#Evlenmene bak

Sancak - Darmaduman 03:27

Sancak - Darmaduman

Güneşim doğ bana bu gece, bura darmaduman. Ne bıraktığın yerdeyim bak, ne de başka bir hal kaldı bende. 'Unutmaya çalış!' deme bana, sen unut o zaman. Ki bıraktığın hayal değil, nefesin kaldı bende. Ya gel herşeyim ol, ..

Mini Mini Bir Kuş Donmuştu Hd İzle 01:03

Mini Mini Bir Kuş Donmuştu Hd İzle

Mini Mini Bir Kuş Donmuştu Çocuk Şarkısı Sözleri: Mini, mini bir kuş donmuştu, Pencereme konmuştu Aldım onu içeriye Cik cik cik cik ötsün diye Pır pır ederken canlandı Ellerim bak boş kaldı...

Arı Vız Vız Kırmızı Balık Bebek Şarkıları Sevimli Dostlar 16:44

Arı Vız Vız Kırmızı Balık Bebek Şarkıları Sevimli Dostlar

Arı Vız Vız Kırmızı Balık Gölde Küçük Kurbağa Bak Postacı Geliyor Mini Mini Bir Kuş donmuştu pencereme konmuştu, Parmak Ailesi (Türkçe Finger Family) şarkıları Sevimli Dostlar ile 17 Dakika Çizgi Film Bebek Şarkıları...

Mini Mini Bir Kuş Donmuştu 20 Dakika Çocuk Şarkısı En Güzel Şarkılar 21:28

Mini Mini Bir Kuş Donmuştu 20 Dakika Çocuk Şarkısı En Güzel Şarkılar

MİNİ MİNİ BİR KUŞ Bu videoda en popüler, en sevilen çocuk şarkılarını bir arada bulabilirsiniz. Mini Mini Bir Kuş Donmuştu, Kırmızı Balık, 10 Küçük Ayıcık, Kediler Hep Miyav Der, Küçük Kurbağa, Anneni Seviyorsan Alkışla,..

Yemek Masasında Sevimli Dostlar Bebek Şarkıları  Çocuk Şarkıları 02:54

Yemek Masasında Sevimli Dostlar Bebek Şarkıları Çocuk Şarkıları

Otur özel koltuğuna, durma yanaş masaya, En güzel yemekler burda, bak ördekte geliyor, dayanılmaz kokulara Doldurdu tabağa ne varsa çok çok fazla, Dokunmadı çatala bıçağa, Yağlanmış elleriyle uzandı ŞAŞKIN bardağa Ayy a..

Yarim Senden Ayrılalı - Erkan Oğur 05:11

Yarim Senden Ayrılalı - Erkan Oğur

yarim senden ayrılalı hayli zaman oldu, gel gel bak gözümden akar yaşım ab-ı revan oldu gel gel... böyle m'olur küsüp gitmek seni seveni terk etmek haram oldu yemek, içmek işim figan oldu gel gel.... kul aşık b..

Çizgi Film  Rubi ve Jojo  Balon Gezisi 06:59

Çizgi Film Rubi ve Jojo Balon Gezisi

Küçük çocuklar için eğlenceli ve eğitici çizgi film. Rubi ve Jojo bizi bugün bir balon gezisine götürecek. Yaramaz kuşlar balon delince bak neler olacak. İyi ki Rubi'nin babası hemen bir çare buluyor...

Erdal Erzincan Güle Yel Değdi 03:16

Erdal Erzincan Güle Yel Değdi

Güle Yel Değdi Güneş Olursa Cana Ten Değdi Ateş Olursa Oy Beni Beni Beni Kanlar Otağı Oy Beni Beni Beni Dertler Ortagı Toprak Bir Bak Şu Göğe Umut Doludur Bulandı Kanar Zulüm Yoludur..

Zübük Komik Sahne 01:41

Zübük Komik Sahne

Kemal SUNAL'ın en komik serisi Zübük. -Namaz Kılmıyor imdat istiyor! -Nasıl bagırıyor şuna bak! -Bittimi ulan namazın :)))..

Cengiz Coşkuner Acırım Sana 03:06

Cengiz Coşkuner Acırım Sana

kalbine gömüp de dinmez acını mutluym” deme hiç acırım sana boş yere gizleyi gözyaşlarını yanımda gülme hiç acırım sana bir nehir olup da taşamadın ki aşkının peşinden koşamadın ki sen doğdun ama yaşamadın ki yaşa..

