#Evi müze oldu

Hande Erçel - Özel Haber 07:29

Hande Erçel - Özel Haber

Güzel oyuncu Hande Erçel eski sevgilisi Ekin Mert Daymaz'ın en yakın arkadaşına aşık oldu, ortalık karıştı... Bu yeni gelişmeyi Özge Ulusoy ve sevilen Magazin dünyasının sevilen ismi Esin Övet yorumladı.....

  • ANKA tarafından
  • 842 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bu Penaltıyı Atamamak Beceri İster! 00:34

Bu Penaltıyı Atamamak Beceri İster!

Amerikan Futbol Ligi USL, ilginç bir penaltı pozisyonuna sahne oldu. Kullanılan penaltı bir türlü gol olmayınca ortaya bu görüntüler çıktı...

Ruslar Putin'e Güveniyor 01:18

Ruslar Putin'e Güveniyor

Rus Kamuoyu Vakfı'nın (FOM) düzenlediği ankete katılan Rusya vatandaşlarının yüzde 82'si Devlet Başkanı Vladimir Putin'in icraatlarından memnun olduklarını ifade etti. Rus lidere güvenin yüzde 80 seviyesinde olduğu görül..

Çin'de Motor Kazası Kadın Feci Şekilde Can Verdi 00:28

Çin'de Motor Kazası Kadın Feci Şekilde Can Verdi

Seyir halindeki motora çarpan araba motor sürücüsünün sonu oldu...

  • JET TV tarafından
  • 1.162 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sınıfta Türkü Söyleyen Çocuk 01:00

Sınıfta Türkü Söyleyen Çocuk

Bu Çocuk Hislerime Tercüman Oldu..

  • JET TV tarafından
  • 991 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şampiyon Şoktan  Çıkamıyor 02:53

Şampiyon Şoktan Çıkamıyor

Premier Lig'in son şampiyonu Chelsea, henüz gol bile atamayan Crystal Palace'a 2-1 yenildi. Ev sahibi ekip böylece sezonun ilk puanlarını almış oldu. Karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi, Cabaye'ın vuruşuyla öne geçti..

PSG Son Nefeste Kazandı 02:57

PSG Son Nefeste Kazandı

Dijon-Paris Saint-Germain maçının son anları müthiş bir mücadeleye sahne oldu. PSG, 1-0 önde götürüp bir çok da gol kaçırdığı maçın 89. dakikasında kalesinde beraberlik golünü görürken, 90+2'de Thomas Meunier ile tekra..

Akıllı Kentler ve 5G ITU Telecom Fuarı'nda 04:00

Akıllı Kentler ve 5G ITU Telecom Fuarı'nda

Güney Kore’nin Busan kenti, hükümetler, teknoloji firmaları ve yeni dijital teknolojileri tartışmak üzere bir araya getiren yıllık ITU Telekom Dünyası Fuarı’na ev sahipliği yaptı. Fuarda özellikle “akıllı şehir” teknolo..

Fatma Girik Servetini Açıkladı! 01:41

Fatma Girik Servetini Açıkladı!

Fatma Girik Posta'ya verdiği röportajda servetini de açıkladı. İşte usta oyuncunun açıklamalarında öne çıkanlar: - Film teklifleri geliyor sürekli ama bir insan ya çok sevdiği için yada para için oynar. Seyredilmeyecek b..

  • ANKA tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kirpi Yemeye Çalışan Boğa Yılanının Sonu 00:31

Kirpi Yemeye Çalışan Boğa Yılanının Sonu

Kirpi yemeye çalışan dev Boğa yılanı perişan oldu. Brezilya'da meydana gelen olayda kirpi yemeye çalışan ve saldırıya uğrayan dev yılanın görüntüleri izleyenleri şaşkına çevirdi...

Az Kalsın Kendini Vuruyordu! 00:29

Az Kalsın Kendini Vuruyordu!

Smith Wesson'la atış yapan kadın yürekleri ağza getirdi. Güçlü silahı elinde tutmakta zorlanan kadının görüntüleri neredeyse kendini vuracaktı yorumlarına sebep oldu...

