihi Kalabalık: İşte İlk Görüntüler

AK Parti'nin Yenikapı'da düzenlediği Büyük İstanbul Mitingi ne vatandaşlar akın etti. Mitinge katılanlar alanı hınca hınç doldurdu. İşte miting alanından ilk görüntüler..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Dev Proje İçin Yenikapı'da Oylama Yaptı 03:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan Dev Proje İçin Yenikapı'da Oylama Yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'Büyük İstanbul Mitingi'nde konuştu. Mahşeri kalabalığa seslenen istanbul Atatürk Havalimanı'nın yerine yapılacak Millet Bahçesi'nden da bahsetti. Mitingte yapılacak Millet Bahçesi'nin ..

CHP Mitinginde TRT Ekibine Saldırı 01:18

CHP Mitinginde TRT Ekibine Saldırı

Gaziantep'te CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'nin mitingi sonrası alandan dağılan bir grup TRT Haber ekibine saldırdı. o anlar kameraya böyle yansıdı...

Vanlılar Erdoğan'ı Caddelere Dökülerek Karşıladı 00:31

Vanlılar Erdoğan'ı Caddelere Dökülerek Karşıladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin mitingi için bugün Van'a gitti. Binlerce Vanlı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı karşılamak için caddelere akın etti...

CHP'lilerin Bu Görüntüsünü Yayınladığımız İçin Özür Diliyoruz (+18) 00:39

CHP'lilerin Bu Görüntüsünü Yayınladığımız İçin Özür Diliyoruz (+18)

Muharrem İnce'nin İzmir mitingi sonrası CHP'li seçmenler içki masalarında zil zurna sarhoş olup, Cumhurbaşkanı'na küfürler etti. Sosyal medyada paylaşılan videoda içki masalarındaki CHP'liler, kadeh kaldırıp küfürlü teza..