Türk Süpermen (1979) - Asla Korkmayın!  Türk Süpermen burada! 03:30

Türk Süpermen (1979) - Asla Korkmayın! Türk Süpermen burada!

Bak! Gökyüzünde! Bu bir kuş! Bir uçak! Hayır, bu Türk Süpermen! Rüzgarlı silahlı, topaklı Türk süpermen lekeli zeminlerin önüne uçar, hareket etmeyen bir treni durdurur ve filmi tersine çeviren o kadar zor birine yumruk ..

  • PengoTV tarafından
  • 922 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Candan Erçetin  Umrumda Değil 04:20

Candan Erçetin Umrumda Değil

İnsaf bu kadar eziyet kim çeker Her lafı her sözü ayrı keder Özrü kabahatinden de beter Sor boş duvarlara Boş kollarına Neden bu elveda Sev ister mutlu ol İstersen delir Umrumda değil Didindim ah yola gelir mi d..

Şener Şen Hayvan Hayvan 00:35

Şener Şen Hayvan Hayvan

-Haydi yit beni... -Bak oğlum nerede yitiyorrr... -Hayvan hayvan......

Dertli Dertli Çal Kemancı Emel Sayın 02:00

Dertli Dertli Çal Kemancı Emel Sayın

Unutulmaz bu acı Dertli dertli çal kemancı Her aşkta hüsran oldu gönül Bilmem bu kaçıncı Halime bak dertli çal Kemancı başımın tacı Gitme bu gece benimle kal Benim halim çok acı Değiştin kemancı Neden efkârlı ..

Ahmet Selcuk İlkan - Hakan Altun-Gözler Kalbin Aynasıdır 04:57

Ahmet Selcuk İlkan - Hakan Altun-Gözler Kalbin Aynasıdır

Gönül bir aşk yuvasıdır Ümit aşkın rüyasıdır Seviyorsun, hayır deme Gözler kalbin aynasıdır Gözler kalbin aynasıdır Yalan nedir bilmez onlar Siyah, mavi, yeşil olsun Aşkı inkar etmez onlar Şiir gibi, roman gibi..

  • PITIRCIK tarafından
  • 979 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yusuf Güney Sevdaluğun Sarmadı 03:50

Yusuf Güney Sevdaluğun Sarmadı

Sen beni hiç mi sevmedun Açtiğun yara derun İstesem de kapanmaz Sevdi gönul seni uslanmaz Ağlarum ağlayacak Dermanum da kalmadi Sevdaluğun hiç sarmadi Giderum gideceğum Nerelere bak sevduğum Sensizliğumun üstune..

Zara Hasret Rüzgarları 04:41

Zara Hasret Rüzgarları

ŞARKI SÖZLERİ: HASRET RÜZGARLARI ÇOK ERKEN ESTİ SAVRULDUK SEVGİLİM DERTLERDEN YANA ZAMANSIZ DÖKÜLEN YAPRAKLAR GİBİ AYRILDIK SEVGİLİM DOYMADIM SANA NASIL BAŞLAMIŞTI BAK NASIL BİTTİ EN GÜZEL DUYGULAR SİLİNDİ GİTTİ N..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 955 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Merve Sevinden Duyguya Kuliste OLAY Sözler! İşte O Anlar 10:46

Merve Sevinden Duyguya Kuliste OLAY Sözler! İşte O Anlar

İşte Benim Stilim 7. Sezon 25 Nisan 2017 Salı günü yayınlanan 128. bölümünde Gamze Taşkın hayranı olduğu Yıldız Tilbe'yi karşısında görünce çok duygulandığını ve heyecanlandığını söylerek Yıldız Tilbe'ye sarılmak istediğ..

  • ANKA tarafından
  • 799 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bir Kere Öpebilir Miyim 02:09

Bir Kere Öpebilir Miyim

Filmin Adı: Babasına Bak Oğlunu Al Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Öztürk Serengil, Filiz Akın Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1965..

Murat Kardaş Asude 04:17

Murat Kardaş Asude

Hasılı kelam da bu vakit Sana değil kendime küsüm Bir sen varsın söyleyemedim Kendime değil hayata bak Bana söylediklerini anlayacak değil Söylemediklerini anlayacak biri lazım X2 Aşk bensiz veda sensiz Yetim kala..

