#Evi müze oldu

Cinsiyet Değiştiren Ünlü Oyuncu Nişanlandı! 09:02

Cinsiyet Değiştiren Ünlü Oyuncu Nişanlandı!

Ameliyat ve gördüğü hormon tedavileri sonrası erkek olan Nil Erkoçlar adını Rüzgar Erkoçlar olarak değiştirmişti.İşte şimdilerin yakışıklı delikanlısı güzeller güzelide bir kızla nişanlandı..

  • ANKA tarafından
  • 851 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar 03:29

Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar

Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar Doğu illerinde kar ve soğuk kış şartları hakim olurken, Batı illerinde yaşayanlar ise sıcak havanın ve denizin keyfini çıkarıyor. Ardahan’ın Posof ilçesi Ilgar Dağı mevkisi ile Ard..

Amerika'da Lise Öğrencisi iOS’u Hackledi, Ülkeyi Karıştırdı 01:56

Amerika'da Lise Öğrencisi iOS’u Hackledi, Ülkeyi Karıştırdı

Amerika'da Lise Öğrencisi iOS’u Hackledi, Ülkeyi Karıştırdı Amerika'nın Arizona eyaletinde yaşayan Hint kökenli Amerikalı lise öğrencisi, Apple şirketine ait işletim sistemi iOS'da bir açık bularak hackledi. Olay sonras..

Köln’de ′′Rosenmontag’’ coşkusu 00:54

Köln’de ′′Rosenmontag’’ coşkusu

Almanya’da karnaval coşkusu devam ediyor. Köln’de karnavalın en önemli günü sayılan Rosenmontag (Güller Pazartesisi) renkli görüntülere sahne oldu...

  • Umut Tv tarafından
  • 749 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir 01:03

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir Cumhurbaşkanı Erdoğan, kanser ilaçlarından dahi ücret alınmaması gerektiğini belirterek, Geçen Başbakanımız ve Sağlık Bakanımızla konuştuk. Dedim ki bakın kesinlikle, kanser..

Sevil Memetova  - Mehmet Sak - O Ses Türkiye  -Çapraz Düello 04:40

Sevil Memetova - Mehmet Sak - O Ses Türkiye -Çapraz Düello

O ses Türkiye'de 2 mart perşembe yayınlanan çapraz düelloda, Sevil Memetova ve Mehmet Sak'ın muhteşem performansları ve kazanan Sevil Memetova oldu...

  • ANKA tarafından
  • 1.349 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Burhan Çatılı & Feyza Erdurcan - O Ses Türkiye 04:56

Burhan Çatılı & Feyza Erdurcan - O Ses Türkiye

O ses Türkiye sahnesinde çapraz düellolarda Burhan Çatılı ve Feyza Erdurcan'ın sahne performanslarından sonra yapılan oylamada kazanan Burhan Çatılı oldu...

  • ANKA tarafından
  • 877 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kısmetse Olur’da Şok! İhanet İddiası Ortalığı Karıştırdı! 04:26

Kısmetse Olur’da Şok! İhanet İddiası Ortalığı Karıştırdı!

Kısmetse Olur'da Tuğçe'nin Arca ile konuştu iddiaları Akın'ın sinir krizi geçirmesine neden oldu.O andan sonrada olanlar oldu....

  • ANKA tarafından
  • 691 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Emrah Öz - Hatıra Olsun 04:11

Emrah Öz - Hatıra Olsun

Emrah Öz – Hatıra Olsun Şarkı Sözü Sus söyleme biliyorum gidiyorsun Veda sevmem bunu iyi biliyorsun Yüreğim talan oldu aşk ile harap oldu Daha yolun başındayken aşk kalpte son buldu Başlamadan bitti bu aşk canın sağol..

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz 02:27

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz ABD'de dananın kuyruğu bugün kopuyor. Ülkeyi gelecek dört yıl boyunca yönetecek yeni başkan bugün belli olacak. Hillary Clinton hem anketlerde, hem de bahislerde önde..

Kısmetse Olur'da 12 Mart Pazar Haftanın Finalinde Kim Elendi? 03:54

Kısmetse Olur'da 12 Mart Pazar Haftanın Finalinde Kim Elendi?

