#Evinde yapılan

ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi 01:47

ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi

ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, cep telefonlarında 'ByLock' yüklü kişilerin FETÖ'ye üyeliği konusunda kesin bir kabul oluştuğunu açıkladı. Fetullahçı Terör Örgütü'nün ..

Özel Harekat Polisiyle Torbacıya Şok Baskın 02:08

Özel Harekat Polisiyle Torbacıya Şok Baskın

Özel Harekat Polisiyle Torbacıya Şok Baskın Adana'da, özel harekat polisinin de katılımıyla uyuşturucudan aranması olan bir zanlı, evine düzenlenen şok baskınla yakalandı. Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğ..

Komutanlar Siperde! Hulusi Akar, Şırnak'ta Böyle Karşılandı 06:34

Komutanlar Siperde! Hulusi Akar, Şırnak'ta Böyle Karşılandı

Komutanlar Siperde! Hulusi Akar, Şırnak'ta Böyle Karşılandı Türkiye-Irak sınır hattındaki birlikleri denetleyen ve programları güvenlik gerekçesiyle açıklanmayan komutanların ziyaretine ilişkin fotoğraflar, bugün yayınl..

İşte Tamamen Yerli Silahımız 'Sapan'ın Özellikleri 01:26

İşte Tamamen Yerli Silahımız 'Sapan'ın Özellikleri

İşte Tamamen Yerli Silahımız 'Sapan'ın Özellikleri Türk mühendislerinin yerli ve milli imkanlarla ürettikleri, sadece enerji kullanarak barutsuz mermi atabilen Sapan , sesin 10 katı hızda hedefe ulaşabilip ve dakikada ..

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri 01:14

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri 15 Temmuz ihaneti ardından tutuklanan FETÖ'cülerin peş peşe intiharının ardındaki sır perdesi aralandı. Gülen'in Hizmet için gerekirse ölün fetvası verdiği anlaşıldı 15 Temmuz darbe g..

Abd'ye Ait Hava Üssünde Büyük Patlama- Ölü ve Yaralılar Var 00:50

Abd'ye Ait Hava Üssünde Büyük Patlama- Ölü ve Yaralılar Var

Abd'ye Ait Hava Üssünde Büyük Patlama- Ölü ve Yaralılar Var Afganistan'da bulunan Amerika Birleşik Devletleri'ne ait Bagram Hava Üssü'nde büyük bir patlama meydana geldi. Valilik'ten yapılan açıklamaya göre; ölü ve yara..

Eti Maden, Borun Zararlı Olmadığını İşçilerden Aldığı Kan Ve Sperm örnekleri Kanıtladı 02:31

Eti Maden, Borun Zararlı Olmadığını İşçilerden Aldığı Kan Ve Sperm örn

Eti Maden, Borun Zararlı Olmadığını İşçilerden Aldığı Kan Ve Sperm örnekleri Kanıtladı Eti Maden İşletmeleri, bor madeninin zararsız olduğunu kanıtlamak için madende çalışan evli 100 çiftten kan ve sperm örnekleri aldır..

Son Dakika! MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ, Partisinden İhraç Edildi. 01:31

Son Dakika! MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ, Partisinden İhraç E

Son Dakika! MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ, Partisinden İhraç Edildi. MHP Disiplin Kurulu, Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ'ın parti üyeliğinden çıkarılmasına karar verdi. Özdağ'ın karara itiraz hakkı bulunuyor..

Yasak Kalkıyor, Şırnaklılar 8 Ay Sonra Evlerine Dönüyor 03:49

Yasak Kalkıyor, Şırnaklılar 8 Ay Sonra Evlerine Dönüyor

Şırnak'ta, 14 Mart'ta başlatılan sokağa çıkma yasağı tam 8 ay sonra yarın kısmen sona eriyor. Yasak Kalkıyor, Şırnaklılar 8 Ay Sonra Evlerine Dönüyor3 saat önce Şırnak'ta, 14 Mart'ta başlatılan sokağa çıkma yasağı tam 8 ..

(TSK), Bugüne Kadar Şemdinli’de 65, Hakkari’de İse 511 Teröristin Etkisiz Hale Getirildi 00:44

(TSK), Bugüne Kadar Şemdinli’de 65, Hakkari’de İse 511 Teröristin Etki

(TSK), Bugüne Kadar Şemdinli’de 65, Hakkari’de İse 511 Teröristin Etkisiz Hale Getirildi Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), bugüne kadar Şemdinli’de 65, Hakkari’de ise 511 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. TSK..

7 katlı binanın dışına evine rahat girebilmek için izinsiz asansör yaptı 05:31

7 katlı binanın dışına evine rahat girebilmek için izinsiz asansör yap

Büyükçekmece'de 7 katlı binanın en üst katında oturan daire sahibi, evine gidebilmek için binanın dışına asansör yaptı. Yapılan asansör bina girişinde ki engelli rampasını kapattığı için engelli vatandaş evine giremeyere..