Katalan Polisi Bağımsızlık Krizinde Arada Kaldı 03:45

Katalan Polisi Bağımsızlık Krizinde Arada Kaldı

Katalonya'daki siyasi ve sosyal gerginlik, üyelerinin bazılarına göre Katalonya Özerk Polis Teşkilatı (Mossos d'Esquadra) içinde tartışmalara neden oldu...

Avusturya Seçimleri: Kurz Zafer Yolunda 00:48

Avusturya Seçimleri: Kurz Zafer Yolunda

Avusturya yeni parlamentoyu belirlemek üzere yapılan erken seçimlerin anket sonuçlarına göre İslam karşıtı ve sağcı söylemiyle ön plana çıkan Sebastian Kurz'un lideri olduğu halk partisi birinci oldu.31 yaşındaki Kurz Tü..

Antalyaspor  Göztepe  1-3 Maç Özeti 03:49

Antalyaspor Göztepe 1-3 Maç Özeti

Süper Lig'in 8. haftasında Göztepe deplasmanda Antalyaspor'u 3-1 yendi. Göztepe, 8. dakikada Antalyaspor deplasmanında Adis Jahovic'in golüyle 1-0 öne geçti. Antalyaspor'da Jeremey Menez'in orta sahadan savunmasına attı..

Üvey Babanın Lamiası Büyüdü Herkesi Kendine Hayran Bıraktı 03:13

Üvey Babanın Lamiası Büyüdü Herkesi Kendine Hayran Bıraktı

Bazı çocuk yıldızlar, özellikle sevdiğimiz dizilerin sevimli karakterleri kolay kolay unutulmazlar. Unutulmayan çocuk yıldızlardan biri de 'Üvey Baba' dizisinin Lamia'sı Burçin Abdullah... 2000 yılının fenomen dizilerind..

  • ANKA tarafından
  • 959 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Avusturya Genç Lidere Emanet 01:45

Avusturya Genç Lidere Emanet

Avusturya’da yapılan genel seçimin sandık çıkış anketlerine göre Dışişleri ve Entegrasyon Bakanı Sebastian Kurz’un liderliğindeki Avusturya Halk Partisi (ÖVP) seçimi önde götürüyor. Avusturya devlet televizyonu tarafınd..

Bu Görüntüler Büyük Tepki Çekti 00:25

Bu Görüntüler Büyük Tepki Çekti

Kayseri'de bir atın hareket halindeki minibüsün arkasına bağlanarak götürülmesi tepki topladı. Kayseri'de bir vatandaşın sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı ve kısa sürede yayılan video büyük tepki topladı. Melikgaz..

NASA Astronotları Uzayda Stres Çarkı Çevirdi 00:58

NASA Astronotları Uzayda Stres Çarkı Çevirdi

NASA Astronotu Randy Bresnik ve ekibi Uzay İstasyonu(ISS)'te yer çekimsiz ortamda stres çarkı çevirdi ve ortaya ilginç görüntüler çıktı. Böylece stres çarkı videoları furyasına NASA'da dahil olmuş oldu...

O Ses Turkiye-Hadise Onu Takımında Görmeyi Çok İstedi 03:47

O Ses Turkiye-Hadise Onu Takımında Görmeyi Çok İstedi

Çağrı Oyguç'un performansının ardından yorumlarda bulunan Hadise, Çağrı'ya Murat Boz şarkılarının daha çok yakışabileceğini söyledi. Yarışmacıdan performansını yeniden dinlemek isteyen Hadise ikna oldu. Daha sonra Çağrı'..

  • ANKA tarafından
  • 970 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Avusturya'da Seçmen Sağa Kaydı 01:28

Avusturya'da Seçmen Sağa Kaydı

Sağ partilerin güçlenerek çıktığı Avusturya genel seçimlerinde, Yeşiller sandık çıkışı anketlerine göre yaklaşık yüzde 4 oranında oy alarak tarihinde ilk kez parlamento dışında kaldı. Avusturya’da genel seçimler Sebas..

