#Evi müze oldu

Akbil Hırsızı Karganın Görüntüleri Güldürdü 01:41

Akbil Hırsızı Karganın Görüntüleri Güldürdü

İstanbul’da Sultanahmet’teki iş yerine gitmek için metro ulaşımını kullanan Nesibe Koç’un Terazidere istasyonunda başına gelenler güldürdü. Koç’un ulaşım için kullandığı akbil kartının dolumunu gerçekleştirdikten sonra b..

Adem Gümüşkaya - Umrumda Olur Mu 03:57

Adem Gümüşkaya - Umrumda Olur Mu

Adem Gümüşkaya – Umrumda Olur Mu Şarkı Sözleri Kavga Dövüş Bize Göre Miydi Sevgilim. Kırdın Da Ne Oldu Sanki. Maksadını Çözemeden Yoruldum Bittim. Kalsaydın Ölür Müydün Ki ? Sana Neler Harcadı Kalbim. Delisin Ya Anlamad..

Abdulhamit Gül'den Yeni Anayasa Açıklaması 06:35

Abdulhamit Gül'den Yeni Anayasa Açıklaması

Anayasa müzakerelerini yürüten AK Partili Abdülhamit Gül ile MHP'li Mehmet Parsak teklif ile ilgili ortak açıklama yaptı. Abdulhamit Gül, Sayın Başbakanımızın imzası ile anayasa değişkilği önergemizi sunduk. Türkiye dem..

Kilolarını Eleştiren Bülent Ersoy Ferhat Göçer'e Patladı!! 04:58

Kilolarını Eleştiren Bülent Ersoy Ferhat Göçer'e Patladı!!

Ferhat Göçer ve Dr.Aktimur zayıflamayla ilgili çekmek istedikleri kısa filmle ilgili açıklamaları yeni bir polemiğe neden oldu.Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy'dan Ferhat Göçer'e ve dolaylı olarak da Aktimur'a ..

  • ANKA tarafından
  • 1.275 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mortal Kombat  Full Movie HD 41:07

Mortal Kombat Full Movie HD

Ölümcül kombat öykü dizisinin daha önceki sürümünü yeniden düzenledim ve oyunu (hikayenin tamamında uzman üzerinde yaptım) ekledim, nerede önemli ve şimdi de HD oldu. Beğeneceğinizi umuyoruz..

İnanılmaz Gol, Çılgın Sevinç! 00:31

İnanılmaz Gol, Çılgın Sevinç!

İngiltere championship'de mücadele eden Sheffield Wednesday bu hafta Nottingham Forest'a konuk oldu maç boyuca etkili oynayan Sheffield maçın 52. dakikasında Fernando Forestieri'ın ayağından bulduğu harika golle play-off..

  • PITIRCIK tarafından
  • 787 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Son Dakika;Beşiktaş'ta Patlama 01:01

Son Dakika;Beşiktaş'ta Patlama

Beşiktaş’ta şiddetli patlama. Olay yerine çok sayıda polis ve ambulans ekibi sevk edildi. Başbakan Binali Yıldırım, İstanbul’daki patlamayla ilgili İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve İstanbul Valisi Vasip Şahin’den bilg..

Beşiktaş - Bursaspor: 2-1 04:55

Beşiktaş - Bursaspor: 2-1

Beşiktaş, Bursaspor'u 2-1 yenerek 2 maç aradan sonra Süper Lig'de kazandı ve lider Başakşehir ile puanını eşitledi. Siyah beyazlılara galibiyeti getiren goller Cenk Tosun'dan geldi. Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında..

Süper Lig Maçlarında Şehitlere Saygı 01:18

Süper Lig Maçlarında Şehitlere Saygı

Beşiktaş ile Bursaspor arasında oynanan maçın ardından yaşanan terör saldırısı farklı renklerin ortak tepkisine neden oldu. Cumartesi günü Vodafone Arena'da oynanan Beşiktaş - Bursaspor maçı sonrası düzenlenen bombalı s..

Yeni Devlet Başkanına Kanlı Karşılama  39 Ölü 00:52

Yeni Devlet Başkanına Kanlı Karşılama 39 Ölü

Somali’yi bu kez bir bombalı araç kana buladı. Başkent Mogadişu’da düzenlenen saldırı 39 kişinin ölümüne sebep oldu. Saldırıda ayrıca 50’ye yakın kişi de yaralandı. Bombalı eylem Somali ve ABD pasaportları sahibi Muhamm..

