#Evi müze oldu

Şekerpare - Sen Komiser Değil Bekçi Bile Olamazsın! 02:44

Şekerpare - Sen Komiser Değil Bekçi Bile Olamazsın!

Karakol amiri Ziver Bey ile çalışan ve ona çok saygı duyan Cumali genelevde çalışan Şekerpare'ye aşık olur. Ancak Şekerpare'ye Ziver Bey'de ilgi duymaktadır. Şekerpare'nin de Cumali'den hoşlandığını anlayan Ziver genele..

O Köyde Bir Gece Geçirdik Paranormal Olaylar 55:55

O Köyde Bir Gece Geçirdik Paranormal Olaylar

Gittiğimiz yer ile ilgili çok fazla şey söyleniyordu, bazıları bir sorun olmadığını bazıları ise paranormal olaylar yaşandığı için köyü terk etmek zorunda kaldığını söyledi. Ama size yemin ederim bu videoda hiç bir kurgu..

  • ZULMA tarafından
  • 1.268 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cart Kaba Kağıt Tarık Akan 01:05

Cart Kaba Kağıt Tarık Akan

Aslında doğuştan beşik-kertmesi nişanlı olan; ama birbirlerini hiç tanımayan iki gencin öyküsü. Nazlı (Gülşen Bubikoğlu) zengin işadamı Mümtaz’ın (Hulusi Kentmen) kızıdır. Adnan (Tarık Akan) ise Mümtaz’ın eski arkadaşı R..

Tesadüfün Böylesi  Kılıçdaroğlu neden Bakırköy Belediye Başkanı'nın Evine Gitti 04:06

Tesadüfün Böylesi Kılıçdaroğlu neden Bakırköy Belediye Başkanı'nın Ev

15 Temmuz gecesi darbeden 'kontrollü şekilde kaçtığını' ortaya çıkardığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili dikkat çeken bir detay daha ortaya çıktı. Kılıçdaroğlu'nun oteller almadığı için gittiğini söylediğ..

Şekerpare - Siftahım Yok Hurşit Aga 01:35

Şekerpare - Siftahım Yok Hurşit Aga

Karakol amiri Ziver Bey ile çalışan ve ona çok saygı duyan Cumali genelevde çalışan Şekerpare'ye aşık olur. Ancak Şekerpare'ye Ziver Bey'de ilgi duymaktadır. Şekerpare'nin de Cumali'den hoşlandığını anlayan Ziver genele..

Şekerpare - Ulan Ne İşiniz Var Burada 05:02

Şekerpare - Ulan Ne İşiniz Var Burada

Karakol amiri Ziver Bey ile çalışan ve ona çok saygı duyan Cumali genelevde çalışan Şekerpare'ye aşık olur. Ancak Şekerpare'ye Ziver Bey'de ilgi duymaktadır. Şekerpare'nin de Cumali'den hoşlandığını anlayan Ziver genele..

Şekerpare - Üç Gün Katıksız Hapis 00:49

Şekerpare - Üç Gün Katıksız Hapis

Karakol amiri Ziver Bey ile çalışan ve ona çok saygı duyan Cumali genelevde çalışan Şekerpare'ye aşık olur. Ancak Şekerpare'ye Ziver Bey'de ilgi duymaktadır. Şekerpare'nin de Cumali'den hoşlandığını anlayan Ziver genele..

İzmir Hayalet Köyde Bir Gece !!!Paranormal Olay 1:02:42

İzmir Hayalet Köyde Bir Gece !!!Paranormal Olay

zmir'in X köyü cinler tarafından basılınca terkedildi ve bu cinli vaka bu zamana kadar esrarengiz bir şekilde korku dolu gizemini sürdürdü. Bizde bu tüyler ürperten korkunç olayın yaşandığı İzmir Hayalet Köy Terkedilmiş ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.343 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Baba Candır 66.Bölüm Fragmanı (Final) 00:38

Baba Candır 66.Bölüm Fragmanı (Final)

Evde son günlerini geçiren çocuklar tek tek odalarıyla ve anılarıyla vedalaşırlar. Çocukların gidişiyle beraber evi ve yufkacıyı satıp emekliye ayrılmayı planlayan Salih Usta’ya büyük sürpriz yaparlar. Kutlama için bütün..