Pkk Şeytan Üçgeninde Sıkıştı,  Kandil Kadrosu Da Orada. 01:52

Pkk Şeytan Üçgeninde Sıkıştı, Kandil Kadrosu Da Orada.

Pkk Şeytan Üçgeninde Sıkıştı Diyarbakır'da şeytan üçgeni olarak adlandırılan ve Lice, Hani ve Kocaköy ilçeleri kırsalında geniş çaplı operasyon başladı. PKK 'şeytan üçgeni'nde sıkıştı. Kandil kadrosu da orada. Diyarba..

Vatandaşlar Caddeyi Trafiğe Kapatarak İETT'yi Protesto Etti. 02:12

Vatandaşlar Caddeyi Trafiğe Kapatarak İETT'yi Protesto Etti.

Vatandaşlar Caddeyi Trafiğe Kapatarak İETT'yi Protesto Etti. Beşiktaş'ta Levent Büyükdere Caddesi'nde saatlerdir otobüs gelmemesi üzerine vatandaşlar yolu trafiğe kapattı. İstanbul'un en işlek caddesinde yapılan otobüs..

Gaziantep'te 300 Polisle PKK/KCK Operasyonu 00:32

Gaziantep'te 300 Polisle PKK/KCK Operasyonu

Gaziantep'te 300 Polisle PKK/KCK Operasyonu Gaziantep'te yaklaşık 300 polisin katıldığı dev bir terör operasyonu düzenlendi. Zırhlı araçların da destek verdiği eş zamanlı operasyonlarda çok sayıda kişi gözaltına alındı..

Cumhurbaşkanlığı'nın Başlattığı 'Kanaat Önderleri' Toplantılarının Ardından 380 Kişilik Liste Çıkardı. 02:32

Cumhurbaşkanlığı'nın Başlattığı 'Kanaat Önderleri' Toplantılarının Ard

Cumhurbaşkanlığı'nın Başlattığı 'Kanaat Önderleri' Toplantılarının Ardından 380 Kişilik Liste Çıkardı. Kürt sorununun çözümü konusunda kendisine 'yeni muhataplar' arayan hükümet, Cumhurbaşkanlığı'nın başlattığı 'kanaat ..

Binali Yıldırım: AP Kararının Hiçbir Önemi Yok, İlişkileri Kerhen Yürüyordu 06:16

Binali Yıldırım: AP Kararının Hiçbir Önemi Yok, İlişkileri Kerhen Yürü

Binali Yıldırım: AP Kararının Hiçbir Önemi Yok, İlişkileri Kerhen Yürüyordu Binali Yıldırım, Suriye'de Türk askerine yönelik saldırının Suriye rejimi tarafından gerçekleştirildiği mesajını verdi Başbakan Binali Yıldırı..

Los Angeles Emniyet Müdürü _ Göçle Mücadele İçin Trump'la İşbirliği Yapmayacağız 01:59

Los Angeles Emniyet Müdürü _ Göçle Mücadele İçin Trump'la İşbirliği Ya

Los Angeles Emniyet Müdürü _ Göçle Mücadele İçin Trump'la İşbirliği Yapmayacağız Los Angeles Emniyet Müdürü Charlie Beck yaptığı açıklamada, Los Angeles Polis Departmanı'nın göçle mücadele konusunda Trump'la iş birliği ..

Su Jetiyle Canon SLR Makineyi ikiye Ayırdılar 03:10

Su Jetiyle Canon SLR Makineyi ikiye Ayırdılar

Genellikle akıllı telefonlara yapılan işkence testlerine şahit olsak da farklı ürünlere yapılan dayanıklılık videoları da epeyce ilgi çekiyor. Bu durumun farkında olan YouTube kanalları da kullanıcıların ilgisini çeken v..

  • Cowboy tarafından
  • 919 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan'lı Billboard Reklamı Yapan Müteahhit, Fetö'den Tutuklandı 00:29

Erdoğan'lı Billboard Reklamı Yapan Müteahhit, Fetö'den Tutuklandı

Erdoğan'lı Billboard Reklamı Yapan Müteahhit, Fetö'den Tutuklandı Şanlıurfa'da Erdoğan'ın posterinin bulunduğu billboarda 'Dünya 5'ten büyüktür. Dik dur eğilme. İnanlar seninle' sloganlarını yazarak reklam yapan müteahh..

