#Evinde yapılan

Tava Böreği Tarifi 03:46

Tava Böreği Tarifi

MALZEMELER 2 adet yufka, 2 su bardağı lor peyniri veya ufalanmış beyaz peynir, 1 avuç kıyılmış maydanoz, 3/4 su bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı süt. **************** Evinde fırın olmayanlar veya fırını güzel börek pişi..

Söz | 76.Bölüm 2:18:15

Söz | 76.Bölüm

Baskın yapılan hücre evinde karşısında Yavuz’u(Tolga Sarıtaş) bulan Derya(Deniz Baysal) bunca zamandır duyduğu tüm şüphelerde haklı çıkmanın hayal kırıklığını yaşıyordur. Büyük bir hesaplaşma içine giren Derya ve Yavuz a..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 179 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Konya'da akılalmaz cinayet! 'Kim daha çok seviyor' kavgasında can verdi 00:52

Konya'da akılalmaz cinayet! 'Kim daha çok seviyor' kavgasında can verd

Konya'da iddiaya göre uyuşturucu madde kullandıktan sonra 2 çocukluk arkadaşı arasında 'hangimiz daha çok seviyor' kavgası çıktı. Çıkan kavgada Naim Kaçın (23) arkadaşı Yunus Emre Özsan'ı (23) tüfekle vurarak öldürdü. Ol..

Koronavirüsü yenen Nallıoğlu- Bu işin şakası yok, öleceğimi düşünmüştüm 05:54

Koronavirüsü yenen Nallıoğlu- Bu işin şakası yok, öleceğimi düşünmüştü

Diyarbakır'da, 11 günü yoğun bakımda, 21 gün süren tedavisinin ardından koronavirüsü yenen emekli Mehmet Nallıoğlu (67), tedavi sürecinde öleceğini düşündüğün belirterek, Bu işin şakası yok. Tedavim sürecinde öleceğimi ..

3 Çocuk Annesi Özlem'i Döverek Tanınmaz Hale Getirdi 01:44

3 Çocuk Annesi Özlem'i Döverek Tanınmaz Hale Getirdi

Aydın'ın Söke ilçesinde kocası Ü.K. tarafından adeta işkence yapılan genç kadının yolunmuş saçları, mosmor olmuş yüzü görenlerin yüreklerini dağlıyor. Her gün darp edilip işkenceye tabi tutulduğunu ve şu anda kaçıp geldi..

Diyarbakırlı Taş Ustası Bazalt Taşından Sanat Eserleri Çıkarıyor 03:45

Diyarbakırlı Taş Ustası Bazalt Taşından Sanat Eserleri Çıkarıyor

Diyarbakırlı taş ustası Cuma Balıkçı, babasının yanında öğrendiği taş oyma sanatıyla Karacadağ bölgesinden getirdiği bazalt taşını işleyerek tavla, dama ve sehpa olarak kullanılabilecek çok yönlü esere dönüştürdü. Sur il..

16 yaşındaki yağmur komşusu tarafından katledilmişti! Ailesinin anlattıkları yürekleri dağladı! 01:52

16 yaşındaki yağmur komşusu tarafından katledilmişti! Ailesinin anlatt

Didim'de lokmacılık yapan Mehmet Tayhan, 25 Temmuz'da, eşi Ayşe ve 2 kızıyla yakınlarının Cumhuriyet Mahallesi'ndeki düğününe gitti. Barbaros Hayrettin Paşa Anadolu Lisesi 11'inci sınıf öğrencisi Yağmur Tayhan, aynı gün ..

4 gündür aranan otelci Nuri Yıldız'dan kötü haber geldi! 01:26

4 gündür aranan otelci Nuri Yıldız'dan kötü haber geldi!

Avcılar'daki evinde boğazı kesilerek öldürülen Esra Yıldız'ın kayıp olarak aranan eşi Nuri Yıldız, Beylikdüzü'nde başına bir el ateş edilerek öldürülmüş halde bulundu. Esenyurt'taki TEM Haramidere bağlantı yolunda terk ..