Kısmetse Olur 19 Şubat'ta Kim Elendi!! 04:27

Kısmetse Olur 19 Şubat'ta Kim Elendi!!

Kısmetse Olur'da 19 şubatta yayınlanan programda en fazla oyu alan Adnan sayesinde Akın elenmekten son anda kurtuldu.Tuğçe ise elenen isim oldu...

  • ANKA tarafından
  • 722 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Güreşen Develeri 20 Kişi Zor Ayırdı 01:10

Güreşen Develeri 20 Kişi Zor Ayırdı

Balıkesir'in Havran ilçesinde Havran Belediyesi tarafından düzenlenen deve güreşleri büyük ilgi gördü. Çekişmeli geçen güreşler sonrasında hakemlerin kararı ile güreşlerine son verilen develeri ayırmak zor oldu. Halatlar..

  • PITIRCIK tarafından
  • 7.244 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Wisconsin'de Oyların Yeniden Sayımı Sürprizle Sonuçlandı 01:06

Wisconsin'de Oyların Yeniden Sayımı Sürprizle Sonuçlandı

Amerika Birleşik Devletleri’nde başkanlık seçimini Donald Trump’ın kazanmasının üzerinden haftalar geçmiş olsa da Cumhuriyetçi adayı içine alan tartışmalar sona ermiş değil. Wisconsin eyaletinde oyların yeniden sayılmas..

Aksaray-Adana Karayolunda 36 Araç Birbirine Girdi: 41 Yaralı 04:52

Aksaray-Adana Karayolunda 36 Araç Birbirine Girdi: 41 Yaralı

Aksaray-Adana karayolunda tipi ve buzlanma sebebiyle 36 aracın karıştığı trafik kazasında 41 kişi yaralandı. Kaza, sabah saatlerinde Aksaray-Adana karayolunun 40. kilometresi Akçakent mevkisinde meydana geldi. Edinilen ..

David Luiz Muhabirin Üzerine Atladı 00:40

David Luiz Muhabirin Üzerine Atladı

Chelsea antrenmanı öncesi başarılı defans oyuncusu David Luiz, antrenmanda yayın yapan Lee Parker adlı muhabirin üzerine atladı ve neşeli anların yaşanmasına sebep oldu...

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.461 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Parkta Sevişirken Polis Gelince Topuklayan Çift 01:42

Parkta Sevişirken Polis Gelince Topuklayan Çift

Samsun'da gerçekleşen olayda, parkta sevişen çiftten rahatsız olan çevredekilerin şikayeti üzerine olay yerine gelen polis, çiftin koşarak kaçmasına neden oldu. Vatandaşların sık sık parkta yaşanan olaylar konusunda raha..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.648 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bahar Candan Merve'nin Şıklığını Görünce Kıskanıp Ağladı! 10:55

Bahar Candan Merve'nin Şıklığını Görünce Kıskanıp Ağladı!

İşte Benim Stilim 7.sezon 74.bölümünde yayınlanan programda kombini jüri tarafından da çok beğenilen Merve'ye söylenen olağanüstü iltifatlar Bahar'ın gözlerini kaçırmasına neden oldu.Birşeyler olduğunu anlayan Nur Yerli..

  • ANKA tarafından
  • 1.050 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Saçını Kestiren Maymun 00:17

Saçını Kestiren Maymun

Saçını kestiren maymun, berberde renkli görüntülere sahne oldu...

  • PITIRCIK tarafından
  • 901 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Survivor 2017  de Berna Elendi!  00:37

Survivor 2017 de Berna Elendi!

Survivor 21.02.2017 de yayınlanan bölümünde elenen isim Berna oldu...

  • ANKA tarafından
  • 875 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Trump, Silicon Vadisi Patronları İle Bir Araya 00:46

Trump, Silicon Vadisi Patronları İle Bir Araya

Amerika’nın yeni başkanı seçilen Donald Trump, kampanya boyunca kendisine en sert muhalefeti yürüten Silikon Vadisi’nin patronları ile bir araya geldi. Bilişim ve sanayi dünyasının dev isimleri, seçilmesinden bu yana il..