Yine Aleyna Tilki, Yine İzdiham 10:34

Yine Aleyna Tilki, Yine İzdiham

Aleyna Tilki Adana konserinden sonra Kayseri konserinde de sahneden inmek zorunda kaldı. Pop sanatçısı Aleyna Tilki Kayserili hayranları ile bir AVM'deki konserde buluştu. İzdiham ve bayılanlar olması nedeniyle geç başla..

  • ANKA tarafından
  • 1.092 görüntüleme
  • 7 yıl önce
O Ses Türkiye Yarışmasına Konuk Olan İlginç Saçlı Adam 02:34

O Ses Türkiye Yarışmasına Konuk Olan İlginç Saçlı Adam

Adamın saçının gören herkes şok oldu..

  • JET TV tarafından
  • 713 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Elektrikli Süpürgeyi Sokakta Gezdirdi 00:25

Elektrikli Süpürgeyi Sokakta Gezdirdi

Sivas'ta yaşlı adamın elektrikli süpürgeyi sokakta sürükleyerek götürdüğü anda çekilen görüntü sosyal medyada ilgi odağı oldu...

Londra'da Gökyüzü Kızılımsı Renge Büründü 00:50

Londra'da Gökyüzü Kızılımsı Renge Büründü

Avrupa’nın kuzey batısı ve özellikle Britanya Adası’nı etkisi altına alan Ofelya Kasırgası, pazartesi günü Londra’da havanın renginin değişmesine neden oldu. Meteoroloji uzmanı Grahame Madge’in The Independent’a yaptığı..

Arakanlı Müslümanların Bangladeş'e Kaçışı Sürüyor 00:51

Arakanlı Müslümanların Bangladeş'e Kaçışı Sürüyor

Myanmar’daki Budist çetelerin saldırılarından kaçan açlık ve korku içindeki binlerce Arakanlı Müslümanın, Bangladeş sınırını geçmek için çıktıkları zorlu yolculuk devam ediyor. Naf Nehri’nden Bangladeş‘e ulaşmaya çalışa..

Quaresma'dan Şahane Orta Cenk'ten Harika Kafa 00:49

Quaresma'dan Şahane Orta Cenk'ten Harika Kafa

Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'nde Monaco'ya konuk oldu. Siyah Beyazlıların golcüsü Cenk Tosun 33. Quaresma'nın harika ortasında güzel bir kafa vuruşu yaparak takımına beraberliği getiren golü attı...

Gora Senin Yüzüne Noldu 01:37

Gora Senin Yüzüne Noldu

Ne Oldu Yaratık Senmiydin..

Mahmut Tanal'ı Boşa Düşüren FETÖ Sorusu 00:34

Mahmut Tanal'ı Boşa Düşüren FETÖ Sorusu

TBMM'de Nüfus Hizmetleri Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Yasa Tasarısı'nın görüşülmesi sırasındaMeclis Başkanvekili Ahmet Aydın'ın da dahil olduğu komik anlar yaşandı. AK Parti Grupbaşkanvekili Mehm..

Engelli Aile Hayallerindeki Eve Kavuştu 01:00

Engelli Aile Hayallerindeki Eve Kavuştu

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde harabe bir evde yaşayan fiziksel engelli Turan ailesinin ev hayali bir yıl sonra gerçek oldu. İsafakılı köyü Durabeyli Mahallesi'nde yaşayan engelli İsmail Turan (47), eşi ve 3 çocuğu için A..

Pique'nin Kırmızı Kart Görmesine Sevinen Barcelona Taraftarları 00:32

Pique'nin Kırmızı Kart Görmesine Sevinen Barcelona Taraftarları

Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona'nın Olympiacos'u 3-1 yendiği maç ilginç anlara sahne oldu. İlk yarının son dakikalarında Barcelona'nın atağında, Pique topa eliyle müdahale edince kırmızı kart gördü. Pique'nin kırmızı kart..