Mesut Bir Hayattan Başka Birşey Gözümde Yok 01:02

Mesut Bir Hayattan Başka Birşey Gözümde Yok

Deniz Akın’ın mutlu günleri. Şarkıcılıkta çalışmalarının karşılığını almaya başlamış. Afişler, plaklar ve dergilerde hep onun adı var. Kazablanka’da as solist. ‘Her şeyini, bütün saadetini borçlu olduğu’ eşi Kenan da saz..

AK Partili Şahin İkinci Kez Dünya Evine Girdi 03:08

AK Partili Şahin İkinci Kez Dünya Evine Girdi

TBMM eski Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, Ankara’da düzenlenen nikah töreni ile yeniden dünya evine girdi...

Evlatları İçin Tarlada Çalışan Anne Yürek Burktu 00:59

Evlatları İçin Tarlada Çalışan Anne Yürek Burktu

Adana'da 7 çocuklu Aysel Vadi (43), eşinin başka bir kadınla evlenip evi terk etmesiyle, oğluna 20 bin lira başlık parası biriktirmek için 50 lira yevmiye ile tarlada çalışıyor. Annenin mücadelesi ise yürek burktu...

The Commuter 2.Fragmanı 02:41

The Commuter 2.Fragmanı

The Commuter Orijinal 2.Fragmanı Yayınlandı. Yönetmen :Jaume Collet-Serra Oyuncular: Liam Neeson, Vera Farmiga, Patrick Wilson Evi ile işe arasında mekik dokuyan bir iş adamı kriminal bir komploya uğrar. Artık sadece ke..

İzmir Hayalet Köyde Bir Gece Mutlaka Sonuna Kadar İzleyin 1:02:42

İzmir Hayalet Köyde Bir Gece Mutlaka Sonuna Kadar İzleyin

İzmir'in X köyü cinler tarafından basılınca terkedildi ve bu cinli vaka bu zamana kadar esrarengiz bir şekilde korku dolu gizemini sürdürdü. Bizde bu tüyler ürperten korkunç olayın yaşandığı İzmir Hayalet Köy Terkedilmiş..

  • ZULMA tarafından
  • 1.263 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rangers 1-5 Celtic - Maç Özeti İzle 09:31

Rangers 1-5 Celtic - Maç Özeti İzle

İskoçya Premiership Şampiyonluk Grubu maçında Celtic, deplasmanda Rangers'ı 5-1 mağlup ederek bir rekora imza attı. Ligde şampiyonluğu daha önceden garantileyen Celtic, Old Firm derbisi tarihinde Rangers'ın evi Ibrox Pa..

Çerkez Cengiz Cezaevine Böyle Gitti 06:02

Çerkez Cengiz Cezaevine Böyle Gitti

Rusya ve Türkiye’de çok sayıda suçtan yargılanan Çerkez Cengiz lakaplı Cengiz Şıklaroğlu, 10 aylık hapis cezasını yatmak üzere 100 araçlık konvoyla cezaevine gitti. Şıklaroğlu cezaevi yolunca gençlere okuyun çağrısı yapt..

Vietnam'daki Fırtına 90 Kilometrelik Hızıyla Korku Salıyor 01:33

Vietnam'daki Fırtına 90 Kilometrelik Hızıyla Korku Salıyor

Orta ve güney Vietnam'ı vuran Tayfun 5 kişinin ölümüne yol açtı. Ağaçları yerinden söken ve yüzlerce evi elektriksiz bırakan Damrey Tayfununun hızı saatte 90 kilometreye kadar ulaştı. Hükümet 6 kişinin kaybolduğunu ve 20..

Evsiz Adamın Piyona Çalması 04:00

Evsiz Adamın Piyona Çalması

Evi yok ama hala piyanosunu yanında taşıyor ...

  • JET TV tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evinden Kovulan Kedi 00:27

Evinden Kovulan Kedi

Sahibini çok sinirlendiren kedi evinden kovuluyor ve evi terk ediyor ...

  • JET TV tarafından
  • 1.074 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Einstein'ın Bahşiş Yerine Verdiği Not'a Servet Harcadı 01:07

Einstein'ın Bahşiş Yerine Verdiği Not'a Servet Harcadı

Fizik dehası Albert Einstein'ın 1922'de Japonya'da bir kuryeye bahşiş yerine verdiği, mutluluğu tarif eden not, Kudüs'te yapılan açık artırmada 1,56 milyon dolara (yaklaşık 5,82 milyon lira) satıldı. Müzayede evi tarafın..

