#Evinde yapılan

Doğum Gününde Patlayan Pasta Şakası Yapılan Kadın 00:05

Doğum Gününde Patlayan Pasta Şakası Yapılan Kadın

Arkadaşlarının doğum günü partisi sürpriziyle sevinen kadın sıra pastayı kesmeye gelince fena şakalanmış...

  • PengoTV tarafından
  • 105 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Doğum Günü Sürprizi Yapılan Babanın Umursamazlığı 00:19

Doğum Günü Sürprizi Yapılan Babanın Umursamazlığı

Babasına sürpriz doğum günü hazırlayan ve pasta üfletmek isteyen genç babasının umursamaz tavrı ile karşılaşıyor. İşte o anlar.....

  • PengoTV tarafından
  • 155 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Yapılan Şakaya Çok Bozulan Genç 00:12

Yapılan Şakaya Çok Bozulan Genç

Kaldırımda yürürken korkunç şakaya maruz kalan genç , kendisine şaka olduğunu söyleyen şakacılara çok kızmış...

  • PengoTV tarafından
  • 109 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kendisine Yapılan Şakayla Acayip Keyiflenen Teyze 00:32

Kendisine Yapılan Şakayla Acayip Keyiflenen Teyze

Bir mekanda yemek yiyen teyzeye sahte sos şakası yapılmış. Şaka teyzenin öyle hoşuna gitmiş ki çok keyiflenmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 68 görüntüleme
  • 3 yıl önce
15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ  : Unutmadık Unutturmayacağız 00:39

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ : Unutmadık Unutturmayacağız

FETÖ’nün en kanlı saldırılarından biri 15 Temmuz 2016 darbe girişimi oldu. Darbeciler kendilerine Yurtta Sulh Konseyi, bu darbe girişimine ise Yurtta Sulh Harekatı adını verdiler. Milletin sokağa çıkması ile bastırılan b..

  • PengoTV tarafından
  • 1.697 görüntüleme
  • 7 yıl önce
7 Canlı Bomba Malzemesi Ele Geçirildi 00:46

7 Canlı Bomba Malzemesi Ele Geçirildi

7 Canlı Bomba Malzemesi Ele Geçirildi Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyon kapsamında gözaltına alınan 3 DAEŞ üyesinin evinde yapılan aramalarda 7 canlı bomba yapılacak malzemenin yanı sıra Fetull..

ABD Konsolosluğu Tercümanında 'FETÖ' Şüphesi 01:04

ABD Konsolosluğu Tercümanında 'FETÖ' Şüphesi

Adana'da bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ABD Adana Konsolosluğu tercümanı Hamza Uluçay'ın evinde yapılan aramada, 21 adet 1 dolarlık banknot ele geçirildi. Edinilen bilgiye gör..

Real Madrid 2-1 Real Betis (Maç Özeti - 12 Mart 2017) 03:26

Real Madrid 2-1 Real Betis (Maç Özeti - 12 Mart 2017)

İspanya La Liga'da Real Madrid evinde Real Betis'i ağırladı. Real Madrid evinde 2-1 galip gelmeyi başardı. İspanya La Liga'da Real Madrid evinde Real Betis'i ağırladı. Real Madrid evinde 1-0 geriye düştüğü mücadelede 2-1..

  • PITIRCIK tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Chelsea 1-2 Crystal Palace (Maç Özeti - 1 Nisan 2017) 04:30

Chelsea 1-2 Crystal Palace (Maç Özeti - 1 Nisan 2017)

Chelsea - Crystal Palace maç sonucu: 1-2 İngiltere Premier Lig'de lider Chelsea evinde Crystal Palace'ı ağırladı. Chelsea evinde şok bir yenilgi aldı. Crystal Palace mücadeleden 2-1 galip ayrılmayı başardı. helsea bugün..

Bankamatik Dolandırıcılarının Yeni Yöntemi Polisi Bile Şaşırttı 03:38

Bankamatik Dolandırıcılarının Yeni Yöntemi Polisi Bile Şaşırttı

Bankamatik Dolandırıcılarının Yeni Yöntemi Polisi Bile Şaşırttı İstanbul’da bankamatiklere yerleştirdikleri düzeneklerle vatandaşların banka ve kredi kartını kopyalayarak yaklaşık 2 milyon lira vurgun yapan şebeke çöke..

Son Dakika! Demirtaş ve Yüksekdağ Tutuklandı 03:47

Son Dakika! Demirtaş ve Yüksekdağ Tutuklandı

Son Dakika! Demirtaş ve Yüksekdağ Tutuklandı Son dakika gelişmesi... HDP'ye yönelik terör operasyonunda tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ tutuklandı..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Kısmetse Olur 355.Bölüm Fragmanı 02:18

Kısmetse Olur 355.Bölüm Fragmanı

Kısmetse Olur 10 Şubat Cuma 2017 günü yayınlanacak olan yeni bölüm fragmanında, bu hafta Aycan'a evlenme teklif etmeyi planlayan Onur, yaşanan olumsuz şeylerden sonra bu kararından vaz mı geçiyor? Onur ve Aycan aşkı biti..

  • ANKA tarafından
  • 1.126 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fetö, Örgüt Elemanlarına Masaj Yaptırdı 00:46

Fetö, Örgüt Elemanlarına Masaj Yaptırdı

Fotoğraflarda Gülen'in, Pensilvanya'daki evinde örgüt elemanlarına masaj yaptırırdığı görülüyor. FETÖ'nün yeni görüntüleri ortaya çıktı! Terör örgütü FETÖ'nün lideri Fetullah Gülen'in yeni fotoğrafları yayımlandı. Fotoğr..