12 mart pazar günü yayyınlanan bölümde halk oylaması sonucunda 1.olan aday Adnan oldu sonrası evden elenen yarışmacı ise Gözde oldu...

  • ANKA tarafından
  • 580 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Berlin Havalimanlarındaki Grev Yüzlerce Uçuşu İptal Ettirdi 01:05

Berlin Havalimanlarındaki Grev Yüzlerce Uçuşu İptal Ettirdi

Almanya'nın başkenti Berlin'deki iki havalimanında yer çalışanlarının greve gitmesi yaklaşık 1000 uçuşun iptal olmasına neden oldu. Tegel ve Schönefeld Havalimanlarında bekleyen yüzlerce yolcu ise kendileriyle ilgilenen..

Liseli Öğrencilerden 'Lityum Batarya'lı Araba 05:15

Liseli Öğrencilerden 'Lityum Batarya'lı Araba

Liseli Öğrencilerden 'Lityum Batarya'lı Araba Ankara’daki Kalaba Anadolu Lisesi öğrencileri lityum batarya ile çalışan araç ürettiler Kalaba Anadolu Lisesi öğrencileri, Türkiye’de bir ilk olma özelliğine sahip lityum..

Yirmi7 & Birol Namoğlu ( Gripin) - Muhtemel Aşk 04:32

Yirmi7 & Birol Namoğlu ( Gripin) - Muhtemel Aşk

Sözler: Muhtemel aşk için Aştım bendimi Yolculuk nereye Dinlemeden kendimi Ah ah muhtemelen aşk Bir anda çocuk oldum Saklandı kederlerim Yumdum gözlerimi Sana açtım kendimi Ah ah muhtemelen aşk Ah muhtemel aşk için..

İzmir'de Aniden Bastıran Yağmur 05:45

İzmir'de Aniden Bastıran Yağmur

İzmir'de Aniden Bastıran Yagmur Ev Ve İş Yerini Sular Altında Bıraktı.İzmir'in Dikili ilçesine bağlı Kabakum Mahallesinde, aniden bastıran sağanak yağış bölgedeki dereyi taşırarak sele neden oldu. Sel nedeniyle çok sayıd..

Aşk Yalanmış Sevda Yalan  Nesrin Kopuz 04:10

Aşk Yalanmış Sevda Yalan Nesrin Kopuz

Nasıl da aldanıp sevmişim seni Nasıl da ömrümü vermişim sana Aşk yalanmış sevda yalan Keder oldu bana kalan Bir masalmış bu yaşanan Yalanmış yalan Yalanmış bakışın gözler yalanmış Yalanmış gülüşün sözler yalanmış Aşk ..

O Ses İsrail'de Türkçe Şarkıyla Şampiyon Olan Yarışmacı! 00:41

O Ses İsrail'de Türkçe Şarkıyla Şampiyon Olan Yarışmacı!

Türkçe şarkıyla şampiyon oldu (O Ses İsrail) 20.03.2017 İsrail'de yayınlanan O Ses İsrail yarışmasında finale kalan Türk asıllı İsrail vatandaşı Sabir Sapan, İbrahim Tatlıses'in Haydi Söyle şarkısıyla şampiyon oldu...

  • ANKA tarafından
  • 949 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik 02:36

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik VAN Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Arif Çetin, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi Jandarma Genel Komutanlığı'nın Beştepe'deki karargahını kurtarmak için ..

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar 03:59

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar KOÇ Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Otokar Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, Altay muharebe tankının prototipinin tamamlandığını 250 tanklık ilk seri..

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde 16:04

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde Başbakan Binali Yıldırım, Rize’de STK temsilcileri ile bir araya geldiği toplantıda, kobilere yeni kredi müjdesi verirken, asgari ücret desteğinin 2017 yılında da devam edeceğini açı..

Gizem Berk - İkimiz 03:49

Gizem Berk - İkimiz

Gece yıldızlar, insanlar ve biz Aklına gelir miydi ikimiz? Başka bir gecede, başka bir yerde Acaba yine buluşur muyduk ki biz? Çok mu erken oldu bu aşk? Sevdiğimi söylesem sana dinler misin? Korkar mısın aşkımdan şimdi? ..