Kew Gardens Yeni Yıla Hazır 02:07

Kew Gardens Yeni Yıla Hazır

Londra’da bulunan Kraliyet Botanik Bahçesi Kew Gardens Noel dekorasyonuyla göz dolduruyor. Büyülü bir orman görüntüsü verilen süslemeler için 60 bin ışık kullanıldı. 4. kez yeni yılı özel süslemeleriyle karşılayacak olan..

AB'nin uydu nevigasyon sistemi Galileo hizmete girdi 01:36

AB'nin uydu nevigasyon sistemi Galileo hizmete girdi

Avrupa Birliği tarafından ilk uydusu 2005 yılında uzaya gönderilen uluslararası nevigasyon sistemi Galileo hizmete girdi. ABD Ordusu’nun denetimi altındaki GPS ile Rus Glonass’a alternatif olacak olan yön bulma sistemi ..

01:15

"İsrail'in Topraklarını Kimseye Vermeyiz, Savaş Olsa Bile Biz Kazanaca

Batı Şeria’da Filistinlilere ait özel mülklerin üstüne kurulan Amona Yahudi yerleşim biriminin 25 Aralık tarihine kadar tahliye edilmesi bekleniyor. İsrail Yüksek Mahkemesi 2014 yılında verdiği kararda yasadışı olan yer..

Acun Sayesinde Ünlü Olanlar!! 03:33

Acun Sayesinde Ünlü Olanlar!!

Acun'un programları sayesinde tanınmaya başlayan,dikkatleri çeken yarışmacıların kimisi oyuncu oldu,kimisi program sunucusu kimileride reklam yüzü oldular.İşte Acun Ilıcalı sayesinde ünlenen kişilerin bazılarını sizler i..

  • ANKA tarafından
  • 10.001 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Facebook Sahte Haberleri İşaretleyecek 00:40

Facebook Sahte Haberleri İşaretleyecek

Dünyanın en yaygın sosyal medya sitesi Facebook, başlatacağı yeni bir uygulamayla kullanıcılarının paylaştığı doğru olmayan haberlerin platform üzerinde yayılmasıyla daha etkin mücadele edeceğini açıkladı. Geçtiğimiz ay..

ABD, Güney Çin Denizi'ndeki drone çalmakla Çin'i suçladı 01:45

ABD, Güney Çin Denizi'ndeki drone çalmakla Çin'i suçladı

CSHA Güney Çin Denizi'ndeki drone çalmakla Çin'i suçladı ABD Savunma Bakanlığı Çin, gözlerimizin önünde ABD sualtı drone çaldığını belirtti. Olay Güney Çin Çin Güneydoğu Asya ülkelerinde bir dizi adalarda rmeydana ge..

Venezuela'da Nakit Sıkıntısı Ciddi Boyutlara Ulaştı 01:10

Venezuela'da Nakit Sıkıntısı Ciddi Boyutlara Ulaştı

Venezuela’da en çok kullanılan para birimi 100 bolivarlık banknotların tedavülden kaldırılması ülkedeki nakit sıkıntısını ciddi boyutlara taşıdı. 100 bolivarlık banknotlar tedavülden kaldırılırken yerine geçecek banknot..

Eşek Şakası Kurbanı Olup Korkudan Altına İşeyen Adam 04:23

Eşek Şakası Kurbanı Olup Korkudan Altına İşeyen Adam

Amerikalı genç adam, en yakın arkadaşının eşek şakasının kurbanı oldu. Youtube yayıncısı Ryan, bir randevulaşma sitesi üzerinden en yakın arkadaşıyla temasa geçmesi için bir aktris ile anlaştı. Aktris, eşek şakası kurban..

  • PengoTV tarafından
  • 2.175 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bahçeli ile Ahmet Türk Görüştü 00:31

Bahçeli ile Ahmet Türk Görüştü

ve beklenen oldu, hdp'li Türk ile Mhp genel başkanı yüzyüze olmasada telefonla görüştü..

Süper Dans Tüm Salon Sarsıldı 06:05

Süper Dans Tüm Salon Sarsıldı

müthiş yetenek, jüri ve seyircileri resmen mest etti..