Şifayı Bulduğu Sirke için 30 Yıllık Mesleğini Ve Kazancını Geride Bıraktı 05:35

Şifayı Bulduğu Sirke için 30 Yıllık Mesleğini Ve Kazancını Geride Bıra

Ordu’nun Altınordu ilçesinde yaşayan ve geçirdiği birçok rahatsızlığın tedavisini ev yapımı elma sirkesinde bulan Dursun Cebeci, 30 yıllık emlakçılık mesleğini bırakarak, sirkeci oldu. Evinde imal ettiği sirkeleri düşük ..

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır 03:25

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu sonrasında Ortaköy saldırısıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, Teröristin parmak izine ve eşgaline ulaşıldığını açıklayarak, ''Zor ve titizlikle sürdürül..

Yurt Genelinde Deaş Operasyonu_ 400 Gözaltı 00:41

Yurt Genelinde Deaş Operasyonu_ 400 Gözaltı

Yurt genelinde terör örgütü DEAŞ’a yönelik büyük bir operasyon düzenlendi. Operasyonda yaklaşık 400 kişi gözaltına alındı. Eş zamanlı baskınlarla yakalanan şüphelilerden 60’ının Ankara’da, 46’sının Bursa’da, 30’unun Kon..

Bakan Kılıç Diyarbakır’da 09:22

Bakan Kılıç Diyarbakır’da

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, kentte spor alanında yapılan yatırımları incelemek amacıyla Diyarbakır’a geldi. Diyarbakır’a yapılan yatırımları incelemek ve bilgi almak amacıyla Diyarbakır’a gelen Gençlik ..

Zabıta Ekiplerinden Dilencilere Operasyon 06:15

Zabıta Ekiplerinden Dilencilere Operasyon

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı Ekipleri, Ramazan Ayını fırsat bilip insanların manevi duygularını i istismar etmek isteyen dilencilere yönelik operasyon gerçekleştirdi. Operasyonlar sırasında sa..

Çilekli Kar Beyaz Pasta Tarifi 06:58

Çilekli Kar Beyaz Pasta Tarifi

Çilekli kek genelde içinin iyi pişmemesi probleminden dolayı tedirgin eden bir kek tarifidir. Aslında çilekli kekin içinin iyi pişmemesi gibi bir problem yoktur ama yapılan ortak hatalar böyle bir algı yaratmıştır zaman ..

Çilekli Kek Tarifi 05:21

Çilekli Kek Tarifi

Çilekli kek genelde içinin iyi pişmemesi probleminden dolayı tedirgin eden bir kek tarifidir. Aslında çilekli kekin içinin iyi pişmemesi gibi bir problem yoktur ama yapılan ortak hatalar böyle bir algı yaratmıştır zaman ..

Sakarya Üniversitesi yıkanabilir ve filtreli maske üretti 04:33

Sakarya Üniversitesi yıkanabilir ve filtreli maske üretti

Sakarya Üniversitesi’nce geliştirilen yerli, yıkanabilir ve değiştirilebilen filtreli maskenin üretimine başlandı. Yıkandığında dahi yüzde 95'in üzerinde filtre özelliği bulunan maske, önümüzdeki günlerde 35 TL’den satış..

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi 01:37

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi eski polislerin, silahlı terör örgütü DHKP/C'ye eleman yerleştirdiği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Üsküdar'daki konutunun krokisinin sızdırıldığı bu örgüt elemanları ara..

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı 06:01

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı Bursa’da internetten satın alınan pompalı tüfeğe hedef olan 15 yaşındaki lise öğrencisi Doğukan Avcı’nın annesinin feryadı yürekleri dağladı. Kendisine taziyeye gelen oğlunun sınıf arka..

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor 02:21

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıy

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan kurtulmuş Bakanlar Kurulu sonrası yaptığı açıklamada 'Düzenlemeler tecavüz suçlarını kapsamıyor, kaps..

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur 03:46

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur

TBMM Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'na gönderdiği yazılı yanıtta önemli açıklamalarda bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beni FETÖ'cü ilan etmeye çalıştıkları mezkur video kaydı montajdır. Bana m..

Besi Çiftliğine Silahlı Baskın 2 Ölü, 1 Yaralı 01:36

Besi Çiftliğine Silahlı Baskın 2 Ölü, 1 Yaralı

Besi Çiftliğine Silahlı Baskın 2 Ölü, 1 Yaralı Gaziantep'te besi çiftliğini basan kimliği belirsiz kişiler, Süleyman Aslan, Ali Çelik ve Mervan Aslan’ı tabancayla öldürdü. Besi çiftliğinde dehşet! 3 kardeş vurulmuş ha..

2 YDG-H Üyesi Yakalandı Evden Çıkanlar Şok Etti 02:02

2 YDG-H Üyesi Yakalandı Evden Çıkanlar Şok Etti

2 YDG-H Üyesi Yakalandı Evden Çıkanlar Şok Etti Gaziantep’in Şahinbey İlçesinde PKK/KCK terör örgütüne yönelik yapılan operasyonda 2 YDG-H üyesi yakalanırken, el yapımı patlayıcı (EYP) ve çok sayıda mühimmat ele geçiril..

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt 06:09

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Benim Avusturya'nın koyduğu bu silah satışından Türkiye'nin pratikte etkilenmeyeceğini size söylemem gerekiyor ama böyle bir k..

Kahramanmaraş’ta İçme Suyu Gerginliği 01:48

Kahramanmaraş’ta İçme Suyu Gerginliği

Kahramanmaraş’ın Çağlayancerit İlçesine bağlı Helete Mahallesi’nde içme sularının Gaziantep iline bağlantı inşaatının durdurulması için vatandaşlar tarafından yapılan eylem, gerginliğe neden oldu. Yaz aylarında nüfusu 7 ..