Alkollü Şahıs Evini Yaktı 02:17

Alkollü Şahıs Evini Yaktı

Adana’da alkollü şahıs sinir krizi geçirip annesi ve babasıyla kaldığı evi ateşe verdi. Evin balkon kısmında çıkan yangını itfaiye ekipleri kısa sürede söndürdü...

Fazilet Hanım ve Kızları 7.Bölüm - İşte Böyle Ağlanır 03:42

Fazilet Hanım ve Kızları 7.Bölüm - İşte Böyle Ağlanır

Fazilet Hanım ve Kızları 7. Bölüm - İşte Böyle Ağlanır Fazilet Hanım ve Kızları 7. Bölüm Özet: Hazan, Sinan’ın doğup büyüdüğü evi almasıyla neye uğradığını şaşırmıştır. Fazilet, Yasin’le kaçan Ece’yi bulmak için ortalı..

  • ANKA tarafından
  • 1.174 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fazilet Hanım ve Kızları 7.Bölüm - Senin Yanında Olmak İstiyorum 04:11

Fazilet Hanım ve Kızları 7.Bölüm - Senin Yanında Olmak İstiyorum

Fazilet Hanım ve Kızları 7.Bölüm - Senin Yanında Olmak İstiyorum Fazilet Hanım ve Kızları 7. Bölüm Özet: Hazan, Sinan’ın doğup büyüdüğü evi almasıyla neye uğradığını şaşırmıştır. Fazilet, Yasin’le kaçan Ece’yi bulmak iç..

  • ANKA tarafından
  • 892 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayat Şarkısı 54. Bölüm Fragmanı İzle 00:35

Hayat Şarkısı 54. Bölüm Fragmanı İzle

Hayat Şarkısı 54. Bölüm Fragmanı yayında! Kerim, babası Bayram Cevher'e tepkisini gösteriyor! Bayram Cevher ve oğullarının arası yeniden iyi olacak mı? Son yaşanan olaydan son artık Bayram Cevher ve Kerim'in ilişkisi kop..

İzmir'de Korkunç İnfaz- 3 Ölü 01:54

İzmir'de Korkunç İnfaz- 3 Ölü

Olay, gece saatlerinde Bayraklı ilçesine bağlı Şevket İnce Mahallesi 2162/3 sokaktaki tek katlı bir evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Özkan Cengiz, babası Mehmet Cengiz ve Kadir Aslan evde oldukları sırada henüz..

Şevkat Yerimdar  Aklın Fikrin Karıda Kızda 00:44

Şevkat Yerimdar Aklın Fikrin Karıda Kızda

Şevkat borcunu ödemek için emlakçılık yapar, evi satar parasını alır...

Krypton Tanıtım Fragmanı 00:20

Krypton Tanıtım Fragmanı

Krypton Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Jerry Siegel ve Joe Shuster tarafından hazırlanan DC Comics karakterlerine dayanan Krypton, efsanevi Man of Steel'in ev gezegeninin imha edilmesinden önce iki nesildir. Süpermen'in..

 Antik Mısır Hakkında 8 Şaşırtıcı Gerçek 03:45

Antik Mısır Hakkında 8 Şaşırtıcı Gerçek

Kadın-Erkek Eşitliği Antik Mısır Bu Konuda Günümüzün De Ötesindeydi. Çünkü Kadın Ve Erkek Her Konuda Eşitti. Yalnızca Meslek Seçiminde Sınırlama Vardı. Örneğin Bir Kadın Orduda Görev Alamazdı. Ancak Kadınlar İstedikleri..

  • ANKA tarafından
  • 804 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayaz - Unut Diyorsun 05:31

Ayaz - Unut Diyorsun

Sevemiyorum ben, senden başka birini. Gidişin hâla, aklımda dün gibi. Nedeni oldun tüm hayatımın. Kim ölmüş, kim yanmış senin umrunda değil. Direniyorum ben, Sarıldım gururuma. İnadı bırak gel, Ne olursa olsun aşktan. ..

Emina Sandal  Mustafa Sandal Çifti Hakkında Flaş İddia 05:33

Emina Sandal Mustafa Sandal Çifti Hakkında Flaş İddia

Mustafa Sandal - Emina Sandal çiftinin evliliği çatırdıyor... 9 yıldır evli olan çift hakkında çıkan ayrılık iddiaları devam ediyor. Mustafa Sandal ile Emina Sandal tekrar ayrılık haberleriyle gündeme geldi. Bu kez de Mu..

  • BETA tarafından
  • 679 görüntüleme
  • 7 yıl önce