Abd Dergisi Newsweek- Trump Başkan Olamayabilir- Bu 3 ihtimalden biri olursa Abd çok karışacak 02:05

Abd Dergisi Newsweek- Trump Başkan Olamayabilir- Bu 3 ihtimalden biri

Abd Dergisi Newsweek- Trump Başkan Olamayabilir ABD Başkanlığına seçilen Donald Trump Beyaz Saray'daki koltuğa oturamayabilir. Bu 3 ihtimalden biri olursa ABD çok karışacak. ABD'de tarihi bir sürprize imza atan Donald..

İrem Derici Güllerim Soldu 04:50

İrem Derici Güllerim Soldu

Güllerim soldu kaldırımlarda Gonca yüklü dallarıma ayaz vurdu Demlerim oldu son akşamlarda Bir nefeslik duraklarda çiçek açtım Bir tek sana güvenmiştim Öncem yoktu, sonram yoktu Soyundum, sevinç giyindim Sevinmek sanki ..

Pensilvanya’da “Trump Senin İçin Geliyor FETÖ Gülen“ Pankartı 00:51

Pensilvanya’da “Trump Senin İçin Geliyor FETÖ Gülen“ Pankartı

ABD'de başkanlık yarışında Cumhuriyetçi Trump'ın galip gelmesinin ardından FETÖ elebaşı Gülen'in kaldığı çiftliğe 30 kilometre mesafedeki kent, Trump taraftarlarının gösterisine sahne oldu. Pensilvanya'da Trump Senin İ..

Adile Naşit Sen Gidince 01:50

Adile Naşit Sen Gidince

Sen gidince bak neler oldu Kalbimin ucu yandı tutuştu Şu dünyanın düzenine bak Benim sevgilim neden yok oldu [Nakarat] Hop trininay nay, lay lay li lay lom Hop trininay lay, lay lay li lay lom Ah bu dertler canı..

Gökhan Locadan Kime Talip - Esra Erolda 11 Nisan 2017 03:29

Gökhan Locadan Kime Talip - Esra Erolda 11 Nisan 2017

Esra Erol'un evlilik programının yakışıklı adaylarından Gökhan locadan Alev'e talip oldu.....

  • ANKA tarafından
  • 1.078 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yilmaz Güney Umutsuzlar 03:52

Yilmaz Güney Umutsuzlar

Fira : sen gideli cok oldu cigdem sen gideli 467 gün oldu her kursun deligi bir gün icindir niye kursun söküp atmak icin kurtulmak icin belki Lakin seni öldürmek capasi bosmus sen ölmezmisin 467gün seni hergün kursuladim..

Pkk Şeytan Üçgeninde Sıkıştı,  Kandil Kadrosu Da Orada. 01:52

Pkk Şeytan Üçgeninde Sıkıştı, Kandil Kadrosu Da Orada.

Pkk Şeytan Üçgeninde Sıkıştı Diyarbakır'da şeytan üçgeni olarak adlandırılan ve Lice, Hani ve Kocaköy ilçeleri kırsalında geniş çaplı operasyon başladı. PKK 'şeytan üçgeni'nde sıkıştı. Kandil kadrosu da orada. Diyarba..

Gökhan Türkmen - Bir Öykü (Official Video) 05:02

Gökhan Türkmen - Bir Öykü (Official Video)

Al bu sana ilk olmuşken Ne acı ki son şarkım bu Çok mu kolaydı yoksa zor mu Bu sisli aşk, bu tutku Oldu Hani olmazdı? Sondu Sende gitmek yoktu Doldu süre, bize bu bile çoktu Bir hayaldi Yok oldu Sus doğru ya..

4 Bin İnfaz Koruma Memuru Alınacak 01:16

4 Bin İnfaz Koruma Memuru Alınacak

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü tarafından istihdam edilecek 4 bin infaz koruma memuru alımına ilişkin detaylar belli oldu. Buna göre; başvurular, 12 Aralık Pazartesi günü başlayacak Adalet Bakanı ..