Paylaşılamayan Kadın 01:16

Paylaşılamayan Kadın

Filmin Adı: Babasına Bak Oğlunu Al Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Öztürk Serengil, Filiz Akın Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu..

Mor ve Ötesi - Bir Derdim Var 03:21

Mor ve Ötesi - Bir Derdim Var

Bir derdim var artık tutamam içimde Gitsem nereye kadar, kalsam neye yarar Hiç anlatamadım, hiç anlamadılar Herkes neden düşman, herkes neden düşman Unuttuk hepsini, nuhun nefesini Gelme yanıma sen başkasın ben baş..

Mor ve Ötesi - Melekler Ölmez 03:38

Mor ve Ötesi - Melekler Ölmez

Yüzüme bir bak Korkudan eser var mı? Şarkımı dinle Durduruyor zamanı Soluyor renkler Bitiyor düşler Eriyor içim eriyor Geri gelmezden önce Yansa da her yer Ölmez melekler Bir nefes oldum Mazlumun türküsünde İnadım sağla..

Hande Yener - Kırmızı 03:30

Hande Yener - Kırmızı

Hatayı ben en başında yaptım Aynı evi senle paylaşarak Kendimi çok takdir edeceğim Ayrılığı kutlayarak Vedalaşırken üzülmüş gibi Tutma ellerimi acıyarak Kendine dev aynasında değil Boy aynasında bir bak Acım ta..

Emre Altuğ - Gidecek Yerim Mi Var 04:25

Emre Altuğ - Gidecek Yerim Mi Var

Bak yine kader sessizce örmüş ağları Biçare gönül uzanmıyor ki kolları Hep kara haber getirdi yaz yağmurları Senden bihaber geçer mi ömrün kalanı? Karanlıklar içinden gün doğar ya aniden, Belki öyle can bulur yarım..

Araba Kazalarında Hayatta Kalan İnsanlar 06:11

Araba Kazalarında Hayatta Kalan İnsanlar

Tam hayattan şikayet ederken kıl payı kurtulan mı arasınız yoksa aksiyon peşindeyken arabaya komple ağacı yiyenleri mi? Bak bir de yanlışlıkla hayatta kalanlar var...

  • JET TV tarafından
  • 982 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Öykü Serter Gamze Taşkının Yürüyüşünü Taklit Ederse! O Ne Surat 10:35

Öykü Serter Gamze Taşkının Yürüyüşünü Taklit Ederse! O Ne Surat

İşte Benim Stilim 7. Sezon 03 Mayıs 2017 Çarşamba günü yayınlanan 135. bölümünde Gamze Taşkın podyum yürüyüşünü isteksiz yapınca bu durum Öykü Serter'in gözünden kaçmadı ve Gamze'nin podyum yürüyüşünü taklit etti. Gamze ..

  • ANKA tarafından
  • 790 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ali Baran '' Cansuyum '' 03:26

Ali Baran '' Cansuyum ''

İçler acısı, halime bak, içlar acısı Cansuyum ne büyük konuştum Çaresizim aç susuz kaldı yüreğim Cansuyum, seni sevmekti suçum Dönüşü yok yok bunun geri İhanet er geç ödenmeli Sen de yaz bunu yaz da gör bedelini ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.659 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Funda Arar - Unutur Mu Bir Kadın 03:37

Funda Arar - Unutur Mu Bir Kadın

Funda Arar - Unutur Mu Bir Kadın Şarkı Sözleri Aşk yaralı ayrılık çiçek açtı Gözlerim bulut bulut yokluğunda Ten sana hasret ellerim üşümüş bak Sözlerin yüzük parmağımda Ah ne kadar zor anılar içimde çağlayan Duy beni se..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 3.158 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fazla Meraktan Kazaya Kurban Gitmek 00:59

Fazla Meraktan Kazaya Kurban Gitmek

Tam bize has bi özelliktir bu hadise. Kardeşim bakacaksan yak dörtlüleri çek kenara, yok kenara çıkmam diyosan bak şu amkdumun aynalarına.....

  • JET TV tarafından
  • 1.258 görüntüleme
  • 7 yıl önce