Bakan Çavuşoğlu'ndan Lozan Değerlendirmesi 01:45

Bakan Çavuşoğlu'ndan Lozan Değerlendirmesi

Bakan Çavuşoğlu'ndan Lozan Değerlendirmesi Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Lozan'da yapılan Suriye toplantısına ilişkin, 'Türkiye olarak özellikle ateşkesin sağlanması ve siyasi çözüme varan bir süreçte hangi adımların atı..

Dhkp'c yi Meşrulaştırdılar, Pkk'ya Destek Verdiler 02:41

Dhkp'c yi Meşrulaştırdılar, Pkk'ya Destek Verdiler

Dhkp'c yi Meşrulaştırdılar, Pkk'ya Destek Verdiler 24'te yayınlanan Günün Manşeti programında Ersoy Dede ve Hikmet Genç, bugün FETÖ ve PKK soruşturması kapsamında Cumhuriyet Gazetesi'ne yapılan operasyonu konuştular...

Rakka Operasyonu Başladı 01:51

Rakka Operasyonu Başladı

Rakka Operasyonu Başladı Suriye'nin Rakka kentinin DAEŞ'ten kurtarılması için aylardır hazırlığı yapılan Rakka operasyonu 'Fırat'ın Gazabı' adıyla başladı. Yapılan açıklamada ABD'nin de DSG'ye havadan destek vereceği ak..

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' 05:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan’ın tartışılmaz kutsal bir metin olmadığını belirterek, hala Türkiye’nin Lozan’a hapsedilmeye çalışıldığını sö..

Gence'de Ani Operasyon: Yasadışı Silah Saklayanlar Yakalandı 02:49

Gence'de Ani Operasyon: Yasadışı Silah Saklayanlar Yakalandı

Gence'de Ani Operasyon: Yasadışı Silah Saklayanlar Yakalandı(Gəncədə qəfil əməliyyat: qanunsuz silah saxlayanlar tutuldu) Azerbaycan Gence'de yapılan operasyonda yasadışı ve kaçak silah saklayanlar yakalandı..

Dünya ülkeleri 2017 yılına merhaba dedi 01:00

Dünya ülkeleri 2017 yılına merhaba dedi

Dünya doğudan batıya 2017 yılını coşkuyla kutluyor. Yeni yıla ilk giren büyük şehir Yeni Zelanda'nın başkenti Auckland oldu. Sky Tower'da düzenlenen kutlamalara binlerce kişi katılırken, yapılan havai fişek ve lazer göst..

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun 03:46

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhtarlar toplantısında bir gaziyi oyalayan kaymakama sert tepki göstererek Ey kaymakam sen kendini ne sanıyorsun? Haddini bileceksin. Haddini bilmediğin zaman da sana haddini bildirirler. Bunu da..

Adıyaman'da Referandum Kavgası_ 10 Yaralı, 12 Gözaltı 02:48

Adıyaman'da Referandum Kavgası_ 10 Yaralı, 12 Gözaltı

Adıyaman’ın Sincik ilçesi Çatbahçe köyüne bağlı Çavçük mezrası, bağlı bulunduğu Çatbahçe köyünden ayrılması için yapılan referandumda çıkan kavgada 10 kişi yaralanırken, 12 kişi ise gözaltına alındı...

Eyfel Kulesi Kanada'daki Saldırıda Ölenlerin Anısına Karartıldı 00:40

Eyfel Kulesi Kanada'daki Saldırıda Ölenlerin Anısına Karartıldı

Fransa’nın başkenti Paris’in simgesi ünlü Eyfel Kulesi, Kanada’nın Quebec eyaletinin başkenti Quebec City'de bir camiye yapılan terör saldırısında ölenlerin anısına gece yarısından itibaren tamamen karartıldı...

Kutup Yıldızı 4.Bölüm izle 32:56

Kutup Yıldızı 4.Bölüm izle

Belgeselin 4. bölümünde; savaşın son döneminde yapılan taarruzlar, esir düşen Türk askerleri ve yapılan barış görüşmeleri konu edilmektedir...

Genç Osman'ın Yenilik Hareketleri Ve Katledilmesi izle 04:27

Genç Osman'ın Yenilik Hareketleri Ve Katledilmesi izle

Genç Osman tarafından yapılan yenilik hareketleri, bu hareketlere tepkiler ve Gen Osman'ın katledilmesi. Konu hakkında yapılan röportajlar...