Fetö Üyesi Para Dolu Valizle Çamlıca Gişelerde Yakalandı 00:28

Fetö Üyesi Para Dolu Valizle Çamlıca Gişelerde Yakalandı

Çamlıca gişelerde polisin uygulaması sırasında, FETÖ soruşturmasından aranan bir zanlı içinde yüklü miktarda para bulunan valizle birlikte yakalanarak gözaltına alındı Edinilen bilgiye göre, polis ekipleri, dün Çamlıca..

Abdulhamit Gül'den Yeni Anayasa Açıklaması 06:35

Abdulhamit Gül'den Yeni Anayasa Açıklaması

Anayasa müzakerelerini yürüten AK Partili Abdülhamit Gül ile MHP'li Mehmet Parsak teklif ile ilgili ortak açıklama yaptı. Abdulhamit Gül, Sayın Başbakanımızın imzası ile anayasa değişkilği önergemizi sunduk. Türkiye dem..

Akom'dan İstanbul'a Uyarı: Bu Gece Kar Geliyor 00:58

Akom'dan İstanbul'a Uyarı: Bu Gece Kar Geliyor

Soğuk hava tüm yurtta etkisini gösterirken bir açıklama da İstanbul için geldi. AKOM, ''bu gece İstanbul'da sulu kar bekleniyor'' dedi. AKOM'dan İstanbul'a uyarı: Bu gece sulu kar geliyor PAYLAŞ TWITTER Paylaş Tweetle ..

Akdogan ;Fetö'cüler 40 Yıl Bunları 15 Temmuz Gecesi İçin Beslemişler 06:29

Akdogan ;Fetö'cüler 40 Yıl Bunları 15 Temmuz Gecesi İçin Beslemişler

Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan,”FETÖ denen örgüt 40 yıl boyunca 15 Temmuz gecesi için çalıştılar. O dönemde bir casusluk şebekesi olarak kurulmuş 40 yıl bunları 15 Temmuz gecesi i..

İskilip Dolması Nasıl Yapılır... - 06:03

İskilip Dolması Nasıl Yapılır... -

İskilip dolması, adını Çorum'un İskilip ilçesinden alan özel gün ve toplantılarda yapılan özgün bir pilav türü. Sadece deneyimli ustalar tarafından yapılan İskilip dolması yapılışı zor ve zahmetlidir. İskilip dolması, ö..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'ÖSO Ve Komandolarımız El Bab'a Girdiler' 06:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'ÖSO Ve Komandolarımız El Bab'a Girdiler'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Suriye Ordusu ve arkalarında Türk Komandolarının El Bab'a girdiğini söyledi. Doğu ve Güneydoğu’sundaki operasyonları hatırlatarak, da hatırlatan Erdoğan, “Güneydoğu’da, Doğu’da..

Avrupa Toplulugu ’Terör’ Diyemedi! 03:44

Avrupa Toplulugu ’Terör’ Diyemedi!

İstanbul’daki terör saldırısına tüm dünyadan tepki geldi. Ancak Avrupa Birliği yeni bir skandala imza attı. NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, İstanbul’daki terör saldırısını kınadı. Stoltenberg, İstanbul’daki terör..

Abd Büyükelçiliğine Yürümek İsteyen Grup İle Polis Arasında Gerginlik 04:07

Abd Büyükelçiliğine Yürümek İsteyen Grup İle Polis Arasında Gerginlik

Başkent’te Halep’te yapılan katliamlarda hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kılındı. Cenaze namazının ardından ABD’nin Ankara Büyükelçiliğine yürümek isteyen grup ile polisler arasında kısa süreli gerginlik y..

Terör Yuvalarına 600 Polisle Uygulama 03:19

Terör Yuvalarına 600 Polisle Uygulama

Adana'da bölücü terör örgütü yandaşları tarafından sık sık korsan gösteri yapılan mahallelere 600 polisle uygulama yapıldı. Adana Emniyet Müdürlü Osman Ak, bölücü terör örgütü PKK yandaşlarının sık sık korsan gösteri ya..

Kolombiyalı Blanca Müslüman Oldu 06:41

Kolombiyalı Blanca Müslüman Oldu

Kolombiyalı Blanca Milena İyigün, Müslüman olarak Nisanur adını aldı. Nisanur İyigün ile birlikte, Kayseri’de son bir haftada 4 kişi Müslüman oldu. ternette tanışarak evlendiği eşi Serkan İyigün ile birlikte İslamiyet'i..

Çocuklara dönük cinsel istismara karşı mücadeleye katılmayan sosyal ağlar var 03:10

Çocuklara dönük cinsel istismara karşı mücadeleye katılmayan sosyal ağ

İspanya’da yaşları 40 ila 60 arasında değişen 56 çocuk istismarcısı, polis operasyonu ile gözaltına alındı. İspanya İçişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, güvenlik güçlerinin 18 ay süren takibinin ardından ülke gen..