Kahramanmaraş'ta 11 FETÖ'cü Tutuklandı 00:57

Kahramanmaraş'ta 11 FETÖ'cü Tutuklandı

Kahramanmaraş'ta Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında 11 kişi tutuklandı. Alınan bilgilere göre, Kahramanmaraş Kaçaklılık ve Organize Suçlar Şubesi ekiplerince E..

Sosyete Köftesi Tarifi  Bulgur Köftesi 02:53

Sosyete Köftesi Tarifi Bulgur Köftesi

Bugün sizlere doyurucu, besleyici, misafirlerinizin iştahla yiyeceği sosyete köftesinin tarifini vereceğiz. Bulgurla yapılan bu köfte, mercimek ve nohutla zenginleştirilmiştir. Üzerine sarımsaklı yoğurt ilave edildikten ..

 Survivor 2017 -Adem'den Sabriye'ye Uyarı! 01:47

Survivor 2017 -Adem'den Sabriye'ye Uyarı!

Adem'den Sabriye'ye gözdağı! Sana yapılan son jestti... Geçtiğimiz günlerde Sabriye'nin potaya girmesine engel olan Ünlüler'de bu hafta farklı hesaplar yapılıyor. Yakın arkadaşı Sabriye ile sohbet eden Adem, Bu sana y..

  • ANKA tarafından
  • 1.059 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Murat Boz ve Aslı Enver Yeniden Sil Baştan 10:08

Murat Boz ve Aslı Enver Yeniden Sil Baştan

Ünlü popçu Murat Boz verdiği röportajda kendisi ve Aslı Enver hakkında çıkan yalan yanlış yapılan haberlere veryansın etti. Murat Boz sevenlerine seslendi. Yalan Yanlış yapılan haberlere itibar etmesinler dedi. Murat Boz..

  • ANKA tarafından
  • 1.116 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müslüm Gürses Eşliğinde Adana Usulü Ütü Tostu 03:09

Müslüm Gürses Eşliğinde Adana Usulü Ütü Tostu

Müslüm baba eşliğinde Mustafa ustadan, Adana'ya özgü yapılan sucuk, yumurta,biftek, kaşar ve özel sos karışımı ile yapılan ütü tostunun yapılışını izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.278 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Adama Para Verip Geçmek Yerine, Hayat Veren Adam 08:02

Adama Para Verip Geçmek Yerine, Hayat Veren Adam

Sokakta karşılaştığı evsize para verip yanından geçmek yerine yerde yatan adamı kaldırıp alışverişe çıkaran güzel kalpli insan. ???? Güzelce yapılan alışveriş ve sonrasında kuaför yolu... Adamın suratında beliren mutlulu..

  • JET TV tarafından
  • 1.094 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kıymalı Yumurtalı Adana Usulü Ütü Tostu 05:00

Kıymalı Yumurtalı Adana Usulü Ütü Tostu

Adanalı tostçu Mahmut (Babadan Oğlu Anıl Ustaya Geçmiş) yaptığı ütü tostuyla sosyal medyada şimdiden fenomen olmuş durumda. Adana'ya özgü yapılan sucuk, yumurta, biftek, kaşar ve özel sos karışımı ile yapılan ütü tostunu..

  • JET TV tarafından
  • 1.517 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yürüyen Merdivende Aşk Şakası - Türkiye 02:46

Yürüyen Merdivende Aşk Şakası - Türkiye

Yabancı ülkelerde sıkça yapılan yürüyen merdivende yapılan aşk şakası Türkiye'de yapılmış.Peki size böyle bir şey yapsaydık tepkiniz ne olurdu?..

  • JET TV tarafından
  • 707 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Her Sözünde Efendim Diyen Dayı 00:16

Her Sözünde Efendim Diyen Dayı

Belediyenin yaptığı hizmetlerle ilgili röportaj yapılan dayı yapılan işlerden memnun bir de sürekli efendim demesi derdini daha da iyi anlatacak...

  • JET TV tarafından
  • 1.017 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Apartmanda Engelli Rampası Kavgası 06:32

Apartmanda Engelli Rampası Kavgası

Belediyenin özürli bir vatandaş için apartman içine yapılan engelli rampasının apartmanın diğer sakinleri tarafından kaldırılmasıyla ilgili yapılan haberde olay çıktı...